Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
a. csíter
b. szar a bf2s

mivel a második teljességgel kizárt, ezért végre itt a nagy bizonyíték az elsõre, most jól lebuktattad!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

jahh <#nyes><#buck><#bohoc>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

JCSR Odinnak hogy csinálta azt, hogy 2005 october 7.én megkszerezte a veterán mediket, és 2005 oktober 8.án az expertet?

koschwarz
puskatussal, jejeje!!<#violent>

én egyébként annyira nem is találom jónak a g36e-t. jó, kicsit pontosabb, és gyorsabban is adja le a sorozatokat, de ennyi.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

mesor
Soha nem használok unlockot! (az SF nincs is meg nekem)
Kizárólag alap fegyverekkel tolom! G36 akármit csak akkor láttam ha felélesztettek és azt kaptam a kezembe.
Amúgy tegnap hányszor b*sztalak szájba az M16-al? Nem számoltad véletlenül? Jó párszor az biztos!<#mf1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

kBagyula
Monnyuk tegnap este is elég szépen összejöttünk, csak azok a BF1942 mapok bekavartak rendesen. Amikor jött Aberdeen akkor az összes külföldi játékost kivágta, mert feltételezem, hogy nincsenek meg nekik azok a mapok.
Egyíbkínt jó körök voltak az alap PoE2 mapokkal. Voltunk is vagy 14-16-an a szerveren.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Ha' ezer' vagyunk olyan kevesen. Mindenki arra var, hogy a tobbiek kezdjenek jatszani vele. Aki meg szokott vele jatszani, az megnezi a szervereket, aztan ha nincs eppen senki, akkor elmegy kulfoldire. Ettol persze idonkent hivatalos nyelvve lehetne tenni a magyart nemely kulhoni szerveren, mig a hazaiak csak panganak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

teddymac
mindig kivág a pb innen http://www.bfstats.info/index.php

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

TS Zolly
Pojeba esténként van élet, CoR vagy antik7.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

koschwarz
jajaj, spemelünk, én vissza is vonom az elõzõ hsz-emet<#hehe>

Zsoltika 007
?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

koschwarz
valami ilyesmi elõítélet tartott vissza engem is egyáltalán a letöltéstõl...<#szomoru2>

Én azért vagyok olyan,hogy elképzelem ez az Index kísérlete a felfokozott politikai helyzet lecsillapítása és a politikusok lágyabb (értsd feminim) énjének kifejezése érdekében.<#nyes>

Me0w
Egy hetig minden este lestem a szervereket mikor raertem es 0 ember jatszott, ezert uninstall.

Together we'll fly someday...

Te ne itt nyuzsogjel, hanem POE-ban, mert a Fomaki osszesirja a valltomesunket, hogy faszanyos mapeket csinal, aztan meg senki nem akar jatszani.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Beers
Végleges a dc-re sem készült el, és szerintem nem is fog!
Ennek tükrében ez sem valószímû, de ahogy G.erzsi is mondja ne nekünk..!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Me0w
Kicsit olyan fraktalos tavcso kene, minden soretdarabhoz 1 tavcso 😊

Together we'll fly someday...

uHs Gerzson
Véglegest én nem is merek jósolni, de nekem ne legyen igazam 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

izsook
Reméljük zsirabb lesz a végleges... , de ez ami most itt van az értékelhetetlen!

Beers
Viszont a heliket nagyon jól megcsinálták (USMC), csak az allied-es irányítás kellene és perfect!
A snipa sörétes tényleg érdekes a páncélosok szintén!
Van még min dolgozni, de legalább láttuk ezt is!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
Elsõ kiadás volt amit azért adtak ki hogy megtudják mit kell még javítani vagy modosítani.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

méne lehetne távcsõ a sörétesen??<#nemtudom><#nevetes1>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

izsook
-😮FF:-

Ez nagyon kemény

-😮FF:-

kipróbáltam a Rising Confliktet, hát na... gagyi gyógyi valami, mikor nem forog a kerék mikor tolatsz a tankkal a sznájper sörétesrõl nem is beszélve a pályák.. szóval ezen még dolgozni kellett volna.

a vége a legjobb 😄D

menSZESZ
teddymac
😊spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki tudna nekem tört servert mondani vagy esetleg itt,hogy tudok játszani?http://www.bfstats.info/index.php

<#worship>

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

erdos
ha tudod miért kérdezed? <#vigyor2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Gyurcsány és Orbán mint szerelmes pár.Fotómontázsok zenei aláfestéssel.

Meghekkelték?

koschwarz
mit kellett nézni?<#nyes>

erdos
mostmár semmit, visszaállították :-(

koschwarz
de mit kell itt nézni?

A fórumukban nyitottak róla egyet amit rögtön töröltek is.

Azért az FN F2000-t elfogadnám.Rengetegszer volt olyan,hogy miden átmenet nélkül kinyiffantam tõle.Meg multkor 64-es Jalalabadon MEC feljött baserapelni.A bucka elõtt megálltak és dobálta valamelyik a flashbanget.Mikor semmit se lehetett látni bejöttek a táborba és lemészárolták a vaksi amcsikat.

uHs Gerzson
vesekõ mentesett.

Kovács legény
habzósat!

www.czekoart.hu

erdos
www.index.hu
hátha még megy, hatalmas <#vigyor>

koschwarz
manapság akármilyen szerverre megyek, szinte mindenki kizárólag sf-es unlockokkal nyomja. ehhez képest sem annyira jók, hogy ne tudnék érvényesülni az én a kis m16-osommal.

<#levele><#hehe><#mf1>

erdos
pálinkásat <#integet2>

KáTéCé
Mondjuk úgy, teszt üzemmódban ment tegnap, és sajnos néhány hibát találunk is benne, ezeket elvileg olyan éjfél magasságára sikerült kijavítani.

Crem
off

SPECNAZ: Project Wolf

SG cikk+ képek

Errõl a játékról nem is halottam!!!😞 Pedig ez a Stílus ami nálam N°1!

A cikk szerint Novemberben meg is fog jelenni.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Morgen!😊

Hát ez szép...

Kakas mondja TS-n: "Gyereknek 2 csíkos rangja van, de nagyon jól nyomja!" Aztán mikor beírtad magyarul, hogy átjutottál a trainen, kezdett gyanus lenni a dolog!😄DDDDDDD

Jó kis pörgös és szoros public WAR volt ! Így utolag akkor THX!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

sydac
Kosz Erdos, ez jolesett!<#eljen> THX meg1x a wart, jo lecke volt!<#taps>

atomboy
A 3 kiraly Krisztus szuletesen? 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

SigS
Sandor Jozsef Benedek, zsakban hoznak egy meleget <#eplus2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Fujiryu
Még mindig jobb G36E-vel írtani a gyalogosokat, mint egy jeepel lámulni a spawnpontokon...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

erdos
Ha a végén csak kicsit akartok nyerni nem nagyon akkor tietek a meccs, remek a taktikátok meg a csapatotok, le a kalappal. nekem mindenesetre sikerült életem egyik lexarabb formáját nyújtani :-)

schrank
húúúha most verd a melledet medik g36noob infantri ....ci <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TS Zolly
Elmentek kocsikázni. 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

õk HÕSI halált haltak😛