Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja. boldogot!

aut viam inveniam aut faciam

BSZN DaNeE!!

Team GIGABYTE

Heppi Bõrzdéjj Danee 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

uHs Gerzson
Téged nem kérdezett senki 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
Degec 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Zs0lt1
a megszokott még mindíg kétté 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Csuhai G
Thx! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

uHs Gerzson
szerverekhez kell, neked a client köll 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Me0w
Server

Together we'll fly someday...

Csuhai G
Sziasztok!
Mivel angoltudásom egyenlõ a nullával ezért gondoltam megkérdezem tõletek!:
Battlefield 2 (c) EA Games *Dedicated Server V1.41 Public Server Patch*
Ez mit csinál? Mire jó? 😊
Elõre is köszi!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

alma2
pff, jatszottunk ket napja ismet, talaltunk egy szervert. only kubra dam. a kor vegere ertunk be a vesztes csapathoz, szet gyalaztak minket.
Uj kor amcsik vagyunk, maodikra elkapjuk a helit is, de meg mielott felszallnak ket mec-es heli a pofankba jon, az egyik le is szallt az orrunk ele a dombra, kaptuk az artyt egybol es meg a vadaszbombazo is megszort, what the fuck, mondana az ember, mire mondja a haverom betoltesnel az volt irva a szabalyok koze, hogy nincsenek szabalyok 😊
meg kicsit probalkoztunk, jobb utra teriteni oket, ketszer az admin majdnem kitett csunya beszedert, aztan feladtuk a probalgatast... hihetetlen egy suttyo vilag ez...es ennek orult ott a szajuk...

szerintem

koschwarz
nekem a mai napig idõnként optimalizálja a sédereket, holott hozzá se nyúlok a videobeállításokhoz, és a kártya beállításaihoz se, de ez má kit zavar manapság?<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

uHs Gerzson
Az megszokot 😊

norBOSS
bocsesz!!! csak a video beállítások szálltak el!!

mesor
Nem normális és szerintem nem basztál el semmit. Lehet hogy egy új bug! 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

norBOSS
szasztok!! +pöcsöltem a bf2-õt és minden beállításom elállítodott alapra!! ez normális vagy valamit elb...tam??????

Fujiryu
Ez nem az 1.4-es peccsrõl van?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

<#hehe>

aut viam inveniam aut faciam

koschwarz
<#ravasz1>

Me0w
Ajanlom figyelmedbe az 'attempt' szo jelenteset, akkor megkimeled magad a felesleges posztolastol.

Together we'll fly someday...

SZerintem inkább inkább az kellene nekik írni h Probálják javítani.
nm h javátották, mert ez mindig elõjön....

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

koschwarz
próbálkoznak<#hehe>

erdos
Another attempt at fixing the Red/Blue nametag bug.

Ez náluk az örök favorit 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Akkor Gondolom ezért enm küldtek Nekünka Patchet mert ugyis adnak ki 1 ujat s akkor majd megkapjuk...
vagy most kijott az ujabb s megkapjuk a régit 😄

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

koschwarz
ámen!<#hehe>

kBagyula
Egyik kezük ad, a másik elvesz.. 😊)

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Running
Érdekes h minden javítási listában majdnem ugyanazok a pontok szerepelnek. Most akkor ez azt jelenti h a játék kiadása óta semmit nem csináltak, illetve nem javítottak pár plussz bug berakásán és azok kijavításán kívül?

kBagyula
"- Added support for multiple gamemodes in single maplist for mods"

Na erre miért is volt szükség? <#ticking>

Egyébként meg jónapot az Uraknak! HBD az illetékes elvtársnak! <#taps>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Herold
Valóban. Én itt kerestem:
http://www.ea.com/official/battlefield/battlefield2/us/downloads.jsp

CHANGE LOG
GAMEPLAY TWEAKS
- The vehicle drop has been modified to help prevent exploits such as blocking
enemy vehicles, destroying vehicles and commander assets, or as an alternative
to artillery.
- C4 tossing distance has been reduced.
- A prone->crouch delay has been added.

BUG FIXES
- Fixed the Linux server hangs when trying to load a Special Forces Co-Op map.
- Another attempt at fixing the Red/Blue nametag bug.
- Fixed the missing server info on the map briefing screen.
- Fixed the server browser issues with updating info.
- Fixed the filter by maps size option in the server browser.
- Fixed a low reproducibility crash bug related to the vehicle drop.
- Fixed a crash in Co-op after a player is revived without a kit.
- Fixed a server crash on Linux 32 when trying to rotate maps in Coop Mode.
- Fixed the occasionnal red distance marker appearing on the ground.
- Fixed the bug that caused the player's arms to become invisible when switching
weapons.
- Co-Op bot console commands now function on local servers.
- Fixed the excessive damage taken by the Muscle Car.
- Adjusted the minimum number of players to start the round
on ranked servers.
The new values for 16, 32 and 64 players are 6, 8 and 8 respectively.
- Re-enabled unlocks on unranked servers.
- Commander options are no longer available whilst commander is dead.
- Fixed bug where a spawn point is shown as selected when it is not if player has
spawned in during the preview round.
- Co-Op (Local Server) - Fixed the issue where no other players may join the server
if the server host is kicked and banned.
- Ranked Servers now force unlocks.
- Added support for multiple gamemodes in single maplist for mods

uHs Gerzson
Ezt már megszokhatuk volna 😊

koschwarz
540 mega ezért a javításért? fuck<#falbav>

Running
Battlefield 2 v1.41 Patch Released ww.totalbf2.com
Greetings,

Things continue to move within the Battlefield Universe. Today we are releasing the 1.41 patch for Battlefield 2 that resolves an intermittent crash that affected game servers. Although this is a small update this improvement will greatly improve the stability for players. This patch will be available beginning at 8:00am PST.

