Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
azért kérdeztem a kisbuzitól hogy nettó-e, mert még 20 éves ismerõseim is vannak akik a szülõk bérpapírján látják a feltüntetett 300k-s bruttót és csodálkozik hogy elsején már nincs mit enni ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

havercsotány
nettónak az a pénz számít amit kivittél az országból 😊

ez nemválasz a kérésemre 😄 .. amennyit keresel kérdésre az emberek azt mondják amennyit hazavisznek nem a bruttót .. azt soxxor nem is tudják

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
attól függ mennyit dolgozom ... de elméletileg jövõre jobb lesz nekünk így az 5M-s alsó határral egy 20-al többet lehet majd kézhez kapnom ...

méér te mennyit keresel? bruttót??

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
nettó ?!

McKenny
anyám tanár 120000el számoltam

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

schrank
akinek az anyja 4000€-t keres 9 hónap alatt az ne siránkozzon pláne akkor nem ha a saját ofõd is és az osztálykirándulás árát még 3-szor megforgatjátok tavaszig ...

mi?

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nandorb
neked nemis kell ruha csak pizsi abban untig eleg,neked jatszani

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

McKenny
jaj mert vok csóró fiatalkét ez akkora bûn <#wilting>

havercsotány
<#unalmas>

jujjdejó xD

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

McKenny
3000fps...

McKenny
12giga memó,3x500 hdd,2x128giga sdd, vmi intel faszomtudja legdrágább proci,275gtx x2...

McKenny
épp ezaz hogy most nem tok venni jobb gépet mert múlt hónapba elköltem majdnem az öszes szebpénzem ruhára xD pedig abból kijött volna egy 600FPS-t csináló gép xD

nandorb
pl. Quad core mittomen legeslegerossebb, 8GB DDR3-as 2x 1GB grafikus kartya,+3x 1TB hard disk,+Hangkartya,+Bluray olvaso,iro kb. ennyi a tobbit szt. mar kitalacio...

schrank
aztán mi a ...szom került neki 4000€-ba abból kap 10 ps3-at b+ ...

Fujiryu
Menõ álnév <#unalmas>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

nandorb
jaj,szegényke mennyen dolgozni ne otthon várja el a pénzt a szüleitõl... nekem senki se vesz cuccokat,mp3üas playerem sincs és megis megvagyok a gépemet is a saját öszekapart pénzembõl vettem. Szerettem volna erõssebbet de apu se anyu nem ad ilyesmikre...

mCkennny02
<#hehe >Anyu kicsi fia<#whatever>

akarok venni gépembe 2gb memóriát és cq léderemmel beszélgettem mennyo plusz fpsem lesz belõle de nem ez a lényeg... xD
<17:11> VIP-Gaming|WarG: my pc cost 4000 euro
<17:11> VIP-Gaming|McKenny:my mother work 9 month to get ur 4000 nuub euro xD (she is teacher)
<17:11> VIP-Gaming|WarG: i get 6000 everymonth

ha vki bfre akar feljeszteni ne vegyetek 4870es vid karit ...szarabb mint a 8800GT pedig másba 2x olyan erõs...

\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer

Fûszer és Lélek zsidó konyha: Spenóttal töltött paradicsom

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ben007
?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Ben007
miért te már lefoglaltad <#eplus2>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Zerénd
#165860-ról ihlet: Blablablablabla

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
😄DDDDDDDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
"én egyedül a Zsoltit tudom hogy cod4-zik "

Psssssztttttttttttttttttttttttttt!

egymáshoz adódik - felhalmozódik meg ijjesmi 😉

schrank
és kumu nem komu ... <#nezze>

Mi itt komulálódunk egy rakásra. :-D

schrank
egyemmel kell írni ...

Beers
😄DD

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

jappy
baszzátok tanultam ma egy uj szót.amirõl fingom nics mit jelent.
Elmagyarázná valaki?

a szó: kummulálódik

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Hát hun lennék ídes drága tezsvírem? :-)

😄DDD

mivan melóhelyen vagy? 😄D

atomboy
<#nevetes2>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

schrank
40somethingmag.SiteRip.XXX.WMV-byz <#love11>

OrionHungary
azt hiszem ezt megint kiérdemelted olyan okos vagy <#vigyor1>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa...

Herold
Te már csak tudod. <#mf1>

én rég publikoltam szal nemtom hogy sokan e vagy nem e

pöcs 1.41 + 1.5 +++ faq ott fenn

sokan játszotok még vele? szivesen felraknám megint, mert az új lakásomban végre lesz net, nem csak az otthonin. kis segítség kellene, hogy mi az utolsó peccs, illetve egyéb szervere elérhetõsége stb.

én egyedül a Zsoltit tudom hogy cod4-zik szal nincs 4 barátom akivel kipróbáltam volna

a single-ben én soha nem a játékot magát néztem hanem a történetet szal aki (bf2) botok ellen lövöldözik az igenis idiótának tartom .. cs-t meg soha nem fikáztam .. bár abban aza a baromság hogy berakták a magnum-sniper-t meg a tdm (random)szpón rendszere egy rakat szar

Fujiryu
A cod4 topikban még a 10 éves vérpistikék sem érzik magukat nagyobb embernek attól, hogy fikáznának valamit amit nem is ismernek 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Ami pontosan igaz erre a topikra is 😊

Szólhattál volna hamarabb,isten bizony beszélek vele,hogy ide ne tolja a képét.
1 milla...Istenem,de jól esett volna a fele...<#hehe>

[IRAM] leader

Fujiryu
De nem ti vagytok azok akik lekreténeztetek ebben a topikban valakit/valakiket mert a singleplayer alapján szarnak itélték a BF2-t?
Ugyan így fikázzátok a CSS-t és COD4-et amikor az egyetlen bajotok vele, hogy nincs 4 ember a kibaszott sok haverotok között akikkel le tudnátok ülni és kipróbálni...

cod-os topikban rettenetsok az idiota .. ott semmi normális fórumozás nem megy :|

2,5mb/s-l tölti a L4D2-demot.. még soha nem láttam ien sebességet steames cuccnál 😄 😮

Egy millám lett volna, hogy jön a fõpöcs védeni a kódot, mert gondolom ezt teszi...
Csak akkor nem értem, miért nem a kódos topikban hájgoskodik.