Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
<#hehe>

gbc csabika
Protokolldroid?

koschwarz
én meg egyhelyben és mozogva is sikeres vagyok, beeeeee<#duhos2>

<#nevetes1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
jaja mozogsz mindig azzal az idióta droidmozgásoddal, mint amilyen atwenak is van, néha atommal nem lehet titeket eltalálni, nemhogy csúzlikkal.

Fujiryu
Én eddig egy helyben állva nem nagyon voltam sikeres sniper, ezért nem is nagyon védem a seggem claymorral, hanem folyton mozgok.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

koschwarz
ja, publikról beszéltem, klánwaron nem sûrûn voltam/lennék snipa.

kléjmórt én a seggem védelmében használok.

Fujiryu
Hát ahhoz, hogy lebassz két claymort és nézd 200 méterrõl mikor mennek bele.Aztán meg örülni mint Running szokott egy-kjét 3as claymore freg után.Szerintem ehhez nem kell valami nagy tehettség...Persze fejest osztani snipával lehet, de erõsen kétlem, hogy három ember ellen megvédenéd a zászlót így claymorok nélkül...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Running
publikon a lámáktól biztos meg tudnál snipával védeni egy pontot, de egy tapasztalt klánossal szemben esélytelen lennél barátom.

koschwarz
nem értek egyet veled. jó, én is rühellem azt a játékstílust, amikor a mec sniperek karkandon kirohannak az usa kezdõpontok elé és szórják a kléjmórt, de szerintem egyetlen sniper is nagyon hasznos lehet egy pontvédésnél, sõt pörgõs mapon még izgalmas is. nekem pl. mashturon van egy bevett helyem. rálátok 2 zászlóra, és hacsak nem minden ellenség aki éppen foglal, medic, akkor simán meg lehet védeni a zászlót akár egyedül is. persze ehhez tudni kell fejest osztani mozgó célpontra, bármelyik puskából.

gbc csabika
Én úgy vettem észre, hogy bf-ben sem kifizetõdõ sniperkedni, mellesleg kiba* unalmas. Direkt meg szoktam nézni a scorelistet, és nem nagyon vettem észre hogy akik telefossák claymore-al a placcot, meg 5 km-rõl durrogtatnak, azok vmi baromi nagyot kaszálnának. Szerintem sikerélmény híján vannak másképpen az a gond, nem pedig a pontok.

koschwarz
nem tudom, hogy az armának milyen a multija, de szerintem nincs statgyûjtögetés, tehát önmagában azért snipernek lenni, mert akkor sok killt szedhet össze, nincs értelme.

gbc csabika
Nem hiszem hogy fejbõl kéne tudnom az arma összes hülyeségét, de le merem fogadni hogy mindenki a sniperkedésre lesz ráizgulva...
Az meg tök mindegy, hogy kasztokra lesz leosztva, vagy felvesz egy olyan fegyvert, a lényegen nem változtat.

Me0w
Normalis valaszt is kaptal. Kismillioszor le lett irva, hogy 1.3-ota nem lehet ASE-t hasznalni.

Together we'll fly someday...

Hody
köszi...

Hody
Az ASE nem talál egyet sem...

és én normálisan kérdeztem

kösz...<#mf1>

koschwarz
van milliárd, ha belépsz a játékba és kattintasz a multiplayer gomra, kidob neked vagy 300-at<#email>

jelöld be azt az egyet, hogy same version only, és máris dúskálhatsz a szerverekben.

ja, igen 1.41 a legújabb.

Me0w
A legujabb az 1.41 de ne zavarjon. Masreszt meg gondolom a beepitett szerverkereso nem haladja meg a szellemi kepessegeidet...

Hody
tud valaki olyan szervert ahol lehet a legújabb patch-el (1.4) játszani?

Running
km kimaradt😊)

Running
én a pörgést szeretem, nem azt h két 2 rohanhatok elõre mire megtalál egy snipa.

joebacsi
látszik hogy kissé tudatlan vagy 😊
arma rendszere nem nagyon hasonlít a kötött bf2ére, hogy van ennyi kaszt oszt hajrá...
mind1, hosszú lenne most elmagyarázgatni, a lényeg, hogy ilyen nincs, hacsak nem direkt ilyen a szerverbeállítás...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gbc csabika
Hát nem tom, fáj ránézni erre a képre. Mondjuk fingom nincs milyen lesz a játékmenet, de már elõre látom hogy 30 emberbõl 25 sniper és orrhangon heherésznek hogy le tudnak lõni vkit 2 km-rõl.

