Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cream78
Van köze hozzá! Ot a Bf2 felirat!
A csjok pedig a tavalyi Bf2 tali nõi résztvevõi!

Tetszik ez a banner, de semmi köze a bf2-höz. Viszont ha a képen ábrázolt dolog a bf2, akkor nekem sok ilyenem van :D

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

schrank
ezért klne újból rendes magyar szerver nem ez a szir-szar infantry geci mert ez üres éjjel nappal csak azt tudnám miért nem bántja az üzemeltetõk szemecskéjét <#levele>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Fujiryu
Pedig az sztem egy szar pálya ha nincs heli...
Nem szeretem az olyan pályákat ahol csak egy dolgot lehet csinálni:D

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

schrank
ne irigykedjél a monogamítására <#mf2>

alma2
pfff, nem az a durva, hogy hanyszor kickeltek hanem, hogy kb masfel evnyi gulf of oman demopalya utan, felteszi a teljeset es mondhatni ezek utan is csak azon jatszik, full beteg !. Akkor ha jol szamolom 1,5 * 12 palya marmint csak 11 akkor meg legalabb 16 evig nem fogja megunni az alap BF2-t, Sok sikert hozza Gameover :)

szerintem

HTS s3rg1nh00
hallom megpakolt titeket a 25th...<#miaz><#hehe><#mf2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fujinak szól nem sz ERZSI nyónak<#nyes>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

igaz! De a kickelés lehet magas ping miatt is.... Engem eddig "csak" 65ször klikkeltek ki<#vigyor><#vigyor>

Fujiryu
Amúgy engem is kickelnek ha helizek...Mondjuk nem BC miatt:DDD

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Az ilyen gyökerek minek teszik ki a HUN-t a nevük mögé??????

HTS s3rg1nh00
a mááááájam,hát most akkor én dicsekedjek el a kickeim számával?:))) pláne,h.6odannyi idõ alatt van harmadannyi kickem?:)

Yan
már nem csak demóval jáccik :)

78* volt kickelve :)

&#165; xfire: kistekila

Yan
te láttál már flémet?
vagy csak megjegyezted ezt a nevet, mert olyan trendinek hangzik?
;)

Lõjj egyet a levegõbe az RPK-74el<#violent>, és mindenki felébred<#vigyor>

Swy
jól látom...<#hehe>

http://bf2s.com/player/swy/

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Swy
jaj de rég voltam itt:S úgy látom ez mostmár flém topic lett?!

http://bf2s.com/player/swy/

HTS s3rg1nh00
hw a szakterületem,arról meg nem tehetek,h.a zsiguliból kipotyog 1 system fájl,és a qrva win telepítõ lemezzel se tudom helyreállítani,pedig mindössze 4 félével próbáltam meg,köztük persze azzal kezdtem amirõl fel lett rakva,de maradt a format+szûz xp...már a szervízben se tudtak így vele mit kezdeni:)

Képzeljétek kivel futottunk tegnap össze egy szerveren.
Hát a Gameover-rel találkoztunk. Ellenség volt szegény, minden zászló a mienk volt Omanon a barom meg a fõbézt kempelte. Simán kiugorhatott volna bármelyik üres zászlót lehúzni, de jó csapatjátékoshoz méltóan pár perc alatt kirugatta magát a szerverröl. Igazi mintafaszláma, de biztos büszke magára mert 9/0-s k/d-vel távozott a paraszt.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Yan
<#fejvakaras>
osztod itt az észtet, és szervizbe viszed xp miatt?
<#nemtudom>

Én meg csütörtökön hoztam haza és bár a fagyás meg lett oldva, de továbbra is újraindul magától az egész rendszer... memóriagond szerintük meg nincsen, mert letesztelték és hõmérséklet is optimális:(

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Jobbulást!

HTS s3rg1nh00
ehh vótam gépér' szervízben,imádott xpm megint összeomlott,mehet rá az új szûz amit megint megronthatok<#eplus2>
Me0W:jobbulást neki;)

Csak mindenki meg van hömmedve:)

Másnaposságra nem rossz:)

mi ez a csönd mindenki téli álmot alszik???<#pias>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Joebácsi! Addig amíg nem csinálsz nekem logót csak és KIZÁRÓLAG szénsavmentes ásványvizet ihatsz!!!<#vigyor>

mesor
Ugyanmár! Nem probléma csak láttuk, hogy jelentkeztél és furcsa volt, hogy nem jöttél pedig nem szoktad elfelejteni. Szerencsére megvoltunk és a meccset is behúztuk! :)

Anyukádnak én is szintén jobbulást kívánok!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

SubZero911
Kibicként :

A sok hardware tippelgetõ részére figyelemfelkeltõ adat :

Ezt se kellene elfelejteni !!!!!

