Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Valamelyik alkoholmámoros hajnalon cserélgettem a logókat,s reggel láttam,hogy ez van fent<#vigyor5>#vigyor5>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
2.Az is sokba kerül,de valahogy jobb az ár-érték arány<#papakacsint>#papakacsint>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
volt
<#hehe>#hehe>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
bárcsak melletted lehetnék és foghatnám a kezed ezekben a nehéz idõkebn<#law>#law>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
.. najó nem<#hehe>#hehe><#mf2>#mf2>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elõre is köszi!
Feladó: schrank
Elküldve: 2007. 02. 13. 01:00
Tárgy: Nincs tárgy
de pont ejakuláció elõtt elpatkolni ... nnna az az igazi "banned" :D
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
viszont következõ pöcsben kikapcsolható lesz a fû (ami amúgy is elég értelmetlen a jelenlegi állapotában), és ezzel elviekben nemkicsit lehet majd megdobni az fpst...mind1, nekem jelen pillanatban sajna se idõm, se gépem sincs arma-hoz, sõt elõbbi még bfhez se mostanában :(
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
You have been BANNED from this server by server admin
Mit jelent ez!!
kövi bf talin meg majd kapsz valami üvegest a GDB-ért:)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Amikor az ARMA megjelent,én akkor újítottam be egy EAX1950XTX(asus)kártyát(+lapot a PCI-E miatt).Szal erõsen hasonló volt a két konfig a 2 játék megjelenése idején.
A BF2 gond nélkül futott 1280x1024ben<(élsimítás nélkül),egyedül a sikátorokban való jobb láthatóság miatt butítottam a grafon:shadows,lightning,stb.>(élsimítás nélkül),egyedül a sikátorokban való jobb láthatóság miatt butítottam a grafon:shadows,lightning,stb.>
Az ARMA-'t viszont qrvára kellett butítani,hogy olyan szinten menjen,mint a BF2-t anno....
(sry,ha vkiben azt az érzetet keltem,hogy "nagyzolni"akarok a konfigommal,tényleg csak a reális kép kialakítása végett írtam le.Egyébként meg tudom,hogy nem nagy cucc ez néhány embernek...de nekem az volt és qrva ideges is vagyok néha,hogy ilyen faxságra költöttem a pénzem.Föleg,hogy már alig használom játékra<#falbav>#falbav>)
<#eplus2>#eplus2>
Together we'll fly someday...
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Segítséget kérnék!!!!
Az elején még jó de szépen lassan félperceket késik a hangom. Én viszont hallom mindenkit. Mitõl van?
Fákjúal!