Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
igazán leírhatnád már, hogy ki is is vagy valójában...
amúgymeg ha azon vagytok kiakadva, hogy meow káromkodott párat, akkor tudok gratulálni...mint mondtam õ fícsör, megmondóember, itt fórumba engem is elküld anyámba 2 hozzászólásból egyszer csak úgy zsigerbõl, hogy kifejezze a szertetét <#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

dicehater
Rendben de úgy érzem az ilyen Meow félékre csak egy válasz lehet és az nem biztos az hogy elismerjük az érdemeit... De akkor meg fogják vissza az okostojásokat és ne veregessék itt egymás vállát hogy milyen skillesek káromkodásban és szidásban.

badsec
Na srácok, ennek most én szeretnék véget vetni! Mivel kicsit "ismerem" KTC-t, játszottam is vele elég sokat, így meg kell õt védenem! Szerintem pont Õ az az ember, aki a meccs alatt a saját csapatát is próbálta nyugtatni. Kár, hogy pont Õ volt, aki mindig leesett a szerverekrõl! Amúgy egyedül MeOw volt aki folyamatosan szidta Wolfit + a csapatunkat, az FRX többi tagját ilyen szempontból nem érheti támadás!
Szerintem az FRX igen is jó csapat! Errõl már többször is megbizonyosodhattunk mi magunk is. Azért mert volt tegnap náluk egy ember, aki nem tudja kontrolálni magát, nem kell az egész csapatot bántani.

Horda Maki!:D

Running
Akármikor kedvetek van valami meccshez, állunk elibe és jöhet a visszavágó, akár inf, akár conquest...

Running
Így van, titeket nem érintett, veletek egy nagyon jó és tisztességes meccset toltunk le, így tovább GBC.

nah ha már ilyen paprikás a hangulat, jó lenne egy bf tali, hogy akik itt flémelnek, ott majd együtt igyanak😊 senkinek semmi új infója nincs?
badsec
Szerintem ez csak annyiban volt válasz a hszedre, hogy a csapatunk nem akarja folytatni a kupát. Semmi bántó nem volt benne, csak Running maki a többi "gondolatát" is oda írta, ami általánosságokról szól.

dicehater
Pedig vehetnéd - a tegnapi Hordva VS Frx meccsen folyamatosan fikáztatok Wolfguy repülését is, ok tegyük fel hogy lealázott titekett a levegõben. Na és? Ennyire váratlanul ért hogy valaki lehet jobb nálatok bizonyos pozicióban? Amúgy volt neketek is pár jó megmozdulásotok Fushe Passon USMC bakancsban, de ezek után említésre sem méltó, dõljetek bele a flamekardotokba aztán spricceljétek össze a battlefield.hu-t hogy micsoda bajnokok vagytok. Tegnapi refklektálásotok szinte mindenre az volt hogy "sz*pjon le" meg "b*zi repülös"? Nehogy el kezdd már védeni a sohase volt becsületetek...

Manoboy
Haha... na ide találtam én is! Legalább a mi klánunkból is valaki képviseli a fánkot.. 😄
Akartm reggelni és kideürl hogy már reggeltem egyszer.. de a suliba olyan gagyi a net hogy.. huha... 😄

Na szóval a huncup jó alap gondolatokkal indult el, nagyon tetszett emg minden! Nekem szimplán az volt a bajom hogy vanank olyan klánok akik néha nagyon frucsán tudják beintézni a másikat! engem személy szerint nem érdekel ha kikapunk! Abból is tanulunk! De van sok kivétel! Ha mást nem CB-n biztos össze futunk pár magyar klánnal! Mi most Elvileg Conquesten indulunk, de majd mondom hogy infantryn is toljuk! én inkább azt szeretem!!

Na üdv: =25th=M@no

gbc csabika
Ezt most nem értem, hogy miért pont nekem írod, amikor kikaptunk tõletek személy szerint annyit nehezményeztem, és azt sem nyilvánosan -ami egyébként sztem nem sértõ rátok nézve- hogy 150-0-ás kört nem kellett volna produkálnunk ez nem volt szükségszerû, elbasztuk, nem részletezném. Igen a horda nagyon erõs csapat blablabla, nem nyalok segget, de pont arról van szó hogy ha úgy gondolnám hogy csak sûrûbben vagyunk veletek többen nem, akkor nem gyõzködnélek.

