Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wardogzombie
nézz át az armára csak kimásoltam amit olvastam sztem a tied vagy van több is? mert magyar szervert ir a tag

Te most az én klánomról mesélsz vagy van másik 7th-is?

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

wardogzombie
ja bocsi akkor fúúúúúúúú de szánalmas vagy gémóvör ez gyenge teljesitmény hm hm hm<#mf2>

Te beteg vagy még gratulálsz is neki?
Az ilyen lámák miatt szar a publik. Minden pályán a leg táposabb jármûvel freggel, ez nem teljesítmény, ez szánalmas.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Crem
Kezdõ csikó koromban én is gyüjtöttem az ilyen stat képeket, de azon mind jóval 100 fölött volt pont és 0 halál.<#mf2><#mf2>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

wardogzombie
idézet az arma topikbol na leszerepelt a seventh<#hehe>

wardogzombie
Köszi a választ , akkor ezért olyan kemények az Ai-k .

Kedves Gauge ! : Nos még mindig ugyanazt írom a BF2 és az Arma nem ugyanaz . SZerkessz pályát nekem BF2-ben ! Hmmmm kíváncsi lennék menne-e . Valóban hangulatosabb ez tény , Slett barátommal mai napig néha esténkánt Coop-ban toljuk . Azért az Ai a BF2-höz képest jóval jobb melelsleg a BF2-nek az Ai-t is a Bohemia írja . A csíterekrõl annyit hogy akkor nem jártál a BF2-vel magyar szerveren pl a 7th-n na ott aztán ment a csítelés rendesen , azért 5 RPG-vel illet volna füstölni a tanknak stb-stb , 2 tár az ellenbe és vígan szalad hmmm és érdekes módon a külföldi szervereken ilyennel aligha találkoztam .

Az Armát is szoktuk néha Coop-ban tolni szal azzal sincs semmi baj , egyenlõre a netes harcban nem gondolkodok én sem , jobb kettesben a gép ellen .

De ami tény hogy az Arma is egy legenda lesz úgy ahogy anno az Opflashpoint .
Válasz 'blash' üzenetére (#8808)

atomboy
Ezen el kell ajulni? Nem dijazom a statbuzi swampcampereket.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

wardogzombie
azé gratula

El ne képzeldd már hogy ettõl jó vagy!

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Mekkora buzi statláma vagy!

Ui.: Várom a kötözködõ hozzászólásokat a képekkel kapcsolatban. Tudom én jól, hogy az irigység igen kreatívvá teszi az embereket ilyen esetben, úgyhogy a beküldõk között majd kisorsolok egy frappáns kis szmájlit.<#worship>
"Azért mondtam mert általánosítottál...Nem hiszem, hogy a többi pályán is akkora isten lennél."

Tény, hogy a többi pályán nem megy annyira, de azért van köztük egy-kettõ, amelyiken nem jövök zavarba. Csak hát összességében véve ritkábban játszok más pályákon így ritkábban is jön ki a lépés, aminek egyik oka kétségkívül az, hogy nem ismerem eléggé a pályát, a másik meg ugye az, hogy kevesebbet játszom rajtuk, így számszerûleg kevesebb a jól sikerült kör.

Mivel azonban messzirõl jött ember azt mond, amit akar, így inkább beszéljenek a screenshotok helyettem:

FuShe - heli
Jalalabad - tank
Sharqi - heli
Dalian Plant - heli (bár egy saját heli véletlen letévézése rontja az összképet)
Karkand - tank
Wake - heli
Dragon Valley - heli (gyenge)
Mashtuur - tank
Zatar - tank

Szóval azért megyeget valahogy.

"...de a többi pályán nincs.Ezért érzed ott szarul magad" Ezt nem tudom, honnan veszed, én ilyet sosem mondtam. Na jó, való igaz, hogy Dragon Valley-t és Daqing Oilfields-et utálom(és kétségtelen tény, hogy azért utálom azokat, mert ott eddig rendszerint szarul ment) így azokra tényleg nem ártana rágyúrni, bár az is egy megoldás, ha nem játszom rajtuk.

