Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boxer HUN
És még mindíg vannak akik csak néznek kifelé a fejükbõl, olvasni meg nem tudnak... besz@rás..

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

húú.. egyesek milyen korán keltek ma<#vigyor> pájinkásjójégert<#pias><#vigyor>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Ezzel hívja fel a figylemed, hogy húzzál el a boltba és vedd meg az eredetit!!!

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

koschwarz
mert senki nem akar veled jáccani<#ejnye1>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

menny inkább wow-ozni..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Me0w

Together we'll fly someday...

Hello!

Sajna nekem valamiért nem indul el a BF2 felraktam :) crackeltem is...
és amikor el akarom indítani fekete képernyõ (mintha elindulna) aztán pedig kilép...

Nem tudjátok hogy miért lehet ez???

Elõre is köszi...
Na ja, le kellene mérni pontosan párszor, és ha úgy van, tuti harapna rá Marsi Anikó a kókuszból, vagy frei tomi elmenne veled tankolni és lemérné a helyszinen csak ott, csak neked...Utána perelés és visszatérítés mióta megvan a jogsid napi fél litykó benyó...nem is kéne többet költeni benzinre...
<#vigyor>
javoll :D van 3tablettás - 4 - 5 - és a nagyon ínyenceknek 6 tablettás :DDD .. évjárat sajnos most csak tegnapi és tegnap elõtti van :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ja mert te tablettás bort teszel bele?:)

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

áááh jöttök ezekkel a 'szabvány' mûjanyagkannáitokkal :DDDD

mért is?? a hummer h1-nek van belsõ keréknyomás beállítási lehetõsége .. szépen ülsz a 'fotöjjben' és nyomod a gombot hogy hánybár legyen és mejjik kerékben ... ezen az alapon lehet buszon is ijjen renccer bár ott kevesebb értelme van mint egy terepjárón

joebacsi
ömv kút, cirka 1 éve, 5literes kanna -> majd 6 liter...ezis laza :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Me0w
Ki nem szarja le hogy neked mi tetszek vagy mi nem? Komolyan azt gondolod, hogy parazs vitakat lehet folytatni egy masfel eves jatekrol?

erdos
Csakugye azok ellenõrzik a kutakat kik hitelesítik is õket ha panaszt teszel, ergo tök értelmetlen. nomeg amit számítógép ellenõriz azt egy pillanat alatt meg lehet változtatni, mikor ellenõrzik majd akkor csontra 4 litya fog kijönni belõle.... Tetvek és még tenni se tudsz ellene.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

die die die <#hehe><#eljen>

-tRs-Landor

Boxer HUN
Apropó... ha már itt vagyok.

A 7th klán tagfelvételt hírdet.

Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik heti 2-3 alkalommal aktívan részt tudnak venni különbözõ megmérettetésekben. Minimum elvárás: 18+ , eredeti játék, TS-en való aktív jelenlét....

Kontakt személyek MSN-en:Killergeri [email protected]
Boxer [email protected]

Boxer HUN
Akkor gyere vissza régebben... <#hehe>

Yan
<#vigyor>
mindjárt szólok egy állatvédõnek!
csak még azt nem tudom mit jelentsek: a majmot, janekot vagy a matavot?
<#fejvakaras>

&#165; xfire: kistekila

jo ez a forum csak kezdi elveszoteni az értelmét....nem a játékrol kellenne dumálgatni fleselgetni?ki nem szarja le h h megy vkinek a nete....telefonálj és intézd el.....bocs de régebben jo voltez a topic de mostanság...

hungaryydani
nem én csak hozzá nem szoltam:D<#boxer><#lama><#eplus2><#mf2>

Fujiryu
Ha ide írod akkor nem csak egy emberhez szólsz...Arra ott a pm...

Amúgy ez a kerék leeresztés sztem is elég vicces:DDD

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mesor
Akkor leközelebb ha magánbeszélgetést kívánsz folytatni valakivel, akkor azt privibe intézd el ne pedig egy nyílvános fórumba...
<#mf1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

hungaryydani
:)

hungaryydani
mesor ne szolj bele, nem hozád beszéltem!!!

mesor
A konnektornak (általában) nincsenek kerekei (amik leengednek egy mobilhívás esetén LOL ez nagyon jó) :DDDD

Me0w
Amit neked meseltek az a konnektor, nem connecto :P

mesor
"leeresztettek a kerekei"

Ezen tényleg jót röhögtem!

HTS s3rg1nh00
nekem ojat meséltek a connecto-ról,h.egy csávó indított róla hívást amerikába mobilon,a busz megállt,leeresztettek a kerekei,bekapcsolta az ablaktörlõt,kinyitotta az ajtókat meg hasonlók,az h.ez most az "urban legends" kategória-e,döntse el mindenki maga,én sem igazán hiszem...<#wilting><#nemtudom>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

atomboy
Lehet, hogy nem virus, de megcsak nem is vicces...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

ERykk
Igen, azok. Tavaj csak 5 fagyott le a környékünkön:P

Nekem az elsõ három napon nem is kell bemennem az elsõ órára, úgyhogy ez is meg van oldva:)

Még jó, hogy én kb fél kilométerre lakom az iskolától:)

Nekem is küldött ilyet egyszer valamelyik osztálytársam, sztem akkor el is küldtem a jó büdös p*csába:)

na de ilyet, ejnye-bejnye<#integet2>

mesor
Kurva jó poén tényleg!
Azt hiszem ha nekem ilyeneket küldenének az ismerõseim MSN-en személyesen vágnám õket szájba.

hungaryydani
lollolol, VIRUSOK, nehogy elfogadjatok tölem vmit:D :D, az nem virus, csak egy program, ami leálitja a gépet, és bocs a munkáért de nem virus, max a munkád csak azért veszhetett el, mert nem menteted el,lol, csaba barátom a hangulatjelre hitte azt h virus:D, énekem meg mikor elküldték 3 orás fifa játékomba került, mert nem mentetem:D, de szerintem jo vic volt, kicsit felbaszott, de aztán jot röhögtem, a mai embereknek nincs humorérzékük, na jo bocs, csak h ha szoltam volna h mentsd el a cucaidat akor rájösz, nem gondoltam volna, h te is nagy munkálkodásba voltál, de egyébként ha kicsit odafigyeltél volna : mikor megnyitotad mert az álitolagos virusnak a neve: "fénykép rólam": bevan csomagolva, és mikor kicsomagolod, akkor látszik, h nem kép formátum, hanem exe file, ha kicsit joban odafigylesz, akor nem nyeled be az ORIÁSI VIRUST,...

Szathy
na jó, busz-rovat vége!

Szathy
milyen mercedes? csak nem olyan connecto csuklós, mint itt fehérváron? mert az naon faja és nem bántja a hideg. a csukló elõtt törtben mérhetõ csak a hangszint és nagyon kellemes a beépített hangrendszerbõl áradó, kellemes hangerejû zene is<#taps> kívül-belül eu-szintû kinézet!<#eljen> Na, meg amilyen buszokat nyár elején vett az önkormányzat...<#nevetes1> Volvo alacsonypadlós, solo (nem csuklós) és nagggyon ott van az is. beépített hidraulika (lowrider rulez!!!<#hehe>), légkondi, lézeres ajtófigyelõ rendszer, mozgássérülteknek és babakocsisoknak kialakított rész az van, de zaj az nincs<#taps><#circling><#vigyor2>

"Ping ugral mint a majom fasza a Janek kezeben"B+<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Me0w
Mi a kurva fasz van a netemmel? Ping ugral mint a majom fasza a Janek kezeben, letoltesi sebesseg (1 megas vonal) neha 80k/sec, neha 480k/sec... megint baszik a matav?

ERykk
lol:))
Örülj, hogy csak ennyi a gondod, nálunk reggel a buszon hely sincs ahova le lehetne ülni mert mire a 3. megállóhoz ér, ahol én szoktam felszállni, már kábé +10-20 emberrel többen vannak a buszon és választhatok, hogy vagy 45 percet nyomorgok egy buszon vagy nem megyek be az elsõ orára. Ma meguntam a dolgot és megkérdeztem a sofõrt, hogy miért nem képesek több buszt indítani, ahogy még október elején volt, azt mondta azért mert ezek az új Mercedes buszok amiket vettek nem bírják a hideget, ígyhát csak a régi(kb 10-16éves) buszokat kell használni amiken nem elég hogy kevesebb hely van, de már olyan mocskosak, hogy az szánalom:(

HTS s3rg1nh00
<#nevetes2>
Jean,hajrá,szopjanak egy jó nagyot amellett h.vizezik a benzint<#eplus2>

Crem
Vigyél egy kamerát és rögtön rögzítsd ahogy tankolsz ! Hidd el lesz futkosás körülötted!;)

Ui: amikor a baleseti sebészeten írod a vallomást akkor a "lessz"-t egy sz-el írd! sry!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

mNzJean
Holnap az lessz ,hogy fogom a kis kannámat és ha megint 4 l helyett 3.5 öt kapok ,olyan balhét csinálok ,hogy benne lessz a tv-ben.<#gun>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

a f*sznak nõttél ijjen magasra :DDD

kBagyula
Azért mondjuk én a helyedben szólnék a Fogyasztóvédelemnek, hogy mi történik annál a kútnál. Ha kimennek és bebizonyosodik az állításod nagyon megbüntetik a kutat.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

HTS s3rg1nh00
hehe,én sulival voltam ma konzerten mûvészetek házában,mert nálunk ojan is van,vadonat új a cucc,beültem a magam nem kevésnek mondható 195 centijével,az elõttem ülõ évfolyamtárs kapta a lábam a nyakába annyi volt a lábtér...kedves lesz ez a bõ 2,5 év ami még hátra van:) fõleg ha gyakran járunk majd ijen szarokra...
hopp azt elfelejtettem,miskolci villamosra nemtom mé nem írják ki,h.cask 190 centi alatt használható,2esen fel-le le tudom fejelni az ajtó tetejét,1esen lefelé sikerül,de minden kapaszkodó útban van...fasz kivan,aki 190 felett van ebben a nyomorék városban az vagy jár kocsival,vagy megy gyalog<#levele>

HTS s3rg1nh00
ezért kell "privát" kútra járni tankolni,ott biztos nem húznak meg és 200 egy liter benzin<#taps><#hehe>

én majd a BKV-t fogom beperelni mert azon a szaros 120-as buszon le akartam ülni ,de a hátsó üléseknél olyan kibaszott nagy a hely hogy kicsit kiegyenesedtem és úgy bebasztam a fejemet hogy röktön összeestem.

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"