Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
tudom akkor küldtél volna egy számot auth csilla és szolnoki péter elõadásából ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

nem féltelek, csak megjegyeztem 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

jappy
nem is tudtam, hogy van ilyen spicli csira topic..Engem vajon hányszor dobtak be oda??

jobb ma egy sör mint holnap kettő

schrank
ez tényleg én vagyok és tényleg az õ ...nyáról volt szó de ez a bíróság elõtt elég karcsú lesz <#hehe>
- laktanyáról
- vargánya
- baranya ...

itt

biztos rád értette😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
nem találom magamat a modi izébe ...

<#nemtudom>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Nagy cucc...oszt ki nem sz@rja le...még engem se érdekelne,nem még Németül szekrényt....Õ ilyen a töklámpi meg vigyorog.Oszt<#nemtudom><#nevetes1>

[IRAM] leader

be lettél mószerolva moditopikba<#hehe>

schrank
kicsit már unalmas ez a "tök szar a címfordítás és bûn szinkronnal nézni. ..." dumák pedig mindenki tudja hogy csak menõzni akarsz hogy 14 év nyelvtanulás után meg van az angol alapfok és a 75%-át ugyanúgy olvasod mint egy rendes magyar ember <#unalmas>

Fujiryu
Eredeti nyelven nezzetek van par poen amik miatt bun lenne magyarul. Meg kb a harmada angol. A tobbi a magyarban is francia/nemet lenne

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

schrank
a dll-es szart leszedte a spájbót de a hangot miért tudom újrarakniiiii <#rinya>

Nincs még, csak feliratos.

schrank
szinkronnos

havercsotány

jaó fím tüccsítek

antiköcsögök, itt segítetek mindenkinek?<#szomoru2>

schrank

Start - futtatás - regedit - Enter.
Ezt a kulcsot keresd meg:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon
Ott a Shell értékének csak az Explorer.exe-nek szabad lennie. Ha van más utána írva, azt töröld.
Nézd meg a Userini értékét is. Ott csak ennek szabad lennie:
C:\WINDOWS\system32\userinit.exe,

atomboy
Csinald azt a regedites mokat, aztan restartold a gepet.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

schrank

Vaktában? Nagyon ritkán, spottolás alapján már inkább. El sem hiszed, T90-el milyen jól lehet lövöldözni Square mellõl az USMC bázisról kijövõket. De mondom, ez csak egy pálya, és itt ~ 250 méterrõl beszélünk, nem több százról, ahogy egyesek lõnek.
SigS
<#kuss>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

schrank
ennek kb annyi pozitív értéke van ebben a topikban mint ha egy hetero társaságban azzal dicsekednél , hogy téged ...sztak már seggbe <#mf1>

Herold
És elõfordult már, hogy így el is találtál valakit tankkal?

Herold
Látszik, hogy soha nem codoztál. Ködhatár még Harboron is van CoD1/UO-ban.

Fene tudja, azért egy egy többszintes pályán (konkrétan most Ghost Townra gondolok) én az istennek se tudnám belõni centire pontosan.

Azon a szaros Karkandon van több mint 600 órám, ebbõl kb 200 cq, ennek jó ha a felét armorban töltöttem, na most odáig már eljutottam, hogy tudom lõni a dombokat Cementrõl, meg Gateház és Wérház közöttrõl lövöldözök Suburbura, de hogy ezt minden mapon, repülõ és heli ellen nekem már nem emberi, ezért csodálkoztam. :-)
OrionHungary
azt a pihent kurva életbe <#nevetes1>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

schrank
ja-ja ez alap aki ezt nem vágja az menjen az anyjába codozni ahol olyan kicsik a pályák hogy ha belepréselnék a ködhatárt már omega koncertnek kellene nevezni <#hehe>
a 3 m-re lévõ szint már ködhatáron van <#vigyor5>

OrionHungary

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

McKenny
xD

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

atomboy
Ehhem... idegesito hanggal jar ez...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

OrionHungary
van még módszer fõleg tank-al apc-vel lehet hasznosítani ha sejthetõ merrõl jön az ellen pásztázod a ködöt és mikor véletlen becélzol valakit/valamit kiírja a nevet azt durr persze közben folyamatos random spottolás

CopyKing92
valamit bele integráltál a fájörfoxba vagy valami? vagy midvan..😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Hmm?
Kurskon konkrétan emlékszem, hogy a pajtának kellett nekitolatni. De gyorsan, mert ha az elsõ szpónoló nem pattant be a tanba, akkor nem lehetett a repcsit lelõni.

