Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazad van de attólmég dobogót ér a beszólás!! 😄DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Tegnap láttam h lehet hatékonyan letenni egy kléjmórt. Ea hun-n utolsó elõtti snipa felmászott a tv tetejére, mondom srácoknak uzsgyi fel, de vigyázzunk tutti lesz akna. Gond nélkül feljutottunk lelõttük aztán valaki ts-en mondta h ezt nézzem meg milyen egy láma. Az aknát a fal mellé letette, de fordítva valahogy és a fal felé mutatott az érzékelõ része...na mind1.

Ne haragudj már, de ez tiszta primitív dolog, hogy a játéknak van belsõ keresõje, mint ahogy az összes többi multiplayeres játéknak... mellesleg warezzal nem foglalkozunk...

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Smuge
Most mi a f*sz bajod van amugy? Miért kell a tudatlant kigunyolni azért ,amit még nem tud? Talán segiteni kell neki illetve normális hangnemben megmondani neki a megoldást nem pedig lenézni, már is egyel kevesebb ilyen lenne. Elhiszed hogy én is tudok olyat kérdezni tõled ami nekem teljesen hétköznapi de neked fingod nincs róla mi az? Fel kéne már nõni, tiszta dedo...

schrank
vetõdj hasra az irodádban aztán majd megtudod amúgy valószínûleg érzik a szójás fingszagodat <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
nemtom nekem bejön ha az ellenfél elkezd ugrálni, addig se tud lõni, viszont egyáltalán nem különösebben nehéz eltalálni õket, úgyhogy én személy szerint szeretnék több ugribugri látni <#nezze><#violent>

azt viszont sohanem fogom megérteni, hogyan lehet, hogy fekszek, tudom hogy jön az ellenfél és ki fog bukkanni az épület sarkán, és felettem nincs ellenfél uav-je, és sokkal hamarabb elkezdek lõni és eltalálom supportfegyverrel, ehhez képest hasravetõdik és 2 lövéssel elintéz. ezt az egyet nem tudom megszokni, hogy b+ a vetõdés animáció alatt mintha nem lenne hitboxa az ellenfélnek <#nemtudom>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

köszönjük a gyakot a Dokiknak naon kellemes vót 😊)

és köszönjük a tennapi "fun"wart a GBC-seknek 😄D jalabala-kumbula-bad nekem sokkal jobban teccet minn dalian .. ott kicsit úgy tûnt mintha körbe-körbe mentünk volna jalan több volt a frontálharc 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Beers
Mindig azt hiszem, hogy xy hülyeséget nem lehet überelni, de tévedtem 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Áááááááááááááááááááááááá!!!! Ez viszi a pálmát!! 😄DDDDDDDD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Herold
Azzal nem sokra mész.

sharamboy18
nah végre megvan😄...má vágok mindent😛

I LOVE DEEP

sharamboy18
de amúgy ha nem éppen eredeti akkor hogyan használjam a belsõt szerverkeresõt?

I LOVE DEEP

sharamboy18
jó és ez ekkora gond hogy nem nagyon értek ezekhez vagy mi?....sztm nem mindenki ért az ilyen dolgokhoz...de hagyjuk<#vigyor2>

I LOVE DEEP

joebacsi
fubazmeg, sztem dobogós lettél! 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
hmm, nem a mozgolódással van a bajom, ha nem derült volna ki, csak azzal a nonszen idióta ugrabugrával van gondom (42 tánci assija messze elfogadhatóbb), mert valahogy mindig elfog a röhögõgörcs, mikor a 2 méterre álló ellen elkezdi nyomatni...hogy betanult ütemû gombnyomogatással, vagy autohotkey-el blindelt egyetlen gomb nyomogatásával (ami szépen mûködik 1.4 alatt is), azmár csak gyomor kérdése...az biztos, hogy kifejezetten nagy tudás nemkell hozzá, most csapattal 1-2 gyak rá lenne szánva mindenki el tudná sajátítani, de nem tesszük, mert ne errõl szóljon már ez a kurva játék...(najó, 1.4 alatt abszolút nem ilyen drámai a helyzet, de kell valami flémkelltés, merígy sose lesz 200k, meg hamár alig van idõm játszani, legalább a számat koptatom 😄)

namajd az arma...😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

sharamboy18
uhh....a belsõ szerverkeresõ az ami a játékban van?ha igen akkor leesett

I LOVE DEEP

sharamboy18
honnan lehet letölteni belsõ szerverkeresõt?vagy mi az?sorry de nem értek ehhez...

I LOVE DEEP

joebacsi
nemvoltam sajna, azért bíztam benne, hogy az izzasztáson egy kicsit több is összejön 😊
majd jól kifaggatom a srácokat, hogy a hómmapot hogy a bánatba buktuk, merthát vele ment a továbbjutás is 😞
grat belétek!

sharamboy18
??????????

miért is?

