Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne is lássunk többet szingöl-pléjeres hülyeségeiddel együtt...

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

uHs Gerzson
<#integet2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TS Zolly
Elmész??? Van isten!!!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Qwerty4
Utolsó üzenetem itt:
#99814 - olyat nem fikázok aminek még a menüjét sem láttam
#99820 - hát én ezt értettem is, sõt még írtam is hogy sztem is
#99821 - biztos nem vagyok informálva, mert nem is érdekel annyira hogy BF cikkeket olvasgassak
#99823 - kíváncsi voltam, bár tudtam mire számíthatok
#99824 - megyek is...és jól látod a dolgokat<#wink>

Qwerty4

Crem
szerintem meg menjen, ha már szólásszabadság van és demokrácia!😄

Mekkora élmény lenne neki a multi rész mondjuk egy WAKE mapon amcsiként, olyanokkal akik 1 éve nyomják ...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

atomboy
Ha nem szereted a multiplayer, megis, mi a francnak probaltad ki? Ne mondd, hogy nem olvasod el elotte a jatek leirasat...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Qwerty4
#99818 - mondtam, nyugodtan
#99819 - OK beismerem a single player próba után szar, unalmas.De hogy nem jut el az agyadig hogyha én alapból nem szeretem a multiplayer mûfajt akkor Bf 2 multi része se tetszhet, még annyira se hogy egy próbát tegyek.Ennyi az egész, csak logikusan kell gondolkodni...Tehát még mindig fenntartom a véleményemet:Bf 2<#levele>

Qwerty4

uHs Gerzson
Látom te sem vagy informálva a BF2 részeivel akkor nem tudom miért nem fogadod el az igazságot?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

dronkZero
Egyébként mi is egy tál fosnak tartjuk a single részét, ezt próbáljuk beleverni pici agyadba. De ha annyi eszed van, hogy egy multi játékot a tutorial jellegû single része alapján véleményezel, akkor nem is baj, hogy nem tetszik neked...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Fujiryu
Látom még mindig nem jut el az agyadig az amit itt mondanak neked...Azért mondják hogy hülye vagy, meg azért anyáznak, mert a single alapján itéled meg a játékot, ami HÜLYESÉG!!! Ha csak a single részt fikáztad volna akkor azt elfogadták volna...DE amig NEM próbálod ki a MULTI részét addig NE próbálj az EGÉSZ játékról képet alkotni!!!

U.I:Ha továbbra is azt mondod hogy a BF2 egy az egyben szar akkor elhúzhatsz, nem tartunk igényt a társaságodra, ha meg beismered, hogy hülyeség volt mindenféle tapasztalat nélkül valamit lefikázni, akkor maradhatsz...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

TS Zolly
Akkor nyomsd végig a 12 pályát, de innen húzd el a beled!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Qwerty4
#99810 - jó
#99812 - és miért nem létezik a single része?ezt kifejtenéd?mert nem értem(nemrég játszodtam rajta)
#99813 - ha tetszik egy játék nem kritizálok(lásd SWAT 4 topic), hanem dícsérek, de ha vmi szar azt is megmondom, miért ne, elvégre szólásszabadság van
Mondom nekem rosz a játék, nektek fasza stb., ezt én el is fogadom.Mindenki nem kell egyfajta dolgot szeressen.És örülök annak is hogy játszodtok rajta 4 éve ha tetszik nektek(mármint a BF-el sorozattal).Nekem annyira tetszik hogy singlebe kiprõbáljam azt a 12 pályát.

Qwerty4

csak 185 hsz és megvan a 100ezer .PPP

Fujiryu
Ha meg kritizálsz akkor legalább teszteld le az egészet, vagy csak annyit irj hogy a single része szar a játéknak...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Me0w
Szerintem akkor irany tovabb mondjuk a World of Warcraft topicba vagy az EVE Online topicba, es oszd ki oket is, hogy mekkora fos a jatek, hogy nincs single resze, mert neked ugye csak az tetszik.

