Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fsensei

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Yan
milyen tüzfal, mert én is szopok vele amiota megjelent.

¥ xfire: kistekila

Fsensei
Elég alacsony a kisköcsögök árfolyama:

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

felpillanto
ez a hozzászolás törlendö!!!

Smuge
Valaki leirná miért nincsenek magyar szerverek? Kimaradtam ebböl az 1.4 beta örületböl . Most felraktam rendes 1.4et alig van normális szerver + program állandoan betiltja tüzfalam ami lelövi a netet. Érthetetlen dolgok. Nektek valami?

erdos
nemá, felesleges? <#rinya><#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

HTS s3rg1nh00
2,5e-ért meg lehet kóstolni,az annyira nem nagy tétel😛PP még ha csak egy hónapig is játszol vele,bõven megéri szvsz··

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Running
hát többet ér mint a bf2 a kiegjeivel együtt

jahh akkor a poe 1 gb-ja mennyibe is lenne???<#nemtudom><#vigyor2><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Nem hiszem, hogy realis lenne megaban merni.
Noob mondanivalojat meg valoszinuleg felreertetted. Ne vedd meg oket!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

JCSR-nek gyakpartner kéne holnapra!!!
részleteket MSN-en,vagy irj privit😊

Team GIGABYTE

ezzal azt akarom mondani csak hogy ne akarj magadnak rosszat! ha akarsz neten mások ellen jáccani felejsd el a warezolt részt és jáccál azzal mi +van ha nem akarsz netelni akkormeg minek vetted meg eredetiben? 😄D szerintem neméri meg a 9 bélást a 2 kieg .. tölsd le a poe2-t és sokkal jobban jársz vele 😄D (fõleg hogy inygyéé van!!!!!!)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Tehááát akkor ezzel azt akarod mondani hogy vegyek meg 300 megát 4500 Ft-ért meg másik 400 megát szintén 4500 ft-ért.Na akinek két anyja van meg 4 heréje
próbáld ki és ha kicsitsem vagyol szerencsés (márpedig nem leszel) akkor kapsz egy jóókis bant a warezos cuccaid miatt az eredeti cd kulcsaidra 😄D

koschwarz
pont ezért nem megyek hanszólózni<#ejnye1><#vigyor3>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
helyes<#worship>

disznózsír-koncentrátum, az kell neked<#vigyor2>

(egyébként a tömegnövelõ, mint olyan, egy tökéletesen felesleges tápkiegkategória, szvsz)<#dumcsi>

Hello lenne egy olyan kérdésem, hogy nem lehet-e multizni, úgy hogy van egy eredeti Bf2-õm és még van hozzá az Amored Fury meg a Euro Force de ezek letöltöttek?Vagy lehet de nem ranked szervereken:
jahh .. te a pezsgõtablettát is szopogatod!! <#hehe><#hehe><#vigyor2>

schrank
tömegnövelõt a gyerekek isznak én koncentátumot iszok <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

vagy! a pecsruletten te szerencsésebb vagy minn a többiek!? (ezalkalommal) és szerencséd még hogy nem lesz több pecs .. majd mehec 21xakárhánnyal ûrpisztojjozni <#vigyor2>

koschwarz
biztos hogy a tömegnövelõtõl van, amit te is iszol. nem kezdesz már te is átalakulni kaukázusivá?<#hehe>

koschwarz
engem még egyszer sem, connection problem 1x (!) volt, az is valszeg a szerver miatt, mert 2 perc lagg után pause volt, majd mikor folytatódott a kör minden jó volt.

most vagy én járok jó szerverekre, vagy te szarokra, vagy mind2<#hehe>

schrank
de figyelitek milyen álla van GSJinn biztos erre is azt mondaná hogy doppingszerek meg hormonok meg kaukázusi faj ... <#taps>

aham 😊) egy néger aki kapott japán arc-szerkezetet fehér bõrt és most vár a körülmetélésre = egy új állatfaj .. és amúgymeg ez nem halotti maszk csak egy kis nappali smink<#hehe><#hehe>

Fsensei
1.4 egfy szar.többször dobott le mint az 1.3 ...

schrank
ez most a baló juli másnaposan vagy a dzsekó férfasodik <#ticking>

koschwarz
<#wilting>

tényleg nekem méé nem müxxik az fdkdda vagy a sv_cheats 1 - god? útálom ha lelõnek mert biztos õ csítel .. és külömbenis<#vigyor2><#zavart2><#zavart2> úgyhogy sz*r eza játék

koschwarz
asszem ez a játék még mindig jó<#nevetes1>

(nem tudom, én speciel eddig totálisan meg vagyok elégedve az 1.4-gyel, szerintem most már tényleg jó a játék<#nemtudom>)

nyugottan magyarázd csak be magadnak 😊))))

koschwarz
ne magyarázzatok, jó ez a játék még mindig<#ejnye1><#hehe>

A Bohoc
<#worship>Hát szó ami szó egy két patchel rontottak az igaz 😄D..Dehát mindenki hibázik..<#dumcsi>

Bohoc the wild king!

nekem a bf2 vot az elsõ amit megvettem a sorozatból így nemtudtam mit veszek 😊) amúgy ha az alpakoncepciót nézzük naon ûberfasza (lenne!) a játék csak ... tom hogy minden játékban van bug de itt alapvetõ problémák vannak a játékkal amit nemhogy orvosolni nem tudtak hanem még rontottak is idõvel 😞( amúgy elötte cs-ztem és ofp-ztem 😊 de egyiket sem klán kereteken belül .. január óta klánozok, amúgy ez lényegesen javított a játéktudásomon 😊)

A Bohoc
Igy van de sok játék tele van bug-al..Nem csak a bf.És mégis játszanak vele.Én személyszerint Rock n roll párti vagyok nekem hangulatba a Bfv-jött be jobban..De az már sajnos a multé.Te is meg vetted anno a bf2-öt gondolom nem csak a klán miatt 😊)

Bohoc the wild king!

más kérdés hogy megéri e a 12k-t a bf2??? <#bohoc><#zavart2> én már rég csak a klán miatt jáccom ezzel a bughalmazzal meg hogy igazából nincs hejjette másik (még) a kategóriában

kBagyula
Reggeltet!

