Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól felfújtátok ezt az egészet. Minden tisztán le van írva a kupa szabályzatába, mikor vállaltátok a részvételt akkor kellett volna mérlegelni részt vesztek-e rajta vagy sem. Nem az 1 ember miatt vesztettétek el a meccset, és ez a szappanopera ami itt folyik kuparombolásnak tûnik...És mint írtam már egy jó csapat veszteni is kell hogy tudjon. Amúgy meg sztem nem volt rossz meccs!<#nemtudom>#nemtudom>
Inkább BF2 Definitive ligába nevezzetek! <#integet2>#integet2>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Na láttod-láttod ezért lapulok mint nyuszi a fûben 😄DD
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
vazze, tényleg, én hülye aluszok miközben itt pezseg az élet...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Together we'll fly someday...
Together we'll fly someday...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
(gerzsont mán megse merem említeni 😄)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
inkább valami csajt dobjá mán be a közösbe 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nagy nap ez a KKK számára 😊
one more step for world domination! 😄
De a szabályok felett mégiscsak átsiklunk!
Na mind1 többet nem foglalkozok a témával.
Jó8!
mert ugye kezdjük:
GBC-Jean: aki volt egyszer gbc-s és hordás, most gbc-s és jcsr-es
frx-meow, frx-ktc: akik szintén egyszerre voltak frx-esek és hordások
stb...
Sajnos úgy mint az életben , úgy a klánéletben is vannak bizonyos összefonódások , gondolok itt a Jcsr-Horda együtmûködésére<#law>#law>, ahogy én látom a nehéz idõkben amikor mindkét klánnak problémái voltak kölcsönösen kisegítették egymást , a horda átadott a mérhetetlen tudásából a Jcsr-nek<#hehe>#hehe> , a Jcsr pedig betanuló playerekkel ajándékozta meg a Hordát.<#violent>#violent>Így történhetett meg e szörnyü büntett.<#nyes>#nyes>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
- Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Õ maga a szövetség!
- Orbán Viktor rá tudja beszelni Chuck Norris-t, hogy legyen öngyilkos!
- Orbán Viktor meg nem veszített el választást, csak hagyta, hogy azt valaki elcsalja!
- Mikor Orbán Viktor ezer forintossal fizet, húszezrest kap vissza. Ezzel 2 új munkahelyet is teremt!
- Orbán Viktort gondolatával képes lenne elpusztítani az egész világot, de Orbán Viktor sose gondol rosszra!
- A világon a 3 leggyakoribb örömforrás: a szerelem, a szülõi szeretet és Orbán Viktor!
- Orbán Viktor negatív adót vetett ki országára a középkorban. Akkor kellett eltörölnie, amikor mar nem fért több arany a királyi kincstárba!
- Orbán Viktor nem szereti, ha a gépeket a gyárban készítik. Õ a földben termeli meg Õket!
- Orbán Viktor azért nem játszik a Magyar Labdarúgó Válogatottban, mert nem akar csalódást okozni a világ összes többi nemzetének!
- Orbán Viktort nem azért szereti önmagát, mert beképzelt, hanem mert maximalista!
- Orbán Viktor egyszer azt gondolta, hogy minden háztartásba ingyen bevezeti a sört. - Aztán úgy döntött, hogy nem, mert Orbán Viktor csak olyan dolgot vezet be, amit mindenki szeret!
- Orbán Viktor semmit sem tud elrontani. Nem tanították meg rá!
- Az emberi agynak csak 10%-át használjuk. A maradékot Orbán Viktor használja helyettünk!
- Orbán Viktor nem csupán vallásos. Õ maga a vallás!
- Orbán Viktor nem tanulni járt iskolába. Felmérte a terepet, hogy hol fognak róla tanítani!
- Isten magára hagyta a Földet. Tudta, hogy Orbán Viktor mellett nem lenne dolga!
- Orbán Viktor egyetlen dobásból megnyeri a Gazdálkodj okosan-t. Kétszer!
- Orbán Viktor sose szabálytalan a fociban. Orbán Viktor rábeszéli az ellenfél csapatat, hogy álljon át hozzájuk!
- Orbán Viktor nem emeli a benzin árat! Orbán Viktor eltörli a benzin árat!
- Amikor Chuck Norris meg akar küzdeni Orbán Viktorral, Chuck Norris 5 perc alatt morális válságba kerül anélkül, hogy Orbán Viktor barmit is tenne.
- Minden ember szereti Orbán Viktort. Minden EMBER!
- Orbán Viktor nem hõs! Orbán Viktor az Orbán Viktor!
- Chuck Norris nem legitim. Orbán Viktor legitim!
- Orbán Viktor nem akar miniszterelnök lenni. Orbán Viktor a miniszterelnök.
-tRs-Landor
Ezt már elfelejtettem😄

-tRs-Landor
Feleség rajtakapja férjét, legjobb barátnõjével a hálószobájukban. A
férj magyarázata:
Hát igen. Megkúrtam. Nem kicsit. Nagyon! A legjobb barátnõdet. Az
utóbbi másfél évben folyamatosan, minden héten. Ilyen böszmeséget
még nem követett el férj a világon.
De!
Most beismertem. Ez nem hazugság volt, hanem csak elegem lett ebbõl
az erkölcstelen világból, ahol minden férj titokban a feleség háta
mögött aljas játékokat folytat. Ha hazudni akartam volna, akkor
keresek egy eldugott motelszobát, és ott elkapok egy 5 rongyos
kurvát. De én nem így tettem. A legjobb barátnõdet kaptam el, a saját
hálószobánkban, a saját ágyunkban. Tudatosan akkor, amikor várható
volt, hogy hazaállítasz. Ami történt, nem csak az én felelõsségem.
Mindketten hibásak vagyunk abban, hogy ez így alakult. Nem figyeltünk
oda eléggé egymásra. Tudd meg, az elmúlt tizenhat évben minden férfi
akiben csak bíztál, megcsalt téged. Eddig én sem voltam elég bátor,
hogy szakítsak ezzel a egyértelmûen téves életfelfogással, de
mostanra elég lett a hazugságokból. Amikor azt mondod te még sosem
csaltál meg, tudom, hogy hazudsz. És még csak be sem ismered. Egy
aljas hazudozó vagy, aki képes lenne élete végéig hazugságokban élni,
csak hogy megmentse a házasságát. Egy hazug lotyó vagy és kész.
Hiába rongálsz, hiába szaggatod szét az öltönyeimet, ezzel is csak azt
bizonyítod, hogy egy primitív ember vagy, aki nem érdemel meg engem.
Beadhatod a válópert, de én soha nem mondok le a házról, és a
gyerekekrõl. Mert inkább maradjanak nálam, mint egy olyan durva,
vandál embernél, aki csak, hogy leplezze saját hazugságait, szétveri a
fél lakást, ordibál, és félelmet kelt szegény ártatlan gyerekekben.
Mire gondolsz? : P
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
azért ne túlozzuk el nagyon 😊

-tRs-Landor