Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
a 7300GT az milyen az x1600pro-hoz képest <#ticking>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Me0w
Akinek meg nem tetszik az infantry az fogja be a pofajat es menjen olyan szerverre jatszani ahol vannak jarmuvek.

Together we'll fly someday...

Ha már ennyire anti-infantry párti vagy, akkor miért dicsõited annyira a sniper-kasztot? Vagy inkább hozzunk egy külön Szekrény-kasztot?<#mf1>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

schrank
inkábba sok buzeráns mediket kéne kibaszni a picsába akkora bug ez a medik mint a picsa az infantry meg egy rakás szar a bf azé bf mert jármûvek is vannak akinek ez nem tetszik az játszon mással <#nezze>
mustáron a sniper mindent visz <#mf1>

koschwarz
máhogy akkor nevezzük nevén a gyereket<#falbav>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
"Battlefield 2142-es spyware botrány!
<2006. október 17. @ 11:42 - Bad Sector>
Bombaként robbant az Interneten a hír, hogy a Battlefield 2142-ben állítólag beépített spyware található, legalább is a Worthplaying híre szerint.

A játékot külföldön már lehet kapni pár boltban és a dobozokba csúsztatott papírdarabka arra figyelmezteti a vásárlókat, hogy egy "monitoring software" figyeli a felhasználót, ami olyan "anonim" információkat küldd el központi szerverre, mint az IP számod, a szörfölési szokásaid és ezek aztán különféle cégekhez jutnak el, akik a játékon belül reklámokat nyomatnak az arcodba. Hogy ez konkrétan hogyan mûködik, és pontosan mennyire igaz, illetve mit is tervezett vele az Electronic Arts, arról nyílván fogunk még hallani, mert egészen biztosan reagálni fognak rá..."

Mellesleg szvsz a sniper nagyon jó csapattámogatásra is: ahogy megy elõre a gyorstalpas hadtest, addig a sniper kilövi a géppuskaállvány mögött lévõ soldiert, aki aljas indokból elkövetett emberölési kísérletet próbál elkövetni vagy éppen aki lesbõl próbálja õket kiszedni, mint pl. egy másik ellenséges sniper...

koschwarz
jó, legyen frendlifire, legyen érte minusz pont, de ne dobjon ki kettõ ilyen után, mert állandóan kihalt lesz a szerver. mellesleg publikon egyébként sem egy jó beállítás szvsz, joebacsival értek egyet.

azt a harcmodort, amikor a sniper kibaxxa a kléjmórját az útba, azt én is rühellem. én a létra tetején használom, de hát a birkák csakazértis felmásznak. ja hogy õ is ott akar sniperkedni: na az meg luxus. de ezt is lehetetlen publikon "betartatni". mielõtt valaki beszólna, hogy minek infantrin sniper: szerintem egy sniper is képes zászlót védeni.

Nem nekem se! De még a 2142 Demoból is kidobál!!
Me0w
Ez faszsag, miert en figyeljek a sok lama sniper elhagyott szarjaira? Van nekem eleg gondom harc kozben, ok meg csak lekurjak a claymoret valahova az utba, azt szopjon miattuk 15 masik jatekos...

Csak jelzem, hogy ha ertelmes helyeken lennenek a cuccok akkor fele ennyi TK se lenne, de van ugy hogy spawnbol elindulva rogton belefutok egybe, szoval... PG DOWN!

Másnak se sikerül az Account Server-hez csatlakozni?

mesor
sniper<#levele>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

joebacsi
ha a zaszlohoz teszi, ugyanúgy belemásznak a csapattársak, szal publikon felejtõ sztem ez a csapattárssebzés beállítás, mert így tényleg használhatatlanok az aknák és a claymoreok...max csak private ranked beállítással van értelme (belegyalogolsz haver claymoreba -> te kapod a minuszt, rögtön megtanulsz figyelni rá)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Me0w
Ne haragudj, nem csak neked szol, de amikor a sok faszlama sniper korberakja pl. Karkandon a hotel sikatorait claymore-al, es pont befutsz egy sarkon 2 csik elettel egy medpacert, vagy csak taraznal egyet a sarok mogott, rogton ott van 2 claymore es bumm. Szarok ra hogy kapod a minusz kettoket erte, sot ha lehet meg be is punisholok az ilyenert. Tanuljatok mar meg, hogy a claymore onvedelmi- esetleg zaszlovedo fegyver nem ilyen "kibaszom-az-utba-csak-belegyalogol-valaki" eszkoz.

koschwarz
transzporter<#levele><#hehe>

koschwarz
igaz, lehet hogy elszoktam a kõkemény magyar szcénától <#hehe>

viszont ettõl még nem érthetõ, hogy ha látja a balfax hogy ott egy kurva nagy piros halálfej, akkor minek mászik rá. mer még megértem, hogy ha valami hülye épületsarokhoz raknám, ahol véletlenül is belefuthat, de egy létra tetején...<#falbav>

most komolyan. <#fejvakaras>

jappy
Mondj egy olyan szervert ahol kökemények jáccanak.Minimum olyanok mint te:-)Megnézném hol tartok.

jobb ma egy sör mint holnap kettő

thx a CoRDHA-soknak a wart! Fõleg amcsi oldalon tanultunk belõle sokat. gg
schrank
medic <#levele>

mesor
Elvileg -50 pont után kéne kidobálnia az embereket a servernek, de ez még a bf2cc titka, hogy miért nem állítja be.

mesor
Vagy egyszerûen csak elszoktatok a kõkemény magyar playerektõl!
😊
Claymoret nem kell össze-vissza dobálni és akkor nem lesz TK.

HTS s3rg1nh00
én is belefutottam már nemrég vagy 60 saját claybe,azé van vagy 600 suicide-om😮OOODD
egyébként tényleg érdekesen viselkedik az a szerver,mert egyesekbe komplett tárat lövök mire pörr-bumm a válasz és megint én várok 15mpet...de azért köszi a 3 JCSR-es kollégának,meg 1-2 Hordás makinak a jó játékot😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

koschwarz
wááá, csak felbaxta az idegemet hirtelen. elõször lelõ a varázslövéssel a srác b+, még arra sem volt idõm, hogy a fejére álljak a célkereszttel, a következõ születés után begyûjtök a 2 kléjmórra két tk, erre kivág. áhhh.

Fujiryu
Annak a szervernek van egy két kisebb probémája de attól még jó😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Szathy
vagy nagyon tud lõni és te épp lámultál

Nem baj, nekem holnap nem kell mennem suliba😊

ez nem a szerver hibája😄
mér kléjmórozól?😊
azért szed le mert tud lõni vagy csiter😊

Team GIGABYTE

koschwarz
gratulálok az ea hu 1-es szerver beállításaihoz, az idióták simán belerohannak az claymore-ba végülis csak egy bazinagy piros koponya jelzi hogy ott van, 2 ilyen és kirúgott a szerver.

arról nem is beszélve hogy qrva messzirõl (értsd snipertávolság) a csávó leszed ak-val egy lövésbõl.

Running
2006.10.15.: /Running

HBA - DRAGON MECCS EREDMÉNYE:

Dragon Valley
HBA (USMC) : Dragon (Kína) : 165:0
HBA (Kína) : Dragon (USMC): 169:0

Sharqi Peninsula
HBA (USMC) : Dragon (MEC): 129:18
HBA (MEC) : Dragon (USMC): 161:0

624-18 HBA WIN!

JCSR - VÉNY HUNCUP MECCS EREDMÉNYE:

Shongua
75-91/Vény
92-90/JCSR

Oilfields
55-62/Vény
136-0/JCSR

359-245 - JCSR WIN
Köszi srácok rendesen megizzasztottatok minket😊

FRX - 25tth HUNCUP MECCS EREDMÉNYE:

Mashtuur (25th mapja)
78-49 FRX/USMC/
114-0 FRX/MEC/

Kubra Dam (FRX mapja)
81-89 /25th/
49-66 /25th/

322-204 - FRX WIN

jappy
Az szép bakker.Te is király vagy:-)

jobb ma egy sör mint holnap kettő

koschwarz
ja, átnéztem, télleg leköcsögöztek. hurrá!!!!<#pias><#integet2><#taps>

Fujiryu
Nekem nem megy 😞

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Running
Elindult a huncup oldal!

Crem
Nálam is van egy jó kis bug!

Minden serverre való fellépésnél kapok egy Medal of Valor-t!😄DDDDDDDDD
Persze a statban csak 1 van, de jól esik az EA-tól ez a gondoskodás!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Fujiryu
Én is köszönöm a játékot, izgalmas volt😄D

Egyébként elég sok nickem van, legtöbbnek egy és két csíkja van😄 A vu|_v@**** kollekcíónak is van legalább 6 darabja😄

joebacsi
nah 2142 topik alapján lassan úgylátom teis tiszteletbeli kisköcsög leszel 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

vége a szimulálásnaq? 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

<#integet2><#pias>
buzi iskola<#vomit>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

menny be egy pistojj és bicska szerverre (katica kocsma is jó de ott nem érmet adnak <#papakacsint><#hehe>) és pikk-pakk meglesz

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Me0w
Nem lesz, mivel a fele bugos 😊 Pl. a rangok ilyenek, hiaba lesz meg mindenbol a basic pl, nem leszel first sergeant hamar a masikat megkaptad, stb 😉

joebacsi
nembajaz, jóköcsöghözméltóan viselkecc legalább...

koschwarz
figy, ha valaha is megszerzem a basic knife-ot, egybõl medál és éremhullás lesz a statomban, mert már egy csomó mindenhez csak az hiányzik<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

mesor
Ezt már többen is mondták!<#kuss>

joebacsi
persze-persze, magyarázni mindent lehet, teis csíter vaty, ezis csak aztat bizonyíttya!!44

mesor
Megvolt okt7.-én az experthez szükséges idõ, megölte a veteránhoz szükséges ember mennyiséget és megkapta a veteránt.

Okt8.-án megölte mediccel a 40 embert és megkapta az expertet!
😊

joebacsi
najó méksem, decsak a fejlécszínednek köszönheted 😄

joebacsi
teis lebuktá!
kivaty rukva44!!! muhahazuhaha

jajj Dzsóóó moss engemetet is lebukktacc .. bár én csak szeretnék ojjan csítet minn amijen Odinnak van<#whatever><#bohoc>

énis egybõl kaptam a pisztojj-ból a középsõt .. nahh azt meg hogy csinnyáltam???? mint Odin 😊))