joebacsi
meg gépigénnyel kapcsolatban épp az itteniek tudják, hogy mekkora sírás volt a bf2vel kapcsolatban, hogy mennyire optimalizálatlan fos, nemtudnak programozni, a doom1 reccenéstelenül fut a konfigomon, ez a fos beszaggat demé, meg hasonlók, mert a sok agy nemértette, hogy kicsit nagyobb terület szerepel ebben a játékban, mint a többiben, nembeszélve a jármûvekrõl...nah az arma még a bf2höz képest is egy nagyobbacska technikai ugrás...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
áhh hagyd, majd egyszer leülnek elé, elindítanak egy mission editort, és mikor azon veszik észre magukat, hogy már egy fél délutánt elb@sztak azzal, hogy versenyeztetik a mezõn 2 bottal a skodát, és a zetort, közben meg helibõl nézik az eredményt, akkor már kapizsgálni fogják, hogy mirõl akarunk mi hadoválni itten és rájönnek hogy ez a delfinezõs izé az ultraszánalom 😊

joebacsi
jah, hát gépigényben tényleg el van szállva kicsit, dehát valamit valamiértt 😊
énis csak februárban gyúrok rá komolyabb gépet, mert akkor jön ki a nemzetközi verzsön...

koschwarz
maszlag, ahhh...

az ofp-hez a legszebb játékélmények fûzõdnek, úgyhogy lehet hogy elfogult vagyok, de szerintem az arma is király a maga kategóriájában.

koschwarz
már említettem, most egy 6600gt-m 128 Mb van, nézegettem összehasonlító teszteket, végülis jelentõsen nem gyorsabb a 7600gs 256 Mb, de annyival igen, hogy plusz egy tizest ráfizessek<#fejvakaras>

Running
Gépet is veszel nekem a játék alá, mert az kúrvaélet h nem költök most 100 rongyot gépfejlesztésre hogy az a maszlag elinduljon.

joebacsi
ezért nem kell rohangálni idióta módon 😊
ebben a játékban valahogy nemelég az autohotkey az üdvösséghez, mer sajna a nagyonjó delfin hiányzik belõle...
attól, hogy ellátsz messzire, meg nem jelenti azt, hogy rögtön észrevesz az ellen, azt meg pláne nem, hogy el is talál...
szimpla gépkarabélyal itt is olyan 6-700méterig lehet hatásosan lõni optika nélkül (az a red dot ami alapból van nemsokat számít)

joebacsi
nah arma is eldöcögne már nála 😊

Me0w
Jah, ilyen frameratek... Flatout 2 minden maxon sok fps, doom 3 1280-ban esszeru beallitasokkal nagyon jol ment (Asszem medium/high + 2xAA), bf2-t nem jatszik 😉 A kartyat ne'mileg lehet huzni, de akkor a bordara kell mar venti 😊

(x2 4200+ volt mellette meg 2x1g ram)

koschwarz
<#worship>

Me0w
A fonokom gepebe azt vettem, a kartya szvsz nagyon jo kis cucc, gyors is, de egy _megfeleloen_ szellozo, jol hutott haz elengedhetetlen hozza.

koschwarz
volt már valakinek passzív hûtéses kártyája, a legutolsó agp-s generációból (konkrétan 7600 gs, gigabyte passzív hûtéssel adja)? jó ez?

L H Oswald HUN
Mennyünk? Még hattyú sem kéne<#wow1><#smile>

A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.

koschwarz

JAG1
FAQ

"Single player játék több mint 16 bottal

Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:

aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4

32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következõ sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:

aiSettings.overrideMenuSettings 1
aiSettings.setMaxNBots 32
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
aiSettings.setBotSkill 1.0

(Ez szerepel is a file-ban, csak elé van írva a 'rem' parancs, ami mindössze annyit tesz, hogy azokat a kódsorokat nem olvassa be és futtatja a program.)"

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

oksa 😄

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Nem.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Me0w
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Csá nemtudjátok hogy lehet singelbe 16 nál többen játszani??<#violent><#vigyor0>
Kíváncsi lennék, hogy te mikor bf-ezel újra...😊

TOP 10!!!<#eljen>

Danee
navazz 😊) gucpid, 1v1? 😊)))

😊)

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Gyó lenne ha nem itt csetelnétek Bokszer<#mf2><#mf2><#mf2>

Hody
Még 1 utolsó kérdés...

Melyik szerveren lehet nyomni a legujabb path-el? mert eddig mindig azt irja ki hogy frisseb a game mint a szerveré...

ranked van esetleg?

Hody
Sikerült... elindult....<#eljen>

Hody
privi<#eljen>

Boxer HUN
Délután fél 4 és fél 5 között nem, amúgy bármikor jó!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)