Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
ehh, azé a kreativitásra még gyúrj egy kicsit 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fsensei
Amúgy vu|_v@***-s nickem már van egy pár😄DD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
Szeretek új nickeket csinálni magamnak😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

joebacsi
fasza, amúgy miez a fantom izé fasság?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fsensei
Hát lézerfegyós Bf nálam nem versenyzik szóval majd megpróbálhatsz revansot venni😄

joebacsi
jó volt az 5nek is...de akkor is az ilyen ugrálós hülyegyerekek miatt van néha tele a faszom a bf2vel, kicsit vicces, hogy ketten tárazzuk rád az ak-t, aztán végül mi halunk meg 😊
no mind1, az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy poe normális sebzésrendszerén kicsit ellustultunk, csakmost huncupra nemárt kicsit levakarni magunkról a rozsdát 😊
egyébként remélem az idióta lézerfegyós bf2 mod helyett inkább majd teis jössz arma-val játszani...nah ott majd ugrálhatsz bameg, megfizetsz majd mindenért 😄

Fsensei
Meg azért az se volt rossz amikor én mareadtam hátul egyedül a mecseten és leírtottam 10 embert😄

joebacsi
amíg te a kést nyomkodtad belém, addig én kitáraztam rád az ak-t, szal sztem ugyanott vagyunk, azon a ponton valahogy nemakarta a szerver feldolgozni a hit-eket 😄

Fsensei
Mondjuk az volt a legjobb hogy beléd meg szucsy-ba is hároszor kellett a kést nyomni neked meg elsõre sikerült😄DD

Fsensei
Ja az jó volt ahogy megszáltuk a szervert😄 Csak ott volt az a nyomi #low-os gyerek akinek túl sok boomhedshootot adtam aztán begurult😄 Meg a késharcok is jók voltak😛PP

joebacsi
tegnap milyen fasza kis magyar szervert csináltunk abból a 20/20as infbõl...egész addig, amíg megnem pusztult 😊
csak néha frusztráló volt, hogy pl hármunkon kívül a maradék 5 ember szartse csinál (persze külföldi balhere az összes 😊)

SigS
Szótár
Egyebkent leteznek a magyar nyelvben olyan szavak is mint pl. a "sziasztok" , "legyel szives", "koszonom" ...

<#szomoru2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Fsensei
Azt hogy ledobott a pb és az indok angolul következik, teljesen magyarul az alatta lévõ téglalapban van az ok amiért kibasztak csak hát az is inglisül😄

schrank
az kevés <#ravasz1> teljes regcleaning

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Colton
De ujra telepitettem!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

schrank
amúgy ha ennyire utána néztél a botok számának növelésére akkor gondolom elolvastad a mondat végét is ahol le van írva ha bármit belepiszkálsz a fájlokban lõttek az on-line játéknak <#nezze>

Colton
Téged hogy hivnak a az onlinon?

Colton
Most Meg ezt a hiba üzenetet adja be!

You Have Been Disconnect by punkbuster. The Reason follows in english below.

ez mit jelent?

schrank
ha van neted akkor vagy játszol neten a bf2-vel vagy szopasd magad tovább a single fasságaiddal te idióta a bf2 on-line game a single mapok meg sem közelítik az online-t se méretben se játékosok számában <#banplz>

Colton
Single player játék több mint 16 bottal

Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:

aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4

32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következõ sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:

aiSettings.overrideMenuSettings 1
aiSettings.setMaxNBots 32
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
aiSettings.setBotSkill 1.0

(Ez szerepel is a file-ban, csak elé van írva a 'rem' parancs, ami mindössze annyit tesz, hogy azokat a kódsorokat nem olvassa be és futtatja a program.)

Na és azt az elsõ amihez az van irva hogy AiDefalut.ai Na Azt mivé kell át nevezni?

Danee
mivan?

Colton
Mivé kell átnevezni a AIDefalut.ai-T??

Danee
ha tettél fel magyaritást vagy csitet akkor rakd ujra a bf2-t 😛

Colton
You Have BeenKickid Via Punk Buster(for 0 Minutes)...
RESTRICTION:INADEQUATE O/S PRIVILEGES

ezt irja be hibaként!

