Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgymeg ha azon vagytok kiakadva, hogy meow káromkodott párat, akkor tudok gratulálni...mint mondtam õ fícsör, megmondóember, itt fórumba engem is elküld anyámba 2 hozzászólásból egyszer csak úgy zsigerbõl, hogy kifejezze a szertetét <#idiota>#idiota>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Szerintem az FRX igen is jó csapat! Errõl már többször is megbizonyosodhattunk mi magunk is. Azért mert volt tegnap náluk egy ember, aki nem tudja kontrolálni magát, nem kell az egész csapatot bántani.
Horda Maki!:D
Akartm reggelni és kideürl hogy már reggeltem egyszer.. de a suliba olyan gagyi a net hogy.. huha... 😄
Na szóval a huncup jó alap gondolatokkal indult el, nagyon tetszett emg minden! Nekem szimplán az volt a bajom hogy vanank olyan klánok akik néha nagyon frucsán tudják beintézni a másikat! engem személy szerint nem érdekel ha kikapunk! Abból is tanulunk! De van sok kivétel! Ha mást nem CB-n biztos össze futunk pár magyar klánnal! Mi most Elvileg Conquesten indulunk, de majd mondom hogy infantryn is toljuk! én inkább azt szeretem!!
Na üdv: =25th=
Wolfi az egyik meccsszervezõ nálunk is, beszélje le magával! <#mf2>#mf2>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Amúgy tény és való, a Horda rettenetesen sokat fejlõdött, az élcsapatok közé kell sorolni, ez van.
jut eszembe visszatérünk ratyik és végetek <#hehe>#hehe>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
CB 16 infantry:
8. 1.206 Horda Horda Team Hungary 27win 10loss
11. 1.129 JCSR JEEP CSATA RULEZ Hungary 14w 10l
Egy jó példa arra hogy cb-n 27 meccset nyertünk eddig, amit eddig egyetlen magyar klán se produkált. Nem fogok semmit bizonygatni, csak szégyen h egyszerûbb köpködni a másikra, mint beismerni, h igen a horda lealázott minket mert gyengébbek, kevésbé felkészültek voltunk. Ez a probléma érinti a magyar csapatok többségét.
Na ezért szarok az egészre, és ezért nem folytatjuk a kupát. Nincs szükség arra, h egy a legközelebbi meccsünknél megint valaki ledegradáljon minket és a tagjainkat.
Lassan már egy rohadt gyakra se lehet kihívni a magyar klánokat, mert vereségük esetén összesírják magukat, vagy engem baszogatnak.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Én személy szerint annak örülnék ha mindkettõ folytatná de hát ez van.
Elöször is egyetértek azzal, ha Running kizárja a Hordát a kupából, mert vétettünk a szabályok ellen (2x is), ezzel automatikusan ez jár!<#eljen>#eljen> Minket szerintem ez annyira nem fog a földhöz vágni, mert alapból úgy indultunk neki, hogy játszunk egy jót! Én személy szerint már alig vártam, hogy végre magyar csapatok ellen játszhatunk, nem kell a kötsög csíter külföldiek ellen harcolni. Sajnos a magyar csapatok nagy része semmit nem változott az elmúlt években. Kb. egy éve kisérem figyelemmel a bf közösség(?) életét, de a helyzet azóta is ugyanolyan. Valakinek mindig sikerül belekötnie a másikba, néha okkal, néha ok nélkül. És akkor jönnek a többiek, akik keselyû modjára lecsapnak rá. Ennél széthúzobb, kötekedõsebb, stb. közösséget én még nem láttam!
Mivel ez egy játék és arra találták ki, hogy szórakoztasson, nem értem miért kell ezt ennyire komolyan venni?! Mikor leülök játszani, akkor ezt olyanokkal teszem, akikkel szeretek együtt játszani. Mert SZÓRAKOZTAT! És engem kurvára nem érdekel, hogy az adott illetõ játszik-e más csapatban vagy sem! Egy kupánál persze kellenek szabályok, amik mindenkire nézve kötelezõ jellegûek! Ez alól egyáltalán nem kivétel a Horda sem! Hibáztunk, kizártak! Ennyi...Mi ezt nem fogjuk annyira komolyan venni, hogy döhüngjünk itt, vagy mindenféle undorító dolgot mondjunk a másiknak/másikról, mint pl. MeOw.
Én csak tényleg azokat a csapatokat sajnálom, akik tisztességgel készültek a kupára. Pl. játszottunk a VÉNY ellen egy gyakmeccset múlt héten és kijelenthete, hogy õk a kupa egyik nagy esélyesei! Mi ennek a kupának tényleg "funból" vágtunk neki. Egyszerûen a Horda nem tud olyan szinten "komoly" lenni, hogy görcsöljünk a gyõzelemért/vereségért. Akkor igazából már nem is lenne Horda...
Na most hirtelen ennyi jutott eszembe...
