Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
linux?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DonC
van 😊 amúgy a CC-t akarom megcsinálni nomrálisan rajta, mert perpill nem tudom miért nem menti vissza az adatokat... szal max kickelni lehet ezzel a nagyszerû adminisztrációs segédeszközzel.

Wolfguy ma akkor nem tudunk egyutt jatszani?

Mit is kell allitani rajta? van valami hiba?

DonC
Majd megpróbálok ma állítani valamit a rankeden.

joebacsi
ide beírhatsz minden flémkelltõ hozzászólást, mer 500 postot össze kéne ott kaparni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
b+ sharqin a construction site zászlója melletti ládákba is be lehet valahogy bújni! most jövök egy szerverrõl és a csávó onnan lõtt le mindenkit, õt meg nem lehetett és nem is látta senki, csak az uav mutatta hogy ott van<#shakehead>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hatt
Még mindig megvan a poló. Szerintem majd bekereteztetem. Elsõ igazán élvezetes Lanom volt.
Jut eszembe, régen volt kerti party😊 Összehozhatnánk 1-et😊

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Ahogy akkor kinéztünk, nem csoda hogy nem szóltak be<#buck>
Egyébként a pontozgatáshoz hozzászólva.
Vietnam Nations Team mortalosa voltam annó. Senki se vállalta be a pixelshootolást ugyhogy gondoltam kitanulom. Annyi pötty mint akkor az én gépemen volt, szerintem senkinél se volt látható<#nevetes1>
Mit számít hogy valaki pontozza vagy valaki nem? Mindenki lelõhetõ ebben a játékban, pontok ide vagy oda. Egyszerû reflex, célzó készség és némi inteligencia a lényeg. Ha valamelyik hiányzik akkor inkább sakkozzon az illetõ.

Elastic An-usZ Boys

koschwarz
ebbõl az egészbõl nekem joepapa popcornos szmájlija teccett a legjobban<#taps>

azért ennyi hsz-szel egy semleges arc le tuggya szûrni, kinek mi volt a baja igazából, de nem írom le, mer megint indulnak a lángnyelvek b+

mindamellett hozzáteszem, hogy undorító módon viselkedett mind2 "oldal", úgyhogy szégyeljétek magatokat (most ilyen gyereknevelési mánijám van<#hehe>)

hol volt schrank?<#puszi>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fujiryu
Hát 15 ember felett már egyre több golyó veszti el a célt😄

A commanderrõl meg annyit, hogy sztem infantryba nem kell, mert pl a múltkor is én maradtam egyedül a squadból és elfutttam elbújni egy doboz mögé...Persze egybõl repült a gránát mert látták az UAV-n hogy hol vagyok, aztán úgy nem nagyon volt esélyem.A legtöbb külföldi infantry szerveren bannolnak ha beállsz kommandernek, és ott tényleg jobb csatákat lehet vívni, mert nincs az hogy ha elfogy a tárad és elfutsz tölteni akkor négy ember követ libasorba, és mind tudja hol vagy...Nem tudják merre vagyok és ezért van esélyem ellenük, de ha mind úgy fordul be a sarkon hogy látja hol állok akkor semmi esély nincs a túlélésre😄
Szóval Infantryban az UAV az nagy segítség olyan mintha átlátna a falon...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

johetnetek jatszani az ehhu 1 re .

Köszi a választ!
Azért kérdeztem itt, mert láttam hogy ez a fórum pörög a legjobban :-).
Akkor azt mondod inkább maradjak mondjuk egy Ati-s chipkészletnél?
Beers
Sis-t hanyagold, celeron m megy 64 biten, miért itt kérdezed!?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

norBOSS
Nem ovális te kuki!!!Ellasztikus pontosabban: eAb Elastic An-usZ Boys (ne nézz hátra jövünk) <#law>

SigS
...meg az ovalis segglyuku fiuk prefix is elegge ijeszto volt... <#kuss>

<#nevetes1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
<#szomoru1>

norBOSS
Asszem az a rambo volt és a kornél!!De ott nem mondta a szemébe (szokásos)!!De én nem erre gondoltam!!Tudom,hogy nagy volt a szánk meg 1 kicsit piásak voltunk<#vigyor2>de akkor ott senki nem szídott szembe minket!!!Aztán utána+ ide irogattak bizonyos emberkék mindenféle szidalmakat + fenyegetõzéseket de elötte azért a piát amit adtunk azt jól benyakalták!!!!Egyébként én akkor jól éreztem magam az frx-esekkel is és a jcsr-esekkel is!!!!!A szabályokat akkor sem tartottuk be!!De ennek ellenére rohadtúl jóóóóóó volt!!!!

<#nevetes1>

-tRs-Landor

Crem
😄DD

Mikor megláttam, mennyi üzenet van, azt hittem kijött egy új patch+map!😄

Egyébként Morgen!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

DonC
Fene az arcodat, de sokszor szídtalak 😄DDD

DonC
Nem kell ezt a kérdést túldimenzionálni. Hogy mi volt tegnap, az részünkrõl már perpillanat senkit nem érdekel. Én az elsõ hsz-ben leírtam a frankót, volt benne egy kérés, két szónyi indokkal. Az meg hogy abból idáig jutottunk az minimum közös érdem. Tehát jó lenne a két csapatot levenni a lemezrõl.

Szerintem a fikázástól függetlenül tudott tegnap együtt nyomni a két csapat egy szerveren, sõt egy oldalon is normálisan. Arra meg senki nem kötelez, hogy talira járj, ámbár oldódtak meg már ott kultúráltan itt fennálló "minden csoda 3 napig tart" típusú problémák.

DonC
Hehe, hehehe 😄 A LAN-on azért áltam én közted meg még valaki között utolsó bástyaként :-) Vagy az másik csapattagotok volt? 😄D

DonC
Nincs ilyen beállítás asszem, hogy cmd off. Az ide látogató külföldieknek majd leírjuk angolul is, hogy nem divat. Bár szvsz csak az arty nem kellene. Most commander UAV meg scan lehetõséggel ettõl még lehet.

Az infantry mapok biztos maradnak személy szerint is jobban szeretjük õket. Esetleg még a 16-os Oman belekerül. Azon gondolkodom, hogy véglegesen 4 round per map lesz mert 1-1 round elég hamar lemegy egy mapon, tehát ne kelljen már az egész napot azzal tölteni, hogy az ember pályát tölt.

A tapasztalatod jó, mert én is tapasztalom néha. Nem tudom mit lehetne vele csinálni, elvileg max a bandwith limittel lehetne játszani a szerver oldalról de mivel az adatparkban hasal gigabiten nem tudom a maxnál mennyivel lehetne többet adni neki.

dicehater
Igen a tegnapi móka jó volt a magyar rankeden, bár még mindig vannak gondok a szerverrel (valahogy más kis pingû külföldin folyamatosan azt tapasztaljuk hogy pontosabban lehet lõni) de a hangulat kárpótolt. Rpk, kés, paddle kill, + nagyon kellemes teamwork tette fel a koronát kár hogy csak 4 körig maradhattam. Ha maradnak az infantry mapok nem lehetne azt hogy egyáltalán NE legyen cmd?

Herold
Ezt ismeri valaki?

http://www.prizefight.com

Valami olyasmi, hogy fizetnek a játékosnak, ha jól értem.

Ne is mondd, olyan öldöklések voltak, hogy csak úgy néztem még sniperként is, de úgy egész fílinges volt, hogy közben hallgattam a The Killers legújabb albumát (Sam's Town)😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

240 új hozzászólás na elmentek a faszomba! köcsög fastflamer banda

-tRs-Landor

jappy
Fujiryu rendesen apritott a fene a pofáját.frx|Deqwator meg hogy jólérezzem magam kétszer nyirt ki deffiblitátorral:-))

jobb ma egy sör mint holnap kettő

jappy
Én is ott nyomtam ma vazze.Király volt.Teljesen más mint bármelyik külföldi szerver.Rendesen volt csapat munka.Oktatás volt rendesen:-)

jobb ma egy sör mint holnap kettő

mNzJean
Jee , én is most jövök a ranked 1 -rõl , majdnem 4 órán keresztül ott toltam ,azért a magyar servernél jobb nincs, kicsit töbet halok ,de megéri , amig lessz magyar ranked csak ott fogok játszani.Bár kezdõknek nem ajánlanám mert amilyen csapat ma ott összejött <#ijedt>,néha úgy éreztem magam ,hogy nem is publicolok hanem valami CB waron vagyok.<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

vsly
<#lama>

<#papakacsint><#hehe>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Mellesleg én azt nem értem, hogy minek veszekedtek folyamatosan, miközben most az EA HU I-en aktív FRX-Horda csapatmunkáról tettek tanúbizonyságot és nem egyszer megszorongattatok minket...

Még mindig nem unjátok a fikázást?

mesor
Én azért láttam az eredeti nyers hsz-t!<#nevetes1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mesor
Akkor egy kicsit olvas vissza te is és akkor meglátod, hogy ki kezdet el kit provokálni a tegnap este után megint.

De segítek! #100988, #101010

Ilyen hsz-ek után csodálkozol, hogy DonC-nál is elszakadt a cérna?

"Már megint elöjön az frx-es "ki a fasza gyerek" hozzáállás!"
Amúgy ki is kezdte ezt a "szerencséje hogy nem szemtõl-szembe mondta ezt nekem stb..."? #101113<#wow3>

De tudod mit legyen igazad mert a végén még nem fogsz tudni aludni illetve nem tudsz majd visszatérni a felegekbe!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

TS Zolly
Hát, asszem maradok a bf melett én. De lehet kipróbálom azért. Kitudja mit hoz a jövõ.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi
majd az arma 3D-s ironsight-jával nemlesz ilyen problémád 😊

TS Zolly
Persze, nem én találtam ki. Vagy mondták, vagy olvastam. Már nem emlékszem rá. Leleményesség vagy nem eredeti ötlet? Kinem izéli le? Lényeg, hogy mûxik. Bf2-ben szerintem nincs sok értelme, mert ha nem zumol rá az emeber, nagy a szórása a fegyvernek. Ha meg rázumol, akkor meg már ugy sem kell. Eleinte sokat szívtam is ezért, mert bf-ben és dc-ben nem soxor zumoltam. Igy hozzá kelett szoknom. Ha meg vissza megyek dc-ni néha, már egyszerüen zavar, ha nincs normális célzó. PoE-ban is csak a lekicsinyitett célzo miatt gondolkodtam el, hogy megint megcsinyálom.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi
hamár ennyit offolsz, énis egy picit 😊
ArmA - éjszakai ütközet vidijó

joebacsi
hátte kinek a borja vagy? 😊

joebacsi
minket az utálat is erõsebbé tesz, szóval csak nyugodtan 😄
ellenben szó volt jager, meg valami más tömény cserérõl horda-frx között, namost én itt szívesen feláldozom magam a mártír semleges közvetítõ szerepre (persze egy nagyonminimális baráti jutalékért cserébe, valami csak csurran-cseppen 😛)

<#eljen><#eljen><#eljen><#taps>
ok😄
SigS
Persze, nem csalas de valahogy megis olyan fenese tudja milyen erzesem van mikor azt a szot hallom ra hogy "lelemenyes"...
Lofaszt, ha az hasznalja aki kitalalta az lelemenyes, ha mas is hsznalja, az mar nem eredeti.
Errol jutott meg eszembe anno a scripteles (CS). Ott voltak olyan "lelemenyes" emberkek aki azt bindeltek a MOUSE1-re hogy a loves pillanata elott atallitotta a rate-t updaterate-t meg stb.-t hatarertekre, ami arra volt jo hogy a delikvens a lovesek idejere ugy belaggzott hogy szinte lehetetlen volt eltalani, es persze ha elengedte a tuzgombot akkor visszaallt alapra. Csalas volt, vagy lelemenyesseg?
Mindenesetre nehez volt kiszurni ezeket az embereket az biztos...
Szoval magasrol leszarom ki csinal ilyenek hidd el, de akkor sem tartom fair dolognak. OFF-sry

JCSR ODIN
Legyen ez a reklám helye: bocsi, de most Battle for Middle Earth 2 meccsem van <#vigyor5> de ha látlak online vmikor majd irok aztán tolhatjuk <#papakacsint>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

sector512
<#taps> Teljesen jogos. Legközelebbi bf-tali a Komplexben <#buck>

PSN: s3ctorHU

TS Zolly
Tényleg igy van! 😛 Ts-en panaszkodtam anno, mire több napos játék után Willow benyögi, nyomjak f9-et. 😄 Addig meg használtam a nemalkoholos filcet. 😄

De azért kitartok meletted, nem utállak. --> Fizetett hirdetést olvashatták. 😄

jössz fifázni? meg amúgy is járjon mindenki elektronikus zenei rendezvényekre(félreértés ne essék, nem dizsi), ott mindenki szeret mindenkit😄
norBOSS
Én azt se tudom,hogy ki fia BORJA ez az ember!!!!!!!!