Jó játék, beszereztem én is egyet, csak a securom izé ne kavarna annyit...

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

koschwarz
hát igen, attól függ melyik finom, de hát ízlések és pofonok<#circling>és biztos hogy egy tömegnövelõ vagy egy protienturmix többet ér egy párizsis zsömlénél vagy kakaóscsigánál.

A Bohoc
Eredeti játékért az nem pénz 1990-Ft..Bár mondjuk a Bf-sorozatért is ezt mondtam 12000 ft-ra.Egy fanatikusnak semmi se drága 😄 Gondolon többen igy vannak ezzel 😊)

Bohoc the wild king!

mohus
köcce...

noob...a játék árkád kategória szerintem...bár az látszik, hogy a 150 dolláros fizika kártya nélkül is szépen repkednek a dolgok😊

nem annyira árkád mint az NFSU vagy a Burnout széria...rendesen kifarol a verda pl hirtelen gázra

de egy Gran Turismo, rFactor, GTR szimulátor beállításaitól azért messze van

a játék nagyon jó...1990 HUF csak (nem tízezer) és online iszonyat partykat lehet nyomatni

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Fsensei
Meg azért az íze se rossz.Van egy haverom aki gyúr rendeszeresen és a suliban iszik ilyen turmixot, tejjel.Sztem egyáltalán nem durvább mint egy konzerv vagy egy puding...

koschwarz
bár ez nem bodybuilding topic, de azért annyit elmondanék, hogy nem kell fikázni a turmixot, semmivel nem mûbb mint a kokakóla vagy a csipsz, amit a gép mellett toltok a fejetekbe<#hehe>

koschwarz
jóvanna<#whatever>

hát belõed nemis lenne jó diktátor <#hehe><#vigyor2> maxx cenzor<#nyes>

koschwarz
egyébként schranknak igaza van abban, hogy rengeteg faxláma medic van, most fõleg az infantri szervereken, a tököm kivan velük, csak azért medicek, mert van az a hiperfegyver g36c, meg tuggya gyógyítani magát, de hogy felélesszenek valakit b+ az már luxus

én is medic szoktam lenni (mióta Odin elmondta a bûvös szavakat <#ravasz1>), de legalább 30 élesztek egy körben, az biztos<#szomoru2>

Running
Politizálós szövegeket hagyjuk srácok, mert törlöm.

Running
A Conquest 16-os Kupára jelentkezõ csapatok figyeljenek jól.

1. Amelyik csapat úgy érzi minden tagja felregelt az oldalra és a csapat alatt is megtalálható, valamint a leaderek és warszervezõk is külön megjelölték magukat,akkor tessék felém jelezni és kiteszem a táblázatba hogy OK. Akiknél ez szerepel azok máris elkezdhetik a meccseket.
2. A meccs minden körérõl kérem majd a 4 screenshotot, ha ez nincs meg, akkor nem fogadom el az eredményeket.
3. Akik bírót igényelnek azok szóljanak idõben és az se baj ha a meccsek idõpontját ki tudom tenni az oldalra.
4. A screenek alapján meg fogom nézni kik játszottak, akiket nem találok meg az oldalon a csapat alatt, azt kizárom a csapat pedig bukta az meccset. A legközelebbinél pedig azonnal kizárom a csapatot is.

1.01 - A csapatok résztvevõi regeljék fel magukat a HUNCUP oldalra (valami klán prefix megjelölés legyen, hogy el tudjalak majd helyezni a megfelelõ csapat alá).
1.02 - Ha valaki több csapatban indul, az külön jelezze nekem valamilyen formában.
1.12 - A csapatoknál legyen megjelölve pár msn elérhetõség, fõleg a leadereké és war szervezõké, valamint ezt külön is jelöljétek a nevetek mellett (ahogyan a hordánál is megtaláljátok). (HELP: Nevetek mellett van egy edit jel, arra katt majd kitöltöd az "About me:" mezõt, és máris kiteszi mi vagy.)
Amelyik csapat sikeresen végrehajtotta a missziót, azt a táblázatban egy aktív jelzéssel jelölöm. Jelenleg ennyi lenne a feladat, a többit majd akkor ha a többi csapat is visszajelzett.

koschwarz
nem, én nem lopnám szét az agyam, és ezt el is hiheted<#ejnye1><#law>

A Bohoc
😊) az igen egy kicsit érdekes az autoba

Bohoc the wild king!

mögnéztem 😊) szerintem szépen van megcsinnyálva ... a játék inkább árkád vagy szimulátor jellegû??? bár azaz utánégetõs fasság nemteccik benne

A Bohoc
Gartulálok. <#worship>

Bohoc the wild king!