Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Sokkal egyszerûbb lett volna nem zárt sqaddal játszani és kiugrani abból a szaros bombázóból.
Mikor visszamentem akkor láttam, hogy jól elpicsáztak titeket<#duhos2>#duhos2>, pedig már megvolt a main, de ti csak frgre hajtottatok.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
A 25th-soknak meg üzenem, hogy az ok, hogy minden 25th-s admin, de azért a szabályokkal is meg kéne ismertetni õket, meg esetleg megtanítani nekik, hogy hogyan lehet figyelmeztetni és kickelni.Mert kicsit idegesítõ, hogy a másik oldalon ottvan a 25th-s überzseni, nekik van commanderük nekünk nincs, mert senkinek nincs kedve hozzá.A másik körbe jött egy commanderkedõ kedvû nyomorék, azt meg kickelték...Nem azt mondom hogy kell a commander, de akkor már egyik oldalon se legyen...
25th és magyar szerverenjátszás rulz<#idiota>#idiota>
-tRs-Landor
Senkit nem akarok én elküldeni sehová. De ha egyszer nem tetszik valakinek a server beállítása akkor minek megy fel rá? Azért, hogy utánna ide jöjjön és elkezdje osztani az észt, hogy így kéne beállítani meg úgy kéne beállítani, ez így szar az úgy szar. Ha nem tetszik neki akkor menjen olyan serverre játszani ami neki megfelelõen van beállítva úgy ahogy te is teszed.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Miért jó az? Nem mindegy, hogy egy óra egy kör, és szerzel 100 pontot, vagy fél óra, és szerzel 50-et?
De, hogy kicsit értsétek is, azért utálom a "félgõzzel" futó szervereket, mert gyalog szoktam harcolni, és egy 64-es mapon majdnem mindenkinek jut repülõeszköz, vagy páncélos. Gyakorlatilag alig van gyalogos, nincs kire lõnöm. De még ha be is ülök egy páncélosba, akkor is leginkább az ellenség keresgélése közben szed ki egy repülõ vagy egy heli.
Másik fele, hogy mivel a gecinagy pályákon alig van ember, így a hátsó pontokon _mindig_ üresen maradnak a páncélosok, amibe csak bele kell pattanni(droppolva persze, mondjuk bombázó vagy heli gunnerként), és lehúzni az üres zászlót.
Tudom, menjek infantryzni. Azt kb egy hete leírtam, hogy miért nem.
De erre írtam, hogy biztosan én vagyok a fasz az igényeimmel.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Tudtam, hogy ez lesz a reakció. Az elõzõ hsz-em végére el is kezdtem beírni, aztán kitöröltem, lett helyette a "Biztosan..." kezdetû...
De akkor majd most:
Volt ranked szerverünk, 32/32 conquest, a maplist értelmesen összeállítva(egy városos-egy repülõs). Aztán töküresen állt két hónapig. Utána lelõttük, fasz fizessen érte fölöslegesen. De _szerintem_ ez nem a szerver minõsége miatt történt így. Volt mellette egy másik magyar szerver, hasonlóan conquest asszem, 20 ember fölött már játszhatatlanul laggolt, mégis oda jártak, mert azt már megszokták. Töküres szerverre meg nem megy senki. (Amikor felmentünk páran a klánból, és a másik szerveren nem volt senki, akkor a mi szerverünk telt meg, magyarokkal fõleg)
Egyébként nem a ti szerveretekrõl írtam az elõzõeket, azon azt hiszem nem is jártam még. Eszemben sincs beleszólni, hogy hogyan csináld/csináljátok, és ezek szigorúan az én meglátásaim a BF2vel kapcsolatban, zusammen. Én, személy szerint, utálok nem alap szerveren játszani. Pont. Nem kell elküldened máshová játszani, mert megyek magamtól.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Arról meg senki sem tehet, hogy a magyar internet szolgáltatók olyanok amilyenek.
De ha gondoljátok szólok DonC-nak, hogy lõjje le a picsába a servert mert nincs rá igény(gondolom másra is tudná használni). De aztán nem kell a sírás megint hónapokig, hogy "jajj de szar nincs magyar server, mikor lesz már megint..."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hide and fear, Cobra Commander is here !
De amíg ez nem történik meg, addig vagy elfogadja azokat a szabályokat, beállításokat amik a servereken vannak vagy pedig nem játszik rajta.
EA HU szerintem jól van beállítva. Azért 64-es mapok vannak rajta mert azon több a ticket, hosszabb egy kör. Sajna elég ritkán van tele mert mindneki az infantryt nyomja.<#nemtudom>#nemtudom>
25th inf serverére meg én személy szerint biztos, hogy többet nem megyek mert a szabályok ott mindenkire vonatkoznak kivéve a 25th tagokra. +a magyarok valamiért basznak feléleszteni. Inkább elmegyek külföldre infezni ha ahhoz van kedvem, ott legalább segítenek egymásnak a csapattársak...
ekkora nubok b+
Team GIGABYTE
Majdnem leszarnám, hogy ez a helyzet, de már lassan nem lehet normális szervert találni egész rohadt Európában. Érdekes, hogy az a kevés amcsi és ázsiai szerver elég nagyrészt _jól_ van belõve, csak a ping jár 300-500 körül...
