Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
valaki olvassa fel léccives mer ennyit nem tok eccerre olvasni, csak nagyon dadogva, és mire a mondat végére érek, elfelejtem az elejét<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

"látom gémóver még mindig a demó bûvöletében élve verbális fosási kényszerétõl elragadtatva idegeli a jónépet"

B+ ez a mondat ez nem semmi!<#taps><#hehe>

"na ezek azok a tankosgecik, akiket szívbõl gyûlölök, és miattuk infantrizom szívesebben: lófaszt se csinál, csak répel 1000-rel."

Tényleg szar dolog, ha valaki úgy használ egy jármûvet, ahogyan azt kell. Ha arra használják, amire alkalmas. A spawncamp ugyanis csupán a tank megfelelõ használata.<#nezze> Ezt már tõlem sokkal jobb játékosok is megmondták.

Én is utálom, ha összefutok egy olyan repülõgép pilótával, aki arra és úgy használja a repcsit, amire azt használni kell(magyarán ahányszor csak felszállok, annyiszor dönget bele a földbe).

Szóval ebben egyet értünk: valóban szar, ha valaki arra használ egy jármûvet, amire alkalmas, amire hatékonyan lehet azt használni.
Ad 1) Nem mondod komolyan, hogy a stat alapján ítéled meg az embereket? Jó, aláírom, sokszor valós képet mutat a stat a játékos skilljérõl, de sokszor meg hibás képet is. Számtalanszor találkoztam már olyan játékosokkal a szervereken, akik hülyét csináltak belõlem, aztán mondom már csak kíváncsiságból megnézem a statját: Abból meg az jött le, hogy nem nekem kellett volna az egész körön keresztül a spawnképernyõt bámulnom...
(Bár ez esetben kétségkívül nem az általad belinkelt stat tulajdonosa a világ legnagyobb spílere.)

Ad 2) Valószínûleg nem lett volna képes aranyat érõ teljesítményre, ha én nem tisztítom elõtte az utat(mint ahogy én sem lettem volna képes ilyen kaszálásra, ha õ nem játszik úgy, ahogy), vagy ha nem játszik még magánál is gyengébb játékosok ellen.

Ad 3) Ez a játék olyan , mint a foci. Mindenki úgy játszik, ahogy az ellenfél hagyja. Ott volt pl. a 2006-os VB-n az argentin válogatott: a szerbeknek rúgtak egy hatost, Mexikó ellen már csak 2-1 lett(hosszabbítás után), míg a németek elleni meccset követõen meg mehettek haza.

Vagyis kurvára nem mindegy, ki ellen játszik az ember. A gyengébbek ellen nekem is jobban megy, míg a skillesebbek ellen rosszabbul. De ha megnézed a statomat abból is látszik, hogy ÁTLAGBAN csak 16 embert lövök le tankkal, mire kikapnak, vagyis ahhoz hogy a 27-bõl 16 legyen az is kell, hogy néha összejöjjön egy-két szarabb stat is(természetesen a jobb játékosok ellen).

Ad 4)Fujiryu azt írta, hogy a többi pályán valszeg nem megy annyira, amivel nem feltétlenül értettem egyet. És ezt legkönnyebben úgy tudtam bizonyítani, hogy benyomtam egy-két jobban sikerült körön készült képet. 15/20-as K/D-kkel nehéz lett volna rácáfolni Fujiryu feltételezésére.
Boxer HUN
Szerintem meg már most verd ki a buksidból. Ti ketten tuti, hogy nem lesztek "ütõs kis páros"!!! Tudod benne megvan az, ami belõled hiányzik és nem is lesz.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Reggelt!