KáTéCé
Ezt nem veszem magamra/magunkra.

erdos
Vasnapra asszem nincs meccsünk de az gáz mert nemleszek <#hehe>
Wolfi az egyik meccsszervezõ nálunk is, beszélje le magával! <#mf2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Running
JCSR-Horda ütközés jó lenne valamikor, barival le kéne szervezned nem? Régen pörögtünk már, kell a vereség is. Ja és Wolfi a mijénk.<#mf2>

erdos
És a személyiségi jogaink vazze???? <#mf2>
Amúgy tény és való, a Horda rettenetesen sokat fejlõdött, az élcsapatok közé kell sorolni, ez van.
jut eszembe visszatérünk ratyik és végetek <#hehe>

érdekes kékes-lillás fejed van 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Elnézést nem akarok bántani senkit, de nemhiszem h rá lehetne venni a csapatot h folytassuk ezt a dolgot, személy szerint nekem már hányingerem van attól h aki kikap a hordától az rinyálni kezd, köpköd ránk és stb...mintha valami szégyen csapattól kaptak volna ki. Eredményeink kiválóak és becsületre méltóak, néhány adat:

CB 16 infantry:
8. 1.206 Horda Horda Team Hungary 27win 10loss
11. 1.129 JCSR JEEP CSATA RULEZ Hungary 14w 10l

Egy jó példa arra hogy cb-n 27 meccset nyertünk eddig, amit eddig egyetlen magyar klán se produkált. Nem fogok semmit bizonygatni, csak szégyen h egyszerûbb köpködni a másikra, mint beismerni, h igen a horda lealázott minket mert gyengébbek, kevésbé felkészültek voltunk. Ez a probléma érinti a magyar csapatok többségét.
Na ezért szarok az egészre, és ezért nem folytatjuk a kupát. Nincs szükség arra, h egy a legközelebbi meccsünknél megint valaki ledegradáljon minket és a tagjainkat.
Lassan már egy rohadt gyakra se lehet kihívni a magyar klánokat, mert vereségük esetén összesírják magukat, vagy engem baszogatnak.

Yan
jókor szósz 😉

&#165; xfire: kistekila

joebacsi
"Ennél széthúzobb, kötekedõsebb, stb. közösséget én még nem láttam!"

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gbc csabika
Mivel úgy tûnik, hogy a horda döntésével szemben fellebbezésnek helye nincs, arra szeretnénk kérni az frx klánt hogy ha amúgy nem akarják, legalább ennek fényében gondolják meg magukat és folytassák a kupát.
Én személy szerint annak örülnék ha mindkettõ folytatná de hát ez van.

badsec
Na jóreggelt!

Elöször is egyetértek azzal, ha Running kizárja a Hordát a kupából, mert vétettünk a szabályok ellen (2x is), ezzel automatikusan ez jár!<#eljen> Minket szerintem ez annyira nem fog a földhöz vágni, mert alapból úgy indultunk neki, hogy játszunk egy jót! Én személy szerint már alig vártam, hogy végre magyar csapatok ellen játszhatunk, nem kell a kötsög csíter külföldiek ellen harcolni. Sajnos a magyar csapatok nagy része semmit nem változott az elmúlt években. Kb. egy éve kisérem figyelemmel a bf közösség(?) életét, de a helyzet azóta is ugyanolyan. Valakinek mindig sikerül belekötnie a másikba, néha okkal, néha ok nélkül. És akkor jönnek a többiek, akik keselyû modjára lecsapnak rá. Ennél széthúzobb, kötekedõsebb, stb. közösséget én még nem láttam!
Mivel ez egy játék és arra találták ki, hogy szórakoztasson, nem értem miért kell ezt ennyire komolyan venni?! Mikor leülök játszani, akkor ezt olyanokkal teszem, akikkel szeretek együtt játszani. Mert SZÓRAKOZTAT! És engem kurvára nem érdekel, hogy az adott illetõ játszik-e más csapatban vagy sem! Egy kupánál persze kellenek szabályok, amik mindenkire nézve kötelezõ jellegûek! Ez alól egyáltalán nem kivétel a Horda sem! Hibáztunk, kizártak! Ennyi...Mi ezt nem fogjuk annyira komolyan venni, hogy döhüngjünk itt, vagy mindenféle undorító dolgot mondjunk a másiknak/másikról, mint pl. MeOw.
Én csak tényleg azokat a csapatokat sajnálom, akik tisztességgel készültek a kupára. Pl. játszottunk a VÉNY ellen egy gyakmeccset múlt héten és kijelenthete, hogy õk a kupa egyik nagy esélyesei! Mi ennek a kupának tényleg "funból" vágtunk neki. Egyszerûen a Horda nem tud olyan szinten "komoly" lenni, hogy görcsöljünk a gyõzelemért/vereségért. Akkor igazából már nem is lenne Horda...

