Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Team GIGABYTE
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Egy kérdésem lenne most tettem fel az alap bf2-õt egybõl rá lehet tenni az1.41-es patchet vagy egyenként kell sorrendben mert én feltettem és 1.21-es lett belõle!!!
Team GIGABYTE
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
-tRs-Landor
(kipróbáltam és naggyon fun :)
-tRs-Landor
-tRs-Landor
(leszámítva persze az asszault mappokat, ahol természetesen mindig elõkelõ helyen szereplünk... :)
-tRs-Landor
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
a kempelést meg kikérem magamnak! <#ejnye1>#ejnye1>
(#nemszolbehulyesegeket)
-tRs-Landor
az alap bf2 egy nagy szar.. kb olyan mintha airsoftoznál igazinak látszó fegyverekkel
poe2ben még a füstgránát is sebez :DDD
-tRs-Landor
Hát nem tom POE2-ben kétszer jobb eredményeim voltak mindig mint bf2-ben. Szal értitek lámik...<#hehe>#hehe>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
sokkal kevesebb a láma/bénázás a szervereken.. de az is lehet hogy csak mi vagyunk túl jók gerzsivel xD
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Team GIGABYTE
szerintem
-tRs-Landor
szerintem
-tRs-Landor
-tRs-Landor