We are also continuing our Beta Testing for the Battlefield 2142 1.05 update while adding further enhancements to our Master Server systems to help eliminate the disconnect issues affecting some players. These updates were introduced during Tuesdays maintenance and do not require any updating by players. As we move closer to the 1.05 release we are also stepping up our enforcement of policies against players who exploit the stats system.

With over 100 player accounts already wiped our support staff will continue to address the accounts of players who use exploit tactics to advance themselves. We will also be announcing policy changes regarding player cheating and stats exploit in the near future.

For all players who are interested in hosting their own Battlefield 2142 server the new Server Provider Page is now live. Please check out this page in order to easily locate a Ranked Server Provider in your region.

As always keep your eyes to this space for all your Battlefield Updates,

-Your DICE Live Team

Source: Battlefield Portal

Download Mirrors:
• TotalBF2.com
• EA FTP
• FilePlanet
• FileFront
• Fileshack

koschwarz
most mi van? van új peccs? azér néztem én tegnap, hogy mijazhogy a kedvenceim pirosak<#wilting>

semmi nics errõl a hivatalos oldalon

Kovács legény
vótmá joúreggelt és BSZN Danee!!!

www.czekoart.hu

Szép jó reggelt mindenkinek!

A Trabant lerobban és kiáll az autópálya leállósávjába. A vezetõ kiszáll és integetni kezd. Meg is áll egy Jaguár. Nagyon készséges a vezetõje, összekapcsolja a modern, szinte láthatatlanul vékony vontatókötéllel a kocsiját a Trabanttal és felajánlja, hogy elvontatja a legközelebbi szervizig.
- De nehogy túl gyorsan haladjon! - kéri a trabantos. - Ha nagynak találnám a sebességet, dudálok!
Ebben megegyeznek. A Jaguár szép lassan vontatja a Trabantot, amikoris a visszapillantó tükrében megjelenik a hátuk mögött egy egyre gyorsabban közelítõ Ferrari. A Jaguár vezetõje persze nem hagyhatja, hogy egy Ferrari leelõzze, ezért alaposan rákapcsol. Mikor elszáguldanak egy benzinkút mellett, a kutas döbbenten bámulja a jelenetet, majd telefonál a 10 km-rel elõrébb levõ kút kezelõjének:
- Te komám, ilyet még nem láttál! Képzeld, verseny van a pályán; elöl száguld egy Jaguár, mögötte egy Trabant, hátul egy Ferrari!
Kisvártatva a másik kutas visszatelefonál:
- Hát, komám, ez döbbenetes! A sorrend ugyanaz, mint nálad volt, de a trabantos elõzni akar, mert egyfolytában dudál!

Michael Jackson és Sylvester Stallone bemennek egy templomba. Az ajtón beérve fogadást kötnek, hogy ki elõtt fog a pap elõbb keresztet vetni. Jacko leül az orgonához és elkezd rajta gyönyörûen játszani, míg Stallone leül a padok közé, felrakja a lábát, és elkezdi köpködni a szotyolát. Kis idõ múlva Jacko ámulva látja, hogy a pap keresztet vet Sly elõtt.
Mikor kimennek a templomból Jackson megkérdi:
- Ezt meg hogy csináltad? Én gyönyörûen játszottam az orgonán, te a lábadat lógattad és szotyiztál és mégis elõtted vetett keresztet a pap.
Mire Sly: az úgy volt, hogy odajött hozzám a pap és azt mondta:
- Felállsz(felfelé mutat), összeszeded a szemeted(lefelé mutat), szólsz a haverodnak, hogy ne piszkálja az orgonát(ballra mutat) és kitakarodtok a templomból(jobbra mutat).

És végsõ, de nem utolsó sorban szeretnék nagyon sok boldog születésnapot kívánni Danee barátomnak! BSZN Danee<#integet2>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Herold
Hogy létezik, hogy a hivatalos BF2 oldalon híre-hamva sincs az 1.41-nek? És miért nincs incremental?

Inkább Top 5!<#vigyor> B+ elküldtem az IP-t.....

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Fujiryu
Azért nem csak õ hírezheti ki.Te is meg tudod csinálni<#mf2><#mf1>

(meg sztem már úgyis tudják, de azért helyesen tetted hogy beszóltál Runningnak😄)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

TS Zolly
battlefield tyopikba mé nem tetted akko be? Vagy a bf42 már nem is bf?

Csak hogy ne keresd.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Running
Sziasztok!

A Huncup oldalra kitettem a BF2 buli idõpontját amit joe közzétett, valamint egy szavazás is elérhetõ, ami rögzíti név szerint ki mire jön vagy nem jön. Többi infó a huncup oldalon. Nagyon jó lenne ha mindenki elmenne szavazni az oldalra, mert akkor látnánk mennyien jönnek! (Szavazni csak regisztrált felhasználók tudnak, mivel csak akkor rögzíti a szavazó nevét.)

SigS
Valaki egy changelogot, mert en nem talaltam csak nemet forumokon, azt meg nem sprehelem

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

ERykk
Miért nincs inc.? Ha talál valaki, légyszives linkelje be, én biztos hogy nem töltök 550 mb ot fölöslegesen.

atomboy
Megtalaltam.
link

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

mesor
Top10!

Szerintem a fáról szedjél öcsém!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

HTS s3rg1nh00
mivel 404est ír,feltételezem baj van a dologgal😄
igaz,a lentebbi link még él és már 8 TB fölött szedték le^^

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

<#nevetes2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

joebacsi
hát mivel ea.com-on van a fájl, ezé feltételezem 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

atomboy
Hivatalos hir?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka