Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
ez is azt jelzi, hogy inkább fifában kéne még egy kicsit gyakorolnod, mert amit lanon mûveltél a boxon eléggé csapnivaló volt <#mf2>
látod, a géped tuggya 😄
amúgy jah, nekem is lekéne lassan tõteni ezt a pöccsöt...
(válogatott eredmény?)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Me0w
Fel akartam rakni az 1.41-es remek peccset, de sajnos...

Together we'll fly someday...

koschwarz
látod ez télleg vicces volt<#smile>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Zs0lt1
ninc vmi stream?
melozok😞

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Admiral Chris
hááá mért nem azt közvetítik? 😊

Na megkezdõdött a Magyar-Portugál meccs gyerekek😊
Szurkoljatok okosban😊

Team GIGABYTE

Admiral Chris
az a vicc a mai közvetítésben, hogy Schwarzenegger mindenképp nyer <#vigyor4>

Zs0lt1
nna jó, de itt adsl-rõl volt szó, nem kábelnetrõl.

HTS s3rg1nh00
a upc a chelloval ilyen(nemrég,1 hónapja tán),már amennyiben wireless a megosztás és tõlük rendeled azt is😄D
viszont,kurvára nem fogják észrevenni,ha 1 rúterrel 4en lógnak a neten^^

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Zs0lt1
hát az ritka, mint állat.

Akkor passzolok... esteleg a legfrissebb driver/firmware van rajta?

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

dicehater
Vezetékes - és nincs semmi titkosítva <#alien2>

cordha warozik <#hehe>. Na már tényleg nem írok ide többet 😊

Templar75
Lényegében igazad van, azt leszámítva, hogy van olyan lakossági elõfizetési csomag amely lehetõvé teszi az egy háztartáson belüli több gép használatát.

Zs0lt1
jajj kedves n00b, semmilyen szolgáltató nem engedi lakossági adsl-re a több gépes használatot. ezt lehet azzal áthidalni, hogy megveszel egy rútert, ami megcsinálja a csatlakozást és tulképp egy db ip cimet oszt ki a szolgáltató. tehát a szolgáltató nem lát a rúter mõgé, csak azt látja, hogy azzal a usernévvel 1 db vki fel van konnektálva.

Zs0lt1
jah és ha vezeték nélküli, le van-e titkosítva? 😄

Vezetékes vagy vezeték nélküli?

Yan
ha jól csináltad nem is omlik össze két hét alatt 😉

&#165; xfire: kistekila

partition magic 8-al sikerült hozzácsapnom még 2 gigát a c hez. király tetszik a progi igaz jó fél óra volt de müxik thx

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Zs0lt1
O&O Defrag Professional Edition

ehhez viszont szaktudás nélkül hozzá se nyúlj!

joebacsi
partition magic...csak saját felelõsségre 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hogy a winfost ne kelljen újra telepíteni tudom valahogy növelni a c meghajtóm méretét? valamilyen partició progivel?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

dronkZero
Heh, Vásárhelyi Napokon ugyanez a helyzet, csak ott meg van még csavarva a dolog annyival, hogy az 4 féle piához (sós meleg víz, tej, sör, vodka) 4 féle mennyiséget párosíthatsz(0.5dl,2dl,3dl,5dl), és úgy kell húzóra meginni. A legtöbb pontot általában a 3 deci tej - fél liter vodka kombó hozza... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

joebacsi
imádkozz, hogy jó spamírtód legyen...

dicehater
Hát én monorteles vagyok, nem tudom mit enged meg mit nem a szolgáltató - müködik csak lagol, pedig a ping alacsony <#wow2>

Hello! Fordítókat keresek ! Bõvebb infó a www.hlteam.atw.hu honlapon! Várom jelentkezéseteket!

gyógyreggelt 😊

Károjj: nekem inviteles adsl van és a szolg nem engedi a töbgépes internet használatot szal lehet nálad is ez van??<#nemtudom>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

dicehater
Valaki segítsen mert belefekszek egy halom claymore-be 😊

Tehát: eddig jól ment nálam a bf2: bekerült egy router a háztartásba + 1 gép böngészésre + 1 xbox 360. Megy a bf2 50-70 ping-el DE ha valaki elkezd böngészni a kis géppel jön azonnal a "there is a problem with your connection" szerelmes üzenet. Eltelik 1-2s aztán megy a játék de hát akkora ált megölnek már 😞 Mit lehet csinálni a másik gépen le van korlátozva a sebesség a Netlimiterrel 20/10-re bár nem tudom hogy ez elégséges-e... Please help valaki - router egy dialcom csoda.

