Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
Ez aztán tartalmas megnyílvánulás volt! :D

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

SLYTHOMi
bódogat Zsót1 :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Danee
HBD Zsolt.
Crem én nem kaptam képet <#schmoll2>

alma2
ne is mond, a mai napig el vagyok akadva az egyik palyan benne :)

szerintem

BaSZNáD Zs0lt1!

-tRs-Landor

Admiral Chris
aham... <#gonosz3>

Herold
Ez a sok okosság a Conkert játszva került a fejedbe? <#taps><#taps>

alma2
"Ács" vagyok, mint ahogy a vicc is mondja :)

szerintem

alma2
Ha ez egy teny lesz, hogy 64 bitesen minden gyorsabb lenne, hidd el mar minden ceg elsokozott a microsoft kozolne ezt veled, egy hatalmas reklamkampany kereteben, sok-sok teszt kiseretben, sot onnantol kezdve, meg az alsogatyankat is pont 64 oltessel keszitenek, hatha hamarabb le tudod dobni ha a szukseg ugy kivanja. Amit mondani szeretnek ezzel, hamarabb fogsz rola tudni, ha csoda tortent, minthogy te magad szembesulj ezzel.

szerintem

Admiral Chris
hát mostmár kíváncsi vagyok, hogy te mivel foglalkozol!

alma2
jo akkor az utolso valasz :)
nem tudom, te is belathatod megha 10 oldalnyi infot irnal a ket xp-drol az is keves lenne, megcsak elindulni is a jelenseg felderitesere.
Csak azt tudom mondani amit eddig is, nincs koze hozza direktbe, hogy az egyik 64 bites a masik nem,/foleg, hogy ugyanazt a 32 bites exet futtatod mindket rendszeren. orulj neki hasznald ki a sebesseg novekedest, majd ha minden jateknal alkalmazasnal ezt fogod tapasztalni akkor kezdj el ezen ujra filozni, hogy csodat tett a 64 bit addig fogd fel fizetett reklamnak a dolgot ami rejtely is marad, melyik cegnek erte ezt meg es kit mennyit tett ezert a zsebebe.

De ha nagyon durvat akarnek mondani, azt is mondhatnam, hogy a bf2-ben igy fellep egy nem lathato "hiba", mondjuk "elfelejti" szamolni mindegyik negyedik fuszal arnyekat, es maris jon a sebesseg novekedes, mert csodak nincsenek sajna.

szerintem

Zs0lt1
Kösz mindnekinek! :-)
Gerzsi, ismersz bazzeg :DD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Boxer HUN
A DICE ki van rúgva...<#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Swy
az 1.41-es pöcs az hivatalos? mert azt hallottam, hogy nem aza a cég fejlesztette!!

http://bf2s.com/player/swy/

császtok

ti mien verzióban jáccotok???
Boxer HUN
Akkor egy utolsó kérdés.
Adott a 64bit-es hardverem. Ugyanazon a HDD-n telepítve van az XP sp2 és az XP x64 sp1-es verziója. Multiboot rendszerindítás elött. Mindkét rendszer alatt a BF2 1280x1024-es felbontás, a lighting és dinamic lighting mediumon, minden más fullon, élsimítás 4x-es. A sima XP alatt 30-35 fps körül alakul, XP x64 alatt 45-50 fps között mozog. Akkor mibõl fakad az átlag 18-20 fps külömbség?

Herold
Ha beültetnél egy embert egy eredeti Ford T-modellbe, egy másikat pedig egy Focusba, és 60-nal egy betonfalnak vezetnéd õket, melyik élné túl szerinted az ütközést? Nos? Akkor van fejlõdés vagy nincs?

Vidkártyák esetében más a helyzet...

Boxer HUN
Bug?? Hát nem is tudom... Az viszont biztos, hogy az nVIDIA weblapján a driver leírásoknál semmilyen utalást nem láttam még, hogy mit b@sztak el az elõzõ verzióban, csak azoknak a listáját, hogy mennyivel nyújt többet..
Akár az alaplap, a vga, vagy az optikai meghajtó biosának a frissítése sem elsõsorban a "bugok" javítására szolgál, hanem azért, hogy az adott periféria még több ezközt ismerjen fel és tudja lekezelni még akkor is, mikor a gyártásának idõpontjában azok az eszközök még nem is léteztek.

Kovács legény
BaSZNád Zs0lt1!

www.czekoart.hu

<#eljen><#email>

Manoboy
Hát uj.. 1 hónapos lassan! :) PCI-E -s ! De mondjuk a gépemben Alaplap, Proci , memória mind zsír uj! <#vigyor2>

Manoboy
CROW .. kössz a segítséget! Multkor ugy látszik a letöltésnél elnéztem valamit! Most települ már fel és jóóóó! <#vigyor2><#vigyor><#taps><#integet2>

Új a kártya?

