Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
az én aláírásomban csupa-csuppa hasznos infó:
-kezdetnek némi cinikusságra lelhecc példát 😊)
-a következõ természetesen a klán amejjnek tagja vagyok és magyarország legjobb bf2/tekkila klánja 😄D ... najó bf2-ben felveszi velünk még a versenyt a jcsr .. ja és a horda .. najó még a 7th ..és az frx .. gbc .. megmég páran .. nahh jó néha mi is jók vagyunk 😊) tekkilából meg mindenkit lenyomunk!!
-végezetül csak annyit: world domination .. ha nemérted nembaj majd rájössz pár év múlva 😉)
-a rózsaszín is egy szin nemértem mi a bajod vele??! 😄D errõl azonban Dzsó-bátsit kérdezd!!
-Platy neked meg csönd 😄D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
reakciom a következö:
1. nem veszem kötekedésnek, mert miért 😊
2. mikor regeltem ide valamiért beirtam, és azota lusta voltam törölni/átirni stb stb
3. énsem kérdezem meg hogy miért van értelmetlen dolog beirva valakinek az aláírásába, egyszerüen sajnálom érte koptatni a billt :]]
4.
wow : lvl 1 - áté szóldzsör
www.rdha.hu
10k és 100k a kk-é 😊)
ennek tényleg sokkal több értelme van <#vigyor>#vigyor>, de igazi gyöngyszeme ez a magyar-angol koedukált nyelvtannak 😊
5. gémer topikban miután a paraszt beirja hogy nem megy-szaggat-fekete kép-kékhalál-stb stb nem kell külön rákérdezni a konfigra 😊
6. ha lenne egy bmw-m nem kazettát keresnék 😄
7. én meg irigylem a kis rozsaszin csikodat a nicked mellöl <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
na valahogy igyisvanez, de meg ne sértödjél 😊
az eredeti kérdésemre esetleg valaki? 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
ne vedd kötekedésnek, de már mástól is megakartam kérdezni hogy miért rakjátok bele az aláírásotokba hogy mijjen cuccot birtokoltok? alapvetõen ez mire is jó?? ... megnebántódjál de nekem kicsit ezzel kapcsolatban ojjan érzésem van minnha egy bmw-s csávó hol a kazettám pózban vezetne és lenézõ félmosojjal nyugtázná, hogy "nahh ennél a mellettem haladó k***nél is jobb az autóm .. mindenki lesz**hat"
... vagy hogyisvan ez??<#vigyor2>#vigyor2><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Together we'll fly someday...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
régebben volt microsoft-os bill. de a gyári drájver akadt még a winfoson is!!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
- 5-30 perc után az svchost.exe szabálytalan mûveletet hajt végre és leáll. megszakad ezzel együtt még a netkapcsolat is.
- valamilyen oknál fogva néha csak az egér de néha az egér is és a billntyûzet drivere is blokkolódik. egyszerûen nem megy. ki alt+tabbolva tökéletes csak bent nem (mx1000 és g15)
- eltûnik a teljes hud. minden méga acélkerest is. így még tudok nyomulni vagy fél percig aztán leáll a bf2.exe hibás mûvelettel.
- a legalapabb és legváratlanabb azonban a szimpla kilépés az asztalra. de nem holmi egyszerû módon hanem full profin, minden szemetet kiszedve a memõriából ahogy a gaménak ki kéne lépnie a quit gomb megnyomásakor (nem õgy ahogy alapból csinálja, hogy utána még fél percig nem tér magához a gép + a szellemzenekar még húzza a talpalávalót)
nos, nekem ezeket produkálja és csak az 1.4 óta. warok alatt mindezek rettentõ idegesítõek. más is tapasztalja ezeket? vagy nekem szar csak a gépem ahogy az egyik klántársam mondogatja?
aut viam inveniam aut faciam
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
ea hu-n, persze, egyébként meg ilyet én még nem tapasztaltam soha. de ugyanitt ugyaneznap délelõtt meg azon bosszankodtam, hogy az egy méterre elõttem lévõ ellent fekve pkm-mel nem sikerült eltalálnom, a találatjelzõ semmit sem mutatott. pedig ennyire még én sem vagyok béna.
persze az ellenfél egy-két skillesebb játékosa hasravetõdik, és mire földet ér én már a spawnképernyõt nézem mer kaptam egy fejest.
