Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Point of existence. Mindegyik nagyon jó, plusz 8-10 pályát kapsz, új fegyvereket , heliket stb. A PR és az OPK jóval fegyelmezettebb játékmódot igényelnek mint az alap BF2 nagyon kell figyelni, könnyû megdögleni.Nincs UAV vagy csak alig, a parancsnok szerepe korlátozott. Meg eleve azok játszanak modokkal akik már az alapot jól begyakorolták.
amúgy nyugi, nekem is ratyi a gépem hozzája...de már nemsokáig :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
hihetetlenül aluloptimalizált játék lett <#lookaround>#lookaround>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
(rákerültél a listámra, véged van... <#hehe>#hehe>)
Hova lett a Battlefield.hu?
Elastic An-usZ Boys
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nem azzal van a bajom ha a kommander spottol hanem azzal ha spammeli a spottot és az egész üzenetsávban semmi mást sem látni csak a kommander sárgáit, helyette rádiózhatna a squad-leadereknek vagy akármi de én inkább átállok a másik oldalra hátha az õ kommanderük nem spott-mániás.
Nem csak idegesítõ hanem konkrétan hátráltat hogy kvázi süketen kell játszanom mert azt se hallani a rádiótól ha mellettem lõnek, bazzeg volt olyan hogy egy ellenséges tank simán elgázolt(!) mert azt se hallottam hogy jön mögöttem.
Hasznos a minimap de szerintem sokkal hasznosabb ha hallom körülöttem a világot, persze lehet hogy ez csak nálam van így de az elõzõ BF-ekben megszoktam hogy nem egy rohatt radar alapján keressem az ellent.
"Á, piros pötty jobbra elõttem, köszi kommander! Szóval a daru tetején! ... vagy alatta? ... nem, nem mellette a háztetõn... vagy tudja a faszom..."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
enemy infantry spotted!
enemy infantry spotted!
enemy infantry spotted!
enemy infantry spotted!
enemy infantry spotted!
enemy infantry spotted!
enemy infantry spotted!
enemy infantry spotted!
enemy infantry spotted!
enemy infantry spotted!
<#bdead>#bdead>
ArmA: Armed Assault for the European/Worldwide release by 505 Games went Gold and 16th February is now confirmed as the release date. The full list of countries where 505 Games will distribute the game (in no particular order): United Kingdom, France, Italy, Spain, Finland, Denmark, Sweden, Norway, Netherlands, Belgium, Luxemburg, South Africa, Australia, New Zealand, Iceland, Ireland, Andorra, San Marino and The Vatican City, Greece, Portugal, Croatia, Serbia and Montenegro, Bosnia, Slovenia, Liechtenstein, Cyprus, Malta, Turkey, Israel, Middle East, Hungary, Romania, Bulgaria and Japan.
You can pre-order ArmA from Amazon.co.uk and many other retail outlets in various countries covered by 505 Games publishing.
North American Release
We are pleased to confirm that we secured a publisher for North America. An announcement about the North American release of ArmA will follow shortly - stay tuned!
English Online Direct Download Release
The full English version of ArmA will be available for purchase via the online games service Sprocket from 27th February worldwide.
-tRs-Landor
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Inkább gyertek bfezerkilencszáznegyvenkettõzni<#vigyor3>#vigyor3>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A mai prociteljesítménymérést:P az sem érti, aki gyártja.
Bár szerintem is, ritkakevés játék lehet, amit egy 2gigás proci ne bírna kiszolgálni. Jó videókártya, sok ram. :)
És bocs az off-ért.<#worship>#worship>
Allied Intent (bár ezt már nem folytatják), de szvsz ebben volt a heli vezetése a legjobb!
Egyelõre ezeket adták ki!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
HWbuziskodás off mára<#mf2>#mf2>
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
El vannak szálva a népek proci ügyben. 2GHz felett csak buziskodás.
Gyors chipset, gyors, sok ram, oszt' nem lehet gond.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
az intel a netburst végével csak sz...pta az amd faszát<#vigyor5>#vigyor5>
egyébként pedig ilyen jellegû videóknak érdemes inkább másik programot használni, kicsit ütõsebb anyagokat lehet összedobni :)
inkább fejlesztenél egy Asus P5B/Gigabyte 965P DS3-at,meg egy C2D 6300-at<#vigyor5>#vigyor5>
ja hogy ez nem az a topic és nem az a fórum...bocs<#idiota>#idiota>
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"