Na most hirtelen ennyi jutott eszembe...

Peace

Horda|badsex

erdos
nem adod fel? <#hehe>

méé nem számít aza pár feles??<#sir><#nemtudom><#hehe><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

csak hüjjéskedtem!!<#bohoc><#hehe>

joebacsi
hol készültünk mi annyit szted? 😄
(az esti felesek nemszámítanak!)

mNzJean
Uhh ne haragudjatok ,nem szándékossan hagytalak ki bennetek<#wow2>,csak gyorsan írtam , de említhattem volna még a Dragont a Dr.-t és a 25 th-t is.A lényeg ,hogy ne lépjenek vissza mert a problémákat meg lehet és meg is kell oldani de nem ez a helyes megoldás , szerintem.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

joebacsi
"Elõre is köszi,nyugodtan kijelenthetem ,hogy ezt a résztvevõ csapatok nevében is irtam"
faszt! mi legalább így nagy eséllyel továbbjutunk a csoportból, annak ellenére, hogy az eddigi meccseket jól elkúrtuk 😄
sõt én amondó vagyok, hogy zárjuk ki a gbc-t is, mer õk mutatták a rossz példát, a jcsr-t, mert egyik taguk érintett, a vényt, mert erkölcstelenül sok tagjuk van, a hba-t, mert farock hagyja feltörni az accját, és ez elfogadhatatlan...oszt mimeg a dr-el lezavarjuk a kupát gyorsba 😄

gbc csabika
Ha lehet nekem ilyenbe belepofázni, sztem az azért még nem olyan nagy bûn hogy egy esetleges adminisztrációs hiba folytán egy azaz egy darab ember nincs ott azon 25 között ha nem is másik klán tagja és amúgy is ott van már a klánban. Most erre úgyis azt fogom kapni, hogy mer a gbc így meg úgy meg az amúgy is maga a gonosz blablabla. Mi szeretnénk lejátszani kedden egy meccset az frx ellen ettõl függetlenül.

erdos
Node csak a horda alakult meg mixes klánosokból, nem?

na szép ! még azt a kevés csapatot sem tod hiánytalanul felsorolni .. <#rinya> megyek is és öngyi leszek miattad!

<#hehe><#worship><#worship>

erdos
vazze...
Most nem azért de tegye fel a kezét aki minden meccs után csinált szkrínsotot meg ehhez hasonlók.... ezért is bünti járna. Ezt a kupát a magunk szórakoztatására találtuk ki, kár ebbe belemélyedni ennyire. A másik meg mindenki tudja hogy a horda magját klánosok rakták össze anno, egy kész csoda meg jó vezetés hogy a nagyrészük távozása után megmaradt. node aki régóta bennevan most lépjen le? Az meg végképp csak tiszteletet érdemel hogy anno a boxzsák szerepkörükbõl ki tudtak törni és komoly esélyekkel állnak neki egy ilyen kupának. (itt megemlíteném a VÉNYt, HBA-t, GBC-t, stb-stb is akiket szinte nem is látni hallani, mégis komolyan készülnek az ilyen megmérettetésre és bizony jó eséllyel állnak ki bárki ellen)
Szal ilyenért vitatkozni mert egy szétesett csapatból átállt emberke nincs beírva a listába sztem felesleges...

joebacsi
az azért még hozzá tartozik, hogy egyedül csak a horda használja ki ezt a szabályt...érdekes, velem meg tudtál egyezni, hogy, bár a szabály lehetõvé teszi, mégse játszik jcsr-es...gondolhatod, hogy más meccsen is kényes kérdés lehet ez, annak ellenére, hogy szabályszerû, avagy sem...az elsõ negatív visszhangok után be kellett volna felejteni azt a cserét, és akkor nincs min rágódni...most jobb, hogy balhé van belõle?

