Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
innen bizony ez a legjobb,amit ki tudsz hozni...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
itt néztem
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Gigabite 81945p-G alaplap 23600
Intel 3.0 Ghz/800/1M c box 22400
1Gb ddr2 Kingmax 533 Mhz 24200
========
70200
+egy jobb vga..
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ja és küldtem privátot Roger,hogy el ne felejtsd megnézni a privátom😉
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
sose nyomd fullba a kretént
¥ xfire: kistekila
Már van második rész is😄
Yan:én nem bánom,akkor szopjon késõbb...de most a régi oldalra építeni elég halott dolog...abba a gépbe amit Me0w is írt alant,késõbb tud procit/vgat/ramot venni,amire szüksége van,meg amennyire a keret engedi,de amit te írtál,abba vagy vesz használtat,vagy akkor ejti meg a platformcserét,ami megintcsak nem lesz olcsó mulatság...a gépfejlesztés mókuskereke<#sniffles>#sniffles><#szomoru2>#szomoru2>
MSI 945PL NEO-F V2 - 16 790
1 gb ddr2 - 21 500
+ afa =~ 70k
A regi cuccaidat meg add el valahol es vegyel belole olyan vga-t ami kijon max 😉
Together we'll fly someday...
Together we'll fly someday...
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
<#zavart2>#zavart2>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
ezaz van család is. amit nem igazán fognak megérteni a "pelyhesálluak". nekik a pénz nem számít, a PC az egyenlõ játékgép.
😉
Körbeérdeklõdök oszt lehet cserélem a vga-t is...
Csak az asszony meg ne tudja! 😄
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
ha jó az emlékezetem még mindig a x86 family-t használjuk 😊
amit leirtál az után is költhet egy év mulva a gépre.
tehát a válaszút:vagy egy $478as lap,még1 512es rammal,és a 256ost kiveszed(esetleg bennehagyod),meg új cpu(szigorúan maradjon a northwood mag,prescott fos,saját tapasztalat<<😉,vagy marad a D805re épülõ megoldás a régi gerinc(lap+cpu+ram+vga)eladásával...
A vga egy ati 9600xt azt majd csak jövõre fogom lecserélni...
A régi memórián azt értettem, hogy csak 133Mhz-en ketyeg...:S
Még egy kérdés..
Mindenképp DDR2-es ram ban érdemes gondolkodni?
Gondolom a válasz igen lesz! 😄
juteszembe,amit én számoltam az 80<#vigyor5>#vigyor5>
viszont én már ennyi pénznél sem építenék régi platformra...50knál még azt mondanám,maradjon a régi,de 70k+ ha sikerül elpasszolni a régit,abból bizony már lehet gondolkodni új platformban,sõt abban kell,feltételezem most ráköltenél 40k-t a 70bõl kb,és nem örülnél neki ha 1 év múlva megint kéne egy 100ast költeni új lapra,procira meg mindenre...h.meg is moccanjon valami a gépen...nameg az X2es AMD-t is elég szépen lehet húzni még alap hûtõvel is-úúú most csaptam a homlokomra,rakok másik gépet rögtön...
Gigabyte GA-8I945P-G i945P LGA775 PCIEX alaplap DDRII - 2 év garancia 23 640Ft(aqua)
Intel Pentium D 805 2.66 GHz (S775) FSB 533MHz BOX Dual-Core 24 330 Ft(alien)
emellé a fenti ram,és járunk kb.70nél,ehhez kéne a maradékot a régi alkatrészekbõl kipótolni,és vgat venni belõle,mindenképp így járnál a legjobban szvsz...
és jó neked a "régi(?)" memória is.
Asus M2N-E (AM2-nForce 570 Ultra-Dual DDR2 800-PCI Express-6 SATA II) /3 év Garancia/25 530 Ft(alien computers)
AMD Athlon 64 X2 3600+ Socket AM2 Dual-Core(Windsor)BOX 37 080 Ft(alien)
DDR2 1024MB 800MHz KINGMAX Mars (3 év garancia) 28 150 Ft(alien)
puff,vga még nincs és máris túllõttük a keretet...szvsz próbáld eladni a régi cuccokat mondjuk apronet-en,vagy teszveszen,olyan 50kt hozzá tudsz rakni,abból meg mehet egy 7600GT bele,vagy ha nagyon pénzszûkében lennél,keress egy Galaxy 7600GS-t DDR3rammal(nagyon fontos,ne 2-vel!),és Zalman hûtéssel,kapásból nem vágom hol,de akad 32 körül...
mint látod nem egyszerû ilyen kevés pízbõl gépet összerakni,de sajna most az árak a karácsony miatt felfelé mennek,mert mindenki most vásárol,javaslom inkább tedd át a fejlesztést január végére,és azon is spórolhatsz,bármennyire is logikátlan,de ha belegondolsz,minél többen vesznek vmit,annál tovább tartod a magas árát,hisz nem a vásárló az érdek,hanem a profit😉 viszont karácsony után kicsit nehezebb hozzájutni a dolgokhoz...ha spórolsz rajta,nem megéri várni?😊 😉

Úgy néz ki karácsonyra sikerül kis lét fektetnem a gépembe...
Most csak 768 mb ramom van...akarok a vasba 2 gb ot legalább. Viszont az alaplapom nem eszi meg az újabb ramokat..Úgyhogy az alaplap is cserés,viszont kevés lé van elõirányozva a cuccosra, így procira nem futja... 2.4 es Intel Pentium procim van... Szerintetek gáz, ha ezt hagyom a gépben? Vagy inkább vegyek alaplapot,egy nagyobb procival,és csak 1gb ramot? Kb 70000 ft ot tudok rákölteni...<#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help>
On