Na, de ha már a szarul belõtt szervereknél tartunk. Friendly Fire OFF? Nagyon okos, tök jó látni, ahogy a specopsok fellövik magukat orbitális pályára C4-gyel. 1 kör per map? Ez is nagyon hasznos, általában mire mindenki betölt, már el is dõlt a pálya.
Biztosan én vagyok a fasz ezzel a hozzáállással... (mármint hogy normálisan, alapra beállított szerveren akarok játszani)
1:leszarom a statom.
2:bf2cc-vel basztam a rezet ugyhogy nem repültem csak kör elején, utánna helizni próbáltam ,de a commander helizett helyettem.
3:"lezárt szakasz" nem igazán szeretek droidokkal 1csapatba lenni.
4:akkor viszont nem kell az EA HU-n játszani ha nem tetszenek ezek a dolgok.
ui:fasznak van magyar server? senkinek sincs rá szüksége.
-tRs-Landor
A pálya végére szépet fraggel a Highlander, de a saját csapata fizette meg az árát, akkora bukta lett mint állat.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Te van itt még pár dolog ami miatt sosem lesz jó a magyar szerver.
Igen tisztelt magyar klánosok lezárt sqaddal... 2-en ülnek a rühes bombázóba, de egyik sem ugrana ki, hogy rá lehessen spawnolni, add szopjon a sok köcsög magyar a fõvézen, ahonnan _így_ csak gumicsónakkal lehet kijönni.
De igaza van Deqator-nak, meg Highlander-nek ez nem csapatjáték, a lényeg hogy õk a repülõbe ülnek, és nem csinálnak semmi hasznost, csak a statjukat fényezik.
Hiába írkáltam nekik, hogy kezdeni kéne magunkkal valamit, meg hogy nyissák ki a rühes sqadjukat...
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Ha a klanok jelentkezese utan marad hely, szivesen jatszok.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Csacsyynak a csütörtöki 32-0-s k/d-ja jobban tetszett:)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
www.czekoart.hu
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ezzel én is így vagyok, amikor a J10-et vezetem. Ha F-35-el vagyok akkor már ez az állítás nem igaz rám!:DDDDDDDDDDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Mióta a kopaszpöcsüeknek nem adnak adminjogot, azóta talán a legjobb serverek egyike! Igaz 300$ havonta . Szóval tényleg odafigyelnek rá!
De van egy masik problema, az olyan admin, aki nem kepes atgondolni a helyzetet. Legutobb kifogtam egy ostoba admint, aki repult ugy, hogy commander volt. Kertem uavot, supplyt, mindent, de cseszett segiteni. Csak repult es tamadta az anyahajot waken. Aztan, mivel zavart, hogy folyamatosan kertem uavot, kaptam fenyegetest, hogyha barmi miatt elvesziti a repcsijet, banol... En meg egyedul probaltam vedeni a kinai repteret, de nem kaptam segitseget, igy elfoglaltak. Es kaptam bant..
Repulos tema: Nem tudom, masok hogyan velekednek, de inkabb mas repulokre vadaszok, viszonylag ritkan bombazok. Es soha nem tamadok felszallo gepet, inkabb megvarom, hogy harckepes legyen. Aztan johet a csata.
Az infartyt pedig nem tudom megszeretni, ugy latom, ott van inkabb swampkemp (a zaszlot nem huzza le senki), es ki se lehet mozdulni...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Általában az egyik admin a commander az egyik csapatban, õ persze magát nem bassza ki, de a másik csapatot folyamatosan commander nélkül tartják. Gyönyörû módja a kör megnyerésének... A múltkor voltunk fenn egy ilyen szerveren, kb egy fél pályát ugattam velük, hogy rendészkedjenek a saját oldalukon, nekünk jó a commander úgy is, ha harcol. Nem érdekelte õket, elküldtem õket a retkes faszba, aztán kirúgtak. Oda nem megyek többet asszem. (Bár úgy nehéz lesz elkerülni, hogy nem tudom a nevét a szervernek...)
Én egyébként a legelsõ pillanattól fogva tiltakoztam _bármiféle_ buzi háziszabályzat ellen, valahogy éreztem, hogy elõbb-utóbb ez lesz belõle. Mostanában már nem találni egyáltalán olyan szervert, ahol ne lenne valamiféle fasz szabályzat. Mert elõször ugye csak no BC/BR, no TK volt, aztán rájöttek, hogy sokkal többet is tudnak korlátozni az ellenségen, akkor miért ne? Úgy több pont jut nekik statra...
A másik fele ennek a témának a repülõsdi. Miután a repülõket gyakorlatilag csak a földön lehet megsemmisíteni, de az mindenhol tilos, így aztán qrvára van esély bármit is tenni ellenük. A köcsögarcú pilóták közt meg van valami hallgatólagos egyezség, hogy egymást nem lövik, csak szarrábombáznak mindent. Persze az is lehet, hogy csak faszlámák a dogfighthoz, bombázni meg minden hülye tud. (Én is kb ennyit tudnék felmutatni, csak én nem ülök repülõbe, és nem nevezem magam pilótának)
Egyébként szerintem ezért (is) infantryzik mindenki, mert a csodásan kitalált háziszabályzatok tönkrekúrták az egész játékmenetet, aztán már sírva menekül mindenki a faszkalap szerveradminok elõl.
Na, akkor indulhat a flém!