Nahát csak lement a whiskey ára, minden elismerés a szervezõnek! <#eljen>
Na figyelek Meow hátha tanulhatok valamit, plz mondj már jó szórakozóhelyeket...Joebácsi vágja a témát, azé nem olyan rossz dolog amikor leugrok balcsira, jól bebaxok, a környék legjobb szórakozóhelyén iszom a legjobb koktélokat, felszedek minden nap egy jó csajt, átviszem a nyaralóba...jól mondod, igen megérdemlem! A rokkant az nem tom hogy jön ide <#mf2><#pias>

Admiral Chris
ha a sósvizet a spriteal semlegesíted, utánna... utánna már csak a többit kell valahogy lenyelni <#szomoru1>

atomboy
Ne ebedidoben nyomogasd ilyeneket...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

DummyBoy
Ehhh ... haveromék egy vetélkedõn emiatt lettek kizárva (Pontosabban nem merték folytatni a vetélkedõt 😊 )

Szopatós vetélkedõ HELYETT (Mert amirõl a salomtévék azt mondják, az nem biztos hogy az ...) normál vetélkerdõn volt feladat ... egymás mellé kitéve sör - bor - tej - melegvíz - sósvíz - sprite - meg ilyenek ... meg egy biztonsági lavór tartalékba 😊

Sorba le kellett dönteni mindent, aki hányt (vödörbe ...) az kiesett ...

Haverék jönnek a végén ... tej lehajt, vizek lehajtanak, sprite lehajt, ... mindenki várja a hatást ... srác kaján vigyor 😊 VÖDÖR cucc LEHAJT... rendezõk hánynak ... bor - sör kézbefog, majd szép nyugottan elkortolygat 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mr Manson
üdv!
BF2 tud valamilyen WIDE-os felbontást?

Köszi!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

HTS s3rg1nh00
kisebbség is számít áruházban 4k az abszint<#miaz>
abból többen,jobban be lehet rúgni mint ennyibõl,a somlóit meg max.megveszitek helyben(nem a teszkósat,aminek az aljára rá van írva,h.ne fordítsa fel<#nevetes1>)

HTS s3rg1nh00
ne bántsátok szegínyt,megviselték tegnap a TeamPol-os arcok a gyakon(bár asszem,mindenkit megviselt mikor elsõ körben 195:0-ra pörgettek minket<#hehe>)

DummyBoy
Nem lehetne a Pár árat megcserélni? Mongyuk a palacsintát a Pilsner korsóval, a ketchupot a tequilával a somlóit pedig a tartárral? <#hehe>

Fõleg így fizetés elõtt? <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TS Zolly
Jó hogy képbe vagy barátom! 😄DDD

!!! UPDATE (november 24.) by BurnBaby !!!

Mivel többen jeleztétek, hogy magasnak tartjátok az ital árakat futottam még egy kört.

Kialkudott árak (minden egyéb kívánság az étlap/itallap szerint):

Italok:
Csapot sörök
- Dreher korsó (5dl) 400,-
- Dreher pohár (3dl) 300,-
- Pilsner korsó (5dl) 550,-
- Pilsner pohár (3dl) 400,-

Borok
- Villányi 200,-/dl
- Szekszádi kékfrankos/olaszrizling 130,-/dl

Alkoholmentes italok
- Naturaqua szénsavas/mentes 200.-
- Szénsavas üdítõk 250,-/2dl üveges
- Rostos cappy 300,-/üveg

Röviditalok
- Jagermeister 650,-/4cl
- Johnny Walker Red Label 620,-/4cl
- Unicum 550,-/4cl
- Silver Tequila 500,-/4cl

