Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Az ilyen lámák miatt szar a publik. Minden pályán a leg táposabb jármûvel freggel, ez nem teljesítmény, ez szánalmas.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Kedves Gauge ! : Nos még mindig ugyanazt írom a BF2 és az Arma nem ugyanaz . SZerkessz pályát nekem BF2-ben ! Hmmmm kíváncsi lennék menne-e . Valóban hangulatosabb ez tény , Slett barátommal mai napig néha esténkánt Coop-ban toljuk . Azért az Ai a BF2-höz képest jóval jobb melelsleg a BF2-nek az Ai-t is a Bohemia írja . A csíterekrõl annyit hogy akkor nem jártál a BF2-vel magyar szerveren pl a 7th-n na ott aztán ment a csítelés rendesen , azért 5 RPG-vel illet volna füstölni a tanknak stb-stb , 2 tár az ellenbe és vígan szalad hmmm és érdekes módon a külföldi szervereken ilyennel aligha találkoztam .
Az Armát is szoktuk néha Coop-ban tolni szal azzal sincs semmi baj , egyenlõre a netes harcban nem gondolkodok én sem , jobb kettesben a gép ellen .
De ami tény hogy az Arma is egy legenda lesz úgy ahogy anno az Opflashpoint .
Válasz 'blash' üzenetére (#8808)
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Tény, hogy a többi pályán nem megy annyira, de azért van köztük egy-kettõ, amelyiken nem jövök zavarba. Csak hát összességében véve ritkábban játszok más pályákon így ritkábban is jön ki a lépés, aminek egyik oka kétségkívül az, hogy nem ismerem eléggé a pályát, a másik meg ugye az, hogy kevesebbet játszom rajtuk, így számszerûleg kevesebb a jól sikerült kör.
Mivel azonban messzirõl jött ember azt mond, amit akar, így inkább beszéljenek a screenshotok helyettem:
FuShe - heli
Jalalabad - tank
Sharqi - heli
Dalian Plant - heli (bár egy saját heli véletlen letévézése rontja az összképet)
Karkand - tank
Wake - heli
Dragon Valley - heli (gyenge)
Mashtuur - tank
Zatar - tank
Szóval azért megyeget valahogy.
"...de a többi pályán nincs.Ezért érzed ott szarul magad" Ezt nem tudom, honnan veszed, én ilyet sosem mondtam. Na jó, való igaz, hogy Dragon Valley-t és Daqing Oilfields-et utálom(és kétségtelen tény, hogy azért utálom azokat, mert ott eddig rendszerint szarul ment) így azokra tényleg nem ártana rágyúrni, bár az is egy megoldás, ha nem játszom rajtuk.
"...rájönnél, mit szeretünk a teamworkben.Sokkal szórakoztatóbb egy jó pilótával helizni aki legalább olyan jól ismeri a pályát mint te"
Én elhiszem, hogy sokkal élvezetesebb a teamwork. Egyszer majdnem nekem is sikerült egy ismerõsömmel együtt játszani, és tudom, hogy nagyon élveztem volna(tudtunk volna kommunikálni egymással, meg minden, ahogy az a Nagykönyvben meg van írva), de sajnos nem jött össze.
Ismerõs nélkül, meg kivel teamwörkölsz? Ha nem tudok vele kommunikálni, az egészet megette a fene. Meg nyílván Te is tudod nagyon jól, milyen az, ha egy gyengébb képességû gunner száll be a helibe. Gyakorlatilag azzal a lendülettel ingyenfreggé válik a heli. Ha meg nincs ismerõsöd, az esetek többségében ilyen gunnerhez lesz "szerencséd". És mivel nekem nincs olyan ismerõsöm "aki legalább olyan jól ismerné a pályát, mint én", így most vagy teamwörkölök azzal a gyengébb képességû gunnerrel, vagy játszom egyedül-sokkal hatékonyabban és sokkal jobban szórakozva.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Az alap pályák elég egyhangúak...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Tk-zik a repcsiért, kempeli a fõbézt aztán kirugják, ez aztán a fasza.
Mindezt azér hogy csináljon egy 9/0-s k/d-t aztán megy másik szerverre, és csinálja ugyanezt, ha véletlen lelövik visszamegy a demóba kezdõket freggelni, végülis meg kell mutatni ki a faszagyerek.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Szóval az, hogy azt írtam hogy "nincs csapat", azt nem úgy értettem, hogy egyedül rohangálok a másik csapat ellen. Hanem azt, hogy nyoma sincs annak ebben a játékban, ami egy csapatra jellemzõ: se csapatmunka, se taktika, se semmi. Van helyette viszont széthúzás és annak keresése, hogy hogyan tudnék keresztbe tenni a másiknak/a "csapattársnak"(teamkill, tank lenyúlása elõle stb.) Ez nálam nem csapat.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Arról nem is beszélve, hogy a válaszod fényében neked már se kezed se lábad nem lenne. Szóval Zollykám inkább:<#kuss>#kuss>
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"A BF2 nem Kvék ... itt nem a minél több ellenfél lelövése a cél"
Nekem speciel az. Úgy vagyok én ezzel, mint a focival. Ha leugrom a térre csak úgy focizgatni egy kicsit, az a legfontosabb, hogy jól szórakozzak. Ha a CSAPATommal benevezünk egy kispályás tornára, vagy bajnokink van nagypályán(tehát ahol komolyabb tét is van), akkor az a fontos, hogy nyerjünk, akár annak árán is hogy oda-vissza hülyét csinál belõlem az ellenfél csatára, vagy akár annak árán is, hogy végigülöm a meccset a padon.
A játék nyelvére lefordítva ezt: egy snassz mezei publik meccsen nekem egyetlen tétje van a játéknak: az hogy jól szórakozzak, ami nálam egyet jelent azzal, hogy:<#violent>#violent>
Meg egyébként sincs CSAPAT, szóval nincs mirõl beszélni.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Together we'll fly someday...
http://www.sg.hu/forumkepek/2007_04/Kép(26).jpg
Ékezet POWA!:D
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?