I LOVE DEEP

atomboy
Inkabb az ertelmezo szotart ajanlom...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

sharamboy18
és azt honnan lehet letölteni?

I LOVE DEEP

atomboy
Belso szerverkeresot hasznalni.

sharamboy18
és ilyenkor mit kell tenni?

I LOVE DEEP

atomboy
Mert nem jo az ASE.

sharamboy18
hahóóóóóó....valaki tudna segíteni?

I LOVE DEEP

ez vadabb <#idiota> úgy 3 percig bírtam <#buck>

-tRs-Landor

Sh3rmanData
<#awink> jah, jók vótatok thx a meccset.

mNzJean
Köszi a wart Rdha , jó szoros kis meccs volt. Megizzadtunk rendesen a gyõzelemért.<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

sharamboy18
az miért van hogy keresek szervert ASE-n és csak 5-6 szervert ad ki és azokon sincsen senki...és nem is magyar szerverek😞

I LOVE DEEP

Fujiryu
Én nem tehetek arról hogy csak egyhelyben álló célpontra tudsz lõni egyhelybõl...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank
ez mi irigyhónajmirigyes fasság <#mf2>

JCSR Apache
Ezt ismeritek?
LOL
<#nevetes1><#vigyor2><#nevetes1><#taps>
Akármivel megy amit beírsz a .justgotowned.com elé.

schrank
én meg azt a verziót hogy a medic ne gyógyítsa magát hülyeségeket írsz B+

az=azt

Hát, ha lejtõre teszik az aknát, akkor nem biztos...😊

Mellesleg sztem az vissza lehetne hozni, hogy gránáttal fel lehetne robbantani a claymore-t és akkor sztem annak mindenki örülne... kivéve a tulajdonosa😊

joebacsi
nagyon = nagyobb

HTS s3rg1nh00
volt olyan,mikor kark-on mentünk külföldin hotel felé,álltunk a spawnnál,egy sniper a közelharcban körbekléyezett minket,leszedtük de ott áltunk a 2 clay-e közt 3an😄DD na az mekkora flash volt,muszály volt kempelni😊

mesor
A clay-t is jól látni csak lehetetlen kikerülni. 😊
Mostanában km-ekrõl robban az összes.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

SigS
De azt lenyegesen jobban lehet latni es van eselyed kikerulni...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

HTS s3rg1nh00
én tegnap jalalabadon az egyetlen zászlónkat próbáltam védeni,meg a spawnpontot amit állandóan fogtak az ellenfél soraiból...naná,h.csapattárs futott az 1ikbe,a másikba meg én😄DD

koschwarz
ámen<#worship>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

joebacsi
hát nemmintha nagyon odalennék a claymore-ért, de az tuti, hogy nem nagyon fasság, mint az ugrabugra, és akkor sztem ezt túltárgyaltuk <#ravasz1>

Az oké, de a harckocsiaknával is akkor ugyanazt meg lehetne csinálni...

Fujiryu
Hát én azt a verziót támogatom hogy a snipa ne használjon claymoret...Sztem a claymore a legnagyobb faszság ebben a játékban, mert azért egy kicsait idegesítõ amikor végigküzdöd magad 20 emberen utána meg egy láma claymoréval megöl...Ha mondjuk csak a fél életet vinné le a claymore az már sztem lényegesen jobb lenne...Nem egy olyan snipát láttam aki csak claymorokkal fregelt...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

<#taps> dejó!! az enyimét mán nemis írják fel a listára ... <#hehe><#rinya><#rinya>

BPéter85
Hát a sniper kast meg claymorjai szvsz nagyon el tudják rontani a játékot. Ém pl mindig örülök, hogy ha egy szerveren be van kapcsolva a TK aknákra. Múltkor is egy szerveren barátfelismerõ aknák voltak én meg rendes assaultosként elverekedem magam karkadon hotelig amcsi oldalán, sikerül kiszúrnom a claymort a zászlónál. Na most mi legyen felrobbantani nem lehet bemenni nem fogok. A 3. lehetõség megvárom még egy csapattárs felszedi elõttem. Ez szép is jó lenne ha idõközben nem rúgtak volna mert nem foglalom a zászlót csak rohangálok körülötte. Dzóval csak tanulja meg minden snipa hogy mire való az aknája.

The SoG is mother. The SoG is father

Pláne amikor te transzportcigánykodsz😊

Me0w
...akik nem ismerik a googlet...

http://www23.tomshardware.com/graphics.html

Together we'll fly someday...

schrank
mert a kocsiból kilõni valakit sokkal nagyobb fles mint egy sima futkárodzó lámát <#finom>