Ételek:
Rántott sajt 750,-
Rántott csirkemell 900,-
- Köret (hasábburgonya, rizs) 250,- (hasábburgonya önmagában is kérhetõ)
- Tartármártás 120,-
- Ketchup 100,-
Tejszínes jércetokány, tészta köret 1100,-
Bolognai spagetti 1050,-

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Admiral Chris
bfhu-n egy újabb változat van kint új árakkal!

scorpeeon
erre vki? <#help>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Running
DEC.2-án, 6 órától kezdõdik az immáron 9. community találkozó, amit remélhetõleg senki nem fog megúszni tiszta tudatállapotban.
Jelentkezés a szokásos módon,a www.battlefield.hu bal oldali menüjében. Kérjük a létszám felmérése és a névkitûzõk elkészítése érdekében mindenki jelezze, aki el fog jönni. (Aki most regisztál és nem kap visszajelzõ e-mailt az aktiváláshoz, legyen kedves írni BurnBaby-nek egy e-mailt([email protected]) arról a címrõl, amivel regisztrálta magát, és aktiválja manuálisan.)
Ennek pontos helye Pannónia utca 18. (a nyugatitól pár sarok).
Térképis van hozzá. A hely reggel 5 óráig áll rendelkezésünkre, tehát az elsõ BKV járatok indulásáig bárki maradhat.
Árak (azaz ami nem az étel/itallap szerint megy):
Italok:
Csapot sörök
- Dreher korsó 450,-
- Dreher pohár 300,-
- Pilsner korsó 550,-
- Pilsner pohár 400,-
Borok
- Szekszádi kékfrankos/olaszrizling/rosé 200,-/dl
Naturaqua szénsavas/mentes 200.-
Szénsavas üdítõk 300,-/pohár
Rostos cappy 350,-/üveg
Johnny Walker Red Label 850,-/4cl

Ételek:
Rántott sajt 750,-
Rántott csirkemell 900,-
- Köret (hasábburgonya, rizs) 250,-
- Tartármártás 120,-
- Ketchup 100,-
Tejszínes jércetokány, tészta köret 1100,-
Bolognai spagetti 1050,-
Somlói galuska csokiöntettel 550,-
Palacsinták igény szerint 150,-/db

azért Studio kicsit más kategória😊)
HTS s3rg1nh00
akkor ez valszeg az msi nagy tehetségének következménye a lapgyártásban,ha valaki nem 50k+os lapot vesz tõlük premium-deluxe meg fasztuggya milyen utónévvel,már fos lesz^^ én a helyedben rákérdeznék ott ahol vetted,valszeg behívják gariztatni és cserélik a lapot...vagy bios frissítést dobnak rá^^

koschwarz
bios frissítés hasznos de veszélyes mûvelete talán segít...

(mörfi: ha 10 évente 1x akarsz biost frissíteni otthon, tuti akkor van áramszünet, mert franciaországban egy lakótelep lépcsõházában ki akarják cserélni a villanykörtét<#hehe>)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Admiral Chris
érdekes téma a bf2 topicban<#nezze>

Cream78
Új Config....+új xp!,

HTS s3rg1nh00
eddig jó volt?milyen változással függ össze,h.most nem mûxik?én bizony itt lapra tippelek,esetleg egy XP reinstall segíthet,de ebben én nem bízom...

Cream78
Hi! S.O.S.

Help kéne...
Van nekem olyanom hogy MSIk9n neo alaplap....
Ezen van 1 ide, és 4 sata csatlakozó...
Az ide-vel van gondom, mert csak 1 eszközt kezel, holott 2-t kéne(elvileg)...
A biosban még látja a mastert, és a slave-t is, de mikor bootol akkor már csak az eggyiket látja...
Jamperolás összes verzióját, végigjátszottam, több ide kábelt is megpróbálltam, de a dolog nem mûxik megfelelõen....Most felvátva tudom csak használni a mobilracket,és a dvd irómat...
Jó lenne tudni, hogy ez alaplap hiba, vagy csak be kell állítani valamit..
Aki tud légyszi segítsen!
Elõre is tanks!