Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
Azért én személyszerint túl vagyok az 200. waromon nem tudom milyen a public skill ,de a waron mindenki nagyon jól játszott, és mint minden sportban minden csapatnál van jobb ,mi is verhetõek vagyunk de jelenleg úgy érzem ennél többet nem tudtunk tenni, akik úgy gondolják ,hogy nem készültünk rendesen azok nem voltak ott az utóbbi felkészülési ídõkben amikor sokunk suli meg munka mellett is napi két wart lenyomott , volt ,hogy este 11 kor kezdõdõtt a 2. gyakwar, Sturm és KTC maximálisan odatette magát a taktikák gyártásában nem kis idõt pazarolva el vele, Wolfi folyamatosan szervezte nekünk a meccseket ,szóval ezek után kicsit szar ,hoyg public skillre vagyunk leminõsítve.Idén is és tavaly is az aktív bf játékosok megkapták a lehetõséget az NT-ben való szereplésre , aki meg csak szájával tud nagy dolgokat véghezvinni az inkább ne minõsitgessen le minket.Nem a negatív kritikával van a gondom, csak a tájékozotlanságból/ és halkan jegyzem meg rosszindulatból/ fakadó kritikát nem szeressük.<#gonosz3>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Boxer HUN
Nah... Joe!!!!

Festetted az ördögöt a falra...

És persze lehet is valami a mondandódban.. Hiába rúgtak ki 29 emberkét a DICE-tól, a forráskódot biztos megtartották "emlékbe"... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

gbc csabika
Nem flémkeltésképp, de épp beszélgetünk TS-en, és ha gondolod kapsz gyakwaron egy lehetõséget, hogy megmutathasd milyen is az igazi 1337überwarskill, sõt ha esetleg megmutatnád nekünk infantry témában is a követendõ utat beállhatsz a helyemre, nem fogom lekaparni a körmeimet a falon😊

Zs0lt1
néztétek a svédek képeit esl.eu-n?
csupa fiatal kis pöcs. a legidõsebb nincs még 17 tuti.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Boxer HUN
Lerágtam a körmöm, de még így sem sikerült... Azért szép volt fiúk!!!!!!!

Azt azért halkan megjegyzem, hogy a közvetítés alatt végig érezni lehetett, hogy a Magyar fiaink ebben a felállásban nincsenek összeszokva... Gyakoroljatok együtt minnél többet, és a következõ meccsen már talán csak félig rágom le a körmeim.... EGY EMBERKÉNT SZORÍTUNK NEKTEK!!!!!!!!!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Zs0lt1
kösz!
a békát meg felejtsük már el plz 😄
Gerzsi ezért egyszer még nyakon váglak 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

HTS s3rg1nh00
nevetni,szabad?<#vigyor5>
ps:a mai nap mondása,Hofitól^^:"Magyarországon az egy fõre jutó bunkók száma:kettõ."
<#hehe>
izé,BSZN zsóti'(a béka<#hehe>legalábbis remélem most úgy fogyaszt😛)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fujiryu
Kimondtad amit én akartam😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

atomboy
Publicskill? Hat ahogy nezem, ezek a sracok tobbet tudtak, mint en.
Sig: meg ne szolalj...<#kuss> 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

uHs Gerzson
owned 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

#103019 miatt nem tudok

-tRs-Landor

gbc csabika
"a public skill visszaüt" muhhhhhhhhhhhh

joebacsi
jaizé höbödö zsóti, nelegyé józan 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ERykk
Pozitivan kell hozzaalni😊

joebacsi
öö nemakarlak nagyon megsérteni, de picit buta vagy és tájékozatlan, és ebbe nem is akarnék mélyebben belemenni 😊

a lényeg, hogy ez is szép teljesítmény volt azért egy olyan csapat ellen, akik közvetlenül a dájsztól kapják a csítet 😊
(ugye a dice svéd 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Swy
jajó csak vágod miért nem értettem ezt a pöcsöt.
mert nem tudtam, hogy ez most mi!
azt hittem a dice már leszerja az egészet!!!
akkor leszedem mert már átállt néhány szerver ugye?

http://bf2s.com/player/swy/

-tRs-Landor

Fujiryu
Szerinted mennyit készültek erre a meccsre magyar oldalról???