Manoboy
Nah 1 perec és lent is van azt megsasolom! Lehet mindjárt a 64 bites drivert is leszedem! jövõ héten ugyis meg lesz a 64 bites winfos! <#vigyor>

Manoboy
Jah persze! Az ATI oldalról szedtem le azzal próbáltam, de megnézem még1x hátha valamit még sem jól csináltam! Jó lenne felrakni! Jó a rajta lévõ driver se régi, de hát jobb a frissítés! :)

Manoboy
530 as chip van benne elvileg!

Erre voltam kíváncsi... :)
Hivatalos Catalyst-ot próbáltad?

alma2
AAAA Boxer menthetetlen vagy :) feladom, majd valaki turelmesebb elmondja miert is irsz a valosagtol nagyon tavol allo dolgokat.Ez is csak egy ocska termek mint minden masnal az eladasabol elnek /Riddick/, meg a parasztvakitasbol, legkevesbe azert, hogy neked jo legyen foleg, hogy nincs hasznalhato alternativa, barmit lenyomnak a torkodon.
De hiaba peldalozok szamitogepes dolgokkal, latszik nagyon tavol allsz a tematol nem igazan tudsz erdemben, reagalni az iromanyaimra.
Bar az autokhoz nem igazan ertek, de szeretek vele peldalozni, mert velem ellentetben tobb embernek kezenfekvobb dolog.
Az autoknal maradva, minden mai autonak 100 x jobbnak, hasznalhatobbnak, megbizhatobbnak, takarekosabbank kellene lennie, mint a 40 evvel ezelott gyartott autoknak. Csak egy tipuson belul remelem tudsz magadnak talalni 100 ellenpeldat, mi rosszabb a jelenlegiben, mint az elozo verzioban akar, kolcsegtakarekossag miatt, akar nem forott meg ki az uj technoliga stb es akkor elhiszed, hogy itt sincs maskepp se az oprendszernel se a vga drivernel, persze vannak kivetelek, hianyossagok, javitasok, uj technologiak, de ebbol nem jon egyenesen az, hogy jobb, csak bonyolultabb, atlathatatlanabb lesz, eroforrasigenyesebb stb.Nagyon keves ceg , autogyarto programiro stb stb engedheti meg maganak, hogy az alapoktol mindent ujraepitsen tervezzen, keszitesen, arrol nem beszelve, hogy az meg nem garancia arra, hogy jobb is lesz.
Na ennel tobb peldat mar nem irok, hogy erezd az iromanyaid ebben a temaban nem alljak meg a helyuket.
amen.

Munkahelyen ha hasonlo "vitaba" keveredunk, konnyebb lezarni a temat, mert azt mondom hulye vagy ha nem fogod fel amit irok mondok, vagy ok mondjak ram es kesz. /es utanajar az ember a masik allitasanak hitelessegehez/ tudjuk, hogy a masik nem a levegobe beszel es nem a semmirol, hanem kozelebb all ehhez a temahoz mint pl en. Rad ilyet nem mondanek, mivel feltetelezem, nem igazan ezzel a temaval foglalkozol, meg tavolrol sem, nem is ertem, miert allsz ki ennyire az "igazadert" :)
riddickre ugyanazt lehet elmondani mint mindegyik termekre, parasztvakitas, amit ismet megettel...

szerintem

Manoboy
Tyû ha.. mindárt meg mondom neked!

Amugy Radeon X1650Pro kari

Milyen mag?

Milyen chip?

Manoboy
Szerintetek mi a túróciért van az hogy nem tudok a lemezen lévõ driver kivételével máésiakt felrakni a rendszerre a Videokarimhoz. ATI gyártmány a drága és a driver azt írta ki hogy nincs VGA a gépembe! (kac kac ) <#mf1><#falbav>

Ja, és ne felejtsük el: DX10 van a Vista-ban, szóval a következõ egy évben (remélhetõleg) több játék és több vidkártya jön majd ki DX10-re fejlesztve.
Nyilván sokan fognak ez miatt is átállni.

Boxer HUN
Mindenki maga dönti el, hogy az adott hardver új drivere beválik-e neki, vagy sem. Ha nem, visszalép egy korábbira. (Nekem nVIDIA).

Javaslom látogass el a Microsoft Vista oldalára, és nézd át, miben nyújt újat a Vista. (biztonság, kinézet, stb.)
Nyilván sokan lesznek olyanok, akiknek ezek számítanak a vásárláskor és nem a teljesítmény növekedés. (amelyet nem is nagyon hangoztat a MS a Vista kapcsán...)
Utolsó mondatodra pedig csak annyit, hogy általában azért töltöm le a friss VGA drivereket, mert azok sok bugot javítanak, nem pedig az (állítólagps) teljesítmény növekedés miatt.

gbc csabika
Nem tud vki vmit az 1.41-es linux server file-okról? Egy büdös szó nincs róluk sehol a neten...

