Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Sajna nekem valamiért nem indul el a BF2 felraktam :) crackeltem is...
és amikor el akarom indítani fekete képernyõ (mintha elindulna) aztán pedig kilép...
Nem tudjátok hogy miért lehet ez???
Elõre is köszi...
<#vigyor>#vigyor>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Together we'll fly someday...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
-tRs-Landor
A 7th klán tagfelvételt hírdet.
Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik heti 2-3 alkalommal aktívan részt tudnak venni különbözõ megmérettetésekben. Minimum elvárás: 18+ , eredeti játék, TS-en való aktív jelenlét....
Kontakt személyek MSN-en:Killergeri [email protected]
Boxer [email protected]
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
mindjárt szólok egy állatvédõnek!
csak még azt nem tudom mit jelentsek: a majmot, janekot vagy a matavot?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
¥ xfire: kistekila
Amúgy ez a kerék leeresztés sztem is elég vicces:DDD
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
<#mf1>#mf1>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Azt hiszem ha nekem ilyeneket küldenének az ismerõseim MSN-en személyesen vágnám õket szájba.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Together we'll fly someday...
Örülj, hogy csak ennyi a gondod, nálunk reggel a buszon hely sincs ahova le lehetne ülni mert mire a 3. megállóhoz ér, ahol én szoktam felszállni, már kábé +10-20 emberrel többen vannak a buszon és választhatok, hogy vagy 45 percet nyomorgok egy buszon vagy nem megyek be az elsõ orára. Ma meguntam a dolgot és megkérdeztem a sofõrt, hogy miért nem képesek több buszt indítani, ahogy még október elején volt, azt mondta azért mert ezek az új Mercedes buszok amiket vettek nem bírják a hideget, ígyhát csak a régi(kb 10-16éves) buszokat kell használni amiken nem elég hogy kevesebb hely van, de már olyan mocskosak, hogy az szánalom:(
Jean,hajrá,szopjanak egy jó nagyot amellett h.vizezik a benzint<#eplus2>#eplus2>
Ui: amikor a baleseti sebészeten írod a vallomást akkor a "lessz"-t egy sz-el írd! sry!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
hopp azt elfelejtettem,miskolci villamosra nemtom mé nem írják ki,h.cask 190 centi alatt használható,2esen fel-le le tudom fejelni az ajtó tetejét,1esen lefelé sikerül,de minden kapaszkodó útban van...fasz kivan,aki 190 felett van ebben a nyomorék városban az vagy jár kocsival,vagy megy gyalog<#levele>#levele>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"