Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HBD Koschwarz és Boxer! <#integet2>#integet2>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Az áldozat nem tud reagálni, visszalõni. Tehát cheater az is aki hátba lövi a másikat.
LOL!
<#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
jézus is pont ezt mondta
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Ezzel a kártyával megy a BF2 ? 😊
Vagy tényleg 5700 a minimum?
Még véleményt 😊
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
vagyis jogtalan haszonszerzés! mert nem volt fair play! mi következik ebõl? hogy csalás. vagyis akkor Cheater vagy! ennyi az egész. jah és a jogszabályokat nem én találom ki bocsi!
Gondolkozz kicsit, bár tudom hogy nehéz a kerekeket megmozgatni. Olykor nekem is 😄
Ezzel a kártyával megy a BF ? 😊
(hangosan gondolkozva:nem ártana egy jó 50es lap,egy 62ért proc,arra egy 10ks hûtés,plusz 2G ram,meg mondjuk egy 7600GT-egyértelmû,ezt cserélném 1 év múlva...ez úgy mennyire is jönne ki?😄 230 körül,hááát akkor inkább szopok egy jó nagyot ezzel ami van és veszek egy 7600GTt bele,meg 2 év múlva új gépet-esetleg még vmi ramot bele-.-)
Together we'll fly someday...
nem tudja valaki õk melyik szerveren nyomják, vagy hol elérhetõek?
szerk:hopp,olyan 100 környékén lehet lenne olyan marha aki megvenné ezt a gépgerincet,annyiér simán megérné váltani😛
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Ha jol emlekszem, o volt az elso pilotam, amikor kiprobaltam a SU34-t. 😊
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Boxi beléd is hasonló jókat minn Kossinak 😄D
..ahogy már KLegény írta: jóóó eza szeptember!!! 😄DD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
(Szerencsere meg nem maradtam le a tekrol. 😊 )
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Rusid:az már részletkérdés,elõbb-utóbb lesz belõle😉
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.