Azért várd ki a végét!<#smile> Erõsen gondolkozom rajta ugyanis, hogy jó lenne valakivel együtt tankozni, aki ráadásul nem is szarral pirít. És én speciel rád is gondoltam, bár a játékstílusunkat lehet, hogy kicsit csiszolni kellene egymáshoz(<#hehe>), de azért szerintem ütõs kis párost alkotnánk.<#worship>
HTS s3rg1nh00
úgy néz ki,nem marad teljesen ellenfél nélkül a Bad Company...psssszt

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
a házban nem tartunk macskát<#duhos2>
mellesleg,ma felkeltem,örömmel konstatáltam h.megint faszt se tudok csinálni itthon,aztán véletlen ránéztem a modemre és lõn világosság...se zokni se szag nem volt a képben(falhozcsapás pláne nem)<#mf1>

Boxer HUN
...és, hogy oroszlánszag (csak attól dögölhetett neki ki) mentes környezetbe lett áthelyezve. <#hehe>

jah <#vigyor> lehet akkor hogy sokat segített hogy nem 200fokos a modem hanem csak 40?!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

jappy
<#taps>

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Boxer HUN
vagy csak egyszerûen ki lett takarítva a szobájában, és a zoknik között megtalálták a modemet is... <#eplus2>

hmmm .. ezekszerint van még legalább 208 ügynök?!<#fejvakaras>

amúgy egy szavazat a kövezés mellett és javaslom utána adjuk a Ránning-fõbanánturkásznak <#nyes>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

asszondta kikupálódot!!!! szerintem simán csak falhozcsapta <#hehe>
<#whatever>

Boxer HUN
...modemhack... <#fejvakaras>

HTS s3rg1nh00
ha az ilyen beszédet nem hagyja abba,antiszocialitásom kontinúitása tovább fog gyûrûzni...<#wilting>
ja,mondtam már h.4 nap után kikupálódott a modem?😊

Boxer HUN
A szomszéd utcánk macskaköves... mehetek én is? <#vigyor>

uHs Gerzson
makizást nekije 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Boxer HUN
"...személy szerint a medicet preferálom."

Kérem mellõzni a szakkifejezéseket. Van egy pár alsó küszöb köztünk... <#hehe>

joebacsi
kurvaország 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

HTS s3rg1nh00
1 szavazat a kövezés mellett<#vigyor1><#eplus2>

JCSR ODIN
Én ODIN, a JCSR klán tagja jelentem, hogy xfire kémprogram használatával titkos ojjektumra tettem szert, mely dokumentum tanusítja, hogy Chrisliebing egyén, JCSR tag a WoW nevezetû ördögi találmánnyal tengeti szabad idejét, ahelyett, hogy azt a JCSR dicsõségének érdekében használná fel.

Elõterjesztem Chrisliebing mihamarabbi nyílvános sg-s megkövezését, leugatását és elõtte Running maki fõtábornok banánozási módszereit.

Jelentés vége.

(S)G209-es ügynök <#ravasz1>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

koschwarz
single-ben nincs is értelme jáccani ezt. nemhogy az assaultnak...<#miaz>

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
aspirint kihagyom, de a többit adom 😊
befosat, mi? 😄

havercsotány
hát nekem a legjobb reggeli másnaposság ellen egy nagy rántotta jégerrel és egy nagypohár tej 2 aspirinnal

joebacsi
rájöttem, hogy whiskey-jager kombó leöblítése csipkebogyó pálinkával lenni nagyon effektív 😊
mosse látok túl sokat, de legalább másnaposság is kilõve (még) 😊

havercsotány
dzsukeros jo reggelt nekedis joebratyesz

joebacsi
pááilinkásast!

wardogzombie
jóreggelt mindenkinek!

<#hehe><#taps> tutttam

uHs Gerzson
Nyomtam egy kis Wii-t itthon azt a többi már magától jött xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

te kis ratyi a Márióra gondolsz?? 😄DDD

JAG1

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

amúgy én személy szerint a medicet preferálom.
Az assaultnak van valami lényegi éredem? Nem fikázásból kérdezem csak így singleben szerintem nincs túl sok. Ezért érdekel.
uHs Gerzson

uHs Gerzson
én a vizvezeték szerelõt szeretem <#vigyor>

JAG1
Én meg az írnok kasztot szeretem... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Csácsá, nem tudok az Euroforce-hoz letölthetõ singleplayer mapokat?
Az alap pályák elég egyhangúak...
havercsotány
a legjobb kaszt a rádios én mindig azzal vagyok

JAG1
Neked fogalmad sincs a játék lényegérõl.
Ez nem arról szól, hogy mennyit tudsz freggelni tankal te nyomorék. Sõt, egyáltalán nem a fegelés a lényege...
Nem kezdem el magyarázni, mert ha idáig nem jöttél, éreztél rá a lényegre, akkor nem is fogsz. Csak egy apró rávezetés.
99%-ban medic vagyok. A medic dolga a csapat támogatása. Megyek utánuk és gyógyítom, élesztem õket. Sokszor 5:15 az arányom, viszont 100 pontom is van a sok gyógyításból. Nem az a dolgom, hogy írtsam a népet. Bár mennyire nem úgy gondolod, jó medicnek lenni nem is olyan könnyû.

Szal ennek alapján gondold át a kasztok és az egész játék lényegét.

Running
DCON-ra szavazzatok lécci, hogy legyen ladder belõle. Nem értem az elõzõt miért törölték ki.😞
SZAVAZÁS ITT!!!

Running
vazze mennyit írkáltok, mán lusta vagyok ovasni ennyit. mivel demokrácia van, majd szójjatok mikor untátok meg gémovert, ha megtörtént kitakarítom innen megint.

ja bódógabb jóreggelt

Running
Felsõ ágas 6. párharcok április 26.-ig:
1. JCSR_Tp.Peti vs GBC_Gaboca / GBC_Gaboca WIN / 2-1

Alsó ágas 7. párharcok április 29.-ig:
1. JCSR_ODIN vs Horda_Magyar / JCSR_ODIN WIN / 7-3
2. GBC_Hardcores vs =HUN=-Kami
3. GBC_Emu vs GBC_Csabika / GBC_Csabika WIN / 8-4
4. JCSR_David2006 vs JCSR_Wolfguy / JCSR_Wolfguy WIN / 9-7

koschwarz
látom gémóver még mindig a demó bûvöletében élve verbális fosási kényszerétõl elragadtatva idegeli a jónépet<#ticking>

"Gondolj már bele, mi lenne például, ha Uwu meg én felmennénk együtt tankozni? Mi kaszálást tudnánk csinálni? A másik oldalon egyedül harcoló énemnek momentumai sem lennének."

na ezek azok a tankosgecik, akiket szívbõl gyûlölök, és miattuk infantrizom szívesebben: lófaszt se csinál, csak répel 1000-rel. most mondom, hogy ez uwura nem vonatkozik, mert akárhányszor láttam játszani, õ mindig foglalt is, és csapatjátékosnak tûnt. sõt, pofátlanul jól tankozik.

ezekhez képest a repülõsökkel vagy helisekkel semmi bajom nincs, mert tõlük ilyesmit el sem lehet várni.<#schmoll2>

Én is örölök hogy itt van köztünk.
Én kibaszottul útálom az ilyen playereket mint õ, és most végre el lehet küldeni a jó édes anyukájába, ami annyira jól esik...

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

uHs Gerzson
Mit? hol? merre? <#wow3><#help><#wilting>

TS Zolly
Egy valamit azé köszönhetünbk ennek a lámának:

Népszerû témák
1. Battlefield 2
2. SilkRoad Online
3. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
4. Humoros és aranyos képek, videók
5. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
6. Spider-Man 3
7. Test Drive Unlimited
8. Warhammer Online
9. '80 as évek zenéi
10. GRAW2

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
<#puszi>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Kovács legény
<#puszis>

www.czekoart.hu

Kovács legény
<#levele>

www.czekoart.hu