Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Akkor mi a faszert kotottel belem?

Together we'll fly someday...

TS Zolly
Áá, a folytást csak átvitt értelembe gondoltam! 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Me0w
En nem folytanek meg senkit, mivel en mar kiirtam magambol tegnap ami baszta a csoromet. Akik meg idejonnek flemelni utana ahelyett hogy helyben elkuldenenek a picsaba es el is lenne minden rendezve, azokat sajnalom.

Fujiryu
Kabbe😛

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Én leszálltam a témáról te is leszállhatnál...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

TS Zolly
Bfben mindig voltak flémek. De egy sem tartott hosszú ideig, fõleg nem a bf taliig. Lehet most megtudná folytani az ember a másikat, de késöbb már szent a béka. Öööö béke!!! Igaz okostojás lost pakkos Meow? 😄DDD Vagy lepixelezett Haxoror?? 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Me0w
Jah, jo lenne mar egy Bf tali.

Kellemes késõ délutánt mindenkinek!

Én egyszerûen azt nem értem, hogy mindenféle szirszaron miért kell egymást ócsárolni? Ha egy rendes bf2-scene-t akartok, akkor ideje lenne félretenni a másikkal szembeni elõítéleteket, ellentéteket, stb.
Erre max. csak azt tudom javasolni, hogy a bf2 talin a Hordások meghívnák Jagerre az Frxeseket, az Frx-esek meg visszahívják a Hordásokat és akkor meglenne a kellemes hangulat😊
Amúgy viccet félretéve: nem szép dolog haragban lenni a másikkal, mellesleg gondolom az érintettek a bf2-talikon egész jól megismerték a másikat és most nem ér annyit az egész, hogy egy ilyen incidens miatt majds hozzá se szóltok a másikhoz a késõbbiekben vagy rosszabb esetben "Na itt ez a csíterbanda!" vagy valami hasonló kifejezéssel illetitek a másikat. Ezt már csak azért is mondom, mert a LoB-ban is voltak személyes nézeteltérések (hiába lettünk egy jól összeszokott csapat) és a végeredményt már tudhatjátok...
Mellesleg a flém miatt már kezd kiakadni az SG-szerver😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

TS Zolly
Ne érezd magad szarul, én egyszerü liftes vagyok, nem rákkutató atom tudós. 😄

csak egy krekk kell, én af-eztem és ment neten warezzal rankedon. csak akkor bf2zni nem tudsz.

badsec
Atwe minden meccsen megkapja a maga lebaszását, mert megtiltottuk már neki 1000x hogy bármit is irjon! Volt már, hogy visszakerült próbaidõre is, mert a "tiltásunk" ellenére is folytan irogatott az ellenfélnek! És hogy a kérdésedre válaszoljak: Igen, megszóltam!

Horda Maki!:D

Me0w
Lassan el kene palyazni haza primko-honba, var az asszony, o is primitiv. Sajnos itt a sok rakkutato es atomtudos kozott kezdem szarul erezni magamat 😉

TS Zolly
Esetleg egy kis off ha lehetséges, a nagy beszélgetések közt.

Pojésok ha nem olvastátok a poje tyopikot, akkor huzzatok át, és lessétek meg!

Oonocskaa! 😛

ez nekem szót? 😄 vagy mivanm

ha meg mindegyiket külön írom akkor az a baj😄

Team GIGABYTE

aha csak az új hadsereg érdekelne naon 😛 amugy a PoE2-t meg a patcheit honnan tudom leszedni? meg mindent hozzá?

te aztán tudsz spórolni a hsz-ekkel haljak meg😄
Crack-eld a bf2.exe-t az Armored tényleg megy neten törtel is rankeden, de az Euro Forces az nekem nem akar rankeden menni.

Yan
és hasonló beirásért megszóltad atwe-t az általad emlitett RDHA-s meccsen?

