Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
látod, a géped tuggya 😄
amúgy jah, nekem is lekéne lassan tõteni ezt a pöccsöt...
(válogatott eredmény?)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Szurkoljatok okosban😊
Team GIGABYTE
viszont,kurvára nem fogják észrevenni,ha 1 rúterrel 4en lógnak a neten^^
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
ehhez viszont szaktudás nélkül hozzá se nyúlj!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Károjj: nekem inviteles adsl van és a szolg nem engedi a töbgépes internet használatot szal lehet nálad is ez van??<#nemtudom>#nemtudom>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Tehát: eddig jól ment nálam a bf2: bekerült egy router a háztartásba + 1 gép böngészésre + 1 xbox 360. Megy a bf2 50-70 ping-el DE ha valaki elkezd böngészni a kis géppel jön azonnal a "there is a problem with your connection" szerelmes üzenet. Eltelik 1-2s aztán megy a játék de hát akkora ált megölnek már 😞 Mit lehet csinálni a másik gépen le van korlátozva a sebesség a Netlimiterrel 20/10-re bár nem tudom hogy ez elégséges-e... Please help valaki - router egy dialcom csoda.
Szopatós vetélkedõ HELYETT (Mert amirõl a salomtévék azt mondják, az nem biztos hogy az ...) normál vetélkerdõn volt feladat ... egymás mellé kitéve sör - bor - tej - melegvíz - sósvíz - sprite - meg ilyenek ... meg egy biztonsági lavór tartalékba 😊
Sorba le kellett dönteni mindent, aki hányt (vödörbe ...) az kiesett ...
Haverék jönnek a végén ... tej lehajt, vizek lehajtanak, sprite lehajt, ... mindenki várja a hatást ... srác kaján vigyor 😊 VÖDÖR cucc LEHAJT... rendezõk hánynak ... bor - sör kézbefog, majd szép nyugottan elkortolygat 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
BF2 tud valamilyen WIDE-os felbontást?
Köszi!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
abból többen,jobban be lehet rúgni mint ennyibõl,a somlóit meg max.megveszitek helyben(nem a teszkósat,aminek az aljára rá van írva,h.ne fordítsa fel<#nevetes1>#nevetes1>)
Fõleg így fizetés elõtt? <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
!!! UPDATE (november 24.) by BurnBaby !!!
Mivel többen jeleztétek, hogy magasnak tartjátok az ital árakat futottam még egy kört.
Kialkudott árak (minden egyéb kívánság az étlap/itallap szerint):
Italok:
Csapot sörök
- Dreher korsó (5dl) 400,-
- Dreher pohár (3dl) 300,-
- Pilsner korsó (5dl) 550,-
- Pilsner pohár (3dl) 400,-
Borok
- Villányi 200,-/dl
- Szekszádi kékfrankos/olaszrizling 130,-/dl
Alkoholmentes italok
- Naturaqua szénsavas/mentes 200.-
- Szénsavas üdítõk 250,-/2dl üveges
- Rostos cappy 300,-/üveg
Röviditalok
- Jagermeister 650,-/4cl
- Johnny Walker Red Label 620,-/4cl
- Unicum 550,-/4cl
- Silver Tequila 500,-/4cl
Ételek:
Rántott sajt 750,-
Rántott csirkemell 900,-
- Köret (hasábburgonya, rizs) 250,- (hasábburgonya önmagában is kérhetõ)
- Tartármártás 120,-
- Ketchup 100,-
Tejszínes jércetokány, tészta köret 1100,-
Bolognai spagetti 1050,-
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Jelentkezés a szokásos módon,a www.battlefield.hu bal oldali menüjében. Kérjük a létszám felmérése és a névkitûzõk elkészítése érdekében mindenki jelezze, aki el fog jönni. (Aki most regisztál és nem kap visszajelzõ e-mailt az aktiváláshoz, legyen kedves írni BurnBaby-nek egy e-mailt([email protected]) arról a címrõl, amivel regisztrálta magát, és aktiválja manuálisan.)
Ennek pontos helye Pannónia utca 18. (a nyugatitól pár sarok).
Térképis van hozzá. A hely reggel 5 óráig áll rendelkezésünkre, tehát az elsõ BKV járatok indulásáig bárki maradhat.
Árak (azaz ami nem az étel/itallap szerint megy):
Italok:
Csapot sörök
- Dreher korsó 450,-
- Dreher pohár 300,-
- Pilsner korsó 550,-
- Pilsner pohár 400,-
Borok
- Szekszádi kékfrankos/olaszrizling/rosé 200,-/dl
Naturaqua szénsavas/mentes 200.-
Szénsavas üdítõk 300,-/pohár
Rostos cappy 350,-/üveg
Johnny Walker Red Label 850,-/4cl
Ételek:
Rántott sajt 750,-
Rántott csirkemell 900,-
- Köret (hasábburgonya, rizs) 250,-
- Tartármártás 120,-
- Ketchup 100,-
Tejszínes jércetokány, tészta köret 1100,-
Bolognai spagetti 1050,-
Somlói galuska csokiöntettel 550,-
Palacsinták igény szerint 150,-/db
(mörfi: ha 10 évente 1x akarsz biost frissíteni otthon, tuti akkor van áramszünet, mert franciaországban egy lakótelep lépcsõházában ki akarják cserélni a villanykörtét<#hehe>#hehe>)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Help kéne...
Van nekem olyanom hogy MSIk9n neo alaplap....
Ezen van 1 ide, és 4 sata csatlakozó...
Az ide-vel van gondom, mert csak 1 eszközt kezel, holott 2-t kéne(elvileg)...
A biosban még látja a mastert, és a slave-t is, de mikor bootol akkor már csak az eggyiket látja...
Jamperolás összes verzióját, végigjátszottam, több ide kábelt is megpróbálltam, de a dolog nem mûxik megfelelõen....Most felvátva tudom csak használni a mobilracket,és a dvd irómat...
Jó lenne tudni, hogy ez alaplap hiba, vagy csak be kell állítani valamit..
Aki tud légyszi segítsen!
Elõre is tanks!