Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
szerintem
eleg lenne csak rakeresned a vista bf2 szavak parositasaval.
A Forumokba hasonlo melyrol jott tudasu emberek irkalnak mint pl ide, tehat erre ne alapozz, persze szemmel gyorsabb, tobbet iszol a lany is szebbnek tunik.Az en szememnek nem gyorsabb, most meregethetnem frapssal, de felesleges sokan masok mar megtettek.
majd ha lesz native direct x 10-es jatek allitolag majd gyorsulgatnak, de hiszem ha latom. Addig kar altatni magad.De azert sok minden beleszol a sebbessegbe elkepzelheto nalad tenyleg gyorsabb pl.
nem indult el a kedvenc virusod visztan a hatterben es nem gyuri a vinyodat folyamatosan stb.
De meg leirhatom 10 x , hogy nem lesz gyorsabb- 64 biten, semmi jatek es akkkor majd mindenki hivatkozhat erre a "forumra", hogy itt megmondtak a frankot...
de akar irhatnek ilyen peldat is, hogy ezert gyorsabb nektek "
Since installing Windows Vista, I haven't had any problems graphics wise untill now. When I attempt to play Battlefield 2 or 2142, I cannot turn on antialiasing or it will cause textures to show up as big blocks. I was using the exact same video card when I had Windows XP, and this never happend."
de pl vannak nalam reerosebb emberek nezd meg ezt, magaert beszel, de biztos ezer ilyen tesztet lehet meg talalni: /kar, hogy nem neztek pont a bf2-t/
teszt
szerintem
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A VISTA-n nem fut a BF2. (még)!!! Én 64bit-es XP-n toltam a gamát, amikor szemmel láthatóan is megvolt az a 20%-os teljesítmény növekedés. Ha per pillanat nem rendelkezel 64bit-es arhitechturával, akkor javaslom, hogy látogass el egy-két ezzel a témakörrel kapcsolatos fórumba, akár külföldibe is, hogy átlásd a tényt, miben is különbözik a 64bit-es géped 64bit-es rendszeren üzemeltetve, a 32bit-el szemben. Ha viszont 64bit-es vassal rendelkezel, akkor nem értem, hogy mit nem értesz ebben a témakörben....
AMÚGY JÓ REGGELT AZ URAKNAK ÉS BSZN Zs0lt1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ui.: ITT A TAVASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Iiiiigen.
- Hát te Orsós Gáspárka, elkészítetted a házi feladatot?
- Kezsit csókolom a tanitónéninek, ha'persze hogy megcsinyátam!
- Hát, akkor mutasd meg.
- Há' esküszöm a nõvírem íletire hogy megcsinyátam!
Hazamegy a kis Gazsi, hát a nõvére ki van terítve a konyhaasztalon, és körülötte sír az egész família. Másnap ismét az iskolában.
- Orsós Gáspárka! Szeretném látni a házi feladatodat.
- Csókolom tanító néni, hát ín tínyleg megcsinyátam, csak teccik tudni mostan nem hoztam el. De esküszöm az anyám íletire, hogy megcsinyáltam!
Gazsi hazaér, hát ott fekszik az anyja felravatalozva, gyászban az egész cigánytelep. Harmadnap.
- Gazsika. Mára csináltál házi feladatot?
- Hat ín tínyleg csinyátam tanító néni csókolom..... az apám íletire esküszöm!
Gazsika hazaindul, útközben találkozik a faterjával, aki egy kofferral a kezében menekül a putriból.
- Dikmá, hát hova dzsamalsz Dade?!
-Én esztet nem bírom Gazsi fijjam, én elmegyek innet! Elõször a nõvéred, aztán idesanyád, most meg a bátyád, Bandi...
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
szerintem
szerintem
szerintem
Igen, valóban admin jogosultsággal nem hajít ki, úgyhogy fut multiban a Bf2 !
Az audio driverek semmit sem érnek, csak az alaplapi AC 97 driver (legújabb) használható. Már akinek van alaplapi 5.1-es integrált SC-ja. Az viszont egész jól sikerült.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
en nem vettem eszre gyorsultast, bar pont a bf2-t nem neztem.
De az audio programok, roccstak, hiaba volt meg vista driverem is, szoval hamar felejtos volt.
szerintem

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Viszonylag kedvezõ árú, 5 év garancia(bár 1 év alatt elavul :S)
Tapasztalat? Valaki?
És a Vistát nem sznobizmusból tesztelem....<#law>#law>
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Valaki nyomta már (eredeti) Battlefield2-vel Vista alatt ??? A Punkbuster kivág mint a cart nem engedélyezett O/S miatt!
..és külömbenis a bannerban van egy sor a csajok alatt amit elkéne olvasnod 😄D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
..és külömbenis a bannerban van egy sor a csajok alatt amit elkéne olvasnod 😄D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Biztos naon unjátok ezeket a kérdéseket, de akkor is plz heelp!😊
No, ujra megjött a BF2 láz és fölpakoltam a játékot ,peccset, egy szoval mindent, elõször is amikor csatlakoznék a serverhez, evvel a hibával kidob:[url=
]pb hiba
leszedtem a pbweb-et, megvártam még megpeccseli, a peccselés után sem történt változás. vajon miért dob ki?
Elõre is nagyon köszönöm a választ!