Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KáTéCé
Alalplapi BIOS frissítés.

uHs Gerzson
Akkor már tudom miért vagyok az elsõ vonalban mindig <#mf1>
MEgha egy kk bekerül egy tiszta területre akor azok az alárendeltjei lesznek :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
az még nem kizáró oka annak, hogy neküldjünk a darálóba :D
meg különben is, hogynézne már ki, ha egy kisköcsögöt küldenénk kölcsönbe a csapatokhoz...még megtérítené õket...még nemjött el az idõ, hogy a világ 1 nagy köcsög alatt egyesüljön, szóval ezzel még várni kell

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
jaja, elvileg valamikor október vége...majd zaklatom bb-t konkrétabbak miatt :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fuji is úgy tuggya saját magáróó :DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

uHs Gerzson
De én nem vagyok benne a kisköcsög körben <#rinya>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
klánkurva gerzson nemmegy lízingbe, max bérelhetik ócsóé :)

jahh és ennél a fõ<#kocsog>nél kell fizetni <#vigyor2><#hehe>

apropó!! lesz klán-bf vagymiapicsa tali vagy nem?????!!!!!!!!!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

HÍRDETÉS!!!

a KisKöcsögkörtõl lehet lízingelni jóképességû klánkurvákat! díjazásuk egyéni megbeszélés alapján! napi ajánlatunk:

- 1db Gerzson (jelenleg coRDHA emblémás)
- 1db Fuji (valahol a JCSR és Horda padja között a padaláivva)
- 1db Janek (erõsen freeware jelleggel)

:DD

joebacsi
ehh, már ígyis vagytok félmillióan :)
csak nem valami forradalomfélére készültök...elég divatos lett mostanában :D

gyógyreggelt :)

www.venyclan.hu megint nem megy a linkem

Ismét toborzásra adjuk a fejünket! (mi a VéNY :D)

Akiket keresünk:

-befejezte a mutálását
-együttmûködési készség
-pályaismeret
-pilóták elõnyben, bár nem feltétel
-sok szabad este

Amit kínálunk: saját TS, Email, FTP, bf2 szerver, s tagság magyarország egyik elit bf2 klánjába.

3 hét próbaidõ, majd döntés a klán érdekeit a legjobban szem elõtt tartva

jelentkezni: a itt, a fórumban, vagy az oldalon.

Guer
uj konfigon nem tudok 5 percet sem játszani és kidob az asztalra....

régin faszán ment a gém vmi ötlet esetleg?

mohus
nincs elég hideg kinn ecsém:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
off
ja már értem h miaz a track ir...

de ilyen már van ps2 re is....
csak kicsit máshogy....

tehát nem kell tekergetn semmit...miközben vezetsz, hiszen 3 db PS2 és 3 bd játék LANban periférikusra tolja ki a látószöget...
cockpit1
cockpit2
a hidraulika már csak hab a tortán:)

amúgy tracklószar a ps3ban is lesz....X360-on a PGR3 progiban is van

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
de mi az a track ir?

schrank
nnna milliomos palánta lassan linkelheted a full extrás kazánod display-ének a képét <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi
ebbe nincs trackir, csak egy nagyobbacska monitor (tv?), egy csicsásabb szék, egy nemtúlrossz kormány, meg egy renderkép :)
(najó, még mielõtt nekem esnél, ez utóbbiban nemvagyok biztos :D)

joebacsi
trekkíer nincs pléjsztésönhöz, gran turismo nincs pchez...szal akkoris értelmetlen ennyire kidolgozni a belsõt :D
szóval hamég vanis ilyened, max ilyen szutykokkal kell beérned, de gondolom ezzel te is tisztában vagy :)

mohus
nem tom...de ezt már megrendeltem...baj?
új szoba...

mohus
huvazz...
trakkird.....az mi? mert most láttam a GTR2-ömben....

hasznos?

mohus
zsír ez a tijed?

joebacsi
és lesz is hozzá trackIR-ed ps3ra, mert anélkül szart se ér, hogy így kivan dolgozva :)

Fsensei

Nem inkább ebbe:DDDD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

mohus
na skacok én átülök lassan ebbe:)
ferrari

Kovács legény
"Feladó: j4n3k
Elküldve: 2006. 08. 28. 20:37
Tárgy: Nincs tárgy
Na én is bocsánatot kérek mindenkitõl akit csesztettem, és megigérem hogy nem fogok többet írni többet az sgre. Talán majd ha már flnövök."

www.czekoart.hu

Rusid
Bad Company? Az nem egy konzolos roncs bf lesz?

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

HTS s3rg1nh00
2007 lesz a te éved,és BF Bad Company a játékod...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Rusid
Mondjuk nekem WWII-ben kicsit fura volt hogy a stukával nem tudtam igazán zuhanóbombázni mert nem láttam a földet közben :).

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

schrank
eza játék milyen telóra jött ki <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Rusid
Mondjuk egy új motor nem ártana már alá mert a mostanihoz már durva erõgép kell hogy ne 10-15Fps-t nyomjon ki magából :).

joebacsi
még nemittam ma, megyünk bejárati ajtót fényképezni? :D

joebacsi
jaa, nem a wwiionline-t kritizáltam, élethûségben, meg látótávban még mindig az az über, ezek a korlátok a bfre vonatkoztak :)
normális kézifegyversebzéssel a ködhatár még gyalogosként is eléggé zavaró tud lenni, repülés közben meg finom a jókis masszaharc :)
wwiionlineba legalább fejlesztgetik szépen folyamatosan a játékot :)

gondolkodtam énis egy idõben erõteljesen, hogy ezt kéne tolni, de teljesen más játékmenetet kíván, és ugye ott nincs olyan, hogy saját szerver, etc...meg ezzel azért tényleg órákat kell egyszerre játszani általában (fõleg ha a frontvárosok kifogytak a technikából, akkor hátulról kell felhozni õket :))

arma meg azért multis játékmenetben nagyrészt a többi "hagyományos" taktikai fpsre épít (dm, ctf, conquest - bár itt ctinek hívják, és egy kicsit összetettebb lesz)

HTS s3rg1nh00
arra a Frostbite motorra gondolsz,amit a Battlefield Bad Company fog használni?<#ravasz1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1057869802

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

<#nemtudom>

Rusid
Azért 88-al szerintem messzebb lehet pukkangatni mint 600m :). Tényleg mikor abbhagytam akkor rebesgedték ,hogy hamarosan új motort kap a játék és nem foltozgatják tovább a régit. Álítólag abban már lehet 6000m-rõl bombázni, szal gondolom a látótávolság probléma megoldódik.

joebacsi
hát igen, mikor kuplungolni/váltani kell a tankkal, meg állásnál is néha járatni a motort, hogy gyorsan betudjon indulni ha gáz van...akkor kicsit jobban beletudja magát élni az ember :)
armaban azért ilyen nemlesz, de ottis legalább nem max 100méterrõl lövik egymást a tankok, és nem hatszázméter a max látótáv

Yan
18+
anyáddal jáccunk gruppent, de néha belagol és ledobál!
huzz innen gs után! pá

&#165; xfire: kistekila

SigS
Pedig teged szopattalak a mosdoban, nem emlekszel? <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Danee
vannak kérdések amire sosem kapunk választ...

Fsensei
Én csak azt nem értem minek ír olyan helyre ahol utálják...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Danee
hát te egy igazi idiota vagy...

Crem
alap BF2 servereken!:P

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Melyik szerveren szoktatok játszani? Aki még nem utál annyira hogy leírja, az írja meg privibe.

Igaziból volt 4 óra, vagy ezt csak úgy mondtad?:)

Rusid
Vagy amikor Sapperként 4 órán keresztül üldöztem a tankot hogy le TNT-em :).

Nem látom benne a megígérem szót.

ERykk
õõõõ #94168 ?