Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rusid
Na igen idõm sajna nekem se volt rá ezért hagytam abba, de azért mókás volt ostromlott várost felszabadítani ilyenkor csak egy órán keresztül furikáztál a tankal és még az is izgalmas volt ,ha kellõképpen bele tudtad magad élni <#idiota>.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Nem ígértem semmit.

Yan
janek az igéreted egy napig tart?

&#165; xfire: kistekila

Colton
Hogy?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Crem
frissítsd a PB-t...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Colton
De Miért Dob Ki Állandóan a punk buster?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Crem
Ma volt nekünk is egy furcsa dolog...
Az admin le PAUSE-ta a servert . Valamit zagyvált, mikor újraindította, Sharkin a 3 zászlóból egy se maradt!:D

Nem tudom.

Kezdõ korában csalni, cáhh.

Fsensei
A hülyeség fáj janek?

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

még az -.-

mNzJean
nem attól <#kocsog> mert kezdõ , hanem mert csal.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Fsensei
Nah lol.Pedig elég nagy láma volt szegény:D

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

<#ejnye1>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Szerintem minden velem egykorú már próbált valahogy csítelni, én még(nemis fogom) nem

Crem
PunksBusted Member Data
Date 2006-05-14
Status ACTIVE
Clan ID 5248
Clan Tag frx|
Clan Name Force-X eSport Division
Admin #1 Morfi
Admin #2 DonC
Web URL #1 http://www.battlefield.hu
Web URL #2

A legnagyobb szemétség, hogy mindezt egy magyar serveren csinálta...

van pár accja :)

HunPeti92
2 Simetro
3 SOHA Simetro
4 Svasil
5 PoCoK
6 _SOA_ Simetro

Ez a kis kezdõ <#kocsog>? :D

mNzJean
Hoppá : egy újabb magyar versenyzõ csúszott el , azon a bizonyos banánhéjjon<#hehe>

http://www.punksbusted.com/cgi-bin/membership/ban.cgi?par=V009507AE&query=Search
<#levele>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Ertem en, csak ugy mondod mintha te lettel volna mar katona :)

Fsensei
Nem érted a lényegét...

Az hagyjan, de ez a grafika... :)

Te biztos voltal... :)

Fsensei
Hát sztem kevés embernek van ehez ideje meg türelme:D

Fsensei
Te se voltál katona...

joebacsi
így jobban védi a torzót...lehet, hogy nem annyira "cool", de tényleg így tartják a fegyvert

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SigS
Hogy nez ez ki? :)))))

Majd beszartam a rohogestol mikor meglattam. Kb oreganyam tartana igy a kezeben a fegyvert ha odaadnam neki <#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

schrank
errõl egy párbeszéd jut eszembe egy régi börtönös filmbõl :
"- ... te és nem fáj amikor megkúrnak?
- háááát az elsõ ötven után már-már kellemes is ..." <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Rusid
Nem tom próbáltátok-e a WWII onlinet, de ha realisztikus mókára vágytok akkor mindenképpen a legjobb. Kicsit szokni kell az elején, de a legnagyobb móka mikor 3 órán keresztül próbáltok egy Churcill-t becserkészni két Panzer III-al :).

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
Óóóó te lámpafasz.

schrank
kivételesen igaza van a janeknak aki bfezni szeret az ne szeressen opörésöflespojintozni ebben a mai rohanó világban nincs idõ az ilyen tökölõs játékokra <#nezze>
ez meg kész röhej hogy felturbózott multi egy ilyen game-nál a multi lenne az elsõ számú tulajdonság nem az hogy húde realisztikus játszani meg nem fog vele a kutya se mint ahogy az elõdjével sem <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

kérdezték a véleményed?(nem)<#lama>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

ez grafikában max a cod 1 et veri majd -.-

joebacsi
bf gyilkos ofp utód, feltupírozott graffal és multival
amúgymeg keress rá youtubeon vagy gúgli videón

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fsensei
Meg amúgy is, a multkori infantry meccsen egyedül befoglaltam a northot úgy hogy 3 kordás azt meg akarta szerezni:D Nah ott volt sok döglött korda borda:D

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Fsensei
Egy olyan dolog ami állitólag annyira jó hogy dzsóbácsi hajlandó megtanulni csehül hogy pár nappal elöbb játszhasson vele.Szóval valószínüleg valami jó játék lesz:D

Fsensei
Nah lol míg elküldtem az elõzõ üzenetet kiakadt a gépem és egy percig Dzsóbácsi szövegelését hallgattam...

Fsensei
Egy beszédhibás nyomi verselése nem ilyeszt meg:DDD<#mf1><#mf1><#mf2><#mf2>

Pharolas
Mi ez a nagyon emlegetett arma??

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

joebacsi

Kovács legény
.
,-cske
készen van a fejecske

www.czekoart.hu

Ahhoj
.

Fsensei
De a coRDHA-Horda rangadóra megpróbálok elmenni:D

Fsensei
Hát mostanában nincs sok idõm:D

joebacsi
mé, hordába nemjáccó?

Fsensei
Sajnos nem egy csoportban vagyunk...Pedig olyan szivesen szétlõném a segged a helivel:DDD

joebacsi
hát már önmegtartóztató életet élünk, szép meg jó a poe, de most abból nincsen huncup, csapatnak meg nemtesz jót, ha folyton csak publicolgatunk, a kettõ meg nemtúljó párhuzamosan egymás mellett :)
szal huncup lezajlik úgy 1 - másfél hónap alatt, és akkor már ittvan az arma...oszt möglássuk mi lesz :)

Fsensei
Mikor mentek poézni?Mert lehet hogy felmegyek lelövetni magamat:DD