Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Together we'll fly someday...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
f*szé kell itt almáskodni...nézd milyen példát mutacc a fijatalságnak...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
inkább jelentkezzél teis b+!
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
amiota felraktam külföldön 150-nél nincs kisebb pingem.
(nem csak nekem)
¥ xfire: kistekila
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ezzel csak egy gond van, hogy egyszerre vagy csak lefelé, vagy csak felfelé szaladgál az adat. Ráadásul a feltöltési sebesség jóval alacsonyabb, mint a letöltésé.
A Lag abból ered, hogy a játék melett, valaki még akár csak egy honlapot is megnéz, akkor a felfelé amúgy is szegényes sávszéledet jócskán lecsökkenti, ráadásul teljesen más server felé küldi az adatokat, mint amin játszol, arról nem is beszélve, hogy amíg Õ a Gyõzike kutyájáról olvasgat, addig a te feltöltésed/letöltésed áll. :-)
Persze ezek a másodperc töredéke alatt értendõk, de mindenképpen osztva van a sávszéled sok felé.
Megoldás: ja játszol, húzd ki, még a routerbõl is, más gép patch kábelét. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ifjú titán kollégám vizsgázik, valalkinek meg vigyázni kell az állatseregletre :( Boldog vagyok ezerrel :(
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#rinya>#rinya><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
létezik annak valamilyen módja, h megtudjam kik jönnek a talira? má csak azért, mert ugye pl a nevek kiírása (szokásos magadra ragasztható papirossal) na meg úgy egyébként is a létszám okán... :)) eleddig 32 úrnak/hölgynek sikerült jeleznie, h eljön. nekem az is jó, ha a klánok dobnak egy mailt, h ki várható, és akkor nekik megcsinálom a billogot :)
www.battlefield.hu
Én is router mödgül nyomom, és a feltöltésnél vannak inkább oriási lagjaim. Letöltésnél csak olyan 120-140 ping, de lag nincs. Egy félévig még BF2-õzni se tudtam az 1.3-as pöcsig. Ilynekor megy körbe az anyázás, hogy mindenki cummanjon le a Torrent szarjaikról, mert játszani akarok. <#boxer>#boxer>
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
én még jókat jáccok, már amikor jáccok
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
szóval az 1.41-el már jó? a hibák és a "marhaságok" már kiküszöbölésre kerültek? érdemes feltettni újból,vagy még várjak egykét peccset? a magyar szervereken melyik peccset használják?