TS Zolly
Vegyél vissza a videó beállításon, és a single playert feljesd el, ez inkább multis játék.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

szeva skacok!Zsír új bf2-es vagyok!Lenne egy kérdésem:Tegnap felraktam a játékot és amikor single playerben el akarom indítani a játékot,akkor a fele töltésnél(collision,Geometry-nél) a játék kidob.Tudtok valami megoldást?Köszi!
atomboy
Alahuzasok awards-n: teljesitetted az elvart szint, es IAR (In A Round, 1 koron belul) felteltellel megszerezheted...
Csik: minden siten mas lathato, van, ahol 0-tol indulva meri %-t, van, ahol elozo ranghoz kepest.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Itt a stat:

http://bf2s.com/player/57949300/

Köszi a válaszokat.
A másik,ha már itt járunk...
Az awards-nál mik az aláhúzások?
Más..Itt azt látom,hogy a következõ rangig van kb 300 napom.
Viszont ha a játékon belül nézem meg a Bfhq-t akkor fullon van a csík(nem pedig félig mint a bf2s.com-on
Fsensei
Ezt bonyolúlt neked elmagyarázni

atomboy
Nem ujraelesztes, az a revive. Ami kell, heal, azaz a tarsaid felveszik a elsosegely csomagot. Persze nem 5 csomagot kell kiosztani, hanem 5 embereletnyit. :p

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

schrank
hány medic csomag egy heal mert szerintem ha a kézben tartott csomaggal gyógyít akkor kap rá healt <#ravasz1>

Fsensei
Hát az 5 újraélesztés az nem stimmel, 5 healing point kell hozzá amit egyszerû megszerezni hiszen csak egy nagy összecsapás elött dobálni kell a medic csomagokat.

Benyomod a bf2s.com-os statod? Akkor még tudunk segíteni hogy miben kell statpaddingolni...

Sziasztok

Rágyúrtam a "Basic First Aid Badge"-re (5 ujraélesztés? egy körön belül,ha jól tudom...)
Töbször is megcsináltam,mégse kapom meg...
Ötleteket várok..(természetesen rankeden játszom...)
ittasan sem szabad transzportcigánykodni<#mf1>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

schrank
igyátok meg szépen a stamesznyi trendi italotokat aztán forduljatok a falfelé és alvás mindjárt vasárnap reggel van nem szeretném ha a misén ásítoznátok <#mf2>

HTS s3rg1nh00
hogyhogy Te ezt csak most vetted észre?ez egy axióma,nem bizonyítjuk...<#wilting>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Danee
baze nem vagy semmi 😊 egy igazi hülye 😊))

Itt meg a nevetõ harmadik<#mf1>

schrank
csak úgy efektíve kérdezték ki ez a két fasz nem konkrétan a linkelt két faszra gondoltak <#vigyor5>

JCSR Apache
Szépjóestét!
Nem akarok túl idiótának hangzani(ami neméz, de..) Hogy lennének má' õk???<#nevetes1><#vigyor2>

schrank
"ki ez a két fasz ?" hát a dancsika meg platypuska <#hehe>

kovbojok.. VÓTMÁ!! <#banplz>

-tRs-Landor

Én inkább megnézem a Jackass: The Moviet egy vörösbor társaságában és majd iszok noob egészségére😊

Danee
jeeeeee ezaz gyerünk mégmégmég 😄

HTS s3rg1nh00
ki ez a két fasz?<#wilting><#banplz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

TS Zolly
Ki ez a két f**z???

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Danee
énis ezen dolgozok... 😊 mindjárt jön h ki ez a két fasz de legalább ir vki 😊)

Én már csak azon gondolkozom, hogy miért nem tudsz jönni mindig warra... hupsz, itt már valami nem stimmel<#mf1>

Jól van Barka Palika😛

Indítsunk szted egy kis flémet? Úgyis már rég volt😊

Danee
nem is igy volt 😊