Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Köszi szépen, én például az egész meccs alatt nem írtam egy sort se, a végén annyit hogy "Thx, bye".
PSN: s3ctorHU

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mé? Baj az??? Régi bf-en nekem is volt az enginer és a snipa puska miatt, dc-en piros szinnel húztam ki néha ha rámjött az 5 perc , forgetten hopeban csak addig, mig fel nem világósítottak, hogy ha nyomok egy f9-et, lesz a tanknak célzó berendezése. Bf2-en nem használtam, de most a poje uj pecse miatt már elgondolkodtam, hogy megint teszek az ukrán assault fegyver lekicsinyitett lézere miatt. 😊 Pb nem fog meg, és szerintem nem csalás.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Egyebkent nem ujszeru a dolod, CS-ben is hasznaltak regen az AWP-hez
Pharolasnak meg itt a monitorom(feketén-fehéren😛PP):
nelegyé mán ratyi!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A dolog nagyon egyszerû: tegnap kikaptatok, aztán jöttetek ide telesírni a fórumot, hogy a Horda milyen gyökér csapat stb. Running direkt megkért mindenkit töllünk, hogy ne írjon, így csak Õ válaszolt nektek. Hozzátenném mindvégig teljesen kultúrált hangnemben! Mint ahogy az egész csapat is így tett. De ti addig baszogatottok minket és olyan stílusban kezdtetek el írni, amit már egyszerûen nem lehetett szó nélkül hagyni! Talán gondolkozzatok el ezen. Ennyi...
A bftaliról meg annyit: eddig sem járam és ezek után meg fõleg nem fogok! Gondolom nem is fogunk hiányozni senkinek. Hiszen droidok vagyunk mind...
Horda Maki!:D
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Horda Maki!:D
Vita részemröl lezárva<#levele>#levele>
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Runningnak minden tisztelet, hogy meglépte azt amit kellet komolyan mondom õ nagyot nõtt a szememben!<#worship>#worship>
Többi hordásnak elsõsorban: caroynak vagy ki a faszom, badsec, fuji, atwe elmehettek a büdös picsába. Azt hiszem tegnap este lezártuk a vitát de közületek valaki visszajött és folytatta a faszságot. De természetesen mi folytattuk a dolgot stb...
Néha olvasni is kéne a sorok között nem pedig csak ösztönbõl reagálni!
caroynak meg csak annyit még pluszba hogy b+ te beszélsz becületrõl stb aki több hónapon keresztül nem merte felfedni a kilétét csak sunyiba egy nick mögül írni mindenkinek mindent mert úgyse tudják ki vagy.
Te vagy a becsület mintaképe!..|..
Arról nem is beszélve hogy az frx tagok közül senki sem támadott hátba senkit hanem egyenesen leírta a véleményét ide normális hangnemben és nem küldtünk el senkit a halál faszára, de most azért betelt a pohár!(MeOw más kategória õt vagy megszokjátok így vagy inkább ne szóljatok hozzá)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Mókás hogy mikor olvasok bele a topicba😄
Szervezõ egyén leszervez 1 kupát szabályzattal és a szervezõ csapata szegi meg a szabályt😄
Jót röhögtem, feldobtátok az este fényét😄 köszönöm
Elastic An-usZ Boys
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
<#boxer>#boxer>