<#nemtudom>#nemtudom>
hozzáteszem, este meg egy tökjót jáccottam a magyaron.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
2006.10.23.:/Wolfguy
Újabb meccset játszott a DRAGON és a DR. csapata, jelen esetben egymás ellen. A Sárkányok részérõl Kubra Dam, a Dokik mapja pedig Operation Clean Sweep volt.
DR. - USA 90 - 144 DRAGON Operation Clean Sweep
DR. - MEC 0 - 191 DRAGON
DR. - MEC 87 - 68 DR. Kubra Dam
DR. - USA 117 - 0 DR.
Összesítésben: 294 - 403 DRAGON WIN
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

Celkereszten az ejtoernyos kocsi/supply ikonja, es nem jon le a cucc.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Lehet hogy miattad vannak a bugok😄
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
<#hehe>#hehe>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Ezek lehet hogy olyan bugok egyébként amit nem láttunk eddig. Olyan is van hogy már nincs lõszered, meghalsz és újraélesztenek akkor minden megint maxon van mintha support csomagot kaptál volna.
Illetve amíg a földön fekszel a halálodon és újraélesztenek addig a hullád újra betárazza a fegyvert.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
akkor ez nálatok valami genetikai adottság
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Together we'll fly someday...
Most azon kívül hogy a golyók nem találnak be, egy elég fura eset történt😄
Lelõnek supportal(mondjuk a gyerekben már volt 1 tár az AK-ból), a csapattársam Specopsal van, elveszi a medikem és újraéleszt, specops lesz nálam(amit persze lecseréltem volna medicre) Aztán meglátom a hullám helyén a medikcuccot(néha újraélesztésnél megduplázódik a kited és egy teljesen új lesz ott) na most is ez történt😄 Csak egy kicsit spécibb klónozott medikcuccot sikerült megcsípnem😄 A kinézete olyan volt mint az AK, csakhogy nem lehetett autómatára állítani, mert miután átállítottam autómatára egybõl visszaállította magát egyes lövésre😄 De a legnagyobb poén az egészben az volt hogy valami csoda folytán G36E-nek írta ki a killjeimet😄 Szóval egy AK-ból egy újraélesztéssel lett egy eggyesével lövöldözõ G36E ami megmaradt AK formájúnak...Szóval valami nem kóser az zal a szerverrel😄
A hab a tortán hogy a BF2 ledobott az asztalra abban a körben...mondjuk nem volt valami izgalmas a játék mert a lámik nem nagyon jutottak ki a mec fõbézrõl sharkin(mondjuk sztem sokkal nagyobb esélyük lett volna a kijutásra ha nem sniperrel lámultak volna, hanem valami olyannnal ami közelharcban is jó😄 Nomeg azért sniperrel nem kellett volna rambó módjára rohangászni a pályán😄 türelmetlenség+lámaság+sniper=ingyenfreg Fijinak) , szóval szépen fregeltem a snipereket, amikor a BF2 kilépett az asztalra...A furcsa az egészben az volt hogy pár másodperc múlva az öcsém mondta TS-en hogy vele is ez történt😄(az asztalra ledobásról beszélek)
de örülök hogy a falak meg a mennyezet ilyen stabil nálatok😄
azmeg izé...szervezõdik ám gõzerõkkel <#miaz>#miaz>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amúgy énis hiányolom az ijjen "hüléskedéseket" 😊) de egyenlõre még a clántalit sem tudtuk összehozni 😞(
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
😄