Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én majd a BKV-t fogom beperelni mert azon a szaros 120-as buszon le akartam ülni ,de a hátsó üléseknél olyan kibaszott nagy a hely hogy kicsit kiegyenesedtem és úgy bebasztam a fejemet hogy röktön összeestem.

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

lol b+😄

Team GIGABYTE

mesor
LOL!

Én elöször elküldtem volna a kurva anyjába, utánna meg odabasztam volna neki a kannát, hogy nesze b+ szívd ki belõle a benzinedet és töltsd vissza a kútba mert mégse kell a benya.

Ezt borzasztóan rühellem amikor velem, velünk mint vevõvel ilyen flegmák, lekezelõek az eladók.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mNzJean
Total OFF : Ma megyek a benzinkutra / MOL / kannába benzinért, tankolok 4 liter benzint , kereken pontossan 4 litert. Olyan benzines kannám van amin van egy átlátszó csík , és be van skálázva 5 literig, basszus a 4 liter helyett 3.5 liter volt a kannában.Gyors fejszámolás naponta tankolok kb egy ezresért az autóba így évente durván kb 120 liter benzinnel húznak meg a kis fasszopók.Ja és a poén szólok a kutas csajnak ,hogy kit néznek madárnak ,erre mosolyogva mondja ,hogy döntsem magamfelé a kannát és akkor majd töbnek látszik , el kellett jönnöm mert majdnem bevertem egyet az arcába.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

joebacsi
tekintsd végkielégítésnek 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

HTS s3rg1nh00
tsak elég érdekesnek véltem h.4 hónap után még mindig van üzenetem vwartól😊))

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

megleszünk 😊 Sir-ZSí 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

HTS s3rg1nh00
hááát...<#miaz>
mellesleg dzsótatával mivan?vvar még mindig küld nekem dolgokat,kellek ma gbc ellen vagy mi?😄

Nekünk már akkor megvolt, amikor te még csak pajzán gondolat voltál...

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

sikerült beszerezni .. 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

HTS s3rg1nh00
és ti hogy álltok vele?😊

az túlzás... Igen kikaptunk, de kárpótol minket a tudat, hogy õk 25évesen fogják befejezni a 8 általánost<#eplus2>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

HTS s3rg1nh00
ajaj<#zavart1><#rinya>

<#vigyor5>

Me0w
Lol, azert a kezifegyveres skillje buntet ;D
583 kill, 664 halal

Ahahahahah

Together we'll fly someday...

mesor
+ SZVSZ Janek és klónjai kizárva!

Én akarok!!! 😄 csak 18+ nincs meg 😄

SigS
K/D Ratio 4.6498 ???
<#wow1>

Nekem 1.5 volt a max, akkor most en jo bena vagyok mi? <#fejvakaras>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

HTS s3rg1nh00
már megint az a qrwa 18+<#idiota>
asszem ha visszaszerelem a siamese monstert mutter laptopja hejett,beszélnünk kéne Running😉

lemaradtam<#rinya>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Murry
Igen. Bár szerintem kezd így: ADMIN! ... pls kick him.

Szóval ha beírom játékban xy made DTK akkor ha van admin érteni fogja mi a problémám?

Murry
DTK

alma2
Ha van olyan perverz aki elmentette miket irogatott Gameover, vagy akar te magad kuldd mar at legyszi, megiscsak kivancsi lennek ra, nem jo ez a cenzura, legalabb a jatekosok a jatekosokkal, -rol vitaznak, megis csak jobb olvasni mint pl jaj nem indul, fekete kepernyo hiaba nyitom ki a szemem stb hozzaszolasokat.

szerintem

gbc csabika
Mér az "éjszakai menedék hontalanoknak"-piacon eddig ti voltatok monopolhelyzetben vagy mi?😊

Me0w
damnbitchyouretard 😉

Together we'll fly someday...

Boxer HUN
A 7th klán tagfelvételt hírdet.

Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik heti 2-3 alkalommal aktívan részt tudnak venni különbözõ megmérettetésekben. Minimum elvárás: 18+ , eredeti játék, TS-en való aktív jelenlét....

Kontakt személyek MSN-en:Killergeri [email protected]
Boxer [email protected]

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

<#hehe><#eljen>

koschwarz
goddamnmotherfucker!

