Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
Azt azert hozza kell tenni hogy a felhasznalok zomet kur.-ra nem erdekli hogy ceges halon belul hogy mukodik, mar bocs <#kacsint>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Me0w
Szopjal le a rokkant bongeszoddel egyutt 😊 Az a firefox a thunderbirddel kombinalva a legnagyobb ganyolas miota bongeszoket lattam, eskuszom inkabb Safari a Macen mint a firefox b+. Majd ha nem bamulod csak hanem megprobalod az IE/Opera alatt tokeletesen mukodo ceges siteot mukodokepesse varazsolni a Faszroka alatt, akkor dicserheted.

Together we'll fly someday...

koschwarz
öhöm, lehet hogy sose, mert nekem ez nem probléma

(használj firefoxot, a firefox jó, az új recept még krémesebb, még lágyabb, még selymesebb)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

és ragályos?😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

atomboy
Links powa. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Me0w
Hasznaljon Firefoxot akinek ket anyja van, es az is Tibi.

én alapító gyógykezelt vagyok minden elmésintézetben! 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Az Opera nem szereti. Meg en se.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

joebacsi
tûzróka tuggya...aki meg egyéb szutyok-ótvar böngészõt használ az bámulja csak nyugodtan a piros ikszet 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

hát volt már bennem valami hasonló gondolat...😊

Valoszinuleg sosem leszel kepes megtanulni, hogy kihagyd az URL-ekbol az ekezeteket.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

akkor valamelyik bíróságon?

koschwarz
dehogy vett ki szabit, mindig is onnan netezett-fórumozott <#hehe><#hehe><#hehe>

Nooby ma is szabadságot vettél ki az elmegyógyintézetbõl?😄

koschwarz
<#wilting><#csodalk><#hehe>

mellesleg: ti már firefox 2.0-át használtok?<#ravasz1>

akkor te nem bojtár vagyol hanem bojtalan??! 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
ha az ügyvédjelölti státuszra gondolsz, akkor hellyel-közzel, de nem ügyvédi irodában húzom ki a kötelezõ 3 évet...

mintha Avp-s került volna banlistre a mútkoriakban?? vagy rosszul emléxxem?!

Már megint nem bírnak magukkal az AvP-sek?

sorry: fogalmazó😊

koschwarz

áááááááááááááááhhh

akkor még csak fogalamzó vagy?

koschwarz
alien versus predator?<#wink>

koschwarz
semmilyenben, még le kéne szagvizsgáznom<#zavart1><#dumcsi><#kuss><#help>

TerranceG
AvP klánról tud valaki valamit?
Mûködnek-e, honlapjuk címe, vagy egyéb más infó jól jönne.

Elõre is kösz!

Igyunk sört jól!

Amúgy polgári vagy inkább büntetõperekben képviseled a védelmet?

koschwarz

nesze nektek jogi út<#hehe>

Na de ügyvéd úr az ilyet jogi úton kell tisztázni!<#mf1>

koschwarz

FIGTH!<#hehe>

Me0w
Elso felindulas volt 😉

nem akarok balhét!!!😊,de "Most nem irom le véleményem rolatok mert szerintem minden frx el.mehet****"<#integet2><#pias>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Piedon
Hála istennek én kimaradtam az egész hacacáréból, naja túlórázni sem kellemesebb...

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Eztet már láttam (szét is röhögtem az agyam akkor), de sehol sem láttam az interneten. Köcce😊

Akkor ezzel sem tunnek ki a massbol. <#nyes>

Me0w
Csak velem van bajuk szerencsere 😊

uHs Gerzson
Igen!

Elöször spontán belém löttél miután hátra fordultál késöbb meg a lában elött volt egy gránát 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DonC
noob kezdõdhet a flame, hehe? :-)

running jövõhéten valamikor esetleg mehet egy friendly, majd megbeszélem a többiekkel is, hogy akarják-e. amúgy meg ne legyél sértõdõs ribanc b+ :-D

.. a sok kis mimóza sértõdékeny ... nahh ezt inkább nem fojjtatom mee egy kazal horda ugrik a nyakamba 😄DDD

nesze nektek 😊)

Running
Minket sértettek meg, wolfit és vele a csapatot, mi kihívtuk õket egy barátságos meccsre, ha elfogadják oké, ha nem az is.<#vigyor>

ja még csak az kéne!! szó-szót követ és egybõl elõkerülnek a kések-padlokok esteleg némi lõfegyver .. még a végén vér is folyna 😄DD

+ frx!! ütögesd egy kicsit a sajt vállatokat is 😄D

tegnapi gyakon én GErzsi napot tartottam 😞( bármerre lõttem õ halt meg 😄 .. persze õ volt a squadléderünk!!

Szathy
vélemény

Running
Eszembejutott az a dolog, hogy mi lenne ha a Horda kihívná egy barátságos mérkõzésre az frx csapatát. (Az emberek kilõhetnék magukból a felgyülemlett feszültséget, stb...) Úgyis elkezdték az infantry-t cb-n, ahhoz elég 6 ember is, nyomhatnánk egy meccset és joebácsi pedig kommentálná az eseményeket, ha nem õ akkor más. Ha jól sikerül a dolog akkor lehetne más meccsen is ilyesmit szervezni.
Vélemények?

DonC
ezek szerint tegnap a Magyaroké volt a nap a CB-n 😄 grat jcsr, horda

grat mindenkinek 😊)

+ köszönjük a tennapi gyakot a Dokiknak 😊

KáTéCé
"Álmodj királylány!!!" 😄

Running
Grat jcsr, toljátok fel ti is magatokat az élmezõnybe, jó lenne 3 magyar csapatot látni legelõl, persze a horda lenne az elsõ ez nem kétséges. <#nevetes1>

Nektek is grat😊

Amúgy szép jó reggelt mindenkinek!

Na jól van sorry, csak vicceltem😊