Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Monoron is lehetne tali és akkor Schranky-Monkey kérésére csinálhatnánk Running szervezésében egy Medal of Monort és akkor Schrank is jöhetne😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

koschwarz
"programok telepítése és törlése" a windózban<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Talicskával😛

És valaki tud nekem mondani olyan programot a játékhoz amivel színvonalasabban megy a játék?😊

Me0w
Jah, csak hogy a faszba' megyunk haza a tali utan? 😊

Together we'll fly someday...

Kovács legény
Jah legyen veresen a tali ,gödöllö még belefér😄

www.czekoart.hu

Running
A huncupos klánokat figyelmeztetem, hogy ha úgy tolnak le egy meccset h nincs fent a huncupon a mapválasztás az adott meccsre, akkor nemhogy érvénytelen lesz a meccs, hanem mindkét csapat még -2 pontot is fog kapni.
JCSR-t, coRDHA, GBC...már figyelmeztettem, ne kelljen többet szólni.

Idõpontokat és mapokat tudjam, ennyi, nem bonyolult.

TS Zolly
Pedig azt is átszerkeztettem párszor. 😄DD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Jaja, ezt irta nemrég. Utánna irták is, minek mindig pösten rendezni a talit. Vidék ocsobb is.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

uHs Gerzson
From BB 😉
"drága fiatal barátaim,
tom h vmikor a közeljövõben igen esedékes lenne egy bf tali, de én egyszerûen nem érek rá szervezni, kicsit rám van szakadva az élet és még nem értek ide a mentõalakulatok.

helyszínre két javaslat van:
- a pannónia utcában ahol már voltunk 2x az a pincehelység, de már új tulajjal, új berendezéssel, 160 garantált férõhellyel és az üzemeltetõ korábban is ott melózott, uh. õ keresett meg azzal, hogy ha megyünk tuttira maradhatunk reggelig és ad kedvezményt, mert jól fogyasztó csapat vagyunk 😊

a másik javaslat vsly-tól jött, neki egy ismerõse csinál egy vendéglátóipari egységet vhol a körúton, és szintén le tud zsírozni barátibb árakat.

szal kérem vki vegye kezébe a dolgokat, ha van idõpont terv én lebeszélem ha az én megoldásom, vsly is biztosan megteszi ha az övé.

hírt, jelentkezési felületet, miegyebet megcsináljuk bf.hu-n, de kérlek találjátok ki a mikor, hol, hogyant.

bb "

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Yan
"tegye fel a kezét ki hol lakik"
(by Hamvai)
😉

&#165; xfire: kistekila

Running
Tegye fel a kezét akit tudja hol volt az elõzõ elõtti bf tali vagy tud valami helyet ahol elférne a bagázs.

uHs Gerzson
Kabbe 😄DDDDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
bruhahaha 😄
Tavaj volt vesekõven és majdnem miatta nme mentem bf talira 😞 de ott voltam 😉

háááát tennap war elõtt is kellet valami infó a GBC-sektõl, erre G.Erzsi benyögi átugrik a ts-ükre és mekkérdi a dolgot😄DD szerintem nincs ojjan magyar klán akihez nincs neki belépési jogosúccsága 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

kBagyula
nõgyógyászatra? 😉 (annyit emlegetted ezt a klánkúvaságot) 😄D

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

uHs Gerzson
Nem tehetek róla na 😞 reggel 7-re kellett kontrolviszgálatra mennem..

meg egyébként is itt kempelsz a fórumon már kora délelõtt, ahelyett hogy maradtál volna supportolni a G36oddal hajnalig <#vigyor>

-tRs-Landor

<#gunyos1>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
És akkor ki fog klánkúrvulni? TE? <#idiota><#mf1>

na akkor pláne nagyobb buli lesz!!!4<#banplz>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
De én akkor nem leszek úgyhogy le van fújva <#mf2>

jó.. akkor jövõ7 péntek, este nyóc, a nyugatinál, ahol mútkó vót! na.. meg van szervezve <#mf1>

-tRs-Landor

kezdesz Ferkós-Odni<#vigyor2><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

JCSR ODIN
ejjjj nemigazmá... csak így akartam bevédeni az ODIN-os sniper-es titkot, amit elköptél, pedig csak mi tudtuk eddig <#schmoll2>

42 óta 4 vig hazudtunk, de ezt most elkúrtuk ... nem kicsit, nagyon <#vigyor5>

szégelld magad <#circling>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

atomboy
Minek verekedni lofegyverek korszakaban... 😊

Egyebkent orulok, hogy sikerult az ejjel kiprovokalnom az egyik legviccesebb kerdest... 😉

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

erdos
szemét genya <#mf2>
Látod én annyira tisztellek hogy ittam a szavaid mester, te meg visszaélsz vele <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Running
Rajta lennék csak bb-t nem érem el h hun volt a mútkóri, nem a szabadtéri lanos hanem az ezelõtti. Asztat megtudom, akkor joe-t elkergetem lebeszélni a helyet, mert aszonta õ intézi, mert szeret titeket és sok a szabadideje.

a tali a verekedésrõl jutott eszedbe??? 😄DD

amúgy télleg kéne .. basztatom Dzsót de semmi fogan-atya mosanában se gyakon se waron nemvanjelen .. a tennapi dalian-mapot is õ tálalta fel nekünk osztán nemvót hogy adja az igét

jaja! <#vigyor1>
jut eszembe intézni kéne már az õszi bftalit<#smile><#phone>

-tRs-Landor

JCSR ODIN
jól van nincs semmi baj <#taps>

háppersze hogy nem ér! és külömbenis minek veszekedni .. ha verekedni is lehet 😉)

<#mf2>majha 😊) szopacc minket?!

hát a végére teljesen elszállt az agyad <#nevetes1>
nem ér az egész ennyit <#alien2>

-tRs-Landor

moss hallom elõször 😞 amúgy a statomból is kiderül hogy nemvagyok egy nagy késelgetõs típus 😊)

jahh és nem jácottam a régi 42-vel .. (az újjal meg nem fogok) 😄DD

JCSR ODIN
És a gyengébbek azóta is azt hiszik. Lásd pl. erdos #100650 <#nyes>

Running
Magamat le tudom tölteni, mért néha jó lenne ha ketten lennénk én és letöltött én.

Kovács legény
honnan tudom letölteni bf2-höz a video options-t???

www.czekoart.hu

JCSR ODIN
bf42 óta hírdetem, hogy a sniper-nek hosszabb a karja.

TS Zolly
Hát ne haragudj, de ez volt a legjobb kérdés amit itt feltettek eddig. Hogy snipáõval nem lehet zumolni, ezt azok, kik olyan játékkal játszottak ahol lehetett, elismerem nem tudják. Vagy hogyan kell lehozni a konzolt, esetleg hogyan lehet valaki commander, ez sem egyértelmü egy uj játékosnak. De ha nem warezolt a játék, akkor a kiskönyvben ez mind levan irva, és képekkel illusztrálva. De a szerver belsõ keresõ letöltése az már egy nagy láma kérdés!!! Ennél nagyobb ostobaságot még nem láttam itt a fórumon. Még annál is jobb, melyik kasztal érdemes késelni. 😄

És elhiheted, olyan kérdéseket mint pl megy a játék régi tipusu video kártyán, esetleg hogyan kell snipával zumolni, már fel sem veszem, csak átsiklok felette.

Értve vagyok??? Vagy mondjam el ezt az egészet a te alpári stilusodba, vagy az eszedhez mérten, dedosqn, hogy megértsd??

Kovács legény
Ha olyan dolgot kérdezne amire nem jöhetne rá magától is kb.10mp alatt, nem gunyolná ki senki. Ha a lustaság helyett végiggondolta volna hogy mit is akar kérdezni ,rájött volna hogy hülyét csinál magából...

www.czekoart.hu

Running
Tegnapi Tp.peti szúrkálta fél órát a kúszómászó katonámat és nem boldogult, aztán feltûnt és lelõttem, jót nevettünk.

koschwarz
egyértelmûen a sniperrel lehet a legjobban késelni, ezt mindenki tuggya. a snipa olyan figurákat is tud, mint steven segal az úszó erõdben. <#hehe>

koschwarz
egy gusztustalan visszataszító alak vagy b+<#mf1><#mf2>

nemááá 😊)) bár amennyit késeltem?!

erdos
A sznájperrel 😉 (tényleg)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

<#nevetes2>

nekem : "mejjik kaszttal könnyebb késelni?" 😉)

A tudatlansag informacio hianyt jelent. Ez viszont kokemeny, kimunkalt ostobasag volt. Ha valaki a belso szerverkeresorol megkerdezi, honnan lehet letolteni, annak nem a tudasaval van gond.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

😊

De amúgy tényleg össze lehetne foglalni azokat hülyeségeket, amiket a fórumba írtak😊 Nekem eddig ez a sznájperes-alt+f4-es beszólás maradt meg😊