Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
ehh, jólvanjólvan, mi is nyertünk tegnap a nem is gyenge one.magic ellen sok-kevésre hamár mindenki dicsekszik <#nyes>
kezdjük magunkat visszarázni a kerékvágásba :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Running
A Horda letolta tegnap cb infantry ladderen a 40. meccsét, és 30. gyõzelmét, szerintem meglesz az 50 is hamarosan, habár már eddig is a legtöbb meccset lejátszott csapat vagy vagyunk.<#ravasz1><#pias>

Running
Sok sikert a cb infhez.<#smile>

szép FRX-s csávók 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

uHs Gerzson
Grat skacok <#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Yan
olvass egy kicsit mielött fölösen dumálsz!
(Sniper 00:00:28)

&#165; xfire: kistekila

Yan
köszi 😊

mNzJean
Csak így tovább.<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

JCSR Wolfguy
Grats FRX

\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

Fujiryu
Szép volt😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mesor
FRX elkezdte a CB infantry ladderét.
Sharqi Peninsula:
MISS(MEC)-FRX(USA) 87-129 FRX
MISS(USA)-FRX(MEC) 0-139 FRX

Strike at Karkand MISS mapja
MISS(MEC)-FRX(USA) 0-116 FRX
MISS(USA)-FRX(MEC) 111-0 MISS

Összesítve: 198-384 az FRX-nek!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

GBC Fegyenc
Van eredetim Szathy, egy havernak kellene a cucc, megkért, hogy tegyem fel ide, hátha van valaki aki eladná a kódját, mert már ráindult a 2142-re 😊

Ki tudja?

Minden jó, ha a vége nő! :)

Szathy
Fegyenc, hogy lehet, hogy nincs eredeti béeffed? Vagy csak ismerõsnek kell?

Affene a sok kléjmórba😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

szoltam hogy intézkedjenek csak meccsünk van

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

GBC Fegyenc
Sziasztok!

Még mindíg EREDETI Battlefield 2 CD kulcsot vennék. Csak az eredeti kézikönyvre nyomtatott kulcs érdekel, aminek átadásakor fizetek.

Ha meguntad és eladnád baráti áron, akkor a [email protected] vagy a 06-30-900-76-28-as számon keress meg és megbeszéljük.

Laci

Minden jó, ha a vége nő! :)

Looserke
a beépített szerverkeresõben miért nem találom meg az EA HU szervereket? Nem ad ki semmit...

Én is bannolva vagyok ea hu-ról, pedig csak janek nevében mentem fel 😊

Running
szerintem meg az. Összeverekedjünk, vagy szkander?<#idiota><#nyes>

Yan
törölt hozzászólás

nem irigyellek, mielõtt arra gondolnál😊

Yan
mért vagyok banolva az EA HU-ról?
ezt irja.

SigS
Szolj mikor rajossz hogy a puskakkal loni lehet <#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

jappy
Eddig 18000pontot gyüjtöttem össze és még csak most tudtam meg hogy kell gugolni:-)Hát nem óirási?Annyira jó:-)

jobb ma egy sör mint holnap kettő

SigS
+Rajtad kivul <#kacsint>

Beers
Lehet, hogy írok én is egy hasonlót!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

A Bohoc
Teszenek az ilyen amtör levelek....😄DDD

Bohoc the wild king!

joebacsi
megmozgatja a fantáziádat a dolog, úgylátom 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mint pl. Dzsóbácsi?😊

neked nem is akarom mutogatni .. valahogy ez bennem fel sem merül 😄D és nemis érzem szükségességét hogy a meglétét és méretét bárkinek is bizonygassam .. kivéve ha az illetõ nõnemû 😉)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

atomboy
Persze, amikor veled jatszok. <#hehe>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Me0w
Flem kell mar megen' te budos ciganypatko? 😉

Together we'll fly someday...

Me0w
Ebbol tan nem kene viccet csinalni, mert annyira nem vicces.

Together we'll fly someday...

SigS
Mai bugom hogy commanderkent egyetlen jarmuvet sem tudtam ledobni...faxom ebbe a bugos vacakba mar...celkereszt kozepen megjelenik az ikon, aztan a dzsip meg sehol.Valaki tapasztalt mar ilyet?
<#nemtudom>

azt ne mondd nekem, hogy azért akkora, mert természetesen kopik😊

-tRs-Landor

amúgy mink soha nem mondtuk utólag hogy azé vesztettünk mert jcsr-vérfrissítésen estetek át 😄D elõtte igen kikötöttük hogy úgy lenne korrekt ha magad uram ha mán a szolgád a ..!! <#nyes>

hmm mert az õ írásában némi péniszirigység vegyül??<#nemtudom><#confused>

<#hehe>

Fujiryu
Platypus válasza valahogy jobb volt😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

és mit is akarsz te "a két lábam közötti állomány-ommal"??<#nemtudom><#szomoru1> van sajátod (elvileg?!) használd aszt 😄D

ZOLCHI
Na! Hataértem a melóból. Nagyon köszi a köszöntést mindannyiótoknak!
Tegnap este meg is ünnepeltük haverokkal,de rendesen ám!
Ma reggel viszont iszonyat volt hajnalban kelni.
<#circling>

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

És neked mondták, hogy a két lábad közötti állomány is letörhet, úgyhogy vigyázzá😊

és anyukád nem monta még hogy nem illik újjal mutogatni mee letörik?? 😄

atomboy
Hmm.. te szoktal alairasokat olvasni? Nekem fel se tunik, hogy letezik. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

ez máár már bf tali után kiállt!! te pejjnahajder! 😄D

Running
joe, tudjátok bizonyítani valamivel ezt a legendás leiszunk mindenkit a padló alá, vagy ez is csak olyan reklámszöveg mint a horda megint azért vert meg minket mert ment a frindlí fájer, meg tele voltak jécsé-er essel.<#mf2>

joebacsi
ha matek köll, eztaddössze 😊

x-1: most akkor dobjunk neked össze egy járókeretet?
x: mennyi a ziksz?
x+1: ha azt hiszed az ezen a téren rendkívül szkilles és sokatpróbált korda tím ellen fikarcnyi esélye is lesz a zsugás bandádnak, akkor legalább akkorát tévedsz mint ide prokszimakentauri 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nono núb aláírása teljesen korrekt eu szabványos, van benne wow oltás, rdha.hu, meg kk...ha ez minden aláírásban benne lenne egy szebb, jobb világ lenne a mijénk, dehát ilyen mutogatásos fantáziátlan aláírások cseszik el az összképet 😊
kérlek velem vitatkozz ezentúl, mer ha núbra hagyom a flémet az életbe nemjutunk el az anyázásig 😄

wander01
na akkor megint számolok egyet, ha már ennyire belejöttem, matekora rullz 😄
1. értem a dörgést, nem az ánderédzsek sorait emelem jelenlétemmel XDD
2. az a pár évem már rég elment, hogy a rossebb ette volna meg, már rájöttem 😄
3. tekkilára meg gyurjatok mert kihivunk a poker klánnal titeket egy tekkila-dominésön partira aztán majd csak néztek... illetve ájultok >:]]]

😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Most ne akard, hogy elkezdjünk flémelni, mert nincs kedvem hozzá<#ejnye1><#mf1><#hehe>