mNzJean
Na jobb reggelt mindenkinek mint ez a mai, ismét puskaporos a levegõ .Lenne egy javaslatom , mivel mindkét csapat ,az FRX és a Horda is egyaránt sokat tett a közösségért ,ezért arra kérlek gondoljátok meg a visszaléépést , és tegyétek meg ha másért nem hát a bf2-s magyar scene kedvéért ,hogy végigjátszátok a kupát.Ha mindkét csapat visszalép akkor nyugodtan leállíthatjuk a kupát és az kitolás azokkal akik készültek rá Pl Vény , GBC , Jcsr ,HBA , kérlek bennetek gondoljátok meg ,hogy ezen sérelmek ellenére folytatjátok a kupát.Amúgy is kevés aktív klán van most magyarországon , és ezek konfliktusok csak tovább csökkentik az aktiv klánok játékkedvét .Tehát gondoljátok meg pls. és ne lépjetek vissza had fejezzük be ezt a kupát ,és ne menjen kárba a sok energia amit a szervezõk ,és a csapatok belefektettek. Elõre is köszi,nyugodtan kijelenthetem ,hogy ezt a résztvevõ csapatok nevében is irtam,.<#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Running
Fasza nem lesz, de 2x elkövettünk ugyanazt a hibát, frx joggal említette meg, az elsõ felett még átsiklottam, a 2-nál már nem, így nincs kivételezés, Horda kizárva. Szervezõ kerestetik a huncup folytatásához.

gbc csabika
És ha kizárod magatokat akkor minden fasza lesz gondolom...

Running
Nem vétettünk a szabályok ellen, õk meg elfogadták. Joe, innentõl kezdve nincs mirõl beszélni ezzel kapcsolatban.

Csomó csapat tolja a cb-n, ott meg aztán fõleg van ilyen, hogy egy ember több csapatban is játszik, nem is értem mirõl beszéltek. Tegnap mondtam is a hordásoknak TS-en. Mikor a gond van olyan szabályal ami nem CB-s akkor miért nem CB szabály mert ott ez meg az van. Ha a cb szabállyal van gond akkor meg miért kell a cb szabály alapján játszani. Szánalmas. Komolyan a vereségre nem kell kifogásokat találni a másik csapatnál, fõleg h akkor keresnek, mikor vesztésre állnak vagy kikapnak.

koschwarz
nem

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
Ez már a 2. volt h riki játszott és nem regelt fel. 25th ellen volt az elsõ, amiért szóltak is.
Én tudom értelmezni a szabályokat, te meg nem vagy tájékozódva.

joebacsi
hagyd, most kicsit bedepizett, elmegy nõzni, kicsit, oszt majd megnyugszik 😄

joebacsi
jah, mijáu az fícsör 😄
de hát ilyen kiélezett helyzetben mindenki mindenbe belepróbál kapaszkodni...

KáTéCé
"TÉNY: A Horda csapata vétett a szabályok ellen, mivel Riki, aki kb 1 hete már nem próbás nálunk (Lob-ból átjöttek vagy 6-an, horda.clanwar.hu oldalon híreknél látható), nem regelt fel a huncup oldalra. Emiatt a csapatot ki kellene zárni."

Te maffla maki bazzeg legalább a saját szabályaidat tud értelmezmi, lol

" - A screenek alapján meg fogom nézni kik játszottak, akiket nem találok meg az oldalon a csapat alatt, azt kizárom a csapat pedig bukta az meccset. A legközelebbinél pedig azonnal kizárom a csapatot is."

joebacsi
visszagondolva az infantry kupa bronzmeccs hangulatára, amit volt szerencsém végigközvetíteni, hihetetlen, hogy nem voltatok képesek kompromisszumot kötni, és hagyni, hogy idáig fajuljanak a dolgok...
mikor láttátok, hogy wolfi beállása nemtúl népszerû az ellennél, nemértem miért kellett erõltetni a cseréjét, elvégre 1 ember nemszámít, nemdebár?
ti is érezhetnétek, hogy mi a gond ezzel a szabállyal, én nemhiába egyeztem meg runninggal, hogy nemsok dzsippest akarok látni a mi meccsünkön...így is elpicsáztatok, de egy szavunk nem lehet, és nektek is nagyobb sikerélmény lehetett, hogy mégis "saját" erõbõl sikerült...
itt is lehetett volna kicsit engedni, és rögtön nincs ekkora balhé...az frx nem az a szörszállhasogató csapat, csak ez a szabály bassza a csõrüket...

