172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Platypus16 #118160 ; -
Na ki a leggyengébb lácszem??? Egy a száz ellen???
-
nem én köptem, eskü, szivemen van a kezem
-
LOÁL... -
szerintem a wowosok voltak!! :o -
tégla van köztünk, mindenki gyanús de főleg a köcsögök
-
. -
Ki a besúgó!? 
Egyébként meg
-
. -
körömpörkölt #118151 "Én a vizilovakkal vagyok" -
Öcsééééém ... az oké, hogy ebben a fórumban gyakorlatilag az on az off ...
De hogy azt megéljem, hogy a téma egy cseten elhangzott kissé elkanászodott szinjáték, amely a házastársi mobilhasználat mikéntjének nemtetszéséből adódó vita eljátszásának szerény komédiájára utal ...
(Amelyet pont itt, a hírhedten a legtoleránsabb, legempatikusabb és legkevesebbet látogatott topikban kellett fókuszpontba helyezni ...)
Fasza ...
Esszeretem :)
De mostmá nekem is mongyátok el hogy ki kivel van ... -
az a beszélgetés csak példaként lett felhozva borgnak hogy másholsem beszélnek szebben mint itt ,de különben kurvára leszarjuk azt a vitát a társaság 99%a , köztük én is azt sem tudja miről volt/van szó... -
Miért? Te majd "piszkálod" helyettünk is ? :p -
PRITT #118147 Off
Akkor röviden, nem vagyok férje Bogyókának csak egy nagyon régi és jó barátja. Tegnap nagyon jól jött ki a chat-en az a bizonyos beszélgetés, amin most sokan csámcsognak. Kérek mindenkit, hogy ne piszkálja senki Bogyszit ez miatt.
Köszönettel: Pritt
On
-
folyton ez a veszekedés....
-
Én csak azt nem értem, hogy az otthon felejtett mobil-tól kezdve, ... a leparasztozott férjedig bezárólag, hogy jutottál el a BF2 topikig. 
... és Bogyóka! Miért vagy te Bogyóka???
-
na már, ez nagyon off, ne offoljatok, ok?
-

-
ejnye ekkora offolást
-
GYőzike 2..csak kicsit gyengébb kivitelben
-
Ki vagy Te, hogy pont Te utasítgatsz? Mondom hogy direkt csináltuk azt is.:))
Én nem utasítottak, hanem "kértelek" és magamba szálltam főnök értettem:))
Mennyél jáccani inkább:D -
Es megis hogy vagy kepes arra, hogy egy szaros otthonhagyott mobiltelefon miatt leparasztozod meg leszarozod a sajat ferjedet? ha ennyire nem kell, akkor el lehet valni, de ez a teljes tisztelet hianya elegge megdobbento. Masreszrol meg ha barmi bajom is lenne a felesegemmel ,azt tuti nem a csetre irnam be, hogy mindenki olvassa mekkora bunko vagyok, hogy mindenki szeme lattara szidom a sajat valasztott paromat. Szoval szerintem ne utasitgass engem, hogy mirol szalljak le, hanem nezz magadba eleg erosen. -
j4n3k #118138 ÉN úgy tudom hogy st. az admin, a többi csak moderátor. :) -
És lelehet szállni a dologról! -
-
OFF
Bocsánat, de PRITT-tel hülyültünk és nem a férjem, férjem nem volt itthon, és összevesztünk csúnyán.
Szóval nem a férjemmel cseteltem!! -
Jag, ugye megiscsak pofara megy az adminolas? :DDD -
És on:
Tweak dologhoz ... én is azokkal értek egyet akik nem tartják csítnek ... mivel elég sok helyen publikálva volt, ezért nem jogosulatlan előny, bárki használhatja ... másrészt a BF2 szarságait mindenki ismeri ... még a singleplayer botok számát is "tweak"-el lehet csak növelni ... mit vártok egy ilyen szartól ...
Mondgyuk én anno megszoktam ... aki nem csak BF-ekkel játszik annak nem ismeretlenek ezek a konfig tweakek ... CS, Kvék satöbbi játékosok tudhassák ... leginkább a DOOM-ra jellemző, ahhoz külön tweak proggik jelentek meg hogy előhozzák a rejtett lehetőségeket ...
Lehet hogy nem ilyen változtatásokat engednek, de jól jöhetnek ... anno W:ET alatt pl: speckó konfigok mentek a a neten, mindegyik másra volt jó ... egyik sem volt csít ... ET oldalakról lehetett őket leszedni ...
Most ET:QW is ilyen ... van az opsönsz ... ott olyan dolgokat lehet állitgatni amivel az egységsugarú júzer nem qrja el a játékot ... De konfigból szarrá lehet tweakelni a játékot, jelentős FPS növekedést vagy csökkenést lehet elérni + egyebek ...
Szóval a tweak nem csit ... főleg ha figyelembe vesszük a BF2 saját beépitett csitjeit ... ugye nem felejtjük el a kikapcsolható és szerverszinten nem szabályozható füvet ... meg az épületeken átlátszó árnyékokat ... meg a 800x600-nál fél képernyőt betöltő enemyken ...
Ja, és hogy QW milyen lesz? FASZA! :) -
figyi joe, jag az enyim, ne nyújjad mán le jó? gerzsont már lenyúltad, elégeggyé meg vele.
-
Jóreggelt! Egy kis off, aztán egy kis on :)
Szal ... végigfutottam párszáz hsz-t ... mindenkit visszafúj a szél? Szemelvények :)
- Szia Borg :) (Csak emiatt a sor miatt nem irtam azt hogy minden szart ...)
- Doki ... ügyes vagy ... tisztelünk ... van flexed? Tudod is használni? Mert ha igen akkor felejtsed már el egy kicsit ... elég lesz csak az egyik kezed is ...
- Lackóka :)
És végén de nem utolsósoroban kedves GameOver barátunk, aki olyan khmmm ... "kis butus" mint ide Makó Jeruzsálemtől ...
Gondolkodhatnál néha egy keveset ... ilyen baromságot ... sajnos meetingre kellett mennem, és elfelejtettem a pontos idézetet, de miért lenne valaki jobb játékos attól hogy optimalizálja általa használt játékot??? Azért mert oda lő ahova kell??? Nem te célzol jobban tőlle, hanem a játék finomabban érzékeli a találatokat ...
Valahol volt egy autós hasonlatod ... erre kontráznék: Ha beleraksz egy csiptuningot a kocsidba, felturbózod a motorját akkor te leszel a jobb sofőr vagy a kocsi lesz a jobb??? Mánki ... -
huzz a picsába és két év múlva nézz vissza!! -
... ennek ellenére még mindíg ez a topik a leg életképesebb, leg zajosabb, és leg ocsmányabb!!!
... és mi így is szeretjük.
-
pákó -
Nem kell itt flémet "csinálni " megcsináljátok azt ti magatok ,önként :)))
Az egész topik egy nagy flém ....A chat felirat jobban illene a bannerba ...
Sziasztok, majd két év múlva újból beírok valamit ;) -
Platypus16 #118127 Jóccakát all! -
Nem értem mi bajod van velünk ( irigyled a társaságot? ) ,de mielött pontozgatsz ,megnézhetnéd a hátterét is a dolgoknak vérpistike idejön a warezos szarjával képtelen elolvasni a bannert képtelen használni a googlet csalással szerzett pontjeit akarja visszaszerezni vagy csak flémel stbstb hát persze hogy elhajtjuk,normális ember nem lett még kiutálva innen, te is egy jó példa vagy erre(értse mindenki ahogy akarja) -
TÉKet csak KisKöcsög vihet el ,ezt mindenki tudja:D -
hát ez igy nem teljesen igaz ,mert egyszer ő a fiu máskor meg én:) -
Landor #118123 mé? highlightol? :D -
most mé kellett ebbe engem is beleírni