Joebattya:
Asszem akkor mostmar a 10-es lista bovul rendesen 😊

Together we'll fly someday...

TS Zolly
Nem a fórumnak szégyene lenne, hanem a te baromságaidé. De imént irtad, kipróbálsz egy játékot, és mész az adott játék fórumára kritizálni, ezért te csak egy kötekedõ ****** vagy. Csillagos részhez azt gondolhatod, amit akarsz.

Ha tényleg olyan rossz lenne a játék, akkor egyesek itt nem nyomnák vele online a gémet már 4 éve. Kinek a pap, kinek a papné. Neked speciel, szenteltvíz is kevés lenne.

Kovács legény
Akkor is arrol van szo hogy egy multi játékot szarozol ,aminek játszottál a "single" részével ,ami nem is létezik

www.czekoart.hu

gbc csabika
+a

gbc csabika
A múltkor játszottam egy negyed órát a hl2-vel, sztem nem vmi fordulatos sztorija<#hehe>

Kovács legény
ez most olyan hogy halászléfõzõversenyen elmondom hogy utálom a borsolevest és ezért szar a halászlé<#mf1>

www.czekoart.hu

Qwerty4
#99776 -akármit írhat a dobozán a játéknak, az csak a doboz, de több van benne, ha lehet géppel játszani akkor az single player is, az igaz hogy nincs sok értelme + ezért is majdnem halál unalmas
#99779 - Úristen, na az amit itt mondtál az logikátlan!!!
#99781 - unalmas szivatás
#99783 - nem kellene ilyeneket mondj, mert nem támadtalak csak a játékot
#99785 - van single része, az nem kérdés sztem mire való, mindenkinek amire éppen kell
#99789 - nem beszélek hüjeséget, a tény az tény
#99792 - örülök, hogy az egyik kedvenced 😊 és nem szeretnék senkit sem meggyõzni hogy ne játszodjon rajta, én csak a véleményemet mondom szerényen
#99794 - de igen is értem a lényegét, a lényege a multiplayer, de az még nem azt jelenti(megint írom) hogy single nem létezik
#99795 - a multit mondom nem szeretem, életembe a MOHAAB-al játszodtam, majd 2 hónap múlva meg is untam
#99796 - biztos igazad van
#99799 - ne sértegess sztem, mert én se tettem
#99801 - semmi közöm hozzá

U.I.:Én nem veszekdni, hanem vitázni szeretnék a játékról és azért mert más a véleményem nem kell sztem utálni.Múlt héten a DRiver 3 topicba is kritizáltam, mégis elég normálisan elviselték a game rajongói, tegyetek ti is így és nyugodjatok.És a hsz.-kat ne töröljétek, mert akkor már a fórumnak lenne nagy szégyen a túlzott cenzúra.<#wink>

Qwerty4

schrank
ti most mit kevertek itt a halászlével <#confused>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Smuge
Menjel offline internetezni aztán majd ird le milyen

Fujiryu
Nem...Ez kb olyan, mintha azt a részét kóstolnád meg a halnak, amit nem tesznek bele a halászlébe, és az alapján mondanál véleményt😄DD

gbc csabika
Akit alapból nem érdekel semmi multis téma az mér mond egyetlen konkrét multis játék csökevény SINGLE részérõl véleményt? Ez kb olyan mintha zsûriznék egy halászléfõzõ versenyen, kurvára leszarnák a véleményem ha megtudnák hogy mindenféle halat utálok...

schrank
nekem csak annyi a gondom vele hogy a bf2-t fikázta úgy hogy nem is játszott vele mert ha még a BFV-t vagy a PoE-t savazta volna akkor még a pártoltam és támogattam is volna <#vigyor1>

Ez csak egy lúzer-júzer, aki azt hiszi, hogy mindent beírkálhat... a bf2 talira is eljöhetne és kíváncsi lennék, hogy ott mekkora lenne a szája😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

schrank
amúgy ez a Qverty az az a kverti ami a Dr. server-eken a szponzor <#ticking>

Qwerty4
Nyugi, csak ebédelni mentem.És hamarosan reagálok minden hsz.-ra, mert itt egy pár dolgot férre értelmeztetek.

