Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
mi a ..csa ez?
I NEED A MEDIC HERE!!!!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Together we'll fly someday...
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
4 C4 Explosives 38 5.83%
muhahaaa 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nekem is lehetne ilyen statom csak a gépem elég szar és játszhatatlan és én max 8vs8-ba tudok játszani,de még így is elégé játszhatatlan full lowon nekem...De így is ilyen statom van:
|H|EG^Gaboca
De meg lesz ez a gond oldva,mert most kapok új gépet.😊
|H|EG^Emu
Igy néz ki egy csiter??Annyi pontja van mint nekem 5.7 spm-el oszt majdnem minden fegyvere megvan.
jobb ma egy sör mint holnap kettő
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Team GIGABYTE
(vagy csak én nem látom😄)<#miaz>#miaz>
Team GIGABYTE
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
jó reggelt 😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Team GIGABYTE
Na ezzel fogom szívatni.<#hehe>#hehe>
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Amúgy már megcsináltam a melegszenyót és pont most eszem---->ettõl jobban fog menni a Bf2.😄 Ilyen csít féle.😛
Gaboca féle melegszenyó csít😊
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Amúgy most nem megy,mert melegszenyót csinálok.<#smile>#smile>
Team GIGABYTE