"...rájönnél, mit szeretünk a teamworkben.Sokkal szórakoztatóbb egy jó pilótával helizni aki legalább olyan jól ismeri a pályát mint te"

Én elhiszem, hogy sokkal élvezetesebb a teamwork. Egyszer majdnem nekem is sikerült egy ismerõsömmel együtt játszani, és tudom, hogy nagyon élveztem volna(tudtunk volna kommunikálni egymással, meg minden, ahogy az a Nagykönyvben meg van írva), de sajnos nem jött össze.

Ismerõs nélkül, meg kivel teamwörkölsz? Ha nem tudok vele kommunikálni, az egészet megette a fene. Meg nyílván Te is tudod nagyon jól, milyen az, ha egy gyengébb képességû gunner száll be a helibe. Gyakorlatilag azzal a lendülettel ingyenfreggé válik a heli. Ha meg nincs ismerõsöd, az esetek többségében ilyen gunnerhez lesz "szerencséd". És mivel nekem nincs olyan ismerõsöm "aki legalább olyan jól ismerné a pályát, mint én", így most vagy teamwörkölök azzal a gyengébb képességû gunnerrel, vagy játszom egyedül-sokkal hatékonyabban és sokkal jobban szórakozva.
Csácsá, nem tudok az Euroforce-hoz letölthetõ singleplayer mapokat?
Az alap pályák elég egyhangúak...
Fujiryu
BF2 Runningmapteszt:D

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

schrank
engem még anno megdobtak vele és sebzett rendesen ergó ha neked alig volt hp-d akkor akár halálos is lehetett <#ijedt><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

uHs Gerzson
Mi poe2-ben :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Fujiryu
Egyébként csak úgy megjegyzem, hogy engem már öltek meg smoke grenade-vel(igen a játékbeli füstbomba):D

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Vért

Nagyon nagy király omanon a kis takony.
Tk-zik a repcsiért, kempeli a fõbézt aztán kirugják, ez aztán a fasza.
Mindezt azér hogy csináljon egy 9/0-s k/d-t aztán megy másik szerverre, és csinálja ugyanezt, ha véletlen lelövik visszamegy a demóba kezdõket freggelni, végülis meg kell mutatni ki a faszagyerek.

uHs Gerzson
Ne akard, hogy dühöm utolérjen <#violent><#eplus2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

nálunk a G.Erzsi ijjen :DDD de tarkón dobom kézigránáttal és minnyá tuggya hol a hejje :DD ;)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

havercsotány
velem is ez lehet a gond túl jóvagyok? akkor néha dobok egy gránátot magam alá igy talán nem szakadok le csapatomtól:)

Fujiryu
Én is azért játszom külön néha mert a csapat nem bírja a tempót amit diktálok, mert nem olyan jók mint én.Szóval ez nálad érthetõ, miért gondolsz ilyen hülyeségeket amikor omanon kívül még mást nem nagyon próbáltál...Szóval azt próbálom meg neked megmagyarázni, hogy lehet hogy Omanon király vaghy ezért neked nem éri meg csapatban nyomulni a többiekkel akik hátráltatnának.Ezt megértem, nem is emiatt nyomorékoztalak le.Azért mondtam mert általánosítottál...Nem hiszem, hogy a többi pályán is akkora isten lennél.Omanon lehet, hogy király vagy mivel kurva nagy tapasztalatod van, de a többi pályán nincs.Ezért érzed ott szarul magad, mert a többi játékos ott jobb nálad, vagy rosszabb mert kezdõ teljesen vagy csak 8 éves(omanon meg te vagy jobb mindenkinél azért unod).Tovább kéne fejlõdnöd a többi pályán és nem csak omanon játszani és talán rájönnél, mit szeretünk a teamworkben.Sokkal szórakoztatóbb egy jó pilótával helizni aki legalább olyan jól ismeri a pályát mint te, mint egyedül...Szóval sztem ne csak Omanon szórakozz, hanem próbálkozz más pályákon is<#bohoc>

schrank
ez micsoda ? csak nem az NDK-s süsü ?<#hehe>

Csak akkor tudnám, hogy melyik játékkal játszom lassan két éve?<#fejvakaras> (Még mielõtt Zollykánk belekötne: a teljes játékkal csak dúrván 8 hónapja.)
Ja várjál, idõ közben kapcsoltam. Sorry egy kicsit fáradt vagyok, így lassabban vág az eszem.