Qwerty4

schrank
bárcsak anno a szüleid single-be nyomták volna egymással akkor most nem keltettél volna itt ekkora felháborodást de õk nem bírták nekik muszáj volt multizni egymással és ráadásul "tûzfal" nélkül <#mf2>

gbc csabika
Sztem csak a billentyûzetet koptatjátok, nem érdemes neki magyarázni...

Fujiryu
HBD DDániel😄

atomboy
Pedig neten van a filling. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Fujiryu
Nehogy már a single player beli élményeid alapján itélj meg egy játékot, ami alapvetõen multi játéknak volt kitalálva...Megértem hogy a single playert nem élvezed, mert azt nem is lehet...A bootok annyira hülyék hogy az már fáj, ha késsel mész ellenük még akkor se tudnak lelõni...Szóval sztem próbáld ki neten, hiszen ennek a játéknak az a szórakoztató része(ha akarod belövöm a szerverünket este és felmegyünk szórakoztatni😄DD), és ne itélkezz ilyen elhamarkodottan valamirõl, amit nem próbáltál ki...

Beers
Megnyugtatlak, rendesen utálom a bf2-t!
Csak nem tudod, mire találták ki ezt a játékot, nem érted a lényegét!
Ez nem hl2, hogy végignyomom a singleplayert, majd a neten bohóckodok egy kicsit!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
Máris mész? Pedig még nincs 100k <#idiota>

HTS s3rg1nh00
jelenleg nálam a bf2 az elsõ 5ben van csak de semmi gond,próbálkozz tovább...
(1.jelenleg a GTR2...)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Kovács legény
mert nincs is

www.czekoart.hu

HTS s3rg1nh00
pont azt jelenti...az eredeti dobozon még fel sincs tüntetve,hogy van single,vajon ez miért van?<#fejvakaras><#banplz><#taps>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Kovács legény
csak ha hülyeség beszél valaki azt nem tudjuk elviselni...

www.czekoart.hu

Qwerty4
az a baj veletek, hogy nem tudjátok elfogadni ha valaki a favorit játékotokat kritizálja!!!és szevasztok!!!<#wave>

Qwerty4

Kovács legény

www.czekoart.hu

Beers
Szerintem Te a bf2-t és minket is felejts el!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Kovács legény
A BF az mindigis multijáték volt ,nincs single része ,csak gyakorolni tudsz a gép ellen, tehát hülyeségeket beszélsz ,de nem baj PÁ-PÁ!

www.czekoart.hu

Qwerty4
#99772 - azzal kiegészítve hogy azért mert a multiplayer a fõ vonzóereje ennek a játéknak, nem azt jelenti hogy a sp-t el is kell felejteni, hogy nem is létezik!!!

Qwerty4

uHs Gerzson
Hogy te mekkora egy segg vagy 😄 Me0w hol van ilyenkor? 😄DD

JCSR Wolfguy
Mondom én...még néhány hasonló kariberû hsz és meg is van a 100k... "ma 6 pályát kiviszek, holnap 3-at, kedden még a megmaradó 3-at és DELETE." ezen azért feküdtem 😊😊 ez már a " kijött már a BF2? " kérdéssel vetekszik....😄<#taps>

\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

mesor
Az 5. pályát ha sikerült megcsinálnod PLS segíts majd mert én elakadtam ezen a pályán!
😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Beers
Jókor hát, lassan jön a D Con 😊!

joebacsi
amit te mondtál az nem kritika, hanem csak fasság 😄
most akkor a logikád szerint a hl is szar, mert nemlehet benne passziánszozni? agyas <#idiota>
(a nép meowért és szekrényért kiált!! 😄)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"