Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Team GIGABYTE
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
:: The Prophecy vs. Horda - Infantry Open Cup 2006 - Premier League, avagy az Open Cup infantry Premier osztályának atomkomoly meccsei.
Katt ide!!
Új jelszavunk: Kérj a Jézuskától röntgenszemet, halhatatlanságot, lábhoz dobó gránátot, teleportációt, gyors zászlóhúzó képességet, bumhedsátkillt és valósítsd meg Önmagad!!!
[Bf2 80e hsz téker]
De az hogy a cigu Mesor is ma szulinapos... ;)
Together we'll fly someday...

HBD MESOR!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

galocza
Me0w
ljoe
redbullpet
Zodiac
sTERNKERN
Gyuszko
Winz
Vinz
OverLord88
mesor
sejk
PPeter
Tekergo
zooo
samycook
Kalóz Jack
Monof
bkHu
Mik
mikeboy
Cyberdevil
Sent0r
COHAN
xmen3
EffEnnK
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
BSZN mindenkinek, meg a Csövesnek is,ratyi wowos :D
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Én csak annyit mondtam az elején hogy már elõttem van a kép ahogy 6 kamion sniper lámulja a becsületes játékosokat.
Egyébként ki fogom próbálni..
Én csak annyit mondtam az elején hogy már elõttem van a kép ahogy 6 kamion sniper lövöldözik a becsületes játékosokra.
Egyébként ki fogom próbálni...
egész egyszerûen azért nincs armabe se népes sznájperlámulás, mert - mint a valóságban - korlátozott a felszerelés száma :)
mind1, hülyeség továbbragozni, próbáld ki, szánj rá egy kis idõt, fõleg arra, hogy megszokd, hogy ez nem bf, és utánna nyilatkozz :)
igazából nagyon más perspektívából közelíti meg a taktikai fps fogalmát a 2 játék, mind2nek vannak erényei gyengéi, én csak úgy érzem, hogy én jobban el tudnám képzelni jövõnek az armát, mint a publiklámulásra rágyúrt lézerf@sságos 2142õt
az armaban perpillanat sokkal nagyobb perspektíva van, ha a technikai részét nézzük, mint akármelyik leendõ bf2 modban...nah uff :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Bf-ben kva sokan szaladgálnak sniperrel, azon nem változtat az hogy a háborúban meg nem olyan sokan. Amúgy ez akkor lenne háború ha mondjuk agyonvágna az ipari áram vagy vmi ha lelõnek, de akkó meg senki nem tolná...
eszem a zuzácskádat :D
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
valóságban is minden hadseregben minden háborúban csak sniperrel szaladgálnak, igaz? <#ravasz1>#ravasz1>
ha mégse, akkor miért is nem?
Ezt valaki lefordítaná nekem: NVIDIA-nál deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.