Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Team GIGABYTE
Én elöször elküldtem volna a kurva anyjába, utánna meg odabasztam volna neki a kannát, hogy nesze b+ szívd ki belõle a benzinedet és töltsd vissza a kútba mert mégse kell a benya.
Ezt borzasztóan rühellem amikor velem, velünk mint vevõvel ilyen flegmák, lekezelõek az eladók.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
mellesleg dzsótatával mivan?vvar még mindig küld nekem dolgokat,kellek ma gbc ellen vagy mi?😄
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
583 kill, 664 halal
Ahahahahah
Together we'll fly someday...
<#wow1>#wow1>
Nekem 1.5 volt a max, akkor most en jo bena vagyok mi? <#fejvakaras>#fejvakaras>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
asszem ha visszaszerelem a siamese monstert mutter laptopja hejett,beszélnünk kéne Running😉
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
szerintem
Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik heti 2-3 alkalommal aktívan részt tudnak venni különbözõ megmérettetésekben. Minimum elvárás: 18+ , eredeti játék, TS-en való aktív jelenlét....
Kontakt személyek MSN-en:Killergeri [email protected]
Boxer [email protected]
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
<#hehe>#hehe>
(nemtom, direct TK, kamikaze??
<#nemtudom>#nemtudom>)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
mer' még a szervert se tudták restartolni😊
Team GIGABYTE
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
elhappoltátok a tendert, mostmár viseljétek a következményeit 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
És hányan voltatok a szerveren ? Te egyedül? Úgy nem nehéz....
<#hehe>#hehe>
Nyugi csak poennak szantam <#eplus2>#eplus2>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Be is szart a szerver vmiért😊
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Nem tudom kinek a meccsére léptem be véletlenül (talán GBC) de sry még1X elnéztem a TS szobát és azt az ip-t másoltam ki. Remélem nem rontotam el semmit! 😊
Ahogy megláttam a beállításoknál a No Vehicles 1-et már láttam hogy valami nem stimmel...
Bocsi! 😊
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Beszarás<#duhos2>#duhos2><#gunyos1>#gunyos1>
Láttam a statod, félsz a haláltól te féreg!
A csapatjátéknak az ilyen statbuzi faszoknak semmi köze.
Vedd már észre magad te szerencsétlen! AZÉT TÚGNAK KI FOLYTON MERT ÚTÁLNAK ILYEN KÖCSÖGÖKKEL JÁTSZANI MINT TE!<#boxer>#boxer>
Érdekes, nekem szokott sikerülni egyedül is a zászló foglalás, nem szoktam kifogásokat keresni. Fõleg nem befoglalhatatlan bázist kempelni.
És valóban, fellendül a tyopik. De soha viszlát.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
szerintem
nah az ilyen posztokért érdemes elviselni a fasságaidat 😄
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy