Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már útálom <#hehe><#hehe><#hehe>

JCSR ODIN
Nekem van egy jó ötletem. Utálja mindenki Joebacsit és meg van oldva a probléma <#vigyor5> Buktassuk meg a KisKöcsögKört vagy mi a fasz ez <#nyes>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

sector512
"szerintem minden frx el.mehet****"
Köszi szépen, én például az egész meccs alatt nem írtam egy sort se, a végén annyit hogy "Thx, bye".

PSN: s3ctorHU

joebacsi
"mig fel nem világósítottak, hogy ha nyomok egy f9-et, lesz a tanknak célzó berendezése."

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Én még most sem tudom, hogy ki a fasz az a dicehatecaroy.Nem is hallottam még róla pedig már egy ideje játszom a BF2-vel meg olvasgatom ezt a fórumot.De az biztos, hogy nagy a pofája.Érdekesek ezek az emberek, egy fórumon osztják az észt meg ugatnak mindenkivel aztán ha véletlenül arra kerül a sor, hogy összejön egy személyes találkozó akkor többnyire behúzzák fülüket farkukat.Tényleg a LAN-on is volt ilyen gondolom sokan emlékeznek rá.........

TS Zolly
Jaaaaaaaaa! Köszi!

Mé? Baj az??? Régi bf-en nekem is volt az enginer és a snipa puska miatt, dc-en piros szinnel húztam ki néha ha rámjött az 5 perc , forgetten hopeban csak addig, mig fel nem világósítottak, hogy ha nyomok egy f9-et, lesz a tanknak célzó berendezése. Bf2-en nem használtam, de most a poje uj pecse miatt már elgondolkodtam, hogy megint teszek az ukrán assault fegyver lekicsinyitett lézere miatt. 😊 Pb nem fog meg, és szerintem nem csalás.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

SigS
Hogy nincs pont vagy matrica a monitorja kozepen amit "celkeresztkent" lehet hasznalni

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Fujiryu
Gondoltam hogy ezt mondod de flém keltésneknek jó a kép😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

norBOSS
Szerintem csak lekapartad!!!!<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

norBOSS
Ja ja jó ötlet és ami fontos,hogy nem csalás!!!!!!!!!Nekem bejött,mert amióta használom könnyebben tartok rá a célra bármilyen fegyverrel!!!Tehát aki akarja próbálja ki nyugodtan megéri!!!!

TS Zolly
Ahham. Köszi a kimerítõ választ.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Fujiryu
Neked semmit😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

atomboy
Csak annyi kulonbseg, hogy ok alkoholos filctollal jeloltek meg. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

TS Zolly
Itt mit kell nézni???

norBOSS
Szeretnék kérdezni valamit,hátha tudja valaki,hogy hogyan lehet a sharqi-n bemenni a hotelba úgy onnan tudjon kilõni de õt ne tudják lelõni??Ez csak 1 kérdés mert kíváncsi vagyok,hogy hogy a pi....ba mennek be oda!!!De nem szeretném ha azt hinnétek,hogy ez a kényszerem,hogy ezt csináljam!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fujiryu
Azt gondolsz amit akarsz sztem KLegényt teljesen hidegen hagyja...Meg engem is...Amennyi meccset mi játszani fogunk egymással, meg amennyit publicon találkozni fogok veled semmit nem számít😄

SigS
Szerintem meg aki ilyeneket kitalal az meg hajlamos mast is hasznalni...
Egyebkent nem ujszeru a dolod, CS-ben is hasznaltak regen az AWP-hez