Szóval az, hogy azt írtam hogy "nincs csapat", azt nem úgy értettem, hogy egyedül rohangálok a másik csapat ellen. Hanem azt, hogy nyoma sincs annak ebben a játékban, ami egy csapatra jellemzõ: se csapatmunka, se taktika, se semmi. Van helyette viszont széthúzás és annak keresése, hogy hogyan tudnék keresztbe tenni a másiknak/a "csapattársnak"(teamkill, tank lenyúlása elõle stb.) Ez nálam nem csapat.
Szathy
SigS
Most arra gondolsz hogy fotosoppal kijavitod a szeme koruli elmosodast? <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

schrank
gémóver én veled vagyok nézd meg mi lett a hordából is , õk már mind zombik és csak parancsot teljesítenek <#vomit><#hehe>

Fujiryu
Most megmondhatod itt a frankót mindenkinek, de ettõl még a teamwork fontos ebben a játékban és az teszi igazán élvezetessé...Azért mert te képtelen vagy csapatban eredményeket elérni az a te bajod, engem teljesen hidegen hagy.(egyébként nem tudom milyen módon osztod itt az észt a csapatban játszásról, amikor eddig még egyszer nem próbáltad az eddigiek alapján...Fõleg ezért szóltam be neked, mert olyanról dumálsz amirõl fogalmad sincs sztm...)

Nem tudom, hogy felétek, hogy szokás, mifelénk egyenlõ létszámú csapatok szoktak egymás ellen játszani.<#nezze>
Képes voltál csak azért visszalapozni, hogy megint beszólhass. Ez már betegség.<#hehe>

Arról nem is beszélve, hogy a válaszod fényében neked már se kezed se lábad nem lenne. Szóval Zollykám inkább:<#kuss>
atomboy
Ha egyedul akarsz jatszani, ne focizz, menj inkabb legozni.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

DummyBoy
Hmmm ... érdekes lehet a gangon 1-edül 7 fõ ellen ... nem sok gólt rugsz gondolom ... El is olvasod amit írsz? :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

havercsotány
ja énis ugy játszom hogy egyszerüen nem birok csapatban hiába vagyok csapattag akaratomon kivül mindig elkolbászolok tölük és rambozok ezér a nevem havercsotány és nem kispityulclanbasecorporationkillerteamHavercsotány

CSAPAT? Ugyan már! Annak legalább annyira nincs semmi köze ehhez a játékhoz, mint az EGYEDÜL-nek.

"A BF2 nem Kvék ... itt nem a minél több ellenfél lelövése a cél"

Nekem speciel az. Úgy vagyok én ezzel, mint a focival. Ha leugrom a térre csak úgy focizgatni egy kicsit, az a legfontosabb, hogy jól szórakozzak. Ha a CSAPATommal benevezünk egy kispályás tornára, vagy bajnokink van nagypályán(tehát ahol komolyabb tét is van), akkor az a fontos, hogy nyerjünk, akár annak árán is hogy oda-vissza hülyét csinál belõlem az ellenfél csatára, vagy akár annak árán is, hogy végigülöm a meccset a padon.

A játék nyelvére lefordítva ezt: egy snassz mezei publik meccsen nekem egyetlen tétje van a játéknak: az hogy jól szórakozzak, ami nálam egyet jelent azzal, hogy:<#violent>

Meg egyébként sincs CSAPAT, szóval nincs mirõl beszélni.
schrank
ti még nem szedtétek le akarácsonyfát ? <#ticking><#hehe>

TS Zolly
simán

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

És ez feljogosít arra, hogy lenyomorékozz engem. Sima ügy.
wardogzombie
én látom

uHs Gerzson
censored? lol xD

vsly
jahh..és remélem a võlegénye nem BF-fan<#rolleyes>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vsly
na jóóó,ma már nem iszok több sört....még rendbe kell tennem ezt a kis dögöt<#vigyor5>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Me0w
Meg mindig nem erted mi a kulonbseg b+ a www meg a http kozott...

Together we'll fly someday...

Yan
juujjj,
Te is illen cép bugyiszinû lettél? :)
Üdv!

&#165; xfire: kistekila

Crem
A te "képed" se látszik...

http://www.sg.hu/forumkepek/2007_04/Kép(26).jpg

Ékezet POWA!:D

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem