Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Jut eszembe, régen volt kerti party😊 Összehozhatnánk 1-et😊
Elastic An-usZ Boys
Egyébként a pontozgatáshoz hozzászólva.
Vietnam Nations Team mortalosa voltam annó. Senki se vállalta be a pixelshootolást ugyhogy gondoltam kitanulom. Annyi pötty mint akkor az én gépemen volt, szerintem senkinél se volt látható<#nevetes1>#nevetes1>
Mit számít hogy valaki pontozza vagy valaki nem? Mindenki lelõhetõ ebben a játékban, pontok ide vagy oda. Egyszerû reflex, célzó készség és némi inteligencia a lényeg. Ha valamelyik hiányzik akkor inkább sakkozzon az illetõ.
Elastic An-usZ Boys
azért ennyi hsz-szel egy semleges arc le tuggya szûrni, kinek mi volt a baja igazából, de nem írom le, mer megint indulnak a lángnyelvek b+
mindamellett hozzáteszem, hogy undorító módon viselkedett mind2 "oldal", úgyhogy szégyeljétek magatokat (most ilyen gyereknevelési mánijám van<#hehe>#hehe>)
hol volt schrank?<#puszi>#puszi>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A commanderrõl meg annyit, hogy sztem infantryba nem kell, mert pl a múltkor is én maradtam egyedül a squadból és elfutttam elbújni egy doboz mögé...Persze egybõl repült a gránát mert látták az UAV-n hogy hol vagyok, aztán úgy nem nagyon volt esélyem.A legtöbb külföldi infantry szerveren bannolnak ha beállsz kommandernek, és ott tényleg jobb csatákat lehet vívni, mert nincs az hogy ha elfogy a tárad és elfutsz tölteni akkor négy ember követ libasorba, és mind tudja hol vagy...Nem tudják merre vagyok és ezért van esélyem ellenük, de ha mind úgy fordul be a sarkon hogy látja hol állok akkor semmi esély nincs a túlélésre😄
Szóval Infantryban az UAV az nagy segítség olyan mintha átlátna a falon...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Azért kérdeztem itt, mert láttam hogy ez a fórum pörög a legjobban :-).
Akkor azt mondod inkább maradjak mondjuk egy Ati-s chipkészletnél?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
<#nevetes1>#nevetes1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
-tRs-Landor
Mikor megláttam, mennyi üzenet van, azt hittem kijött egy új patch+map!😄
Egyébként Morgen!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Szerintem a fikázástól függetlenül tudott tegnap együtt nyomni a két csapat egy szerveren, sõt egy oldalon is normálisan. Arra meg senki nem kötelez, hogy talira járj, ámbár oldódtak meg már ott kultúráltan itt fennálló "minden csoda 3 napig tart" típusú problémák.
Az infantry mapok biztos maradnak személy szerint is jobban szeretjük õket. Esetleg még a 16-os Oman belekerül. Azon gondolkodom, hogy véglegesen 4 round per map lesz mert 1-1 round elég hamar lemegy egy mapon, tehát ne kelljen már az egész napot azzal tölteni, hogy az ember pályát tölt.
A tapasztalatod jó, mert én is tapasztalom néha. Nem tudom mit lehetne vele csinálni, elvileg max a bandwith limittel lehetne játszani a szerver oldalról de mivel az adatparkban hasal gigabiten nem tudom a maxnál mennyivel lehetne többet adni neki.
http://www.prizefight.com
Valami olyasmi, hogy fizetnek a játékosnak, ha jól értem.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

-tRs-Landor
jobb ma egy sör mint holnap kettő
jobb ma egy sör mint holnap kettő
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
De segítek! #100988, #101010
Ilyen hsz-ek után csodálkozol, hogy DonC-nál is elszakadt a cérna?
"Már megint elöjön az frx-es "ki a fasza gyerek" hozzáállás!"
Amúgy ki is kezdte ezt a "szerencséje hogy nem szemtõl-szembe mondta ezt nekem stb..."? #101113<#wow3>#wow3>
De tudod mit legyen igazad mert a végén még nem fogsz tudni aludni illetve nem tudsz majd visszatérni a felegekbe!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
ArmA - éjszakai ütközet vidijó
ellenben szó volt jager, meg valami más tömény cserérõl horda-frx között, namost én itt szívesen feláldozom magam a mártír semleges közvetítõ szerepre (persze egy nagyonminimális baráti jutalékért cserébe, valami csak csurran-cseppen 😛)
Lofaszt, ha az hasznalja aki kitalalta az lelemenyes, ha mas is hsznalja, az mar nem eredeti.
Errol jutott meg eszembe anno a scripteles (CS). Ott voltak olyan "lelemenyes" emberkek aki azt bindeltek a MOUSE1-re hogy a loves pillanata elott atallitotta a rate-t updaterate-t meg stb.-t hatarertekre, ami arra volt jo hogy a delikvens a lovesek idejere ugy belaggzott hogy szinte lehetetlen volt eltalani, es persze ha elengedte a tuzgombot akkor visszaallt alapra. Csalas volt, vagy lelemenyesseg?
Mindenesetre nehez volt kiszurni ezeket az embereket az biztos...
Szoval magasrol leszarom ki csinal ilyenek hidd el, de akkor sem tartom fair dolognak. OFF-sry
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
De azért kitartok meletted, nem utállak. --> Fizetett hirdetést olvashatták. 😄