Peace
Horda|badsex
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
(az esti felesek nemszámítanak!)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
faszt! mi legalább így nagy eséllyel továbbjutunk a csoportból, annak ellenére, hogy az eddigi meccseket jól elkúrtuk 😄
sõt én amondó vagyok, hogy zárjuk ki a gbc-t is, mer õk mutatták a rossz példát, a jcsr-t, mert egyik taguk érintett, a vényt, mert erkölcstelenül sok tagjuk van, a hba-t, mert farock hagyja feltörni az accját, és ez elfogadhatatlan...oszt mimeg a dr-el lezavarjuk a kupát gyorsba 😄
<#hehe>#hehe><#worship>#worship><#worship>#worship>
Most nem azért de tegye fel a kezét aki minden meccs után csinált szkrínsotot meg ehhez hasonlók.... ezért is bünti járna. Ezt a kupát a magunk szórakoztatására találtuk ki, kár ebbe belemélyedni ennyire. A másik meg mindenki tudja hogy a horda magját klánosok rakták össze anno, egy kész csoda meg jó vezetés hogy a nagyrészük távozása után megmaradt. node aki régóta bennevan most lépjen le? Az meg végképp csak tiszteletet érdemel hogy anno a boxzsák szerepkörükbõl ki tudtak törni és komoly esélyekkel állnak neki egy ilyen kupának. (itt megemlíteném a VÉNYt, HBA-t, GBC-t, stb-stb is akiket szinte nem is látni hallani, mégis komolyan készülnek az ilyen megmérettetésre és bizony jó eséllyel állnak ki bárki ellen)
Szal ilyenért vitatkozni mert egy szétesett csapatból átállt emberke nincs beírva a listába sztem felesleges...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Csomó csapat tolja a cb-n, ott meg aztán fõleg van ilyen, hogy egy ember több csapatban is játszik, nem is értem mirõl beszéltek. Tegnap mondtam is a hordásoknak TS-en. Mikor a gond van olyan szabályal ami nem CB-s akkor miért nem CB szabály mert ott ez meg az van. Ha a cb szabállyal van gond akkor meg miért kell a cb szabály alapján játszani. Szánalmas. Komolyan a vereségre nem kell kifogásokat találni a másik csapatnál, fõleg h akkor keresnek, mikor vesztésre állnak vagy kikapnak.
Én tudom értelmezni a szabályokat, te meg nem vagy tájékozódva.
de hát ilyen kiélezett helyzetben mindenki mindenbe belepróbál kapaszkodni...
Te maffla maki bazzeg legalább a saját szabályaidat tud értelmezmi, lol
" - A screenek alapján meg fogom nézni kik játszottak, akiket nem találok meg az oldalon a csapat alatt, azt kizárom a csapat pedig bukta az meccset. A legközelebbinél pedig azonnal kizárom a csapatot is."
mikor láttátok, hogy wolfi beállása nemtúl népszerû az ellennél, nemértem miért kellett erõltetni a cseréjét, elvégre 1 ember nemszámít, nemdebár?
ti is érezhetnétek, hogy mi a gond ezzel a szabállyal, én nemhiába egyeztem meg runninggal, hogy nemsok dzsippest akarok látni a mi meccsünkön...így is elpicsáztatok, de egy szavunk nem lehet, és nektek is nagyobb sikerélmény lehetett, hogy mégis "saját" erõbõl sikerült...
itt is lehetett volna kicsit engedni, és rögtön nincs ekkora balhé...az frx nem az a szörszállhasogató csapat, csak ez a szabály bassza a csõrüket...
anyázással kapcs.ban annyit hogy Me0w-tól meg szerintem mán nem is lehet rossznéven venni az anyázást 😊) kicsit mármár ojjan mintha így köszönne 😄D
amúgy nekem is csípte a csõröm amikor hordás meccsünkön Fuji-bolha pattogott végig a hulláinkon 😄DD de amúgymeg télleg elfogadtuk ezt a feltételt az indulással ... ez van
Ferimeg monnyon le!! 😊)))
Tegnap lejátszottuk a méltán nagy és híres FRX csapat ellen a huncup meccsünket. A meccs idõben elkezdõdött, az elején mert a viccelõdés ahogy ez viccet értõ emberek között ez szokott lenni, mondjuk deqwator kissé elértette pár poénom és anyázásnak ítélte, de ez legyen az õ gondja.
Játékosok frx-nél okésak, mivel régi csapat állandó tagokkal.
Horda: nálunk is kb a szokásos meccses emberek jöttek, az új hordatagokkal kiegészítve (akik már se nem lobosok, se nem dragonosok, meow ehhez kapcsolódó hozzászólását nem értem) HOZZÁTESZEM JCSR-Wolfi aki március óta tagunk és kb egymillió meccsen játszott már velünk, õ is csak 2. mapra jött játszani, mert Dragon-JCSR meccsel végeztek.)
