Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze,hogy nem gondolom komolyan.Tudod én ide nem azért szoktam írni,hogy elmondjam mit gondolok hanem leírom mit nem gondolok komolyan.

joebacsi
öö statpadding az az, mikor 3 gyökér (pl 2 mec, 1 usmc) kimegy a pálya szélére, és lelövik/felélesztik egymást, hogy jó sok pontjuk legyen...ha arra gondolsz, mikor múltkor csíteresebb volt a késed, mint az enyém, akkor ja, az tényleg szórakoztató volt 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fujiryu
Hát nem tudom de aikor mi statpadoltunk egymással akkor az szórakoztató volt😄DD

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Na te aztán tényleg nagy láma vagy...Remélem nem gondolod komolyan amit leírtál, mert elég elkeserítõ...Az oké hogy te nem tudsz eljutni a hotelig, de ezért miért kell spawnkempelni?Az meg végképp röhely hogy ezt úgy írod le mintha valami hihetetlenül nehezen kivitelezhetõ dolog lenne...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

joebacsi
mer az tényleg gyökérség, csak sztem te mást értesz alatta, mint amit jelent 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Én is pont az ellenkezõ oldalról éltem meg elkeserítõnek a helyzetet.Az ember mondjuk karkandon a játék felét azzal tölti,hogy elvergõdjön a hotelig ha szélen megy akkor az SVD-sek ha középen akkor a többi fegyver kereszttûzén a kézigránátzáporon át.És a Claymore aknákat még nem is említettem.Azokkal tele van a pálya.Eléri a zászlót és vár de hirtelen valaki lelövi vagy csak a kézigránát koppanását hallja és már látja lelki szemei elõtt a visszaszámlálást aztán kezdheti elõrõl az akadálypályát.A spawnkill elkerülhetetlen.Kell valaki aki lefogja a spawnpontot mert különben a zászló elfoglalása szinte lehetetlen.És a spawnkillerekbõl sincs elég.Én a játék legstresszesebb részének élem meg amikor ott fekszek,hogy leszedjem a spawnokat.Kapunk-e UAV-t?Mert a hátamat senki se védi.UAV nélkül bárki hátulról leszúr vagy a medikek szórakozása,hogy lesokkol.Az megalázó.De lehet egy másik pontra spawnol valaki és áthajít egy gránátot.Akkor megint kezdõdik a futás.A spawnkiller is tud nagyon kiszolgáltatott lenni és ha nem szervezett a spawnkill mert nem fogják le az összes pontot akkor az is.Nekem is volt olyan,hogy 10x többet haltam mint mint amennyi killem volt.De hát ez kihívás és tud szórakoztató lenni,ha snipernek állok és swpanolás után rögtön dobom a claymore aknát.Kb 50%,hogy sikerül megfordulni és úgy lerakni aztán bumm.Volt olyan köröm amikor durván elkezdtem szórni a claymoret és dobálni a gránátot és elfoglalták a hotelt mert erõs volt az offenzíva de a kör végére dobogós lettem.Az hiszem a MEC teamen bellül is a legtöbb killem lett.Nagyon felpörgetett.Sokat haltam de 2-3 kill jutott egy claymorera és a végén a killek száma 30 felett volt.

Fujiryu
Én nem értem hogy a statpadding az miért bûn...

érteni mást is lehet alatta, csak az a kérdés, hogy te mit akarsz érteni rajta.

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

mindenki tudja mirõl van szó, nem kell magyarázni

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

atomboy
willis honlapjan: bug kihasználása - BUG
Ha igy olvasom, vegtelen ciklus lesz... Jobban kellene magyaraznia. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

joebacsi
ejj nehéz eset vagyol pöttyet 😊
látszik, hogy nemvolt részed egy pont szervezett elfoglalásában, mert akkor tudnád, hogy a támadó csapatnak mennyire fontos lefogni a védõk spawnpontjait, amíg nem fehér a zászló, mert könnyen a zászlóhúzók mögé tudnak születni...ennyire egyszerû...lehet, hogy nem a legfairebb dolog, de akkor eszerint az elv szerint ne lõlj le senkit, aki neked háttal áll, vagy még nem vett észre, hanem szigorúan várd meg, amíg észrevesz...kicsit vicces lenne a játék, nemde? 😊

TS Zolly
Azta kis kinai porcelán vázát nekijje!!!! Spawnkill mióta csit he??? Egyszerüen csak nem fer játék. Ennyi, nem több. Kb olyan, mint a fõbéz támadása. Sokat kell még tanulndod a játékról. Csit, az a nem megengedett segédeszközök [ különféle progik, játék átszerkesztése ] használata, amit jó esetbe, de sajna nem nagyon, a pb észlel. Spawnkill a pb nem észleli.
És hogy tudd mijaza a pb, elárulom, nem a propán-bután az, ha esetleg a gugle peti bácsin utánna nézel.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Csacsy
Goodspeed testvére is megjött hála istennek 😊

gbc csabika
Sztem nem akart téged senki felhúzni, csak sokan gondolják úgy hogy hiteltelen a dolog. Vagy amit a gipsz jakab megmond az úgy is van?

ennyi, ebbe nem akarok belebonyolódni többet.

ez csak egy idézet a Toldi-ból!

miért kell vitatkozni? arra nem gondoltál, hogy ezzel meg az én agyam húzta esetleg fel? úgysem fog megbékélni, ha már vitatkozni kezd. így csend lett a vége.

Yan
de õ nem beszélt igy veled. <#ejnye1>
meg lehet dumálni szebben is ezt a témát.

&#165; xfire: kistekila

úgy ahogy mondod

gbc csabika
Hát én már csak ilyen értetlen vagyok<#idiota><#conf>

kBagyula
ez nem csalás, hanem "pozitívan nehezen minõsíthetõ" esemény. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

nem vagyok kiakadva, csak próbálom megértetni a csalás fogalmát egyesekkel. látom hiába

bocs, ezt nem tudtam.
megkövetlek tudatlanságomér! 😊

kBagyula
már ne haragudj, de nem értem, hogy mért akadsz ki ezen. spawnkill volt, van, lesz, egyszer kapsz egyszer adsz. ennyi.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

a spawnkill-t mindenki tudja mit jelent. nem kell fokozni, hogy mivan ha ez és ez történik, meg ha az, hogy...

a lényeg, hogy nem kell félrebeszélni. szépíteni mindent lehet, meg megmagyarázni is, és kibúvót keresni is.

joebacsi
a második rész végén nõ ki te mûveletlen! 😊

joebacsi
hbd koschwarz, mög boxer kollégába, mög utólag tubifexbe 😊

bambinak nincsen agancsa sztem

gbc csabika
Igen, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha emiatt vkinek elönti a szar az agyát akkor nem úgy fogja elõadni ahogy az történt, hanem telefossa az említett oldalakat a hülyeségeivel, ennyi az egész.

Ez nem jó vicc!!! 😄😄😄

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

Boxer HUN
Visszább az agancsokkal bambi.... <#ejnye1> Nagyon ne rontsd en a napomat...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

tudod te is hogy nem errõl van szó hanem ha ott fetreng a kis <#kocsog> és várja hogy kilöhesse az ellent mihejst bespawnol

amúgy meg SPAWNKILL-rõl van szó <#kocsog>

nem arról hogy elöttem futkározol én meg páncéltörõvel fátbakú.lak
he he

"be nagy kár, hogy..." sajna a kár kimaradt. a fene egye meg

hallod kis <#kocsog>, itt egy probléma van csak ami "be nagy, hogy apád paraszt volt s te is az maradtál"

itt a LOL

Boxer HUN
Utólagosan is köszönöm mindenkinek!!! <#worship> <#worship> <#worship> A nagylányomat vittük gyaloglóversenyre... (egésznapos program volt)... Az ünneplés még csak most fog következni... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Fujiryu
Hanem marcio mela-nak😄DDD

Fujiryu
Ez nem a tiedre ment válasznak😄

gbc csabika
Odáig nem jutottam el az olvasásban😊

Fujiryu
Hát sztem kapott választ a kérdésére, sõt még térítésmentesen adtak neki egy jótanáécsot...

Igaza van ha itt kérdezi meg.Azért van a fórum.De legalább a FAQ-ban lehetne helye a modok felsorolásának ha ekkora bannernek van hely.

gbc csabika
Ezt nem igazán értem. Az is spawnkill ha szaladok egy zászlóhoz és valaki bespawnol elém, de majd hülye leszek lelövetni magam azért mert akkor spawnolt oda. Az õ szájából viszont nyilván egybõl fröcsög a nyál, hogy szemét jogtalan haszonszerzõ, és jogosan írkál rólam a neten mindenféle cheat kapcsán?<#nevetes2>

Fujiryu
Téged is rendesen elnyomtak kiskorodban...

Szathy
Gondolom hallottál már a Google nevû csodáról. Esetleg Yahoo?

Beers
Le lehet,Poe,USI,NAW,OPK!
Tudod, a keresõ aranyat ér 😉!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hali én azt szeretném megkérdezni,hogy van e még valami jó modifikáció a Bf2-höz a PoE2-n kívül?Csak mert én hallottam valami Nations At War-ról.Me lenne ez jó ez és ha jó akkor le lehet-e tölteni valahonnan?
Beers
Ezzel én is így vagyok 😛!

HBD minden érintetteknek!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Me0w
HBD vazger ;>

Together we'll fly someday...

Hát nálam volt "egy kis különbség", amikor bekapcsoláskor kinyomtam egypár dolgot, aminek nem kellene automatice betöltõdnie a memóriába és megnövekedett a gép sebessége jelentõsen. Ez az a tipikus eset, hogy hiába van 1 vagy 2 giga memóriád, ha le van terhelve különbözõ programokkal amikrõl te azt hiszed, hogy nem is futnak (pl. különbözõ programoknak a frissítései), nem tudja visszaadni azt a teljesítményt, amit te elvileg elvárnál.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

koschwarz
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!<#worship><#worship><#worship>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

kBagyula
Jóreggeltet.. 😊

HBD Koschwarz és Boxer! <#integet2>