Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
-tRs-Landor
amit jalalalalbabádról linkeltél nahh onnan a csapatodból az elsõ lett Õ gratulálok hozzá hogy akkora lámák elleni játékot mint Õ teljesítményként tünteted fel 😞(
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Már csak azt nem értem mit keresel te a szervereken. Hiszen csak a fregelést élvezed. Erre találták ki okossan a single player modot😊 Azt a screent is lehet postolni bár azt ellentétben az eddigi képeiddel, már senki se nézné meg. Annyira lenne érdektelen mint számomra a szervereken készûltek.
Elastic An-usZ Boys
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Szal csak annyit tudok tanácsolni neked, huzz már el a jó q francba szerverre, fregeld mégjobban hüjére magad, készits szkrineket róla, és nö hiánya miatt, verd ki rájuk a himbilimbidet nézegetésük közben. Ja és sikosítót használj ne pillanat ragasztót.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Na azokat simán lelövöm, mivel úgyis elmegy spwnkillelni, ahhelyett hogy elmenne lehúzni a suburbot.
Az meg a dolog másik része, hogy szerintem viszont teamkillezni szánalmas. Nehezebb lelõni az ellenséget, mi?
Egyébként már korábban is néztem, hogy feltûnõen sok teamkilled van. Aztán mikor elkezdtem tankozni, meglepõdve vettem észre, hogy milyen egyszerû ezzel a monstrummal véletlenül teamkillezni. Idáig ez az egyetlen dolog, amiben egyet értek veled: "és sok lámi keveredik a lánctalp alá." Hihetetlen, hogy mennyi gyökér van, aki nem tudja, hogy nem illik a tank háta mögé állni.
jobb ma egy sör mint holnap kettő
Meg aztán folyton tankozok, és sok lámi keveredik a lánctalp alá.
Meg van egy fura hobbim, mert amikor sinpát látok a csapatba mindíg segítek neki hogy értelmes kaszttal spawnolhasson<#eplus2>#eplus2>
Egyébként meg én ugyebár legtöbbször valami ütõs jármûben ülök, ami szvsz arra való, hogy minél nagyobb kaszálást rendezzen vele az ember, és ezáltal megkönnyítse a jármû nélkül maradtak dolgát a zászlók elfoglalásában, végsõ soron a kör megnyerésében. Szóval én csak teszem a dolgom(talán nem is olyan rosszul), így a vereségért a lehetõ legkevésbe lehet engem(meg a hasonló "statbuzikat") okolni.
Egyébként meg Te beszélsz itt nekem a teamkillrõl. Neked majdnem 2,5 teamkill jut egy játszott órára, míg ez nálam alig valamivel több, mint 1. Holott Te ráadásul kevesebb idõt is ülsz olyan jármûben, amivel könnyebb véletlenül teamkillezni.
Annyira zavar mikor a csapatomban olyan "pilóta" van aki a föndieket bombázza ahhelyett hogy a másik repcsit kergetné, és nem tudom elküldeni a picsába, most végre lehet...
És ha nem gyõzünk szidom a kurvannyát a hotzzád hasonlóknak, mivel az ilyenek miatt nem lehet normálisan játszani.
Mondtam, hogy az irigység...
Amúgy meg még szép hogy nem egy bicajjal fogok neked hõsködni mondjuk Omanon. Azt azok teszik, akik idõvel átpártolnak az infantryra, mert megunják, hogy a "nagyobb hal folyton megeszi õket". Így inkább mennek infantryzni, ahelyett, hogy a legerõsebb, vagy a második legerõsebb "hallal" operálnának, aztán egy csapásra átkerülnének a f@sz kellemesebbik végére...
Egyébként meg hagyd már ezt az álszent dumát! Még szép, hogy freggelni, megyek fel a szerverekre. Miért Te minek mész? Hogy félórán keresztül bámuld a spawnképernyõt? Hagyjuk már!
Nem nyalogatod meg a seggét gémóvernek lefekvés elõtt?
micsak köcsögösködünk nem vádolunk NO!
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
b.) Folytatod ezt és kezdhetsz gondolkodni hogy mi legyen az új nicked a következõ "Megváltoztam! De tényleg!" metamorfózisod után
<#hehe>#hehe>