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Admiral Chris
hát hiába. A public skill ilyenkor visszaüt. Kéne csinálni mixwar szervezõ csatit irc-en, és akkor jobban lehetne fejlõdni...

Cream78
<#puszi>

ERykk
Hát nem volt semmi.Azért grat, leközelebb õk pörögnek!

joebacsi
3 vs 1 -ekbõl se mi jöttünk általában gyõztesen, szóval ezekután akármilyen szervezett a csapatmunka, meg összeszokott a gárda, mind szartse ér 😊
szal svédek ellen tökmind1 volt (bár készültek a srácok rendesen)...

atomboy
GG sracok, nembaj. En meg eloszor nezhettem (nemzetkozi) BF2 meccset. 😊

SLYTHOMi
itten van megvagva az ingame vidiktol:

http://www.levelup.hu/video.php?todo=details&vid=121

1 ora 8 perc

jajj, pont lemaradtam, jó lenne egy elõreis thx!

-tRs-Landor

Fujiryu
A legjobbaktól kikapni nem szégyen😄

Majd a portugálok ellen jövõ hét vasárnap lesz érdekes😄

Admiral Chris
de egyébként királyak voltatok <#eljen>

felpillanto
van rola videjó ahol meg tudom nézni ezt a vart ?

Admiral Chris
elég szétesettnek tûnt a játékotok. Egyessével mentek be az emberek a csatatérre. Tank és apc is sokszor magányosan lébecolt a pályán. Engineer és medic munkákat hiányoltam.

Ezek az észrevételeim. (Nem kell leharapni a fejem!)

uHs Gerzson
GG TeamHun! A kövi mecseken úgyan úgy szoritunk 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SLYTHOMi
GG, archiv file hamarosan...

mNzJean
Thx mindenkinek aki drukkolt nekünk<#worship>, annak is aki nem<#mf1>, azért a látszat ellenére készültünk erre a meccsre keményen<#violent> ,de reméljük a következõ meccseken jobban fogunk szerepelni.Ezek tényleg brutálul nyomták.<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

gbc csabika
Ez semmi ahhoz képest ami akkor lett volna ha Csacsy meg én is ott vagyunk😊)

Admiral Chris
szomorú vagyok<#rinya> de nem volt rossz. Majd a következõt 😊

Nemmellesleg thx level up a streamért

Nem baj srácok, fel a fejjel!

Sebi (aka Déjvid a riporter szerint) téged agyondicsértek, amikor egy szép gránátdobást nyomtál és Pétit v. Pédit is dicsérték a végén. Ja és Sturm nevét nem bírták kimondani és Jean-t is John-ozták a riporterek... ez kész volt... kb mint a Lédereré😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

gbc ts-en meccselemzés😄

Team GIGABYTE

joebacsi
áhh szépvolt azért, ketsegkocka svédek ellen nem lehetett nagyon mást várni 😞

háát ez a játék a skillen túl két dologról szól hogy mennyit gyaksz és mijjen géped van 😞((

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

harcoltunk a végsõkig...

Team GIGABYTE

GG😞

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

<#banplz>

-tRs-Landor

atomboy
Hat nem semmi az a srac.

mesor
Jean a C4 király! 😄

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

joebacsi
kurva heli megin fenn 😞

joebacsi
ehh onna hogy a picsába húzta fel :/

joebacsi
dzsihaddzsipp gyönyörû!!!

joebacsi
told el a szûz seggedet bf talira, ha ekkora az arcod...majd személyesen meghalgatunk, de addig itt kussolj pls...

joebacsi
áhh 3vs1 ben se vagyunk partiban ezekkel a fehérre kockult seggûekkel :/

hát igen 😞 16-17 éves gyerekek akiknek semmimásra nem kellett figyelniük csak a játék gyakorlására .. ennyi 😞((

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

TS Zolly
Ja ja

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy