Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az elõzõ Mesornak ment
aztatmeghogy?
Fujiryu
Az a te gépeden megy😄D

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

hogy rohadna ki a beletek!!!<#gun><#violent><#eplus2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

mesor
Valami gusztustalan zene szólt most amikor beléptem a topikba!<#zavart2>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Pukkandur
Akkor OK. Ha kell valakinek akkor 5e + postaköltség és megkapja. Privát üzenjen ha érdekel valakit! Hali

Fujiryu
der

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

uHs Gerzson
A sok nyamvadt Bf2 játékost enné meg a fene <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Nehogy már a mézesbödön nyalja ki a Micimackót😊

Fujiryu
A sok hülye buzi számítógéppeldolgozó nyomi halogatja hogy mi akik suliba járunk lemaradjunk a tékrõl😄

ERykk
Tudod kivel beszéljél igy ennek a szar szingle player gamnek a topikjában, te ***<#idiota>

te hülye kecseg!<#boxer>

ERykk
Már nincsen sok hátra, csak kell még egy kis flém<#eplus2>

az -a betû a jaj mellé nem kellett volna
jaja jön a 100k :-100k
sector512
Tudja használni más is természetesen.

PSN: s3ctorHU

.

Pukkandur
Nem csak single, nyomtam szerveren is, csak pár alkalom után félretettem.
Vagy ha anno regisztráltam akkor ezt a BF2-öt már más nem tudja használni?
Nekem a mai napig jobban tetszik a BF42, ha van egy kis idõm ott nyomom.

A kondás az jobb, mint a kordás😊

TS Zolly
Hamán egy Kordás elvitte a téket a kommun tyopikba. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Fujiryu
el kell érni a 100k-t...

TS Zolly
3 ezerért megveszem 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

uHs Gerzson
FLAME ON! <#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Az már überlol lenne😊

Fujiryu
Csak azt ne mondd hogy te is csak singliztél...

Pukkandur
Sziasztok!
Érdekel valakit egy eredeti BF2?
Anno elõrendelésben vettem meg, talán 3-szor játszottam vele mert nekem csalódás volt. Itt a polcon meg csak porosodik.

repulés közben mindig van ido😊

Fujiryu
Én még ilyet nem kaptam😄

schrank
a wowosok mióta fórumoznak??? azt hittem azok csak esznek isznak alszanak meg wowoznak <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

jaja jöjjön a wow topikba ott ugy is van soka aberált majd azok kiosszák😛

Fujiryu
Ha mindsent fikázol ami multi akkor mehetnél a WoW-ot meg az EVE-t is fikázni😄

atomboy
Ha jol emlekszem, Windows problema...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Szathy
Ez kérlek szépen, egy jó nagy hiba.<#buck>

badsec
Biztos nem jött be neki a single rész!<#eplus2>

Horda Maki!:D

Szathy
Szerintem azt gondolja, hogy a POE2 is BFV mod.

Crem
b@sszus...

Pecs óta most vágott ki elõször ezzel:

nem tudjátok mi lehet ez??😞

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

És miért nem tudja érvekkel alátámasztani a véleményét?😊

az alap kérdés az h mért utáljuk azt a játékot amivel csak fél orát jáccottunk?:S

schrank
mi köze a kornak a minõséghez <#idiota>

A BFV régi de a POE2-vel mi a baj?

schrank
meg különben is a kiskecseg csak a kaka 16-os mapokat látta de abból se mindet (mustááár) és különben is minek az ilyen gyökereknek net ha single-ben hokizik a szir-szar botos küldetéseire <#banplz>

meg shock-paddle😊

Kovács legény
A BF nek nincs single része ugy mint más játékoknak ,csak kilehet probálni a mapokat ,megismerni a fegyvereket a gép ellen, nincs semmi célja a single résznek csak van hogy legyen ,ezért nem is irják rá a dobozra sem hogy van mert a készitõk szerint sincs! Remélem érthetõ voltam.

Az hogy alapból utálod a multi játékokat az egy dolog ,kiprobálod a bf-et a gép ellen ,nem tetszik ez is egy dolog ,de ez kit érdekel szerinted? itt mindenki multizik leszarjuk hogy mien a gép ellen játszani mert tudjuk mi is hogy szar ,én például nem is játszottam a bf2 vel gép ellen ,tök hülyeségeket beszélsz itt összevissza ,majd ha kiprobáltad az egész játékot(multirészétis) akkor várunk vissza a kritikáiddal és talán értelmesen el is beszélgetünk, de addig pá!

www.czekoart.hu

gbc csabika
B+! Már ne is haragudj de Te vagy itt az egyetlen akinek eddig nem jutott el az agyáig vmi. Itt írod konkrétan hogy nem szereted a multis játékokat, akkor mégis mi a francot vártál a bf2-tõl könyörgöm. Lentebb már írtam a halászléfõzõ versenyrõl. De írhatnám azt is hogy ez olyan mintha olyasvalakivel mennék bort kóstolni a bordeaux-i borvidékre aki rohadtul utálja a bort, nyilván az összeset lefikázná, ergo a véleménye egy kalap szart nem ér. Ha valaki alapból nem szereti a multis cuccokat akkor nem igazán kompetens ha arról kell véleményt mondani. Ezt nyugodtan olvasd végig többször ha nem értenéd a lényeget.

uHs Gerzson
Csak francia kulcs <#idiota>

atomboy
Meg feszitovas sincs!

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

bakvarnyu
Igazad van a játék single része egy rakás szar,élvezhetetlen ! Sehol sincs egy Black mesa ojjektum se, és még fejrágók se!

Ne is lássunk többet szingöl-pléjeres hülyeségeiddel együtt...