Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Admiral Chris
nem tölthetõek le valahonnan xgx, dignitas, x6, stb... war demók?

Admiral Chris
nézd meg a demót, és döntsd el magad!

koschwarz
áhhh, nem tudom mit vagy úgy oda. tegnap este egy olyan játékosba botlottam bele, aki mindenkit 200%-osan múlt felül. értsd: 200 pont körüli végeredmény (a legközelebbi 2. helyezett is max. 100-110 pont), úgy 50-5 K/D arány, és valami iszonyatos képesség és reflex arra, hogy mire lefeküdt, én már kifeküdtem a fejlövésétõl, de MINDEN esetben, amikor találkoztam vele. és ez ment úgy 6-7 körön keresztül, egy 32-es infantris jalalabad mapon. mikor ez feltûnt, elkezdtem számolni: 2x sikerült konkrétan nekem megölnöm, egyszer egy vaktában eldobott gránáttal, egyszer meg hátulról. én nem mondom hogy csíter, de ha abban a csapatban csak 2 ilyen képességû arc is játszott most, akkor ne csodálkozz <#fejvakaras><#falbav><#nemtudom>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Akkor én is benne vagyok!:D

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

HBD csöves!!!

Running
Én ott vesztettem el az érdeklõdésemet már a meccs elején, mikor a csávó a fáradtságot se vette h feljöjjön a hotel zászló lépcsõjén, hanem a falon keresztül lelõtt szembõl. (csak a feje búbja látszott ki)

Admiral Chris
vagy jobb hozzáállást(több idõ), skillt és tapasztalatot. Jah és egy jó taktika és kommunikáció sem árt <#lookaround>

HBD Csöves,Mesor,Meow<#taps>

Team GIGABYTE

JCSR ODIN
HBD Meow, Mesor, Csövi <#pias><#awink>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

HBD NYAU!!!<#integet2><#pias><#lama>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Running
Aki ennek a mecsnek a leírása érdekel:
:: The Prophecy vs. Horda - Infantry Open Cup 2006 - Premier League, avagy az Open Cup infantry Premier osztályának atomkomoly meccsei.

Katt ide!!

Új jelszavunk: Kérj a Jézuskától röntgenszemet, halhatatlanságot, lábhoz dobó gránátot, teleportációt, gyors zászlóhúzó képességet, bumhedsátkillt és valósítsd meg Önmagad!!!

HBD Mesor & Meow & Csövi! <#violent>

[Bf2 80e hsz téker]

koschwarz
nekem is <#nevetes1>

Me0w
Thx:D A rendorcsajoknal azert Crem kepe jobban bejovos, bocs Koschi :D

De az hogy a cigu Mesor is ma szulinapos... ;)

Together we'll fly someday...

Yan
BSZN Me0w és Mesor!
Egészségetekre! <#pias>

&#165; xfire: kistekila

Crem

HBD MESOR!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

HBD Mesor & Meow!
koschwarz
talán ez még belefér a fórumszabályzatba<#hehe>

KáTéCé
Kosi: ma ezeknek az embereknek van szülinapja, ugyhogy kérünk 26 darab szülinapi képet tõled <#beka2>

galocza
Me0w
ljoe
redbullpet
Zodiac
sTERNKERN
Gyuszko
Winz
Vinz
OverLord88
mesor
sejk
PPeter
Tekergo
zooo
samycook
Kalóz Jack
Monof
bkHu
Mik
mikeboy
Cyberdevil
Sent0r
COHAN
xmen3
EffEnnK

koschwarz
ezt rakják a nyakatokba a szülinapotokon<#nevetes1>

Robogo
BSZN mindenkinek!<#pias>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

erdos
Azért a FH-nak csak kéne adni egy esélyt ;)
BSZN mindenkinek, meg a Csövesnek is,ratyi wowos :D

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Running
BSZN minden makinak!<#idiota>

HBD Cica bácsi és mesor!!!

