Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
BSZN Dummyboy!
<#pias>

&#165; xfire: kistekila

koschwarz

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Én is teljesen egyetértek ebben, csak hát ezek az ún. húzójátékok azok, amibõl az EA-nak a bevételei többsége származik. Mellesleg ha valaki komolyabb szinten akarja ûzni az ipart (pl. WCG-re készül a FIFA-val), akkor évente veheti meg a legújabb FIFA-t. Mellesleg tavaly ilyenkor megvettem a MW-et, de ma is az egyik legnagyobb hülyeségnek tartom, hogy ráparazoltam 13k-t.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Én nem olvasok BFV topikot!<#mf1>

koschwarz
OFF

azabaj, hogy ez eddig a sorozat összes részében így volt. az underground mindkét részét a felénél hagytam abba, amikor elkezdte a gép ezeket csinálni, a most wantedet is csak azért hagytam meg a gépemen, mert néha jól esik egy kis rendõrautós-törõs marhulás. a carbon meg a szokásos rókabõrnyúzás, hogy nem sül le a bõr az EA képérõl, és a hülyék beszopták. a fifa 2007 és a 2006, 2005....2000 között is kb. ugyanennyi különbség van (szinte semmi).

ugyan az életemet nem befolyásolja, de azért mégis undorító már amit az EA a játékiparban tevékenykedik. a legutóbbi húzásuk, hogy pénzért le lehet tölteni autókat a carbonhoz, de olyan autókat, amiket egyébként a játék során is lehet unlockolni. ez kb. olyan, mintha mondjuk a medal of honor utolsó pályáját lehetne letölteni (pénzért). arról nem is beszélve, hogy a neten 1000+1 mentett játékállást és trainert lehet találni, de 100% hogy így is lesznek balfaszok, akik pénzért töltik majd le az autókat...<#zavart2>

ON

BaSZNáD Dummyboy!

-tRs-Landor

koschwarz
anyukád nem csuklik?<#hehe>

Kedves Platypus16!
EZ VÓTMÁ A VIETNAM TOPIKBA 1 ÉVE! <#levele><#idiota>

-tRs-Landor

Kedves Télapó!
Szeretnék egy hajós Barbiet, egy autós Barbiet, egy síelõs Barbiet, egy repülõgépes Barbiet, egy motoros Barbiet és egy diszkós Barbiet! Mást nem.
köszi: Kati

Kedves Kati!
Eszedbe jutott már, hogy diplomás Barbie miért nem létezik? Javaslom, inkább tanulj, ahelyett, hogy babázol, mert anyádat elnézve te nem leszel olyan szép, mint Barbie, és akkor cseszheted, hogy bárki is eltartson.
A Télapó

Egy olyan G.I. Joe-t hozzál, ami tud úszni a víz alatt, és van szigonypuskája, és jó nagy kése, és ki van képezve gerilla harcmodorból, és simán megöli bármelyik ellenséget!
- Gergõ

Kedves Gergõ!

Kissé agresszív vagy, fiam. Belõled vagy terrorista lesz, vagy bérgyilkos, és tulajdonképpen egyik sem sokkal jobb a másiknál. Mit szólnál inkább egy kanna benzinhez, és egy doboz gyufához? Van egy érdekes kísérlet ezzel kapcsolatban, majd mellékelem a leírást.
- A Télapó

Kedves Télapó!
Már tavaly is kistesót kértem, és tavaly sem azt kaptam. Légy szíves, ezúttal ne valami hülyeséget hozz, hanem amit kérek! Kistesót akarok!
- Ádám

Kedves Ádám!

Apád már tavaly is impotens volt. És még most is az. Az ólomkatona pedig
nem
hülyeség. Dugd fel a seggedbe, meglátod, milyen jó lesz.
- A Télapó

Kedves Télapó!
Te hány kiló vagy? Nem gondolkodtál még rajta, hogy fogyókúrázz? Mi van, ha egyszer beszorulsz a kéménybe?
- Bence

Kedves Bence!
Nem gondolkodtál még rajta, hogy kicsit visszafogd magad, és ne kérdezz hülyeségeket? Mi van ha egyszer bepöccenek, és taposóaknát viszek neked karácsonyra?
- A Télapó

Kedves Télapó!
Hoznál nekem egy virágos kifestõt, ha szépen megkérlek?
Ölel: Vili

Kedves Vili!