<#hehe>

(nemtom, direct TK, kamikaze??
<#nemtudom>)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Milyen angol kifejezéssel nevezik meg azokat akik beállnak a másik jármûve elé vagy ütköznek vele,hogy TK-ért megbüntessék?

koschwarz
ja jóvan, akkor itt van runig kolléga is<#puszis>

Running
GAMEOVER: Megbeszéltük h elhúzol innen a fa**ba, tarsd be lécci, nincs értelme itt lenned, törlöm a hsz-eid, és ha sokat pattogsz Borgnál beajánlak megint némi hónapos pihenõre. Remélem világos voltam és szelíd. Ha pofázni szeretnél akkor szeretettel várunk a bf2 community bulin, ott szájaljál majd, meg fejtsél te majomláma.

koschwarz
ha annyira jó helis lennél és törõdnél azzal az oldallal ahol állsz, talán vissza sem szorulnának. többek között ennek egyik feltétele az, hogy az elfoglalhatatlan bázist nem kempeled. mondjuk ez általában is egy alapszabály, de ezt akkor megszegni, amikor ráadásul a csapatodnak nincs egy zászlója sem...hát ezt nem tudom hogy akarod még magyarázni<#nemtudom><#levele>

ja azok meg rossz szerverre is mentek?😄
mer' még a szervert se tudták restartolni😊

Team GIGABYTE

mNzJean
Ennél nagyobb marhaságot életemben nem hallottam<#falbav> , azért nem mész foglalni mert ugysem sikerül , hát ne haragudj de ha mindenki így gondolkodna akkor senki sem menne zászlót foglalni.Ja persze zászlófoglalásnál meg lehet halni és akkor szarul néz ki a stat pfff.Igazad van Uwu <#eljen> adj neki<#boxer>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

joebacsi
jah dzsippeseket is ott eszi a penész, mióta kicsit elratyisodott a szerverünk netkapcsolata 😊
elhappoltátok a tendert, mostmár viseljétek a következményeit 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nyugi, POEnba is ilyen lami 😄

Templar75
LOLer 😊))
És hányan voltatok a szerveren ? Te egyedül? Úgy nem nehéz....
<#hehe>
Nyugi csak poennak szantam <#eplus2>

Runing! Légyszi ne töröld ki amiket ezekután írok ennek a nyominak, meg akarom neki mutatni mennyire gyûlölöm a fajtáját.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

gbc csabika
Mi voltunk, nem történt semmi😊 Egyébként nagyon népszerû volt tegnap a szerverünk ilyen szempontból, egy-két bosnyák is beesett, õk viszont pont alkalmatlan idõpontban, mire észrevettük elindultak apc-vel😊
Be is szart a szerver vmiért😊

Csak azért írok ilyen csúnyákat, mert a te fajtád miatt szar a publik. Az ilyenek miatt nincs normális, becsületes küzdelem. Az ilyeneknek csak a pont, meg a freg számít. Nem mondom, én is örülök ha jól mutat a kör végén a statom, de én a gyõzelemért játszok, viszont ha a te fajtádból összeállítanánk egy csapatot soha sem tudnátok gyõzni a legbénább csapat elllen sem.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

mesor
Kikaptatok a 25th-tõl!? 😄 Gratula nekik!

Nem tudom kinek a meccsére léptem be véletlenül (talán GBC) de sry még1X elnéztem a TS szobát és azt az ip-t másoltam ki. Remélem nem rontotam el semmit! 😊
Ahogy megláttam a beállításoknál a No Vehicles 1-et már láttam hogy valami nem stimmel...
Bocsi! 😊

Egyébként jó hogy jössz, már úgy unatkoztam. Alig várom, hogy egyre ütõsebben küldjelek el a halál faszára.

Neked van pofád ezekután ilyesmiket írni?
Beszarás<#duhos2><#gunyos1>
Láttam a statod, félsz a haláltól te féreg!
A csapatjátéknak az ilyen statbuzi faszoknak semmi köze.
Vedd már észre magad te szerencsétlen! AZÉT TÚGNAK KI FOLYTON MERT ÚTÁLNAK ILYEN KÖCSÖGÖKKEL JÁTSZANI MINT TE!<#boxer>

TS Zolly
Nem kell magyarázni a bizonyitványt.

Érdekes, nekem szokott sikerülni egyedül is a zászló foglalás, nem szoktam kifogásokat keresni. Fõleg nem befoglalhatatlan bázist kempelni.

És valóban, fellendül a tyopik. De soha viszlát.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Crem
Talán azért mert valakinek a vállán volt.!😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

alma2
Ezzel nekem semmi bajom foleg, hogy meghozta a jatekhoz a kedvem, legalabb mar 4 honapja nem repultem, nem is jatszottam igazabol. poe egy-ket boldog napjat leszamitva 😊

szerintem

joebacsi
😄DDDD
nah az ilyen posztokért érdemes elviselni a fasságaidat 😄

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TS Zolly
Mindig ilyenek az önimádó pléjerek. Nézzél csak a bf.hu-re, hogy dicséri még mindig önmagát, majdnem egy teljes oldalt teleírva. Szánalmas.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi
nemtom...erre a nagylábúra nememlékszem 😛