TS Zolly
BSZN MeOw! <#pias>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

DummyBoy
BSZN MeOw!!! (Ahogy nézem a hobbink is stimmel! <#hehe> )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

HTS s3rg1nh00
XD ez is mehet top100ba(10be már nemfér,annyi a marhaság:D)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

gyere majd a GBC TS-re, már szinte mindenki ott van:)

Grat!!!:D te vagy az elsõ aki bocsánatot kért:D:D:D

Danee
már elkelne egy helis aratás, lehet elökeresem a dvd-t, mert mini image-röl nem engedi telepiteni :D

Danman
srysrysry:(

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

SigS
Csak akkor tudod kikapcsolni ha feltelepitettel ilyet... Refreshrate fix, refreshlock meg ilyenek

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

És azt hol tom kikapcsolni?

atomboy
Az a mod mennyire szar, ahol teteket lehet nyomni... Meg az osszes szines baromsag... Kb ezmiatt valtottam BF2re.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

HTS s3rg1nh00
sebaj,láttam már csében 1 jó awp-st,1 vs 8ban megcsinálta(bukta is mindenki a téteit...:D)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

banner:P

Danman
Sziasztok ti a kiegészítõkkel toljátok? (Armoured Fury, Euro Force, Special Forces) mert ha igen akkor szeretnék érdeklõdni tört szerver ügyében... pls:P

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

gbc csabika
Vazzeg:)
Én csak annyit mondtam az elején hogy már elõttem van a kép ahogy 6 kamion sniper lámulja a becsületes játékosokat.
Egyébként ki fogom próbálni..

gbc csabika
Vazzeg:)
Én csak annyit mondtam az elején hogy már elõttem van a kép ahogy 6 kamion sniper lövöldözik a becsületes játékosokra.
Egyébként ki fogom próbálni...

joebacsi
én meg tudtam, hogy félre érted :)
egész egyszerûen azért nincs armabe se népes sznájperlámulás, mert - mint a valóságban - korlátozott a felszerelés száma :)
mind1, hülyeség továbbragozni, próbáld ki, szánj rá egy kis idõt, fõleg arra, hogy megszokd, hogy ez nem bf, és utánna nyilatkozz :)
igazából nagyon más perspektívából közelíti meg a taktikai fps fogalmát a 2 játék, mind2nek vannak erényei gyengéi, én csak úgy érzem, hogy én jobban el tudnám képzelni jövõnek az armát, mint a publiklámulásra rágyúrt lézerf@sságos 2142õt
az armaban perpillanat sokkal nagyobb perspektíva van, ha a technikai részét nézzük, mint akármelyik leendõ bf2 modban...nah uff :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gbc csabika
Azt jelenti, hogy kapcsold ki a refreshlockot meg az ilyen szarokat, mert a játékban a felbontással együtt állítható a képfrissítés.

olyanra, h értsem, h mit kell csinálni, mert nem igazán értem <#confused>

gbc csabika
Tudtam hogy elõjön hogy a háborúban a kiskutyafaszaisizé...
Bf-ben kva sokan szaladgálnak sniperrel, azon nem változtat az hogy a háborúban meg nem olyan sokan. Amúgy ez akkor lenne háború ha mondjuk agyonvágna az ipari áram vagy vmi ha lelõnek, de akkó meg senki nem tolná...

joebacsi
<#puszis>
eszem a zuzácskádat :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fujiryu
Sztem Joebácsinak tökmindegy, hogy mivel lõnek rá, és mitõl hal meg.Meghal, mert láma.Nem csak BF-ben az ARMA-ban is.A kettõ között csak annyi a különbség, hogy a BF2-ben már ismeri a pályákat és unalmas neki a környezet ahol meghal.Az arma-ban azt szereti, hogy mielött lelövik 2 óráig gyalogolhat és gyönyörködhet a természetben, ellenben a bf2vel ahol szarul megcsinált természetben hal meg percenként és nincs ideje gyönyörködnie a természetben.<#vigyor2>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

joebacsi
jahogy arma-hoz ész is kell, nemelég csak rágyúrni a delfinre, oszt hajrá...boccs, ezesetben tényleg nemvaló neked :)

joebacsi
elõítélet roxx X)
valóságban is minden hadseregben minden háborúban csak sniperrel szaladgálnak, igaz? <#ravasz1>
ha mégse, akkor miért is nem?

atomboy
Milyen nyelvre?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Sziasztok!
Ezt valaki lefordítaná nekem: NVIDIA-nál deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.

Running
<#hehe>