Fujiryu
BF2-ben elég sok könnyítés van a spottolással, meg UAV-val a 42-höz képest.EGy jó tankos aki ismeri a pályát egy spot alapján ködhatáron túlra simán lõ.Meg ugye mivel minden szerveren jelzi a sebzést a célkereszt a nagyobb célpontokat gyerekjáték eltalálni.Gyalogosnak meg elég 1-2 golyó szóval azt sem túl bonyolult kiszedni, ha lõsz egy sarkot.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Yan
<#wow1>
azt milyen fának tolja neki?
<#crazya>

&#165; xfire: kistekila

HTS s3rg1nh00
kérdezd meg errõl az frx-et,igencsak meglepõdtünk anno amikor egy barátságos meccsre úgy készültek,hogy a saját mapunkon(clean sweep) Boxi a 15össel fel sem tudott szállni,mert fél kilóméterrõl lõtték ki a T90-nel...😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Nem kell. Simán begyakorolja, hogy egy bizonyos helyrõl hová kell lõni.
42-ben mi is pixeleztünk. Nekitoltuk a tank seggét a falnak, fának és megnéztük, hogy ha a bal levél alsó ága felé lövök, akkor az pont a felszálló repcsit találja el...
Pól a nagy mestere ennek hajóról. :-)

Srácok ma SF-tünk, volt egy srác Ghost Townon, látótávolságon kívülrõl lõtt mindent tankkal...nem volt wh-s, mert ki tudtuk lõni inf-es rohammal meg stb, de nagyon durván tolta, de én nem hiszem el hogy ezeknek a pro tankosoknak, akik tankkal lelõnek mindent nincs valami segédcuccuk...
Szia Gyuszokam 😄

1920x1080?

Nekem megy, és a monitorom is olyan, mielõtt valaki megkérdezi.
Helló.Szeretném megkérdezni hogy valaki játszik-e full hd monitoron vagy tv-n.Mert full hd felbontásba szeretnék vele nyomulni de el se indul a játék.Elõre is köszi.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Herold
Ez egy hibaüzenet te okos. <#mf1>

nandorb
¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨
¨°º¤ø„¸тє¢нησ ¸„ø¤º°¨
¸„ø¤º°¨ƒσяєνєя``°º¤

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
nekem is simam volt... meg a tesomnak is azt pakoltam fel... de nem orginal...OEM-eket sose fogok venni majd csak akkor ha lesz sajat fizzetesem addig meg szopjon faszt a bill gejt...

Hmm, milyen érdekes, nekem XP-m van, és vígan játszok a GTA elsõ részével ugyanúgy, mint a Far Cry 2-vel....ja, nincsen telebaszva a C:-m, meg nincs 600 féle segédprogram az OS mellé, meg ilyen skin, olyan turbó szar...ja és nem freedom, meg winter edisön meg faszomtudja milyen XP, hanem egy tiszta XP Professional...ezért nem szeretik sokan az XP-t, mert azt hiszik a különféle kalózverziók jobbak és azokat pakolják fel...😉
nandorb
nekem se eredeti de aktivalva van es muxik... nekem eleggem volt abbol hogy bebaszik a kurwa XP minden kis gamenel,kb. gyorsabb es nem baszogat mittomen minnel...

schrank
jjja hááát ilyen felméréssel könnyû elõre jósolni a munkanélküliek számát <#vigyor5>

Ja, nemrég Pöstön volt valami rendezvény, ahol ha igazoltad azt, hogy egyetemiste vagy, meg van ilyen-olyan kártyád akkor kaptál egy vinhétet...mint anno 3500 Ft-rt az XP+Office
schrank
nemá ! a leendõ munkanélküliek kapnak vinhetet ? <#hehe>

Sajnos nem mindenki olyan szerencsés egyetemista, hogy ingyen kap egy legalapabb, faszravaló win7-t, amivel pózolhat a haveroknak meg a neten, én inkább nem rakom fel, ha nem eredeti...