Engem te csak ne ölelgessél rendben, kis köcsög? Persze, virágos kifestõt, hát hogyne. Elmész te anyádba...
- A Télapó

Kedves Télapó!
Miniszoknyát szeretnék karácsonyra, mert a nõvéremnek is olyan van, és mindig egy csomó fiúnak tetszik, és én is sok fiúnak akarok tetszeni. Miniszoknyát hozz, de rövid legyen ám, hogy jól látszódjanak a lábaim, mert mindenki azt mondja, hogy nagyon csinosak a lábaim.
- Emma

Kedves Emma.
Télapó visz neked csinos szoknyácskát, de a Télapó bácsi nagyon fáradt lesz ám, mire hozzátok ér, ugye behívsz majd egy kis tejecskére és sütikére a
szobácskádba?
- A Télapó

Kedves Télapó!
Tudnál hozni olyan legót, amiben van elektromos felszerelés is, és hozzá lehetne kötni egy soros kapcsoláshoz, és némi átalakítgatás után csatlakoztatni egy központi magas feszültséghez, és összeépítgetni egy hidraulikus forgóturbinával, meg ilyenek?
- Pisti

Kedves Pisti!

Szoktál járni focizni a térre, vagy mesét nézni, vagy meghúzni a lányok
haját, meg ilyenek? Én a helyedben kufircolnék azért egy jót, mielõtt
agyonvág a kettõhúsz, lúzerkém!
Télapó

Kedves Télapó!
Mit szeretnek enni a rénszarvasaid? Csak azért kérdezem, mert gondoltam, õk
is elfáradnak, és megéheznek, és gondoltam nekik is kedveskedek majd valami
harapnivalóval.
- Áron

Kedves Áron!
Ezzel az undorító benyalással semmit nem fogsz elérni nálam. Idén egyébként
újítottam, és nem rénszarvasokkal érkezem, hanem grizli medvékkel. Kötözd ki
magad a gesztenyefátokhoz, ha kedveskedni akarsz nekik.
- A Télapó

Kedves Télapó!
Én a kisfiam nevében írok neked, tudod, õ még nem tud írni. Azt üzeni
neked, hogy valamilyen kreatív kis társasjátékot hozzál, amivel tud
játszani az egész család!
Köszönettel: Vargáné Kiss Erzsébet

Kedves Erzsébet!

Valami kreatív társasjátékot? Rendben. Mit szólnál mondjuk a "Simi humi
nyali falihoz"? Ja, nem, bocs, azt a férjed már megrendelte. Ja, bocs, nem
is neked, hanem az új titkárnõjének.
- A Télapó

Kedves Télapó!
Eddig egyszer sem hoztál nekem virgácsot, remélem ezúttal sem fogsz! Tudod, én mindig jó kisfiú vagyok. Idén azt hiszem, egy hifi toronynak örülnék a
legjobban.
- Ervin

Kedves Ervin!
Nem, eddig valóban nem hoztam neked virgácsot. Viszont ha nem tûnt volna
fel, akkor mást sem. Tudod, a javítóintézetbe nem jár a Mikulás.
A Télapó

Kedves Télapó!
Szeretnék egy robogót, egy új számítógépet, egy új szobát, egy nyaralót a
Balcsira, amihez csak nekem van kulcsom, egy pénzzel teli bankkártyát, egy
új mobiltelefont (kamera is legyen rajta!), és egy dévédé lejátszó sem
ártana. Várlak!
- Tomi

Kedves Tomi!
Várjál csak, ha nagyon nincs jobb dolgod.
- A Télapó

Kedves Télapó!
Akármit is hozol, örülni fogok neki, csak ne felejtsd, ugye tudod? Elköltözünk! Arany János utca 7!
- Imike

Kedves Imike!
Se térképész, se futár nem vagyok. Egyébként is késõn szóltál, már megszerveztem, betábláztam, és elrendeztem a szállítmányozási ütemtervemet. És ugye az a ház, ahova költöztetek, már évek óta üresen állt...
- A Télapó