Fujiryu
Jó lehet hogy segít de aki ilyen leleményes az megérdemli😄
Pharolasnak meg itt a monitorom(feketén-fehéren😛PP):

norBOSS
Tyû de klafa ami itt folyik!!!!!!!!Visszaolvastam 1 kicsit de igazán nem értem mi a gond????Pár oldallal hátrébb olvastam wolfgay-ról is .Én nem értem mi a gond vele!!Sokkal jobb játékos mint itt sokan!!Persze ne felejtsük el azt se hogy még csak 14 éves max 15!!sokkal jobbak a reflexei mint nekünk öregeknek!!DE most ne nézzük azt,hogy a bf 2 szabályzata azt írja,hogy 16+!!!!MEG azt se,hogy õ már lebukott CSALÁSSAL!!!"Ezért kérlek titeket ne bántsátok õt!!"Csak +jegyezném,hogy a lan party-n a csapatom elverte õket a wolfyval 1ütt!!!Tehát legyõzhetõ(k)!!Mivel eddig sem tartotta be a "szabályzatot" a magyar klánok többsége(tiszt.a kivételnek)nem értem mi a gondd??De legalább itt szídhatjátok 1mást!!Én a lan party óta nem játszom magyarokkal(sem kupákon sem sehol) és nem véletlenûl!!Azt mindenkinek el kell fogadnia,hogy azok akik ide irogatnak mindenféle szidalmakat azok szemtõl szembe már nem teszik ezt +(tapasztalatból beszélek)!!Szerintem ennek psyhológiai okai vannak!!Olvastam a fuji-val kapscolatban is valami érdekeset úgyhogy ezt neki írom:a monitoron lévõ matrica tényleg nem csalás de sokat segít!!!Ezt azért tudom mert amióta láttam én is ragasztottam kis pöttyöt középre a monitoromra!!

Hát en ezen nem rohogok. csak dobbenten nezek :s

Cream78
Rég jártam erre de érdemes volt benézni...<#eljen><#eplus2>

SigS
Opsz 😊

SigS
http://www.improvresourcecenter.com/mb/images/smilies/popcorn.gif http://www.improvresourcecenter.com/mb/images/smilies/popcorn.gif http://www.improvresourcecenter.com/mb/images/smilies/popcorn.gif

joebacsi
"A bftaliról meg annyit: eddig sem járam és ezek után meg fõleg nem fogok! Gondolom nem is fogunk hiányozni senkinek. Hiszen droidok vagyunk mind..."
nelegyé mán ratyi!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

atomboy
En mar eszre se veszem. Mindent lelovok, ami mozog. 😊

felpillanto
pfff csak kibujt a szög a zsákból hemzsegnek itt a köcsögök söt köcsöginvázió köcsögögök hegyin hátán .

gbc csabika
Fajintosan...

badsec
Már megint elöjön az frx-es "ki a fasza gyerek" hozzáállás! Ez jellemzõ rátok! Majd a bftalin megmutatjuk, majd 1vs1-ben lejátszuk, stb. pfff
A dolog nagyon egyszerû: tegnap kikaptatok, aztán jöttetek ide telesírni a fórumot, hogy a Horda milyen gyökér csapat stb. Running direkt megkért mindenkit töllünk, hogy ne írjon, így csak Õ válaszolt nektek. Hozzátenném mindvégig teljesen kultúrált hangnemben! Mint ahogy az egész csapat is így tett. De ti addig baszogatottok minket és olyan stílusban kezdtetek el írni, amit már egyszerûen nem lehetett szó nélkül hagyni! Talán gondolkozzatok el ezen. Ennyi...

A bftaliról meg annyit: eddig sem járam és ezek után meg fõleg nem fogok! Gondolom nem is fogunk hiányozni senkinek. Hiszen droidok vagyunk mind...

Horda Maki!:D

szerintetek nekünk nincs elegünk a hordából, most tényleg bizonyitottátok mekkora droidok vagytok, remélem ezeket a kövi bftali meg is meritek mondani a szemünkbe!!!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

hogy a faszomba lehet ugy játszani, hogy minden egyes ember feje felett egy névjegyzék van?
badsec
Na jó! Nekem most már kurvára elegem van az egész FRXbõl (KTC persze kivétel!), úgyhogy utoljára írok ebben a témában! Ha kicsit vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál, akkor látnád, hogy mi lezártuk a vitát. Személy szerint én még KTC-t is védelmembe vettem, pedig szerintem egyáltalán nem szorul rá! És hogy utána egyáltalán nem a Hordások kezdték újra a vitát, hanem DonC jött vissza és olyan hangnemet engedett meg magának velem szemben, amit nem tûrõk el senkitõl! Szerencséje, hogy nem szemtõl szembe mondta ezt nekem, mert akkor nem állok jót magamért! Szóval mielött mindenkit elküldessz a "büdös picsába", kicsit tájékozódj a témában! Talán elöbb a saját házatok táján kellene szétnézni, mielött másokban keresitek a hibát! Mint ahogy azt tettétek tegnap is...

Horda Maki!:D

Most nem irom le véleményem rolatok mert szerintem minden frx el.mehet**** (kivétel ktc aki tisztelek és kedvelem nincs semmi bajom vele csak hát csapat társai istennek hiszik magukat csak az az igazság hogy közük nincs hozzá)

Vita részemröl lezárva<#levele>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

mesor
Nem akarom folytatni a vitát, de most jöttem haza és van pár dolog amit le szeretnék írni!
Runningnak minden tisztelet, hogy meglépte azt amit kellet komolyan mondom õ nagyot nõtt a szememben!<#worship>

Többi hordásnak elsõsorban: caroynak vagy ki a faszom, badsec, fuji, atwe elmehettek a büdös picsába. Azt hiszem tegnap este lezártuk a vitát de közületek valaki visszajött és folytatta a faszságot. De természetesen mi folytattuk a dolgot stb...
Néha olvasni is kéne a sorok között nem pedig csak ösztönbõl reagálni!

caroynak meg csak annyit még pluszba hogy b+ te beszélsz becületrõl stb aki több hónapon keresztül nem merte felfedni a kilétét csak sunyiba egy nick mögül írni mindenkinek mindent mert úgyse tudják ki vagy.
Te vagy a becsület mintaképe!..|..

Arról nem is beszélve hogy az frx tagok közül senki sem támadott hátba senkit hanem egyenesen leírta a véleményét ide normális hangnemben és nem küldtünk el senkit a halál faszára, de most azért betelt a pohár!(MeOw más kategória õt vagy megszokjátok így vagy inkább ne szóljatok hozzá)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mNzJean
Azért ezt a hangnemet DonC-vel szemben tényleg nem kellene megengedned magadnak ,bármilyen confliktusból ered is a véleményed ,lehet ,hogy DonC mostanában nem olyan aktív mint régen de nekem akkor is sérti a fülemet ez a tiszteletlen beszéd./ magánvélemény , senkivel semmi bajom ,de ez kikivánkozott /

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

atomboy
Ki kell hasznalni az utolso heteket. Okt. 28-an bringazok utoljara. :S

Hatt
kb 10k hozzászólásonként beleolvasok az utolsó 100-ba😊
Mizu?😊

Elastic An-usZ Boys

Yan
<#integet2>
Téged is látni erre felé? 😊

&#165; xfire: kistekila

Hatt
LoL<#vigyor2>
Mókás hogy mikor olvasok bele a topicba😄
Szervezõ egyén leszervez 1 kupát szabályzattal és a szervezõ csapata szegi meg a szabályt😄
Jót röhögtem, feldobtátok az este fényét😄 köszönöm

Elastic An-usZ Boys

Yan
ok,
eccer majd fel nõ 😊

&#165; xfire: kistekila

ilyen hidegbe bringázni:S (igaz még nincs is annyira hideg),de én inkább korizni szeretnék már.

atomboy
Igaz, igaz. De mivel klanozasrol volt szo, nem tudtam mit mondani, klannelkulikent. Inkabb elmentem bringazni. 😊

flém nélkül nincs élet😉

atomboy
Lesz meg flem?

HTS s3rg1nh00
pont ezt a popkornos sm-t kerestem😊))

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

na azt megnézném...

Hmm én talán normálisan írtam be. qrvára nem érdekel, hogy téged érdekel-e a véleményem, és ha a passzátszelet nem is, de téged ha akarod szívesen megfingatlak...pfff õsbf-es majom!
Mellesleg ezt mindenki mindenképpen olvassa el, nagyon nagy😊 Hát hiába, a mûvészet...😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

No-no !!<#ejnye1>
Me0w
Elobb teged 😉

Together we'll fly someday...

Találkozzatok már valahol aztán verjétek össze egymást!
<#boxer>