¥ xfire: kistekila

joebacsi
há kapsz 5ezeré pár pályát, fegyót, meg jármûvet...felejtsd be, szed le inkább az ingyenes poe2-t 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ezmég semmi, mi megint dizájnváltásra hajtunk 😄
(ugye 100knál annyira beakasztottuk, hogy ez az új dízájn gyütt elõ 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Szevasztok! Elõre is bocsa a kérdésért mert warez 😞
Olvastam régebben itt a topicban, hogy tört Armored Fury meg Euro Forces is megy neten. Le vannak töltve, meg minden, de kiírja hogy vegyem meg/rakjam fel. pedig fent van. Aki tud segíteni az pls segítsen mert nem tudom hogy milyen is NET-en a kiegekkel... mik a változások stb... tehát ha mûködni fog és tetszik akkor megveszem... csak vaktába nem akarom megvenni. elõre is köszi a választ

joebacsi
te figyelj, ezt valaki elviseli, és valaki nem, szal moderáljad már magad qvagyorsan 😛

Me0w
Nem lehet, mert Mastermind PhD Fujyirutrty ize meg a vegen belehal a nagy primitivsegbe.

Nézzétek a jó oldalát. A Battlefield 2-es topic újra elsõ helyen az sg-n, ehhez ez a téma kellett! Szerencsétlen BF2 topic teljesen háttérbe szorult a Bf2412 és más topikok miatt mostanában.
Köszönjük ezt meg itt pár embernek, hogy mit meg nem tesznek a közösségért és a topikért. <#worship><#taps>

joebacsi
te primitív förmedvény, igazán alkothatnál már valami szaftosat, mert már kezd idejétmúlt lenni az elõzõ besztszeller 😊

Fujiryu
Hagyom a faszba😄

joebacsi
"coRDHA: veletek mi is van, hasonló a kérdés.."
haggyámá a faszba, annyit szóltam max ellenetek ezzel kapcsolatban, hogy a kupában csak ti használjátok ki ezt a lehetõséget 😊
amúgymeg én kértem, hogy nagyon tise éljetek vele ellenünk, ez így is volt, az ilyen klánkurvákok nélkül páholtátok el okosan a pitsánkat, szal egy szavam nem lehet, és nemis volt 😊
csak ha talán a kellõ pillanatban engedtek egy kicsit, és nem megy ez a ragaszkodás "dehát a szabály szerint lehet" homoszexualizáció, akkor nincs ez a nagy perpatvar...

Me0w
Te primitiv! Hogy irhatsz be olyat, hogy hagyja a faszba?! <#hehe>

Me0w
Elarulod, hogy miert irogatsz nekem? Mar leirtal mindent velem kapcsolatban ami abban a szuper-osszetett agyadban elofordulhat, mostmar nem kell tobbet agyalnod. Egyebkent csak halkan jegyeznem meg, hogy az elmult 12 oraban haromszor annyi 'anyazast' cimeztel nekem mint amennyit en masoknak egy het alatt. A masik pedig az, hogy egy rossz szavan nem volt hozzad. De nyugodtan velemenyezzel, mert Te annyira ismersz engem...

na most már én is szólok valamit😊
Pharolas:attól hogy ott van 1 pont a monitor közepén attól még nem tud jobban lõni a srác
Vengenace:igaz,sajnos😞
FRX vs. Horda:no comment(rules)a Horda verte az FRX-et,de szabályt sértett,ha lenne bennetek valami,hogy azt mondjátok h ezt azért játszuk hogy szórakozzunk, akkor LEHETNE tavább folytatni,de ÍGY nem!
Running:teljesen igazad van
ODIN:lol
Fuji:hagyd a faszba

Team GIGABYTE

Me0w
Egy ilyen primitiv embertol mint en csak erre tellik.

Fujiryu
Figyelj felõlem lovagolhatsz még egy ideig a saját degeneráltságodon, és fényezheted magad, de azért remélem mást is fel tudsz mutatni mint hogy 250 féle képpen tudsz elküldeni valakit a kurva anyjába...

badsec
Igen, csakhogy az poén volt! De a "bombázz csak kis buzi", már nem tûnik annyira poénosnak. Szerintem...

Horda Maki!:D

Me0w
Primitiv! Remek szo 😊

Fujiryu
Ha te jól érzed magad így akkor felõlem, csinálhatod...Engem már régóta nem érdekelnek az ilyen primitív emberek akik csak úgy tudnak kitûnni az átlag emberek közül hogy folyton anyáznak és mindenkinek beszólnak...

Me0w
Es amikor elmondtam az illetonek, hogy megbaszom ha megegyszer elviszi alolam a dzsipet, senki nem szolt hogy: "Jajj, e kulturalatlan taplo beszed serti fuleim", hanem egyutt meseltuk meg bf talin is. Double standards ftw!

Mondja le 😊

Running
Egyetlen dolgot nem értek még amire jó lenne ha valaki válaszolna. Azt mondjátok kupa szabályzat szar meg mi ez a egy ember több klánban dolog. A csapatok nagy része cb-n is nyomja, és ott megvan ugyanez kivéve azt h ott nincs maximalizálva, vagyis 1 ember akár 30 klánban is játszhat. Ott nem zavar senkit játék közben?
7th Vengeance_HUN : ha jól tudom ti cbztek. Ott nem zavar titeket ez a szabály, hiszen pl egy ismeretlen csapatnák nyomhatja akár 5 team rockos is. Hm?
coRDHA: veletek mi is van, hasonló a kérdés..
na meg a többiek...
Nevetségesek vagytok h úgy állítjátok be az egészet mintha valami Runnign féle korcs ötlet lenne ez az egy ember több klánban, közben nemzetközi szinten ez elfogadott dolog, ráadásul amiken részt vesztek ott sokkal dúrvábban érvényesül.

Me0w
Szerinted arra vagyom hogy Te elismerj engem? 😄D

Me0w
Amúgy egyedül MeOw volt aki folyamatosan szidta Wolfit + a csapatunkat

Jah, folyamatosan.

Me0w
Es miert nem irhatom be a chatboxba? Megserul tole? Faj neki? Pap?

Egyebkent azt gondolsz, azt irsz rolam amit akarsz, nem erdekel.

Beers
Jut eszembe, kié volt a konyharuha <#nevetes1><#confused>?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Nekem az tetszik az egészben hogy kb fél éve itt többen ugyanígy azt mondták soha többet magyar kupa szervezés, soha többet magyar kupában való részvétel, és lám újra beleestetek ebbe a hibába és most dezsavúú.... <#nevetes2>

Fujiryu
Kösz az elismerést😄

Fujiryu
Na mondom hogy nem az enyémen látták😄

akkor csítelsz bazz<#idiota><#banplz>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

JCSR ODIN
az ha jól emlékszem KLegény gépe volt <#nyes> 42 óta igy tolja <#circling>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Fujiryu
Most nem tudok képen nyomni a monitoromról(remélhetõleg 2.5 óra és feltöltenek az elemek a fényképezõgépbe akkor majd nyomok egyet)
pedig akkor látnád hogy nincs rajta semmi😄

Egyébként tudom miért gondolod hogy van rajta egy matrica(csak azt nem értem hogy honnan veszed hogy elõnyhöz juttat amikor még ki sem próbáltad 😛).Szóval lanon már nem tudom kinek a gépénél ültem éppen, amikor oda jöttetek Zero-val vagy Rambóval, és néztétek a monitort elöttem amin volt egy matrica😄vagyis nem az én monitoromon volt matrica😄 de ha nem hiszed akkor gyere fel és nézd meg hogy játszom és akkor remélem sikerül elhinned hogy nem makróval meg matricával lõlek le😄DD

Pharolas
Nem <#confused>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...