Boxer HUN
Bármíly meglepõ is, nem toltam a FC-t! (TRS2004 és BF2 ami nálam még mindíg etalon)! És pláne nem azért építettem 64bit-es gépet, mert valami ösztönzõ hadjárat indult a Far Cry újboli eladására. (STAR WARS szindróma). Igyekeztem úgy összeállítani, hogy ne kelljen 3-4 havonta venni bele valami "erõsebbet"... De ha már konkrét progit írtál, én is mondok egyet: . "The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay". Az elsõ, amit kimondottan 64-es platformra fejlesztettek, és biztos nem azért, hogy elmaradjon az akkori játékok szinvonalától!!!

atomboy
Boldog Szulinapot, Zs0lt1. :)

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Yan
vga driver: 5.1 cat. (hanyasnál járunk?)
minek töccsem le az ujat ha ezzel is jól müködik? :)

&#165; xfire: kistekila

datango
<#conf><#conf>

Yan
32 bitnek 33 a duplája átszámitva, nem a 64. :)

&#165; xfire: kistekila

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Boxer HUN
Hardware - software / software - hardware.... Ez egy ördögi kör! Azt viszont be kell látnod, hogy ez az ördögi kör, folyamatos teljesítménynövekedét eredményez. Senki sem adna ki egy rendszerért 60e HUF-ot, hogy csak egy csicsás OP rendszert kapjon. Arra ott van a StyleXP! De ennyi erõvel "NE" töltsd le a legújabb VGA drivert sem, mert biztos nem a hardvered minnél jobb teljesítményének a kihasználásáért fejlesztik folyamatosan. (Az utolsó mondatod alapján).

alma2
De latom sikerult sok ember beetetni a medianak jatekiparnak ezzel a 32 bit 64 bit temaval, mert az jobb, szinesebb, nagyobb.
Sot egeszen odaig elmentek, amikor a far cryhoz kiadtak a 64-bites verziot, uj texturak stb, minden a "tematol nagyon tavol allo emberke" elkezdte felpakolni a 64 bites xp-t /csak nem akkor tetted fel Boxer ? :)/ hogy az mennyivel jobb, aztan ra ket hetre megis kiderult mindemki szamara semmi koze a valosaghoz, ugyanugy elmegy a 32 bites xp-n az uj csodaszep far cry, csak egy rohadt jo reklamfogas volt az AMD-nek.
EBRESZTOOOO, JOOO REGGGELT

szerintem

alma2
mindegy ha sikerul boxert meggyozni arrol, hogy egy masik dimenzioba ebredt fel, mikor ezeket leirta, akkor hatha visszater kozenk, es en is meggyugodva folytatom tovabb a napomat :)

szerintem

alma2
Ahh, latom nem fogod amiket irkalok, olvasd at parszor ujra legyszi :)

de azert a leveledre is reagalva:
- vannak hivatalos driverek, legalabbis az en cuccomhoz mar van

" (az eredmények tükrében miért is fejlesztette volna a Microsoft évekig, ha gyengébb eredményeket produkál modernebb gépeken, mint a jelenlegi XP)"

ezt ugye te se gondolod komolyan, hogy azert, hogy neked jobban menjen a bf2. Ha az lett volna a cel ami a te alomvilagodban, akkor nem kellene ketszer erosebb gep hozza, mitn allitjak, bar ez sem teljesen igaz. egyszerubb peldaval a topikhoz hiven maradva.
Csak nem gondolod, hogy azert fejlesztette a dice tobb evig a bf2-t, hogy modernebb gepeken gyengebb eredmenyt produkaljon, mint a bf1942.
Lam megis sikerult. De ennel az elmeletnel maradva, bar ez sem teljesen helytallo gyorsabban is fut a bf1942 a jelenlegi hardverrel mint a bf2, na ez a vistara meg kozelrol se igaz.

Az meg a masik vicc, hogy te egy 64 bites oprendszeren futtatsz egy 32 bites alkalmazast es attol varsz teljesitmeny novekedest.nem mondom, hogy nem futhatott nalad gyorsabban, de ennek SEMMI KOZE ahhoz, hogy hany bites az oprendszered, ezt fogd mar fel legyszi, es akkor nem lesz tobb felesleges level :)

szerintem

A VISTA drivereket a gyártók már jó pár hónapja fejlesztik, és annak ellenére, hogy még nem végleges egyik sem, konkrétan az ATI meghajtója tökéletesen mûködik. (persze nyilván jelent majd pár plusz FPS-t a végleges verzió)
Azt meg ne gondold, hogy a Microsoft csak azért fejlesztette a VISTA-t, hogy a felhasználóknak érezhetõen gyorsabb legyen a gépe... $$$

HBD Zs0lt1!

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)