Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A map a 64-es Karkand lesz, jármûvek nélkül. A létszámot a jelentkezõ klánok fogják összeadni. Nincs elõre kiosztott létszám, érkezési sorrendben jut majd hely.
A Spanyol oldal fóruma : http://www.clan-lince.com/modules/Forums/showthread.php?t=811
További csapatok a GBC-nél jellezzék ha van kedvük részt venni.
www.czekoart.hu
Together we'll fly someday...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Szép jó reggelt!
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Ha teszik vedd meg....
A játékosok egy részének tele van már a töke egy két dolog miatt, de vannak akik igy is szeretik a game-t...
Én a magyarra néha benézek, de 90% ban egy német szerveren játszok....
Öcsém beindult a gyártásukkal, úgyhogy ki kell próbálni.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
vagy most mi van ?
Kary vagy Karykeksz
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
délután felmentem egy inf szerverre .. szerver üzenet: no fighter commander -- persze nálunk nincs kommander az õ kommanderük meg kb 4killt csinál flegvédelemnél kézigránáttal úgyhogy beugrottam én a komm pozicióba (képzelheteitek mijjen csapatunk volt ha egy noob a kommander!!? 😄) szal ekkortól hogy vót mán szép júévink meg spotoltam meg kinyírtam néhány delikvenst kirúgtak szerverrõl fighting commander megjegyzéssel .. persze mondhatnánk hogy a saját szerverükön azt csinálnak amit akarnak de akkor is a k*va annyukat 😞
belépek egy másik inf szerverre, persze itt sincs kommanderünk gondoltam jóleszek én nekik .. legalábbis a semminél jobb ... karkandon usa oldalról persze az egész mec csapat spawnrépelt a fix pontokon, egyedül én hujje voltam képes kommanderként befoglalni suburbot aztán traint és aztán gate-et .. persze visszahúzták mind a hármat pikk-pakk .. ezt megcsináltam még 2szer úgy hogy a júévi végig hotel elõtt tartottam hogy a csapatnak esélye legyen legalább a spónkilezõket túlélni ... úgyhogy asszem megint elégvolt páblikból néhány hétre 😞( .. asszem maradok a klánwarokon mert itt legalább tudom béna vagyok de legalább körülvesznek néhányan akikre lehet számítani 😄
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kary vagy Karykeksz
És lessz egy újj lámanoob a magyar szervereken .
Kary vagy Karykeksz
punci
minden más esetben üdvözlöm Sturmot és [email protected] ímélcím spammeléséért köszönetet mondok neki<#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"