Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"""" tanúljál meg végre olvasni és értelmezni hogy mit írok """" wazze 😊
és DE TE TEHETSZ ARRÓL HOGY ÉN NEM TUDTAM KIPRÓBÁLNI AZ 5V5 WART 😄D te teljesen hujje vagy???
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A pályák meg nem kicsik.20 emberrel még teljesen élvezhetõ a legtöbb.Persze nem olyan szerverre kell felmenni ahol 120-an játszanak, de az már megint nem az én bajom, hogy nem veszitek a fáradtságot arra, hogy értelmes szervert találjatok ahol jó a játék.MW2-höz meg annyit, hogy aki szarnak akarja látni a játékot annak látja.Valószínû hogy van olyan, hogy nem lehet játszani a pingtõl a szervereken, de le lehet menni és felmenni egy másikra ahol jó a ping.Ugyan az mint a csíter a bf2-ben.Senki nem kényszerít arra, hogy ott játszál ahol nem jó játszani.Menjél máshova, de könyörgöm ne sírjatok már olyan dolgokon amiket egy egyszerû disconnecttel orvosolni lehet.Mert az a szörnyû hogy ezek a legnagyobb problémáitok egy játékban és azért mert ezeken sírtok, nem tudjátok élvezni...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
de ez a "rossz segget nyalsz" duma azért erõs. A többieknek is inkább ez volt a gondjuk.
kiét kéne?
¥ xfire: kistekila
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Fuji: a cod4 public-nak semmi értelme nem volt .. kevés szerver volt igazából élezhetõ mert a zsebkendõnyi területen vivott harchoz nem kell sok taktika meg fegyelem 😞 5v5ben talán már igen de a full publikokon ehh
Egyébként meg az MW2 addig szar lesz a codosok szerint is, amíg nincs hozzá warm.De semmi köze a cod4hez amit meg felesleges szidni, mert jó játék.
L4D2 az tényleg jó lesz, demot énis végignyomtam 2x.Elsõben nem tudtam, hogy kell gyógyítani.Menõ volt 5 hpval és kispisztollyal lõni a 300 zombit a végén 😊
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
viszont a single-t mindegyik résznél élveztem, és amikor lement az áruk, meg is vettem õket.
viszont kipróbáltam a left 4 dead 2 demóját (az elsõvel egyáltalán nem játszottam), és azt kell mondjam, régen kurjongattam ekkorákat örömömben <#hehe>#hehe>. igaz, a demopályát kb. 5 játék után meguntam, de egyébként nagyon élvezetes és számomra újszerû volt.
ha választanom kellene a L4D2 és a MW2 között, tuti, hogy az elõbbit venném meg, mint ahogy lehet hogy meg is veszem<#vigyor2>#vigyor2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
patching failed: végül csökkentett módban sikerült feltenni az 1.41-est, kb. 2 óra alatt meg is volt. de hogy csökkentett módban tudjam elindítani a gépet, ahhoz elõ kellett bányásznom a régi, megsárgult billentyûzetet, mert az usb-s egyszerûen nem mûködött. aztán meg "your cd-key is not valid" üzenet, mikor szerverre mennék fel. ezt is nemrég leírtam, hogy sikerült áthidalni. ezt a baszást...
Srekk segge is csak egy segg...
én már le is töröltem a géprõl .. torrent azé maradt már 3as a vissza arányom 😄
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
.gif)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nemrossz, de nekem elég egyhagú volt <#unalmas>#unalmas>
level hanyas vagy már?
<#mf1>#mf1>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
"hidd el kapok. 6 év cod után tudom hogy 1000 esetbõl egy cheat és egy kill-bõl vágom és ez nem túlzás. én is így tdm ezek, megyek lövök, szarrá lövök mindent, és minden szobába úgy ugrok hogy vannak lövök megyek tovább, ugrok nincs senki, megyek tovább ugrok sarok, nincs senki, ugrok tovább vannak célzok lövök, mi ebben a nagy szám? mindenhová úgy kell menni hogy ott van 10 ellen, max nincs. veszem pénzért a golyót, hogy ne lõjem széjjel a bokrot faLAt, hogy spóroljak vele vagy mi a szösz? lehet ezért van az hogy kevesebb játékkal én 60 vagyok te 42 és nem bántásból."
[IRAM] leader

.gif)