GErzsi: te már egy intézmény vagy !! 😄D

anyázással kapcs.ban annyit hogy Me0w-tól meg szerintem mán nem is lehet rossznéven venni az anyázást 😊) kicsit mármár ojjan mintha így köszönne 😄D

amúgy nekem is csípte a csõröm amikor hordás meccsünkön Fuji-bolha pattogott végig a hulláinkon 😄DD de amúgymeg télleg elfogadtuk ezt a feltételt az indulással ... ez van

Ferimeg monnyon le!! 😊)))

Nektem bejon a bf2s?

höhö ezt már májusban az Inf Cupánál valaki pont így leírta. Szóval akkor még ez mindig nem lett tisztázva.

Viccre itt fõleg azt értem, hogy elkeseredettségben a vérszívás tárgyát már az képzi, hogy LOB-osok is jáccanak a Hordába, miközben az a pár ember is teljesen Hordatag...Na de mind1 csak azt sajnálom, hogy szétcseszõdik a kupa...
Running
2006.10.20.: /Running

Tegnap lejátszottuk a méltán nagy és híres FRX csapat ellen a huncup meccsünket. A meccs idõben elkezdõdött, az elején mert a viccelõdés ahogy ez viccet értõ emberek között ez szokott lenni, mondjuk deqwator kissé elértette pár poénom és anyázásnak ítélte, de ez legyen az õ gondja.

Játékosok frx-nél okésak, mivel régi csapat állandó tagokkal.
Horda: nálunk is kb a szokásos meccses emberek jöttek, az új hordatagokkal kiegészítve (akik már se nem lobosok, se nem dragonosok, meow ehhez kapcsolódó hozzászólását nem értem) HOZZÁTESZEM JCSR-Wolfi aki március óta tagunk és kb egymillió meccsen játszott már velünk, õ is csak 2. mapra jött játszani, mert Dragon-JCSR meccsel végeztek.)
Kezdtünk a Horda home mapján, Fushe Passon, gyorsan befogtuk a 2. pontot és tartottuk is a fõbázissal, frx pörgött is jódarabig, majd késõbb (én sem értem h) elfogyott a zászlójuk és lepörögtek 140kb-0 körül. A fél csapat elégedetlen volt a szerverrel, többek között én is és ez a 2. körben fokozódott, ahol badsec már anyázva és valszeg billentyûzetet csapkodva játszotta végig a kört. Persze nem emiatt lett 9 pont eltérés (34-45kb) a két csapat eredménye között, hanem mert igen kemény csaták folytak a zászlókért. Mindenesetre a Hordának betelt a pohár és alig vártuk h a Horda szerveren folytassuk. Ekkor jött Wolfi, h befejezték a Dragonnal a meccset és mi a helyzet, mik az eredmények. Badsec pedig mondta h cseréljenek, mert rohadtul elege volt ebbõl, nagyon nem megy neki. Ez megtörtént. (Hozzáteszem, jelenleg 15-16 aktív játékosunk van a 25 tagból kb, ezért sem értem miért gondja egy 10 fõs klánnak h cserélgetünk map végén. Természetes h más is szeretne játszani.
Horda szerveren elkezdõdött a Clean Sweep map ahol játék közben az frx csapata kissé idegesen irogattak nekünk, Wolfinak fõleg mikor feltûnt nekik....stb...(Wolfi volt az egyedüli aki JCSR-ben is tolja és tudja mindenki h helis és gyalogos játékos, most csak repült a két kör alatt, de persze ez nem sokat számít, a teljesítménye miatt játszott.😛)
Az csata folyt azért közben rendesen, aprítottuk egymást rendesen, majd sikerült behúznunk az összes pontjukat és ismét lepörögtek 80kb-0 után.
Az utolsó körben szépen megfogtukuk a zászlókat, és frx a beirogatásai ellenére is pörgött, ahogy azt kell.

Köszönöm a Hordásoknak a játékot, szép volt srácok, öröm ezzel a csapattal együtt küzdeni. FRX-nek meg legközelebb jobban fel kell készülnie.

Néhány említésre méltó elem.

A 4 kör alatt kb 7x volt Pause, ebbõl 1x a mi játékosunk miatt, aki vissza se ért mire lement a 3 perc, mindenesetre a 6 alkalomból 1x nem vettük észre h FRX-KTC leesett (õk sem szóltak), egyszercsak idegesen beírták h miért nincs pause és milyen rossz emberek vagyunk, és stb...

A szabályok értelmében, amit minden csapat elfogadott mikor nevezett a kupára, többek között az FRX is, már a kupa megkezdése elõtt, továbbmegyek már kb március óta tudják h más klánosok is játszanak nálunk, persze h tudják hiszen FRX-KTC végigküzdötte velünk az INFATRY kupát, és FRX-meow is aki szintén játszott velünk és tag volt jópár hónapig.
Vagyis az h JCSR-Wolfi játszott velünk, semmi újdonságot nem nyújthatott számukra. Sõt mivel az elsõ mapot már vittük kb 130 ponttal, nem is volt rá igazán szükség, csak cserélte badsecet már említettem h miért.

A meccs alatt az frx volt az aki folyamatosan ócsárolta egyik tagunkat és megbecsült játékosunkat, valamint a fórumon bontakozott ki a tudásuk (only) a csapatom és kupa rendezésének, szabályainak becsmérlésével. Ha ennyi energiát fektettek volna a kupára való felkészüléssel, talán nem kente volna el õket lazán egy infantry beállítottságú csapat, amelyik a kupa elõtt mindösszesen vagy 2x játszott 16-os conquest meccset, ugyanis lanon nem voltunk.

Más:
TÉNY: A Horda csapata vétett a szabályok ellen, mivel Riki, aki kb 1 hete már nem próbás nálunk (Lob-ból átjöttek vagy 6-an, horda.clanwar.hu oldalon híreknél látható), nem regelt fel a huncup oldalra. Emiatt a csapatot ki kellene zárni.

TÉNY: A csapatok már az infantry kupa alatt is annyit vétettek a szabályok ellen, a jelenlegi kupában is, h simán kizárhatóak vagy szénné büntethetõek lennének, lehettek volna.

TÉNY: Az FRX kilépett a kupából, egy olyan szabály miatt, amit a jelentkezésükkor elolvastak és elfogadtak.

De a Horda számára nem keresek mentséget, és nem bocsátok meg, mint megannyi csapatnak eddig.
Mivel úgy tûnik tudásom kevés egy kupa lebonyolításához, ezért a szervezést átadom másnak, kap jogot az oldalra, stb. Én tovább nem szeretnék ezzel foglalkozni, mert nem látom értelmét. DONC igazad volt a Lanon.😛 Ha látni fogok bármi pozitív változást akkor természetesen folytatom.

A csapatom megkért h ne hagyjuk abba a kupát, de én döntöttem, A HORDA KIZÁRVA, MIVEL VÉTETT A SZABÁLYOK ELLEN! VALAMINT VÁROM AZON EMBEREK JELENTKEZÉSÉT AKIK KÉPESNEK ÉRZIK MAGUKAT A KUPA FOLYTATÁSÁRA! msn: [email protected]

További szép napot mindenkinek!

joebacsi
igen, az az olyan dolog szerintük is vicc, épp ezért kötöttek bele, annak ellenére, hogy a szabályok szerint lehetséges 😊

Ebben teljesen igazad van, a szabályok szerint ezzel megtudod óvni a meccset, és senki nem szólhat egy szót sem...De nem ezt tettétek, hanem inkább olyan dolgokba martatok bele, ami tiszta vicc...
Me0w
Azt viszont igy bucsukepp aruld el nekem, hogy az rk312005 nevu jatekosotok hol volt reggelve a huncup oldalra? Mert hogy a Hordaba nem az biztos.

Together we'll fly someday...

Beers
Szerintem is faszság, hogy 1 emberke több csapatban is játszhat, de mivel ezzel mindenki tisztában volt már az elején is, kár ezen lovagolni!
Legközelebb mindenki tudni fogja mit akar vagy mit nem egy kupán!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!