Kedves Télapó!
Mi az msn címed? Dumálhatnánk majd valamikor.
- Peti

Kedves Peti!
A Télapó bácsi csak nénikkel emesenezik, azok közül is csak olyanokkal,
akiknek web kamerájuk van, erkölcseik azonban nincsenek. Menj oda szépen
anyukádhoz, és kérdezd meg tõle, hogy ez mit jelent.
- A Télapó

Kedves Télapó!
Te tényleg létezel, vagy ez csak átverés?Van feleséged? Miért nem õ hozza
az
ajándékokat? Unokáid vannak? Mit kapok idén?
- Erika

Kedves Erika!
Létezem. Nincs. Mert nincs. Nincsenek. Lófaszt.
- A Télapó

Kedves Télapó!
Egy hiper szuper mankót kérek, tudod, eltörtem a lábam, és amit a doktor
bácsi adott, az tök snassz, és ronda, és nem tetszik. Olyat hozzál, amivel
lehet repülni is! Amúgy nem rossz érzés, hogy mindenki a meleg otthonában
vár téged, te meg csak gürizel egész éjjel?
Gáborka

Kedves Gáborka!
Kattanj le a témáról. Már eleve az erkélyrõl sem kellett volna leugranod,
és akkor most tudnál járni, észkombájn! Amúgy nem rossz érzés, hogy az
összes barátod megy majd hógolyózni, síelni meg szánkózni, te meg egész
télen otthon bicegsz majd a mankóddal a négy fal között?
- A Télapó

Szép jó reggelt mindenkinek!

HBD DummyBoy!

TS Zolly
Csak nekem ez volt az elsõ autóversenyes játék a gépemen. Uj volt számomra.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Na ez az. Megyek b+ 200 felett, nitro, turbo, ilyen gumi olyan motor, felfüggesztés legmagasabb fokozat, és a buzi rendõrautó állva hagy, ugy megy el mellettem. Há mé nem lehet rendõr kocsival versenyezni??? <#fejvakaras>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

atomboy
En meg egytol kezdve kiprobaltam mindent. Porchseig jo volt, onnan egyre gazosabb... A Carbon nem volt a gepemen 1 hetig.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Zs0lt1
lol :DDD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
ha már nfs. a carbont én addig vittem, míg el nem kezdett csalni a rohadt geci gép. fél kört rávertem a rohadt fõnökre, erre azt veszem észre, hogy kb 5 másodperc múlva ott van elõtem. Akkor toltam egy alt+f4-et és gyorsan uninstalláltam is, nehogy késõbb meggondoljam :D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

0Fritz0
Abdul segíteni neked!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SigS
megforditod a fulest <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

A játékban balra nem hallok.
Hogyan lehet megoldani?

TS Zolly
Én az nfs sorozatból csak ezt a carbont próbáltam. Nem rossz ugy, hogy nem ismerem az öseit.

joebacsi
pedig az 5 az jó volt (legnormálisabb fizika akkoriban)
1tõl annó leesett az állam, 2 is jópofa volt a split screen miatt, de kicsit hülye irányba mentek el, de 3ba kiküszöbölték a csorbát, abba beletettek mindent ami kellhet (rendõrös marhulgatás nagy ötlet volt :)), még az 5 volt üde színfolt, többi csak rókabõr...
dehát ezkell a vérpistikéknek, megeszik a szart is, ha jó az illata :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Herold
Úgy látszik az új fiúk se tudnak peccset írni. 1.3 óra nem volt ennyi crash mint most. De ha nincs, akkor is minden kör végén, az eredmény elõtt kiírja, hogy "problem with your connection".

dronkZero
Én NFS 3 óta nem követem... Még a Porschéssal versenyeztem egy-kettõt, aztán del. Nagyon nem köt le az olyan játék, ahol senkit nem lehet megölni... :P :D

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Cream78
Hagytam én is 2 verseny után....
Ez is csak egy újabb bõr lehuzása, tisztára mint az MW csak kicsit más a story....<#levele>

dronkZero
Hát, erre mit mondjak? A BF2 nem volt elég tanulságos? Minek vetted meg a Carbon-t? Pláne, hogy az is csak egy szar arcade autóverseny, amibõl tizenkettõ egy tucat... :P :)

