Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Together we'll fly someday...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Én egyszerûen azt nem értem, hogy mindenféle szirszaron miért kell egymást ócsárolni? Ha egy rendes bf2-scene-t akartok, akkor ideje lenne félretenni a másikkal szembeni elõítéleteket, ellentéteket, stb.
Erre max. csak azt tudom javasolni, hogy a bf2 talin a Hordások meghívnák Jagerre az Frxeseket, az Frx-esek meg visszahívják a Hordásokat és akkor meglenne a kellemes hangulat😊
Amúgy viccet félretéve: nem szép dolog haragban lenni a másikkal, mellesleg gondolom az érintettek a bf2-talikon egész jól megismerték a másikat és most nem ér annyit az egész, hogy egy ilyen incidens miatt majds hozzá se szóltok a másikhoz a késõbbiekben vagy rosszabb esetben "Na itt ez a csíterbanda!" vagy valami hasonló kifejezéssel illetitek a másikat. Ezt már csak azért is mondom, mert a LoB-ban is voltak személyes nézeteltérések (hiába lettünk egy jól összeszokott csapat) és a végeredményt már tudhatjátok...
Mellesleg a flém miatt már kezd kiakadni az SG-szerver😊
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Horda Maki!:D
Pojésok ha nem olvastátok a poje tyopikot, akkor huzzatok át, és lessétek meg!
Oonocskaa! 😛
Team GIGABYTE
¥ xfire: kistekila
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(ugye 100knál annyira beakasztottuk, hogy ez az új dízájn gyütt elõ 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Olvastam régebben itt a topicban, hogy tört Armored Fury meg Euro Forces is megy neten. Le vannak töltve, meg minden, de kiírja hogy vegyem meg/rakjam fel. pedig fent van. Aki tud segíteni az pls segítsen mert nem tudom hogy milyen is NET-en a kiegekkel... mik a változások stb... tehát ha mûködni fog és tetszik akkor megveszem... csak vaktába nem akarom megvenni. elõre is köszi a választ
Köszönjük ezt meg itt pár embernek, hogy mit meg nem tesznek a közösségért és a topikért. <#worship>#worship><#taps>#taps>
haggyámá a faszba, annyit szóltam max ellenetek ezzel kapcsolatban, hogy a kupában csak ti használjátok ki ezt a lehetõséget 😊
amúgymeg én kértem, hogy nagyon tise éljetek vele ellenünk, ez így is volt, az ilyen klánkurvákok nélkül páholtátok el okosan a pitsánkat, szal egy szavam nem lehet, és nemis volt 😊
csak ha talán a kellõ pillanatban engedtek egy kicsit, és nem megy ez a ragaszkodás "dehát a szabály szerint lehet" homoszexualizáció, akkor nincs ez a nagy perpatvar...
Pharolas:attól hogy ott van 1 pont a monitor közepén attól még nem tud jobban lõni a srác
Vengenace:igaz,sajnos😞
FRX vs. Horda:no comment(rules)a Horda verte az FRX-et,de szabályt sértett,ha lenne bennetek valami,hogy azt mondjátok h ezt azért játszuk hogy szórakozzunk, akkor LEHETNE tavább folytatni,de ÍGY nem!
Running:teljesen igazad van
ODIN:lol
Fuji:hagyd a faszba
Team GIGABYTE
Horda Maki!:D
7th Vengeance_HUN : ha jól tudom ti cbztek. Ott nem zavar titeket ez a szabály, hiszen pl egy ismeretlen csapatnák nyomhatja akár 5 team rockos is. Hm?
coRDHA: veletek mi is van, hasonló a kérdés..
na meg a többiek...
Nevetségesek vagytok h úgy állítjátok be az egészet mintha valami Runnign féle korcs ötlet lenne ez az egy ember több klánban, közben nemzetközi szinten ez elfogadott dolog, ráadásul amiken részt vesztek ott sokkal dúrvábban érvényesül.
Jah, folyamatosan.
Egyebkent azt gondolsz, azt irsz rolam amit akarsz, nem erdekel.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
pedig akkor látnád hogy nincs rajta semmi😄
Egyébként tudom miért gondolod hogy van rajta egy matrica(csak azt nem értem hogy honnan veszed hogy elõnyhöz juttat amikor még ki sem próbáltad 😛).Szóval lanon már nem tudom kinek a gépénél ültem éppen, amikor oda jöttetek Zero-val vagy Rambóval, és néztétek a monitort elöttem amin volt egy matrica😄vagyis nem az én monitoromon volt matrica😄 de ha nem hiszed akkor gyere fel és nézd meg hogy játszom és akkor remélem sikerül elhinned hogy nem makróval meg matricával lõlek le😄DD