Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meg úgyis gyakorolni kell, mert infantry NC is van😄
jaés senkit sem fikáztam...
3v3? 4v4? 5v5?
De végülis neked lehet igazad nem a többi embernek aki azt mondja hogy hülyeségeket beszélsz(mondjuk az is alátámasztja amit mondasz, hogy valszeg ott voltál a gyakokon, meg a CS-s lanokon játszottál BF2-t a svédek ellen...)
Én tudom mennyit készültek a fiúk erre a meccsre.Nem kevés gyakorlás van mögöttük.Az hogy így kikaptak az annak tudható be leginkább, hogy a világ legjobb játékosaival mérték össze az erejüket.Szóval szerintem fejezd be ezt a public skillt meg ilyesmit, meg azt hogy a kommentátor is megmondta...Szerintem már az is nagy dolog hogy eddig eljutottak, és az elsõ körben volt egy csomó nagyon szép megmozdulásuk.Majd ha valamit felmutatsz BF2-ben azon kívül hogy CS-ztél akkor fikázd le õket...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Punkbuster Status: Undetected
Ez idõ alatt egyetlen egyszer váltott át a status jelzõ. Akkor 3 nap alatt kb. 200 ember pattant le. Azóta pedig semmi...
Vextor AIMBOT (customizable aimpoint/aimkey as well as many custom features)
* Hitbox AIMBOT (Head/neck/body/cheast/groin/stomach)
* Friendly Chams (configurable colors)
* Enemy Chams (configurable colors)
a többit már be se kopizom, ennyi elég is ahhoz, hogy felidegesítsék az embert...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Csak egy kis érdekesség: tegnap 5 vs 5 infantryn volt olyan hogy a Mosque mögött lelötték Nicamot a bal oldalamról (õ közben megsebezte az ellent), én hasra vágódok és 12 golyót repítek M16-ból a gyerek mellkasába - eredmény: olyan fejlövést kaptam hogy csak pislogtam <#violent>#violent> - a végére fõlényesen nyertünk de mondjuk jó lenne tudni hogy a svédek használtak-e valamit...
Horda Caroy
de csak egyszer fordult elo, amugy semmi gond nem volt vele, leszamitva a tobbszaz ismert hibat.
szerintem
Hozott az új patch új bugokat?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
The All-Seeing Eye ben nemlátom a magyar szervereket, csak egyet az is upc-s chellom van eredeti alap bf2 vel, 1.41 pecs fennvan, ha ez nemmüködne, hogyan lehet a bf2 ön belül kilistázni a magyar szervereket?
köszi a válaszokat elöre is!!!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Nagypapa az ölébe ülteti a kisunokáját és kérdezgeti:
-Na mi lessz akkor ha kivered egy oroszlánnak???-kérdi az öreg
-Sok oroszlánsperma!-válaszol az unoka
-És ha egy vizilónak?
-Sok vizilósperma!!!
-És ha egy gazellának?
-Sok gazellasperma!!!
-És ha kivernéd... nekem?!
-Sok nagypapa sperma!!!-válaszol ujjongva az unoka
-Plusz egy csoki!!!
<#whatever>#whatever><#hehe>#hehe>
CéZé Te is BaSZNáD!
a tegnapi meccsel kapcsban:
grat a csapatnak ,ismerem oket igy biztos vagyok benne hogy mindent megtettek a gyozelemert. de hat ugye batman nem gyozhrti le supermant😊
www.czekoart.hu
Emlékszem egy cb infantry meccsünkre egy kemény (csíter) ellenfél ellen. Oda tényleg csak a legkeményebbek mentek játszani, (badsec,steve,atwe,wolf,fuji...) és sajnos rossz volt a ts-en hallani, hogy egy atwe, fuji, wolf panaszkodik, h alulmaradnak, még akkor is ha 3-an mennek 1 emberre.
Legyél olyan jó hozzánk, hogy tolj le legalább 3-4 inf meccset valami jó kis csapat ellen, aztán tudod miért volt baromság amit mondasz.
Egyébként sok sikert a magyar fiainknak és szerintem akik eljönnek bulira kaphatnának valami tárgyi jutalmat, pl söröket, fõleg akik a lelküket kiteszik h ezek mûködjenek!!!!
A huncup oldalon fogok csinálni egy részt, ahol a fiaink lesznek megtalálhatóak, a meccsek eredményei, a szervezõi, stb...
Részemrõl ennyi.
Infantriztunk meg 8vs8-aztunk mi elég sokat a JCSR-rel és a tapasztalat azt mutatja hogy egy szint fölött már nem érdemes erõt belefeccelni mert ahogy haladsz felfelé egyre érdekesebb képességû csapatokkal hoz össze a sors, radarszemek, ak-val keresztezett svd, ilyenek. Én gratulálok a srácoknak hogy ilyen paraméterekkel is rászánták az idõt és az energiát. <#worship>#worship>
- illendõen egy tRs senior tagnak!

-tRs-Landor
a svédeké sem volt kevesebb, igaz az egymás mellett van.
😊
¥ xfire: kistekila
Akkor mégegyszer elnézést kérek. A public skill tényleg durva kifejezés volt töllem. Átfogalmaznám: A közvetítésben látott játék magyar részrõl a public játékra emlékeztetett. Hozzáteszem, hogy ez valószínûleg az ellenfél profibb játékának köszönhetõ.
Még egyszer elmondom, hogy én nem mondtam, hogy jobban csinálnám!
Az elöbbieket néhány külföldi profi meccs végignézése és elemzése, néhány infantry war, számtalan cs mixwar, valamennyivel kevesebb netes és lanos cs war, valamint tömérdek cs-s lan alapján szûrtem le...
Áshatom még magam ennél mélyebbre!? <#vigyor4>#vigyor4>
(ugye legyünk hûek önmagunkhoz 😄)
3. keressed KTC-t, vagy Wolfguyt
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ad 2. Mintha a kommentárban is mondták volna, hogy publikos volt a magyar csapat játéka.
ad 3. Mikor? hol?
Mellesleg tényleg jók voltak a srácok, fõleg ha azt nézzük hogy a svédek ellen játszottak...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info