Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos nem mindenki olyan szerencsés egyetemista, hogy ingyen kap egy legalapabb, faszravaló win7-t, amivel pózolhat a haveroknak meg a neten, én inkább nem rakom fel, ha nem eredeti...
schrank
klasszik ablakokkal mindegyik egyforma te billgéc b+ <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

nandorb
hogy tudtok meg XP-t hasznalni az mar a multe Seven a jelen...8-as meg a jovo😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

ez egy hibaüzi...

[IRAM] leader

Bazzeg nem értettem miez, rá akartam kattintai hogy okéééééé
Legyen az max. (nagyon max) 1 év, hogy feleennyit fog érni. De az ilyeneknek addigra megint a legújabb gépe van már...
schrank

ez mi a ...szom ?

Nincsenek dedicated serverek, hogy megakadályozzák a csít-hack-modd triót, tessék, egy hétbe került lemoddolni. :-) Ez a videó lényege.

Herold: Gravitáció csökkentve van.
Rugóláb Nyuszi-serif...vagy Te nem láttad??<#hehe><#fejvakaras>

[IRAM] leader

schrank
5 év múlva ...
nnna te is jártas vagy a pc bizniszben <#lama><#hehe>

Herold
Hogy ugranak ekkorát?

schrank
ha nem tanulsz te is benzinkutas leszel és neked is lesz ilyen géped a sok jattból <#mf1>

Herold
Az értékvesztésrõl nem is beszélve. 5 év múlva kb. feleannyit se fog érni.

Fujiryu

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Ma kipróbáltam a multi részét és közel sem ilyen szar.AZ elején 1-2mpig van egy kis lag, de utána lehet játszani.1-szer volt olyan hogy lehalt a szerver az alatt a másfél óra alatt amit játszottam.5-6an játszottunk együtt és nem igazán érezni, hogy nincs külön szerverkeresés, mert 6-an is tudtok akár ugyan arra a szerverre menni és akár játék közben is tudtok csatlakozni a másikhoz, szóval ez a sok hülye laggos video egy nagy mûfaszság.BF2-ben is van hogy befagy a szerver és átrepülsz a pálya másik felére, vagy nem tudsz gugolni...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Anyám...és ezzel játszik is valaki??<#nemtudom><#hehe>...megérdemli..

[IRAM] leader

pöcs játékmód pöcs játékosoknak .. én ott hagytam abba a cod4-t hogy puskagránáttal megöltem egyszerre 4-t aztán rádobtam a légicsapást a spawnra az meg 8-t :| és egyáltalán nem éreztem azt hogy húú dejóisvagyok ..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrionHungary
gondolom dzsoki juing személyesen <#vigyor1>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Anyádat SG

mégeccer
/watch?v=-rqLUDfl26Y&feature=player_embedded]A nagy és moddolhatatlan MW2, le vagy szarva IW 😄[/url]
Vannak ranked magyar szerverek is, de errõl itt nem szabad beszélni 😊

Kenny: Én se integrálttal játszom. ;-) De ez már kivagyiság, hogy ilyen gépe van, semmit nem ér vele mert nem tudja kihasználni.
McKenny
nem tom mit csinál vele. de ha annyit keresnél mint õ te se integrált vidókártyával játszanál.(olajiparban dolgozik xD)

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

atomboy
1080p-s a baratnoje.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

schrank
AIX mod D-o-D server deuchland ...

1.41re tutira elméxem, pedig már nem mai a baba. 1.5 el is jáccottam talán, de nem esküszöm meg. nem tudom mi változhatott azóta. magyar free szervereken toljátok sokan ? ha igen szivesen csatiznék.... 😊

OrionHungary
lényeg hogy minden "legdrágább" legyen merhát attól leszel valaki <#levele><#kuss>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Áruld már el mit csinálsz Te ezzel a géppel?
ez másodjára is jó... elsõre meg jó lett volna...<#eplus2>

pedal to the metal...

schrank
nesze a mútkor mûcsaj gitárral <#hehe>

Igaz.
bakker...nem kell ahhoz ilyen indok...

[IRAM] leader

Mivan, te vagy a 250k-s gitár licitnyertese, ami ér max 150-et? :-)

hát egen .. szegény üldöztetett 7th-sok 😄DD :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

de a négybõl megszólalhat 2 nem? 😄
ha azt mondta volna "nnna megszólalt a hat brémai muzsikus ... " akkor már gondolhatnánk hogy 'né emmeg meghüjût' 😄D

Metalmilitiakid
azért te is HC (GY.K. Hardcore) fórumozó vagy , beírok egy hsz t a topikba , amivel senkit nem szidok , nem vitatkozom , csak egy állítást mondok , de már le vagyok oltva csak azért mert 7th-s vagyok 😄 grat

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

te Srank, b+ azok nem négyen voltak??<#nemtudom><#hehe>

[IRAM] leader

schrank
nnna megszólalt a két brémai muzsikus ... <#hehe>

Metalmilitiakid
hát ez kb olyan mint haverom egy noname 10 k s stratocaster gitárra olyan hihetõen rámásolta tollal hogy : Fender Stratocaster Yngwie Malsteen edition , Malsteen aláírását is tökéletesen ráhamisítva , hogy sztem a legtöbb barom , ha csak vaterás képeken keresztül látná simán megvenné

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ezt a sok istenbarmát...Nem hiszem el, hogy ennyi gyökér van magyarországon...ezért tart itt ez az ország...

schrank
valszeg nyomják a növi hormont hogy fiatalosabbak legyenek aminek a jótékony mellékhatása a megnövekedett izomtömeg de szerintem ez még bõven belefér

0Fritz0
Gyúrok, vazze. 😊

Viszont ennek az izének az alsó teste, álla és keze vetekszik egy hormonkezelt bikáéval. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

schrank
ne irigykedjél neked is lehetne ilyen picsád ha nem lennél lusta erobikozni <#hehe>

0Fritz0
Honnan szökött ez a hormonkezelt férfi? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

McKenny
joebacsi bele tud szerkeszteni a commentekbe? mert azt látom hogy mindenemet letörli amivel be oltom a nagy pofátokat

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

SigS
Hát van olyan pókermosolya mint Kordapapának <#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

<#vigyor5>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

SigS
<#kuss>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

ez túl fiatal. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
még csak puhítom õket aztán hirtelen pókerarccal elõkapom az aduászt <#hehe>

Ben007
na befejezem mert csak hülyét csinálok magamból :S

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Ben007
szar a link 😞

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D