Vagy várni kell hardware fejlesztéssel, vagy most elõre gondolkodni !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

nekem ez volt az egyik ok amiért megkapta az uninstallt. azóta kétszer már újra telepítettem de semmi. többen javasolták a windows újratelepítését... nem tettem meg mert egyébként a rendszerem tök stabil. nekem ezt az 1.4 óta csinálta amúgy.

aut viam inveniam aut faciam

Herold
Szerény tudásom szerint ha 2,4-es P4-ed van, akkor nem lehet, hogy az alaplap nem vesz be legalább 2 db 1 GB-os DDR memóriamodult.

Herold
Ezt a fasságot! Miért nem lehet bombázni a helipadot? Meg a C4. Állatok. Remélem senki nem fog ezen a szerveren játszani.

Me0w
Koszi sracok!

Together we'll fly someday...

uHs Gerzson
Jobbulást neki!

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Na ennyit a reggelimrõl! <#vomit><#idiota>

joebacsi
ejjbameg, jobbulást muterodba!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
jah, elkúrtuk, pöttyet alábecsültük õket, meg pluszba semmi nemjött össze tegnap este...segáz, legalább lesz idõnk cb-re, meg van ok arra, hogy miért igyuk magunkat szarrá a hétvégi klántalin :)

Me0w
Edesanyamnal voltunk a korhazban, csak elhuzodott, bocsi. Szolni sem tudtam mert a telefonom meg itthon maradt :/

JCSR Wolfguy
Ezt a hírt plíz tegye ki valaki Battlefield.hu-ra is. THX

\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

JCSR Wolfguy
Lezajlott végre a CoRDHA vs 25th Huncup derbi.

Számomra nagy meglepetést okozott a 25th csapata mivel 286-221 arányban felülmúlta a CoRDHA csapatát és mivel mindkét csapat 0 pontos volt így ezzel a gyõzelemmel a GBC csapata mögött a 25 th került az elõdöntõbe.

A Bajnokság további menete:

Elsõ csoport továbbjutók

1. JCSR
2. HBA

Második Csoport továbbjutók

1. GBC
2. 25th

A csapatok "kereszbe" jáccanak azaz JCSR-25th és HBA-GBC meccseknek kell lezajlania legkésõbb 11.19-ig. GL&HF a továbbjutóknak!

\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

mesor
Téged aztán lehet várni, hogy gyere cb meccsre! :D

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

ne basszá,soproni vagy?
már kezdtem azt hinni hogy én vagyok az elsõ és egyetlen...

Team GIGABYTE

HTS s3rg1nh00
prescott van nekemis,jó nagy szopás az egész,a 3,2es annyit ér mint a régi 2,4es NW...vissza is sírom...

Me0w
Ah, ez igy akkor nem okes :) Ha ezt a rokkant 3.0-as p4-et veszed az csak bukas, azt barmelyik A64 megveri. Azt hittem Core2-ben gondolkodsz.... akkor viszont mindenkepp AMD-t vegyel, a 3-as p4 nagy csalodas (meloban az van a gepben, sajnos)

Cream78
Gondoltam rá, de utálom is õket, németül se tudok jól, meg a garanciát is nehezebb ott elintézni, de lehet az lesz kerítek valakit aki tud jól németül oszt kimegyek....

Bumm-headshot<#hehe>
Tisztára, mint ahogy bf2-ben:)

HTS s3rg1nh00
kábé 400-450kmre lakok,vajon honnan?keressen schrankey-monkey,az ügyeletes gúglikukac,mert ne mondjam már,h.pöstön mindent megkapna olcsóbban,menjen fel oda:)
de végtére is,sógoroknál lehet tényleg 1szerûbb lenne vásárolni...^^

schrank
aki soproni az miért nem kint vásárol öszterrejhben <#ticking>

schrank
mit erõlteted a ratyi intelt <#nezze> ÁÁÁÁÁEEEEEMDÉÉÉÉÉ <#nezze><#hehe>