Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Nekem nem sikerült letöltenem a pecset:-(
Mivan ilyenkor???
jobb ma egy sör mint holnap kettő
Én eddig azt hittem, hogy a Great Base Camper alatt a saját bázis kempelését értitek és nem azt, hogy MEC oldalon Jalán a USMC Staging Area-n spawncamp-eltek. Azért írtam azokat a dolgokat, mert idegesített ahogy azon a szerveren játszottatok. Nem a személyetek ellen szóltam, hanem az akkor mutatott gyáva és szánalmas statpadder játékstílusotok ellen.<#levele>#levele>
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
www.battlefield.hu
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
gondolom az is jobbklikk, azt ha befogta tûz. de télleg nem tudom. nem használtam soha.
aut viam inveniam aut faciam
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
hacsak nem önerõbõl repül a katona... <#hehe>#hehe>
<#buck>#buck>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
- a c4-et nem lehet már olyan messzire eldobni
- a fekvés -> guggolás ideje megnövelve
bug javítások:
- fixálva a linux szerveres co-op mapok betöltése spec force alatt
- még egyszer megpróbálták a kék/piros név bugot javítani.
- kijavítva a hiányzó szerver infó a térkép rövidleírásában. (töltöképernyõ)
- kijavítva a szerverkeresõ ápdate infójá
- kijavítva a térkép méretes szûrõ
- kijavítva a jármû hajigálás reprodukáciús bugja (talán ez is a cartilleryt jelenti)
- kijavítva a zombi mód - kit nélküli rivájv - crash co-op módban
- kijavítva a linux 32 alatti térképforgatásos lehalás (akinek ez jelent valamit az most örüljön)
- kijavítva a néha feltûnõ vörös távolságjelzõ )gondolom nem jön elõ...)
- kijavítva a az a hiba ami láthatalanná tette a játékos kezét fegyverváltás után
- co-op bot console parancsok futtathatóak lokális szervereken is
- kijavítva a folyamatos sebzés a muscle car-tól (hogy ez mi a ponty?)
- korrigálták a minimum emberek számát hogy egy ranked szerver
- korrigálva a ranked szerverekhez szükséges minimum ember létszám (16-6, 32-8, 64-8)
- újra engedélyezni lehet az unlockokat a nem ranked szervereken is
- a commander opciók nem elérhetõek halottként
- kijavítva az a hiba amikor is spawnpoint van kiválasztva holott ez csak az elõzõ kör értéke volt
- co-op (lokál szerver) - kijavítva az a hiba, hogy nem tudtak csatlakozni a szerverhez ha a szerver host bannolv avolt vagy kikkelve (ezt kend a hajadra, ez van odaírva)
- ranked szervereken mindig lesz unlock
- támogatja a többfajta modos map listázást
hirtelen ennyi. biztos van benne hiba. meg valamit én se értettem - magát a bugot pölö.
Verzoo:lent találsz linket ahol van pár link még elvileg^^
árpicsótány,asszem veled meg nem találkozunk 1 ideig<#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
jobb ma egy sör mint holnap kettő
De még így sem tudok inglisül.... <#fejvakaras>#fejvakaras> <#hehe>#hehe>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)