Kezdtünk a Horda home mapján, Fushe Passon, gyorsan befogtuk a 2. pontot és tartottuk is a fõbázissal, frx pörgött is jódarabig, majd késõbb (én sem értem h) elfogyott a zászlójuk és lepörögtek 140kb-0 körül. A fél csapat elégedetlen volt a szerverrel, többek között én is és ez a 2. körben fokozódott, ahol badsec már anyázva és valszeg billentyûzetet csapkodva játszotta végig a kört. Persze nem emiatt lett 9 pont eltérés (34-45kb) a két csapat eredménye között, hanem mert igen kemény csaták folytak a zászlókért. Mindenesetre a Hordának betelt a pohár és alig vártuk h a Horda szerveren folytassuk. Ekkor jött Wolfi, h befejezték a Dragonnal a meccset és mi a helyzet, mik az eredmények. Badsec pedig mondta h cseréljenek, mert rohadtul elege volt ebbõl, nagyon nem megy neki. Ez megtörtént. (Hozzáteszem, jelenleg 15-16 aktív játékosunk van a 25 tagból kb, ezért sem értem miért gondja egy 10 fõs klánnak h cserélgetünk map végén. Természetes h más is szeretne játszani.
Horda szerveren elkezdõdött a Clean Sweep map ahol játék közben az frx csapata kissé idegesen irogattak nekünk, Wolfinak fõleg mikor feltûnt nekik....stb...(Wolfi volt az egyedüli aki JCSR-ben is tolja és tudja mindenki h helis és gyalogos játékos, most csak repült a két kör alatt, de persze ez nem sokat számít, a teljesítménye miatt játszott.😛)
Az csata folyt azért közben rendesen, aprítottuk egymást rendesen, majd sikerült behúznunk az összes pontjukat és ismét lepörögtek 80kb-0 után.
Az utolsó körben szépen megfogtukuk a zászlókat, és frx a beirogatásai ellenére is pörgött, ahogy azt kell.
Köszönöm a Hordásoknak a játékot, szép volt srácok, öröm ezzel a csapattal együtt küzdeni. FRX-nek meg legközelebb jobban fel kell készülnie.
Néhány említésre méltó elem.
A 4 kör alatt kb 7x volt Pause, ebbõl 1x a mi játékosunk miatt, aki vissza se ért mire lement a 3 perc, mindenesetre a 6 alkalomból 1x nem vettük észre h FRX-KTC leesett (õk sem szóltak), egyszercsak idegesen beírták h miért nincs pause és milyen rossz emberek vagyunk, és stb...
A szabályok értelmében, amit minden csapat elfogadott mikor nevezett a kupára, többek között az FRX is, már a kupa megkezdése elõtt, továbbmegyek már kb március óta tudják h más klánosok is játszanak nálunk, persze h tudják hiszen FRX-KTC végigküzdötte velünk az INFATRY kupát, és FRX-meow is aki szintén játszott velünk és tag volt jópár hónapig.
Vagyis az h JCSR-Wolfi játszott velünk, semmi újdonságot nem nyújthatott számukra. Sõt mivel az elsõ mapot már vittük kb 130 ponttal, nem is volt rá igazán szükség, csak cserélte badsecet már említettem h miért.
A meccs alatt az frx volt az aki folyamatosan ócsárolta egyik tagunkat és megbecsült játékosunkat, valamint a fórumon bontakozott ki a tudásuk (only) a csapatom és kupa rendezésének, szabályainak becsmérlésével. Ha ennyi energiát fektettek volna a kupára való felkészüléssel, talán nem kente volna el õket lazán egy infantry beállítottságú csapat, amelyik a kupa elõtt mindösszesen vagy 2x játszott 16-os conquest meccset, ugyanis lanon nem voltunk.
Más:
TÉNY: A Horda csapata vétett a szabályok ellen, mivel Riki, aki kb 1 hete már nem próbás nálunk (Lob-ból átjöttek vagy 6-an, horda.clanwar.hu oldalon híreknél látható), nem regelt fel a huncup oldalra. Emiatt a csapatot ki kellene zárni.
TÉNY: A csapatok már az infantry kupa alatt is annyit vétettek a szabályok ellen, a jelenlegi kupában is, h simán kizárhatóak vagy szénné büntethetõek lennének, lehettek volna.
TÉNY: Az FRX kilépett a kupából, egy olyan szabály miatt, amit a jelentkezésükkor elolvastak és elfogadtak.
De a Horda számára nem keresek mentséget, és nem bocsátok meg, mint megannyi csapatnak eddig.
Mivel úgy tûnik tudásom kevés egy kupa lebonyolításához, ezért a szervezést átadom másnak, kap jogot az oldalra, stb. Én tovább nem szeretnék ezzel foglalkozni, mert nem látom értelmét. DONC igazad volt a Lanon.😛 Ha látni fogok bármi pozitív változást akkor természetesen folytatom.
A csapatom megkért h ne hagyjuk abba a kupát, de én döntöttem, A HORDA KIZÁRVA, MIVEL VÉTETT A SZABÁLYOK ELLEN! VALAMINT VÁROM AZON EMBEREK JELENTKEZÉSÉT AKIK KÉPESNEK ÉRZIK MAGUKAT A KUPA FOLYTATÁSÁRA! msn: [email protected]
További szép napot mindenkinek!
Together we'll fly someday...
Legközelebb mindenki tudni fogja mit akar vagy mit nem egy kupán!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!