Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
kééész,nemtom hogy fogok visszamenni 56os emlékezésre fél6ra,de sztem a röhögõgörcstõl sehogy<#hehe>#hehe>
Together we'll fly someday...
Igyunk sört jól!
Meg vegyel mar neki valami komoly telefont, nehogymar egy pukkant 3510-essel szurd ki a szemet <#miaz>#miaz>
<#nyes>#nyes>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
atwenak meg szójjatok,h.nem mindenki,aki új nevet regel és egész jól játszik,Fujiryu<#puszis>#puszis><#kuss>#kuss>
szóval ne is törõdj ilyenekkel.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
monnyuk nem ez a legjobb példa, akkor már inkább az oblivion, mer szerintem a darkmessiah inkább csak akciójáték, egy kis pontosztogatással megbolondítva<#nezze>#nezze>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ok, fucking awesome game, it's a so called First-Person Action RPG!
No, not an 'RPG' like the ones who they use at war, those are cool.
'RPG' games are for people with NO LIFE AT ALL. Like WOW, that's
some RPG for lowlife nerds who are spending days (orly, yrly!) on
making a character grow in its world. So this is basicly the same
shit, but then offline, yeay!
:DDD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
FF-el semmi baj én pl. azon fejlesztek, kivéve amikor IE-n :D de csak a show source miatt, IE-ben azt nem tudták megoldani a mai napig sem, hogy normális legyen. 7-est érdemes kipróbálni, elég jó.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi
most kezdem el bf2özni tetszik meg minden de nagyon laggol ezért megpróbáltam patchelni, fel is ment de mikor elakartam inditani semmi
FAQ-t olvastam tudom-->' * Aki korábban használt NO CD crack-et, annak vissza kell tennie az eredeti bf2.exe filet, mert a tört verzióval nem indul el a patch-elés után. Ha nem tetted el az eredeti file-okat, letölthetõ itt: bf2.zip (6,5 MB)" le is töltöttem be is raktam a mappába d e ugyanaz.elinditom fekete képernyõ kivág .és igy tovább.
<#duma>#duma> esetleg probálkozzak korábbi patchel? :/ plz help :(
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka