Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atomboy
Mindenkep klanosnak kell lenni? <#szomoru1>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

TS Zolly
Én én én én én én én 😄DDD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

*észre
hiez!olyan problem lenne hogy megnövelték a sávszélemet de a bf nem veszi észer sõt még nagyobb is a ping meg a lagg mint szokott. tüzfal kikapcs+virusírtó is plz help
Fujiryu
kaki

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Szathy
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=6168

Szathy
Kiegészítõ az ûrbéeff nevû modhoz<#gunyos1>

gecc
<#conf>

ColdFire
szar

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

gbc csabika
Február 4.-ére vasárnapra szervezünk egy barátságos, Spanyol vs Magyar 32vs32 meccset.
A map a 64-es Karkand lesz, jármûvek nélkül. A létszámot a jelentkezõ klánok fogják összeadni. Nincs elõre kiosztott létszám, érkezési sorrendben jut majd hely.

A Spanyol oldal fóruma : http://www.clan-lince.com/modules/Forums/showthread.php?t=811
További csapatok a GBC-nél jellezzék ha van kedvük részt venni.

Kovács legény
szíííjjja derüs jóreggelt kívánunk neked is<#puszi>

www.czekoart.hu

Robogo
Jóreggelt!<#wave>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Kovács legény
én is eltörtem a BF2 DVD-met és egy szó nélkül kicserélték szerencsére, annyi volt ,hogy várni kellett 2hetet mert nem volt nekik😄

www.czekoart.hu

Me0w
Jahm, strukturalisan az oroszra hasonlit, himnem-nonem-semlegesnem. Egyebkent meg nem annyira durvan nehez 😊

Together we'll fly someday...

Fujiryu
Egyébként a Bamboo Commandos-on lehet jól játszani ha conqról van szó.Ha meg infantryzni akarsz, akkor az ajánlatom: waib infantry by DKE<#idiota><#vigyor2>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Thx Joe, legalább tudom már, hogy van franciául😊

Szép jó reggelt!

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Cream78
Nyugi lehet jó szervereket találni....
Ha teszik vedd meg....
A játékosok egy részének tele van már a töke egy két dolog miatt, de vannak akik igy is szeretik a game-t...
Én a magyarra néha benézek, de 90% ban egy német szerveren játszok....

JAG1
Keresem az igazit. :-)

Öcsém beindult a gyártásukkal, úgyhogy ki kell próbálni.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Fujiryu
A magyarszerver nálam már fogalom😄 Azon játszani egy életérzés😄

JCSR ODIN
Miért nem punci? <#schmoll2>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mesor
szerintm simán.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Herold
Van az SF DVD-men egy kifelé tartó repedés, ami a belsõ lyuknál kezdõdik és az írott felület széléig tart. Emiatt az olvasó nem ismeri fel. Szerintetek kicserélik a lemezt az EA-nál?

Herold
2 van, a másik a 25th infantry.

nah szóóval . A böf 2 õt nem lehet publikon nyomni úgy mint az 1-et ?
vagy most mi van ?

Kary vagy Karykeksz

HTS s3rg1nh00
megszokott...többek közt ezért hagytam abba ezt a játékot...ill beugrónak még nem lennék rossz csak hát az már nem az igazi...meg mögvan mindenhol a csapat(ti is vagytok vagy 40en😄)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

te Jag desok rucid van hogy óránként váltogatod 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ezt a szeméjjeskedést meg kikérem magamnak 😄

délután felmentem egy inf szerverre .. szerver üzenet: no fighter commander -- persze nálunk nincs kommander az õ kommanderük meg kb 4killt csinál flegvédelemnél kézigránáttal úgyhogy beugrottam én a komm pozicióba (képzelheteitek mijjen csapatunk volt ha egy noob a kommander!!? 😄) szal ekkortól hogy vót mán szép júévink meg spotoltam meg kinyírtam néhány delikvenst kirúgtak szerverrõl fighting commander megjegyzéssel .. persze mondhatnánk hogy a saját szerverükön azt csinálnak amit akarnak de akkor is a k*va annyukat 😞

belépek egy másik inf szerverre, persze itt sincs kommanderünk gondoltam jóleszek én nekik .. legalábbis a semminél jobb ... karkandon usa oldalról persze az egész mec csapat spawnrépelt a fix pontokon, egyedül én hujje voltam képes kommanderként befoglalni suburbot aztán traint és aztán gate-et .. persze visszahúzták mind a hármat pikk-pakk .. ezt megcsináltam még 2szer úgy hogy a júévi végig hotel elõtt tartottam hogy a csapatnak esélye legyen legalább a spónkilezõket túlélni ... úgyhogy asszem megint elégvolt páblikból néhány hétre 😞( .. asszem maradok a klánwarokon mert itt legalább tudom béna vagyok de legalább körülvesznek néhányan akikre lehet számítani 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

gecc
Ja 195.228.45.119

Most evvel azt akarod mondani hogy csak 1 magyar server van ?

Kary vagy Karykeksz

Fujiryu
Na akkor majd én is benézek a magyarszerverre😄

Fujiryu
KLegény ilyen mûvészlélek.tudod náluk máshogy mennek az ilyesmik<#vigyor2>

Holnap megyek és megveszem a BF2 -t, a pirosat .
És lessz egy újj lámanoob a magyar szervereken .

Kary vagy Karykeksz

Herold
Neked a punci hímnemû és a fütyi nõnemû? <#ejnye1>

HTS s3rg1nh00
Joetata!meghívásotoknak eleget téve megyek gyakra kedden-szerdán csak majd tolj egy rdha szerver passt ha változott...<#hehe>
punci
minden más esetben üdvözlöm Sturmot és [email protected] ímélcím spammeléséért köszönetet mondok neki<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Crem
<#eljen><#idiota>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

JAG1
:-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kovács legény
persze ,punci meg a fütyi<#beka2>

www.czekoart.hu

Tényleg meow, nehéz a lengyel nyelv? Vannak benne hím- és nõnemû szavak?

Azt a sósavas stroyt nekem mesélték, én nem tudom, hogy kromofággal történt-e...

schrank
azé a sósavat keverni a kromofággal <#miaz> én hétszer buktam összesen az elsõ tollvonásom után még páv-ra is küldtek aztán kiderült hogy az oktató "lajosbácsi" volt kecseg mert látta hogy nem számít a lóvé aztán szépen fejt ahogy illik aztán átmentem egy másik faszihoz ahol vezettem két órát hogy lássa mennyire vagyok reménytelen és utána egybõl mehettem is vizsgázni azt átmentem mint a zsír a "lajosbácsinak" meg szépen elvették az oktatói papírjait sztán újra kellett neki végezni a tanfolyamot így történt az "akasztják a hóhért" sztori <#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Azért kíváncsi lennék, hogy a transzportcigány hogy tette le a jogsiját...<#vigyor1>

Kovács legény
jah és beleszartam a szájába😊

www.czekoart.hu

Az a csávó annyira anti-korrupt, hogy megbuktatna egybõl. Õ a vizsgabiztosok élmunkása, a legnagyobb sztahanovista a szakmában. Egyszer adtak neki egy õzt "ajándékba", azt a erre a õ kifizette az értékét és megbuktatta a srácot. A másik ilyen sztory, hogy az egyik elégedetlen oktató, akinek az összes tanítványa legalább egyszer megbukott nála, sósavval leöntötte a kocsiját az meg feljelentette. Rábizonyítani nem sikerült, de õ már nem dolgozik a szakmában. Mindenki tõle tart a legjobban.

schrank
plusz a 300ft/nap a "vizitdíj" <#hehe>

Ez oktatótól változik: van akinél, 2500 van akinél 5000 hétvégenként, de a vizsgadíj 3800 Ft.

schrank
oktatóknál is ilyen koreográfiát alkalmaztad <#taps>

Kovács legény
<#action>

www.czekoart.hu

schrank
jó-jó lehet hogy neked szerencséd volt de otthon hogy magyaráztad ki hogy "halszagú" a lehelleted <#mf1>

Kovács legény
saját tapasztalat?😄

www.czekoart.hu