HTS s3rg1nh00
neféjj,az NFS Carbon ugyanilyen bugos<#idiota>
eredeti gém a játék 1 bizonyos mozija után CTD,akármit csinálok<#banplz>
grat ea,megint kiadtatok egy rohadt mocsok szemetet a bf2 után,soha többet nem veszek tõletek többet játékot<#falbav><#bdead><#shakehead><#gunyos1><#action><#duhos2>
nem tudom elmondani,mennyire csalódott vagyok...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

dronkZero
Szerintem csak rájöttek, hogy eddig sem ért szart se, csak tönkrekúrta a BF2-t. 1.0 óta az összes incremental-t kipróbáltam, mindegyik, kivétel nélkül "patching failed" üzenettel köszönt el, utána nem indult a BF. A teljes peccs azért szerencsére rendberakta. Most már kis sem adják az incrementalt, mert fölösleges.

De komolyan, emberek ezért pénzt kapnak?
"Another attempt on fixing red/blue name tag"
Én is ilyen melót akarok, ahol csak próbálkozni kell a munka elvégzésével...

de állítólag volt csak nem kiadható <#hehe> meglepõdünk?!<#bohoc><#vigyor5>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mesor
nincs :(

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

lehet hogy láma vagyok de az 1.41 patchez nincs incremental????
jappy
sikerült

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

jappy
Az mi is?

dicehater
VLC-t próbáltad?

dicehater
Igen jó lett volna hívni Muldert vagy Scullyt hogy vizsgálják ki mi történt játék közben, de hozzám inkább most a cheerleadert küldjék a Heroes-ból, õ biztos többet tudna segíteni <#finom> Amúgy visszatérve az 5vs5-re, miután szereztem egy ak-t mar nem nagyon volt ilyen de m16-al egyszerûen képtelenség volt lelõni õket, pedig nem is ugráltak. Sebaj Mustár Cityben végül is lepörögtek, a 2 pause kivárása meg rendes volt tõlünk <#integet2> - vajh valami cheat miatt dobta õket a szerver?

Horda Caroy

jappy
Én nem tom megnézni a Svédek elleni meccset:-((((
Leszedték a videót??????

Me0w
<#szeret>

Together we'll fly someday...

Me0w
Szerintem copy-pastezta googlebol :D

Ráadásul angolul<#hehe>

Fujiryu
Valamiért nem tudok pm-et küldeni, de benne lennék.Sydac tudja a TS címét ott megtaláltok:D

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Me0w
Azert csodalom hogy le tudtad irni, hogy Round 2, hiba nelkul <#zavart2>

menSZESZ
Nekem lenne, csak meg kellene még kérdezni Pharolas-t vagy Sydac-ot.

Fujiryu
OFF:

Nincs kedve valakiknek/ valamelyik klánnak, helis 2v2 meccset nyomnia ezen a héten valamikor?Mert jó lenne egy kis gyakorlás OC-re.

ON

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Round 2<#wink>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Fujiryu
Tudod meow, mikor rádöbbentem hogy mi nem lehetünk barátok, akkor arra is rádöbbentem, hogy nekem már nem is kellenek barátok<#hehe><#rinya>

Murry
Ki beszélt itt DC-rõl?

Senki.

Fujiryu
Csak ezért élek<#idiota><#vigyor2>

TS Zolly
DC-en sem voltunk assaultosok soha. Mindig féltünk egy kimondottam assis mappot választó klánnál. Ellenük viszont repülõs és tankos pályát nyomtunk mindig. Lásd pölö rx. Mkz is lost vilmosos klán volt, de loston is elkentük õket. De az elöbb én a béef kettõröl irtam. Admiral idén, csatlakozott a CoRhoz. DC-t nem is ismeri.

uHs Gerzson
Más dolog DC-ben és más dolog BF2-ben assit nyomni ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TS Zolly
Krisz szerintem a legjobb assaultos a CoR csapatba. Inf kupán is rá lett építve a taktika. De egyedül ö is kevés 10 fõ ellen. :( CoR meg soha nem volt assaultos csapat. Meg is látszott az eredményen, még a Horda is elkente a szánkat. :)

uHs Gerzson
BaSZNáD CéZé!

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

ERykk
Ezt a kört Chris nyerte<#hehe>